var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-24344335-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Menu
Kosár

Víz analizáló műszerek

Segítségükkel megállapíthatjuk a ph, vezetőképesség, sótartalom,szennyezettség értékét a víznek.

PCE-TUM 20 Folyadék zavarosságmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-TUM 20
A készülék méréstartománya a nagyobb pontosság kedvéért két külön méréstartományra van szétválasztva. Az átlátható kezelőfelületnek köszönhetően használata egyszerű. LED megvilágítást használ a készülék fényforrásnak, melynek hullámhossza 830 nm az infravörös tartományban. A csomagban található kalibráló mintákkal bármikor kalibrálható a készülék.   Tulajdonságok: • Nagy LCD kijelző 41 mm x 34 mm • Valós idejű óra • Nagy pontosság • ISO 7027 konform • Infravörös szennyezettségmérés • Meg- és átvilágításos mérés • Data Hold, Max és Min tároló 0 NTU és 100 NTU kalibrálás • Automatikus kikapcsolás Technikai adatok Méréstartomány  0,00 ... 50,00 NTU vagy 50 ... 1000 NTU Felbontás  0,01 NTU vagy 1 NTU Pontosság  ± 0,5 NTU vagy ± 5 % (amelyik nagyobb) Kalibrálás  2-pontos (0 és 100 NTU) ..

Készlet információ: Rendelésre

306 440 Ft
Nettó ár:241 292 Ft
PCE-SM 11 sótartalom mérő
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SM 11
A PCE-SM 11 készülék segítségével gyorsan és pontosan mérheti a sótartalmat nem telített oldatokban. A mért értéket tömegszázalékban könnyen leolvashatja az LCD-kijelzőről (max. 12 %). Az automatikus hőmérsékletkompenzáció garantálja a nagyon pontos mérési eredményt. Kisebb, gyorsabban és pontosabban határozza meg a sótartalmat, mint egy refraktométer. Kiválóan alkalmas készülék vízelőkészítéskor, akvaristáknak, minőségbiztosításkor, és galvanizáláskor.     Tulajdonságok: • Méréstartomány 12 tömegszázalékig • automatikus hőmérsékletkompenzáció • Min- / Max-Hold funkció • automatikus kikapcsolás az elem kímélése érdekében • kompakt és kézi építési forma • vízálló (IP 67)97x25197x251 Technikai adatok: Méréstartomány  0,0 - 12,0 tömegszázalék Pontosság  ±..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

122 545 Ft
Nettó ár:96 492 Ft
PCE-PHD-1-KIT1 pH-mérő KIT: PCE-PHD 1+ OXPB-11 + PE-03 + CDPB-03 + TP-07 + PCE-SSO-250 + PCE-PH4-50 + PCE-PH7-50 +
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PHD-1-KIT1
A PCE-PHD 1 egy nagyon sokoldalú eszköz a vízminőség ellenőrzésére. A hordozható pH-mérővel a vízparaméterek: pH-értékét, redox értékét, vezetőképességét, sótartalmát, oxigén tartalmát lehet mérni, és a hőmérséklet megállapítására is alkalmas kompakt készülék. A 3 pontos kalibrálás és az automatikus hőmérsékletszabályozás nagy pontosságot garantál még ingadozó mérési hőmérsékletek esetén is. A műszer pH- és vezetőképesség-szondával együtt kerül szállításra. Kiegészítőként különféle szondák állnak rendelkezésre. Az összes érték tárolható közvetlenül az SD-kártyán (1 ... 16 GB) (Excel fájl), vagy az RS-232 interfészen keresztül közvetlenül továbbítható az adatgyűjtőből a számítógépre. Ehhez opcionálisan kiegészítőként kínálunk szoftvert és a megfelelő RS-232 interfészkábelt.Tulajdonságok:- Optimális ár / teljesítmény arány- Valós idejű adatgyűjtő- SD-memória kártya (1 ... 16 GB)- A tárolt adatokat közvetlenül Excel fájlként menti az SD-kártyára (az értékeléshez nincs szü..

