var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-24344335-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Menu
Kosár

Ph mérők


Ph mérők a labortechnika,az ipar, vízkezelési feladatokra.

A pH mérőkről bővebben

A pH mérő szerkezeteket napjainkban megannyi területen használják különböző célokra, ipari, laboratóriumi tevékenységek esetében, illetve magáncélokra is. A pH mérés elsődleges célja a vizes oldatok kémhatásának meghatározása, amelyre ma kisméretű kézi, hordozható és asztali pH mérő eszközök állnak rendelkezésünkre. Azonban mielőtt mérő műszert választanánk, minden szempontot érdemes végiggondolni és a használat céljának legmegfelelőbb eszközt kiválasztani.

  • Egészségügyi célok: Szervezet sav-bázis egyensúlyának ellenőrzése, fenntartása.
  • Kerti használat: Növények megfelelő fejlődése érdekében a talaj kémhatásának ellenőrzése.
  • Hobbi haltartás: Akváriumban vagy kerti halastóban a folyamatos ellenőrzéshez fontos kellék a pH mérő, hogy az állatok megfelelően fejlődhessenek.
  • Ipari tevékenységek, laboratóriumi feladatok ellátása: A speciális körülmények között igen változatos lehet a felhasználás módszere és minden feladat más típusú eszközt igényel.

Ha Önnek is a megfelelő pH mérő eszközre van szüksége, tekintse meg kínálatunkat és válassza ki a legideálisabb darabot az Ön feladatának és céljának megfelelően! Bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

PCE-PHD-1-KIT1 pH-mérő KIT: PCE-PHD 1+ OXPB-11 + PE-03 + CDPB-03 + TP-07 + PCE-SSO-250 + PCE-PH4-50 + PCE-PH7-50 +
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PHD-1-KIT1
A PCE-PHD 1 egy nagyon sokoldalú eszköz a vízminőség ellenőrzésére. A hordozható pH-mérővel a vízparaméterek: pH-értékét, redox értékét, vezetőképességét, sótartalmát, oxigén tartalmát lehet mérni, és a hőmérséklet megállapítására is alkalmas kompakt készülék. A 3 pontos kalibrálás és az automatikus hőmérsékletszabályozás nagy pontosságot garantál még ingadozó mérési hőmérsékletek esetén is. A műszer pH- és vezetőképesség-szondával együtt kerül szállításra. Kiegészítőként különféle szondák állnak rendelkezésre. Az összes érték tárolható közvetlenül az SD-kártyán (1 ... 16 GB) (Excel fájl), vagy az RS-232 interfészen keresztül közvetlenül továbbítható az adatgyűjtőből a számítógépre. Ehhez opcionálisan kiegészítőként kínálunk szoftvert és a megfelelő RS-232 interfészkábelt.Tulajdonságok:- Optimális ár / teljesítmény arány- Valós idejű adatgyűjtő- SD-memória kártya (1 ... 16 GB)- A tárolt adatokat közvetlenül Excel fájlként menti az SD-kártyára (az értékeléshez nincs szü..

Készlet információ: Rendelésre

317 071 Ft
Nettó ár:249 662 Ft
PCE-PHD 1 PH vezetképességmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PHD 1
A PCE-PHD 1 pH mérő egy valódi sokoldalú tehetség a víz minőségének vizsgálatához. A hordozható pH mérő a víz pH értékének,  vezetőképességének,  oxigéntartalmának,  és  hőmérsékletének ellenőrzésére szolgál. A 3 pontos kalibrálás és az automatikus  hőmérsékletkompenzáció  nagyon  ingadozó  hőmérséklet mellett is nagy pontosságot garantál. A csomag tartalmazza a pH mérő szondát és a hőmérsékletmerő szondát. Különböző szondák és szoftver RS-232 adapterrel kaphatók tartozékként, a tárolt adatokat később PC-re viheti.      Tulajdonságok: pH értéket és hővezetést mér Az opciós szondák segítségével oxigéntartalmat és hőmérsékletet mérhet Belső tároló 16000 értékhez Mintavétel ideje beállítható Min, Max, Data Hold funkció Technikai adatok Műszaki adatok pH mérés Mérési tartomány 0,00 ... 14,00 pH Felbontá..