Készlet információ: Rendelésre

299 888 Ft
Nettó ár:236 132 Ft
PCE-PHD 1-R | Redox mérő eszköz
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PHD 1-R
A PCE-PHD 1-R redox mérőkészülék egy igazi univerzális eszköz a vízminőség ellenőrzésére. A hordozható redox mérőkészülék kiválóan alkalmas a redox víz paraméter ellenőrzésére. A hőmérséklet-kompenzáció nagy pontosságot garantál még nagyon ingadozó mérési hőmérsékleteknél is.Különféle szondák kaphatók tartozékként. Minden érték elmenthető közvetlenül az SD kártyára (1 ... 16 GB) (Excel fájl), vagy közvetlenül átvihető az adatgyűjtőről a számítógépre az RS-232 interfészen keresztül. Erre a célra opcionális szoftvert és a megfelelő RS-232 interfész kábelt kínálunk kiegészítőként.Tulajdonságok:- Valós idejű adatgyűjtő- SD kártya memória (1 ... 16 GB)- a mentett adatok közvetlenül Excel fájlként kerülnek mentésre az SD kártyára (a kiértékeléshez nincs szükség szoftverre)- RS-232 interfész az online adatátvitelhez- nagy pontosság- alacsony akkumulátor-kijelző- nagy LC-kijelző- állítható mérési sebesség- egyszerű használat- robusztus ház- automatikus kalibrálás ..

Készlet információ: Rendelésre

227 364 Ft
Nettó ár:179 027 Ft
PCE-PHD 1-LF | Vezetőképesség mérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PHD 1-LF
A PCE-PHD 1-LF vezetőképesség-mérő igazi sokoldalú eszköz a vízminőség ellenőrzéséhez. A hordozható vezetőképesség-mérő kiválóan alkalmas a víz vezetőképességének ellenőrzésére. A hőmérséklet-kompenzáció nagy pontosságot garantál még nagyon ingadozó mérési hőmérsékleteknél is. Az adatgyűjtőt vezetőképesség-szondával együtt szállítjuk. Különféle szondák opcionálisan kaphatók tartozékként. Minden érték elmenthető közvetlenül az SD kártyára (1 ... 16 GB) (Excel fájl), vagy közvetlenül átvihető az adatgyűjtőről a számítógépre az RS-232 interfészen keresztül. Erre a célra opcionális szoftvert és a megfelelő RS-232 interfész kábelt kínálunk kiegészítőként.Tulajdonságok:- valós idejű adatgyűjtő- SD kártya memória (1 ... 16 GB)- a mentett adatok közvetlenül Excel fájlként kerülnek az SD kártyára  (a kiértékeléshez nincs szükség szoftver)- RS-232 interfész az online adatátvitelhez- nagy pontosság- alacsony akkumulátor-kijelző- nagy LC-kijelző- állítható mérési..

Készlet információ: Rendelésre

214 594 Ft
Nettó ár:168 972 Ft
PCE-PHD 1 PH vezetképességmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PHD 1
A PCE-PHD 1 pH mérő egy valódi sokoldalú tehetség a víz minőségének vizsgálatához. A hordozható pH mérő a víz pH értékének,  vezetőképességének,  oxigéntartalmának,  és  hőmérsékletének ellenőrzésére szolgál. A 3 pontos kalibrálás és az automatikus  hőmérsékletkompenzáció  nagyon  ingadozó  hőmérséklet mellett is nagy pontosságot garantál. A csomag tartalmazza a pH mérő szondát és a hőmérsékletmerő szondát. Különböző szondák és szoftver RS-232 adapterrel kaphatók tartozékként, a tárolt adatokat később PC-re viheti.      Tulajdonságok: pH értéket és hővezetést mér Az opciós szondák segítségével oxigéntartalmat és hőmérsékletet mérhet Belső tároló 16000 értékhez Mintavétel ideje beállítható Min, Max, Data Hold funkció Technikai adatok Műszaki adatok pH mérés Mérési tartomány 0,00 ... 14,00 pH Felbontá..

Készlet információ: Rendelésre

227 268 Ft
Nettó ár:178 951 Ft
PCE-PH20S pH mérő
Gyorsan fogy Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PH20S
A PCE-PH20S pH mérő arra lett kifejlesztve, hogy a pH-értéket közvetlenül a talajban mérhesse meg. A készülék segítségével gyorsan és pontosan mérheti meg a talaj, vagy talaj oldat pH-értékét. Az elektródát az előre fellazított talajba szúrja, majd leolvassa az értéket a digitális kijelzőről. Kérjük, mindig ügyeljen arra, hogy a mérendő talajnak legyen egy minimális nedvességtartalma. A készülék minden esetben gyárilag kalibrálva van kiszállítva. Az eszköz újrakalibrálása a kiszállított segédoldatok segítségével történik. A kalibrálási adatok tárolva maradnak a készülékben elemcsere után is. Ideális eszköz a pH-érték mérésére földben, táptalajban, öntözőoldatokban, amelyeket üvegházakban vagy a mezőgazdaságban használunk.A pH mérő szenzort laza talajban használja, amennyiben használat során nehezen tudja a tajba szúrni ne feszegesse, erőltesse! Köves-, kötött talajban történő használatra nem alkalmas! Kavicsos, kötött talaj esetén javasolt desztillált vizes talajoldatban mérni! &nb..

Készlet információ: Rendelésre

76 585 Ft
Nettó ár:60 303 Ft
PCE-PH20 | pH-mérő standard-pH-elektródával
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PH20
A PCE-PH20 környezetmérő készüléket vizes közeg pH-értékének közvetlen meghatározására fejlesztették ki. A PCE-PH20 vízálló pH-mérő a pH-értékek gyors és pontos rögzítésére szolgál. A praktikus kijelzőnek köszönhetően a pH-érték könnyen leolvasható a pH-mérőn. A vízálló és robusztus háznak (IP 67) köszönhetően a pH-értékmérő nehéz körülmények között is használható. Az újrakalibrálás mindig garantálja az optimális pontosságot, és nagyon egyszerűen elvégezhető az opcionálisan elérhető kalibráló készletekkel (automatikus kalibrálási funkció kalibráló csavarok nélkül - csak billentyűzetről hajtható végre). Tulajdonságok:- vízálló (IP 67)- speciális külső mérőelektróda a kábelen- nagy pontosság- automatikus kikapcsolás az akkumulátor védelmére- kalibrációs megoldásokkal együtt szállítva- adattároló funkció- könnyen leolvasható digitális kijelző- egyszerű használatTechnikai adatok:Mérési tartomány0,00...14,00 pHFelbontás0,01 pHPontosság±0,07 pH (5 ... 9 pH tartományb..

Készlet információ: Rendelésre

68 923 Ft
Nettó ár:54 270 Ft
PCE-PH 22 pH mérő
Gyorsan fogy Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PH 22
A PCE-PH 22 vízálló pH mérővel gyors és pontos pH érték, illetve  hőmérséklet  meghatározás  lehetséges.  A  praktikus dupla  kijelző  egyszerre  mutatja  a  pH  értéket  és  a hőmérsékletet. IP67-es vízálló készülékház nehéz körülmények  között  is  biztosítja  a megfelelő  használatot.  Integrált  pH mérő  elektródával  szerelt  készülék,  ezért  a  mért  értékeket hőmérséklet korrigáltan jelzi.     Tulajdonságok: Dupla kijelzés pH érték és hőmérséklet Automata hőmérséklet kompenzáció Hőmérő: °C vagy °F Min/max érték HOLD funkció 100 pontos adat gyűjtő Vízálló IP67 Automata kalibráció Automata kikapcsolás Elem, használati utasítás Technikai adatok Mérési tartomány pH 0 ... 14 Hőmérs. -5 ... +80 °C ..

Készlet információ: Rendelésre

51 045 Ft
Nettó ár:40 193 Ft
PCE-DRS 2 Digitális refraktométer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DRS 2
PCE-DRS 2 vízálló digitális refraktométer a sótartalom meghatározásához% -ban és ‰ / fajlagos sűrűség / törésmutató / kloridtartalom A digitális refraktométer, a PCE-DRS 2 nátrium-klorid vízálló, kézi mérőeszköz a vizes oldatok sótartalmának meghatározására. Ezenkívül a digitális refraktométer-nátrium-klorid rendelkezik a fajlagos sűrűség, a klorid-tartalom és a törésmutató mérési tartományaival. Az akkumulátorral működő digitális refraktométer-nátrium-klorid nagy kijelzőjén a mért érték mellett a mérőközeg hőmérséklete is megjelenik. A nátrium-klorid digitális refraktométer fő alkalmazási területe:élelmiszer-előállításban, sóoldatok, zöldségkonzervek, levesek, gyümölcslevek és sok más termék ellenőrzésére, valamint a jégtelenítő szerek előkészítésének ellenőrzésére a téli közúti karbantartás során. karbantartási szolgáltatás.Az ABS műanyagból készült robusztus ház és a rozsdamentes acél minta jól védi az üvegprizmát és az elektronikát a mechanikai sérülésektől..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

170 571 Ft
Nettó ár:134 308 Ft
PCE-DRS 1 Digitális refraktométer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DRS 1
PCE-DRS 1 vízálló digitális refraktométer a sótartalom% és ‰ / fajlagos sűrűség / törésmutató A sótartalom digitális refraktométere egy vízálló kivitelű kézi mérőeszköz a vizes oldatok sótartalmának meghatározására a% és ‰ mérési tartományokban. Ezenkívül a sótartalmú digitális refraktométerek rendelkeznek a mérési tartományok fajlagos sűrűségével és törésmutatójával. Az akkumulátorral működő digitális refraktométer nagy kijelzőjén a mért érték mellett a mérőközeg hőmérséklete is megjelenik. A digitális refraktométer fő alkalmazási területe megnyílik az élelmiszer-előállításban, a sóoldatok, zöldségkonzervek, levesek, gyümölcslevek és sok más termék ellenőrzésére, valamint a jegesedésgátló szer előkészítésének ellenőrzésére az út téli karbantartása során. karbantartási szolgáltatás. Az ABS műanyagból készült robusztus ház és a rozsdamentes acél minta jól védi az üvegprizmát és az elektronikát a mechanikai sérülésektől. A kalibrálás gombnyomással gyors..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

161 887 Ft
Nettó ár:127 470 Ft
PCE-DOM 20 | Oxigénmérő oldott oxigénhez
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DOM 20
Az oxigénmérő egy olyan mérőeszköz, amely a folyadékok és a környezeti levegő oxigéntartalmának meghatározására szolgál. Ezzel az oxigénmérő berendezéssel nagyon rövid időn belül vízanalízisek végezhetők az oxigéntartalom meghatározására. A beépített hőmérséklet-érzékelővel az oxigénmérő készülék képes az automatikus hőmérséklet-kompenzáció végrehajtására. Ez azt jelenti, hogy az oxigénmérő készülékkel tavak vagy patakok oxigéntartalmát is lehet elemezni, hiszen itt erős hőmérséklet-ingadozások léphetnek fel, amelyek meghamisítják a mérési eredményeket. Ezt az oxigénmérő készüléket például a haltenyésztésben is használják.Az első használat előtt az oxigénmérő készülék érzékelői először szárazak. A mérés elvégzéséhez az oxigénmérő készülék érzékelőrendszerét a mellékelt elektrolittal kell ellátni. Ha a membrán megsérült is, néhány lépésben cserélhető az oxigénmérő készüléken. Ez biztosítja, hogy az oxigénmérő készülék nagyon rövid időn belül ismét hasz..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

156 268 Ft
Nettó ár:123 046 Ft
PCE-CP 30 Fotométer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CP 30
A többparaméteres fotométer egy mobil mérőeszköz folyadékanalízishez. Ennek eredményeként a többparaméteres fotométerrel sokféle mérés végezhető el. Ezzel a többparaméteres fotométerrel például lúgosság, klór, cianursav vagy pH-érték határozható meg. A többparaméteres fotométerrel történő méréshez 10 ml-es vízmintát kell egy küvettába helyezni. A többparaméteres fotométer beépített LED-je 503 nm, 570 nm és 620 nm hullámhossz tartományban hoz létre tesztfényt, amely immár a minta fényáteresztő képessége alapján ismeri fel a mérendő értéket. A többparaméteres fotométer minden mérést automatikusan elment. A tárolt mért értékek ezután például egy mobileszközzel kiolvashatók a többparaméteres fotométerre telepített Bluetooth interfészen keresztül. Ingyenes alkalmazás áll rendelkezésre a többparaméteres fotométer leolvasásának elemzésére. Lehetőség van Bluetooth kapcsolat létrehozására is a többparaméteres fotométer és a számítógép között. Ehhez i..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

204 283 Ft
Nettó ár:160 853 Ft
PCE-CP 22 | Fotométer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CP 22
A vízelemző egy mobil mérőeszköz folyadékanalízishez. Ez azt jelenti, hogy a vízelemző készülékkel sokféle mérés végezhető el. Ezzel a vízanalizátorral például lúgosság, klór, cianursav vagy akár pH érték is meghatározható. A vízelemzővel végzett méréshez 10 ml-es vízmintát kell egy küvettába helyezni. A vízelemző készülékbe beépített LED 503 nm, 570 nm és 620 nm hullámhossz tartományban tesztfényt generál, amely a minta fényáteresztő képessége alapján fotodióda érzékeli a mérendő értéket. A vízelemző minden mérést automatikusan elment. A tárolt mért értékek ezután például egy mobil eszközön keresztül kiolvashatók a vízelemző készülékre telepített Bluetooth interfész segítségével. Ingyenes alkalmazás áll rendelkezésre a vízelemző készülék mért értékeinek elemzéséhez. Lehetőség van Bluetooth kapcsolat létrehozására is a vízelemző készülék és a számítógép között. Ingyenes szoftver is elérhető a mérési adatok elemzésére. A vízelemző készül..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

191 497 Ft
Nettó ár:150 785 Ft
PCE-CP 21 | Fotométer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CP 21
A vízelemző egy mobil mérőeszköz folyadékanalízishez. Ez azt jelenti, hogy a vízelemző készülékkel sokféle mérés végezhető el. Ezzel a vízanalizátorral például lúgosság, klór, cianursav vagy akár pH érték is meghatározható. A vízelemzővel végzett méréshez 10 ml-es vízmintát kell egy küvettába helyezni. A vízelemző készülékbe beépített LED 503 nm, 570 nm és 620 nm hullámhossz tartományban tesztfényt generál, amely most a minta fényáteresztő képessége alapján fotodióda érzékeli a mérendő értéket. A vízelemző minden mérést automatikusan elment. A tárolt mért értékek ezután például egy mobil eszközön keresztül kiolvashatók a vízelemző készülékre telepített Bluetooth interfész segítségével. Ingyenes alkalmazás áll rendelkezésre a vízelemző készülék mért értékeinek elemzéséhez. Lehetőség van Bluetooth kapcsolat létrehozására is a vízelemző készülék és a számítógép között. Ingyenes szoftver is elérhető a mérési adatok elemzésére. A vízelemző k..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

191 497 Ft
Nettó ár:150 785 Ft
PCE-CP 20 | Fotométer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CP 20
A többparaméteres fotométer egy mobil mérőeszköz folyadékanalízishez. Ez azt jelenti, hogy sokféle mérés végezhető a többparaméteres fotométerrel. Ezzel a többparaméteres fotométerrel például lúgosság, klór, cianursav vagy akár pH érték is meghatározható. A többparaméteres fotométerrel történő méréshez 10 ml-es vízmintát kell helyezni egy küvettába. A többparaméteres fotométerbe beépített LED 503 nm, 570 nm és 620 nm hullámhossz tartományban hoz létre tesztfényt, amely a minta fényáteresztő képessége alapján most egy fotodióda érzékeli a mérendő értéket. A többparaméteres fotométer minden mérést automatikusan elment. A tárolt mért értékek ezután például egy mobil eszközön keresztül kiolvashatók a többparaméteres fotométerbe épített Bluetooth interfész segítségével. Ingyenes alkalmazás áll rendelkezésre a többparaméteres fotométer mért értékeinek elemzésére. Lehetőség van Bluetooth kapcsolat létrehozására is a többparaméteres fotométer és a számít..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

168 527 Ft
Nettó ár:132 699 Ft
PCE-CP 11| Fotométer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CP 11
A többparaméteres fotométer egy mobil mérőeszköz folyadékanalízishez. Ez azt jelenti, hogy sokféle mérés végezhető a többparaméteres fotométerrel. Ezzel a többparaméteres fotométerrel például lúgosság, klór, cianursav vagy akár pH érték is meghatározható. A többparaméteres fotométerrel történő méréshez 10 ml-es vízmintát kell helyezni egy küvettába. A többparaméteres fotométerbe beépített LED 503 nm, 570 nm és 620 nm hullámhossz tartományban hoz létre tesztfényt, amely a minta fényáteresztő képessége alapján most egy fotodióda érzékeli a mérendő értéket. A többparaméteres fotométer minden mérést automatikusan elment. A tárolt mért értékek ezután például egy mobil eszközön keresztül kiolvashatók a többparaméteres fotométerbe épített Bluetooth interfész segítségével. Ingyenes alkalmazás áll rendelkezésre a többparaméteres fotométer mért értékeinek elemzésére. Lehetőség van Bluetooth kapcsolat létrehozására is a többparaméteres fotométer és a számít..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

191 497 Ft
Nettó ár:150 785 Ft
PCE-CP 04 | Fotométer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CP 04
A többparaméteres fotométer egy mobil mérőeszköz folyadékanalízishez. Ez azt jelenti, hogy sokféle mérés végezhető a többparaméteres fotométerrel. Ezzel a többparaméteres fotométerrel például lúgosság, klór, cianursav vagy akár pH érték is meghatározható. A többparaméteres fotométerrel történő méréshez 10 ml-es vízmintát kell helyezni egy küvettába. A többparaméteres fotométer beépített LED-je 503 nm, 570 nm és 620 nm hullámhossz tartományban hoz létre tesztfényt. A minta fényáteresztő képessége alapján egy fotodióda érzékeli a mérendő értéket.A többparaméteres fotométer minden mérést automatikusan elment. A tárolt mért értékek ezután például egy mobil eszközön keresztül kiolvashatók a többparaméteres fotométerbe épített Bluetooth interfész segítségével. Ingyenes alkalmazás áll rendelkezésre a többparaméteres fotométer mért értékeinek elemzésére. Lehetőség van Bluetooth kapcsolat létrehozására is a többparaméteres fotométer és a számítógép között.&nbs..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

191 497 Ft
Nettó ár:150 785 Ft
PCE-CM 41 vezetőképesség vizsgáló
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CM 41
 A PCE-CM 41 mérőkészülék lehetőséget nyújt a hővezetési érték, az összes oldott szilárdanyag illetve só (TDS / Total Dissolved Solids), és hőmérséklet mérésére. Egyszerűen hordozható a nadrágzsebben. A vízálló burkolat megvédi a készülék elektronikáját (portól is). Az EC és TDS mérés természetesen automatikusan hőmérsékletkompenzált. Nagyon sokoldalúan használható: iparban, haltenyésztésben, kertészetekben, és más területeken. Tulajdonságok: • két méréstartomány a nagy pontosság érdekében • hővezetést, TDS-értéket, és hőmérsékletet mér (3 készülék egyben) • kiválasztható TDS-faktor • automatikus kalibrálás: időt spórol, nagy pontosságot eredményez • automatikus kikacsolás: spórol az elemmel • hőmérsékletkijelzés °C-ban • vízálló (IP 67)   Technikai adatok: Mérési tartomány ..

Készlet információ: Rendelésre

89 866 Ft
Nettó ár:70 761 Ft
PCE-CHT 10 | Klór tesztelő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CHT 10
A 0 ... 10 mg/l mérési tartománnyal rendelkező klórmérő készülék vízben történő gyors klórmérésre lett kifejlesztve. A klórfotométer kijelzője mutatja a klórtartalmat és a hőmérsékletet. A mérési eredmény a teszt után néhány másodpercen belül megjelenik a kijelzőn, és le is fagyasztható. A klórmérő egy szimbólumot is mutat a kijelzőn, ha a mért érték stabil.Az automatikus hőmérséklet-kompenzáció növeli a klórmérő készülék mérési pontosságát. A 20 perc utáni automatikus kikapcsolás meghosszabbítja a klórmérő elem élettartamát.Mivel a készülék kicsi és praktikus, ideális mobil használatra. Ez azt jelenti, hogy a klórmérőt nagyon jól lehet használni a medencében és az uszodában. A fotométer használata nagyon egyszerű és érthető, mivel minden gombon a megfelelő paraméterek vannak megjelölve. Tuajdonságok:- ideális medencéhez- kézi 2 pontos kalibrálás- mért érték stabilizálása- cserélhető klórelektróda- automatikus hőmérséklet kompenzáció- háttérvilágításT..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

212 455 Ft
Nettó ár:167 287 Ft
PCE-ATP 1-KIT3
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-ATP 1-KIT3
A Lumitester PCE-ATP 1-KIT segítségével gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti a felületek tisztaságát. A Lumitester már 10 másodperc után megjeleníti a mérési eredményt a nagyméretű LC kijelzőn. A luminométer belső memóriája akár 10 000 mérési adatkészletet is képes tárolni az idővel és dátummal együtt.A Lumitester PCE-ATP 1 a hozzátartozó PCE-ATP SwapPen tollal együtt lehetővé teszi az élelmiszer- vagy mikrobiológiai maradványok gyors kimutatását a termékkel érintkező összes felületen a tisztítási és fertőtlenítési intézkedések hatékonyságának ellenőrzéseként. Az intra- és extracelluláris adenozin-trifoszfát (ATP) mennyiségi meghatározását a hordozható Lumitester PCE-ATP 1 készülékkel végezzük.A Lumitester mérési adatai elmenthetők és a mérés után tovább feldolgozhatók. A Lumitester higiéniai ellenőrzésre szolgál a gyógyszertárban, az orvostudományban, a gasztronómiában, a nagykereskedelemben stb.A Lumitesterrel végzett méréseket speciálisan rendelkezésre álló ATP ké..

Készlet információ: Rendelésre

931 346 Ft
Nettó ár:733 343 Ft
PCE-ATP 1-KIT2
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-ATP 1-KIT2
A Lumitester PCE-ATP 1-KIT segítségével gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti a felületek tisztaságát. A Lumitester már 10 másodperc után megjeleníti a mérési eredményt a nagyméretű LC kijelzőn. A luminométer belső memóriája akár 10 000 mérési adatkészletet is képes tárolni az idővel és dátummal együtt.A Lumitester PCE-ATP 1 a hozzátartozó PCE-ATP SwapPen tollal együtt lehetővé teszi az élelmiszer- vagy mikrobiológiai maradványok gyors kimutatását a termékkel érintkező összes felületen a tisztítási és fertőtlenítési intézkedések hatékonyságának ellenőrzéseként. Az intra- és extracelluláris adenozin-trifoszfát (ATP) mennyiségi meghatározását a hordozható Lumitester PCE-ATP 1 készülékkel végezzük. A Lumitester mérési adatai elmenthetők és a mérés után tovább feldolgozhatók. A Lumitester higiéniai ellenőrzésre szolgál a gyógyszertárban, az orvostudományban, a gasztronómiában, a nagykereskedelemben stb.A Lumitesterrel végzett méréseket speciálisan rendelkezésre álló ..

Készlet információ: Rendelésre

813 864 Ft
Nettó ár:640 838 Ft
PCE-ATP 1 ATP-teszter
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-ATP 1
PCE-ATP 1   Gyors higiéniai mérés / legegyszerűbb mintavétel / USB és Bluetooth csatlakozó / Ön kalibrálás bekapcsoláskor /    A PCE-ATP 1 a felületek tisztaságának gyors és egyszerű ellenőrzésére szolgál. A Lumitester mindössze 10 másodperc alatt máris mutatja a mérési eredményt a nagy LC kijelzőjén. A luminométer belső memóriája legfeljebb 10 000 mért adatkészletet tárol az idővel és a dátummal ellátva.   A hozzátartozó PCE-ATP SwapPens-lel rendelkező Lumitester PCE-ATP 1 lehetővé teszi az élelmiszerek vagy mikrobiológiai maradékanyagok gyors felismerését minden olyan felületen, amely a termékkel érintkezésbe kerül, mint a tisztítási és fertőtlenítési intézkedések hatékonysági vizsgálata. Az intracelluláris és extracelluláris adenozin-trifoszfát (ATP) mennyiségi meghatározása a hordozható Lumitester PCE-ATP 1-ben történik.A Lumitesterrel végzett méréseket az opcionálisan választható ATP-kémcsövekkel végzik. A csőben lévő vattapa..

Készlet információ: Rendelésre

678 806 Ft
Nettó ár:534 493 Ft
PCE-228WINE | Ph - redox - hőmérséklet mérőeszköz
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-228WINE
A PCE-228 pH-mérő egy nagyon egyszerűen használható kézi pH/mV/°C mérőeszköz. A pH érték és a hőmérséklet közvetlenül az SD kártyára menthető (Excel fájl), vagy az RS-232 interfészen keresztül közvetlenül átvihető a pH-mérőről a számítógépre. Erre a célra opcionális szoftvert és a megfelelő RS-232 interfész kábelt kínálunk kiegészítőként. A hőmérséklet-kompenzáció manuálisan vagy automatikusan történik a mellékelt hőmérséklet-érzékelő segítségével.Mindez gyors és megbízható pH mérést tesz lehetővé. A pH-mérő hárompontos kalibrációval rendelkezik, amely automatikusan végrehajtódik. A kombinált mérőeszközzel a pH érték, a hőmérséklet vagy a REDOX potenciál (ORP) meghatározható. Ez utóbbi mérési paraméterhez azonban REDOX elektródát kell külön rendelni. Itt az ORP-14 ORP elektródát ajánljuk. A pH-mérő elemmel működik (6 db 1,5 V-os elemet tartalmaz).Tulajdonságok:- optimális ár/teljesítmény arány- SD kártya memória (1 ... 16 GB)- az elmentett adatok..

Készlet információ: Rendelésre

298 775 Ft
Nettó ár:235 256 Ft
PCE-228-R Redox mérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-228-R
Ez a redox mérő egy egyszerűen használható mV/pH/°C mérő készülék. A redox érték és a hőmérséklet érték RS-232 csatlakozón keresztül számítógépre vihető. pH mérés során a hőmérsékletkompenzáció történhet automatikusan vagy akár manuálisan is.     Tulajdoságok: • Optimális ár/érték arány • RS-232 adatátvitel • Méri a redox potenciált és hőmérsékletet • Nagy pontosság • Tartozék a redox elektróda OPR-14 és a nemesacél hőmérsékletérzékelő • Manuális kalibrálás • Automatikus hőm.kompenzáció (pH mérés hőmérőszenzorral) • BNC csatlakozó • Labor- és helyszíni mérésekhez egyaránt ajánlott • pH elektróda opcionális tartozék   Technikai adatok Mérési tartomány  -1999 ... 0 ... +1999 mV   0,00 ... 14,00 pH (csak az opcionális pH elektródával)   0,0...100,0 °C (csak hőmérs. szenzorral) Felbon..

Készlet információ: Rendelésre

190 475 Ft
Nettó ár:149 980 Ft
PCE-228-Kit pH mérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-228-Kit
Kézi pH-, redox- és hőmérsékletmérő műszer / nagy jól leolvasható kijelző/ SD kártyamemória (1… 16 GB)/ adatok tárolása Excel fájlban/ RS232 csatlakozó felület és választható szoftver a PC-re történő közvetlen átvitelre. A PCE-228 vízelemző műszer nagyon egyszerűen használható pH/mV/˚C kézi műszer. A pH érték és a hőmérséklet közvetlenül SD kártyára (Excel fájl) tárolható, vagy RS 232 csatlakozó felületen keresztül számítógépre vihető. Ennek érdekében ajánlunk opcionálisan egy szoftvert és a szükséges RS232 interfészkábelt. A hőmérsékletkompenzáció manuálisan, vagy automatikusan a mellékelt hőmérsékletérzékelővel történik. Mindez lehetővé tesz a gyors és megbízható pH mérést. A vízelemző készülék hárompontos automatikus kalibrálással rendelkezik. A kombi műszerrel a pH érték, a hőmérséklet, vagy redox potenciál határozható meg. A redox mérésekhez redox elektródát szükséges rendelni, nem tartalmazza a kiszállítási csomag. Az ORP elektródát javasoljuk ORP-14. A vízelemző elemmel mű..

Készlet információ: Rendelésre

168 536 Ft
Nettó ár:132 706 Ft
PCE-228 pH mérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-228
A PCE-228 pH mérő egyszerűen használható, pH-érték, Redox, és hőmérséklet mérésére . A pH-értéket és a hőmérsékletet az RS-232 adapteren keresztül közvetlenül PC-re viheti. Ehhez ajánljuk opciósan a szoftvert és a megfelelő RS-232 adapter-kábelt. A hőmérsékletkompenzáció vagy manuálisan, vagy automatikusan történik a kiszállított hőérzékelő segítségével. A pH-mérőnek kétpontos kalibrálása van, ami manuális, és két kiegyenlítő lap segítségével történik. A Redox-potenciál méréséhez egy további Redox-elektródát kell megrendelnie, itt ajánljuk Önnek az ORP-14 elektródát. A készülék 9 Voltos blokkelemmel üzemel, amit tartalmaz a kiszállítási csomag. • optimális ár-érték arány • RS-232 adapter az adatátvitelhez • pH-értéket, Redox-potenciált, és hőmérsékletet mér • nagy pontosság • manuális kalibrálás • a kiszállítási csomag tartalmazza a PE-03 pH-elektródát és a nemesacél hőérzékelőt  • automatikus hőmérsékletkompenzáció • BNC csatlakozó • labori és hel..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

152 170 Ft
Nettó ár:119 819 Ft
Tételek: 1 - 27 / 27 (1 oldal)
Adatvédelem és Cookiek
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Cookie-k kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat ide kattintva érhet el.