Készlet információ: Rendelésre

240 294 Ft
Nettó ár:189 208 Ft
PCE-PHB 10 Bluetooth pH-Meter
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PHB 10
A termék információk feltöltés alatt vannak! Kérem kérjen információt az info@eurochrom.hu címen, vagy a 94/789350 telefonon!..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

51 269 Ft
Nettó ár:40 370 Ft
PCE-PH20S pH mérő
Gyorsan fogy Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PH20S
A PCE-PH20S pH mérő arra lett kifejlesztve, hogy a pH-értéket közvetlenül a talajban mérhesse meg. A készülék segítségével gyorsan és pontosan mérheti meg a talaj, vagy talaj oldat pH-értékét. Az elektródát az előre fellazított talajba szúrja, majd leolvassa az értéket a digitális kijelzőről. Kérjük, mindig ügyeljen arra, hogy a mérendő talajnak legyen egy minimális nedvességtartalma. A készülék minden esetben gyárilag kalibrálva van kiszállítva. Az eszköz újrakalibrálása a kiszállított segédoldatok segítségével történik. A kalibrálási adatok tárolva maradnak a készülékben elemcsere után is. Ideális eszköz a pH-érték mérésére földben, táptalajban, öntözőoldatokban, amelyeket üvegházakban vagy a mezőgazdaságban használunk.A pH mérő szenzort laza talajban használja, amennyiben használat során nehezen tudja a tajba szúrni ne feszegesse, erőltesse! Köves-, kötött talajban történő használatra nem alkalmas! Kavicsos, kötött talaj esetén javasolt desztillált vizes talajoldatban mérni! &nb..

Készlet információ: Rendelésre

80 974 Ft
Nettó ár:63 759 Ft
PCE-PH20 | pH-mérő standard-pH-elektródával
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PH20
A PCE-PH20 környezetmérő készüléket vizes közeg pH-értékének közvetlen meghatározására fejlesztették ki. A PCE-PH20 vízálló pH-mérő a pH-értékek gyors és pontos rögzítésére szolgál. A praktikus kijelzőnek köszönhetően a pH-érték könnyen leolvasható a pH-mérőn. A vízálló és robusztus háznak (IP 67) köszönhetően a pH-értékmérő nehéz körülmények között is használható. Az újrakalibrálás mindig garantálja az optimális pontosságot, és nagyon egyszerűen elvégezhető az opcionálisan elérhető kalibráló készletekkel (automatikus kalibrálási funkció kalibráló csavarok nélkül - csak billentyűzetről hajtható végre). Tulajdonságok:- vízálló (IP 67)- speciális külső mérőelektróda a kábelen- nagy pontosság- automatikus kikapcsolás az akkumulátor védelmére- kalibrációs megoldásokkal együtt szállítva- adattároló funkció- könnyen leolvasható digitális kijelző- egyszerű használatTechnikai adatok:Mérési tartomány0,00...14,00 pHFelbontás0,01 pHPontosság±0,07 pH (5 ... 9 pH tartományb..

Készlet információ: Rendelésre

72 873 Ft
Nettó ár:57 380 Ft
PCE-PH 22 pH mérő
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PH 22
A PCE-PH 22 vízálló pH mérővel gyors és pontos pH érték, illetve  hőmérséklet  meghatározás  lehetséges.  A  praktikus dupla  kijelző  egyszerre  mutatja  a  pH  értéket  és  a hőmérsékletet. IP67-es vízálló készülékház nehéz körülmények  között  is  biztosítja  a megfelelő  használatot.  Integrált  pH mérő  elektródával  szerelt  készülék,  ezért  a  mért  értékeket hőmérséklet korrigáltan jelzi.     Tulajdonságok: Dupla kijelzés pH érték és hőmérséklet Automata hőmérséklet kompenzáció Hőmérő: °C vagy °F Min/max érték HOLD funkció 100 pontos adat gyűjtő Vízálló IP67 Automata kalibráció Automata kikapcsolás Elem, használati utasítás Technikai adatok Mérési tartomány pH 0 ... 14 Hőmérs. -5 ... +80 °C ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

53 970 Ft
Nettó ár:42 496 Ft
PCE-CP 30 Fotométer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CP 30
A többparaméteres fotométer egy mobil mérőeszköz folyadékanalízishez. Ennek eredményeként a többparaméteres fotométerrel sokféle mérés végezhető el. Ezzel a többparaméteres fotométerrel például lúgosság, klór, cianursav vagy pH-érték határozható meg. A többparaméteres fotométerrel történő méréshez 10 ml-es vízmintát kell egy küvettába helyezni. A többparaméteres fotométer beépített LED-je 503 nm, 570 nm és 620 nm hullámhossz tartományban hoz létre tesztfényt, amely immár a minta fényáteresztő képessége alapján ismeri fel a mérendő értéket. A többparaméteres fotométer minden mérést automatikusan elment. A tárolt mért értékek ezután például egy mobileszközzel kiolvashatók a többparaméteres fotométerre telepített Bluetooth interfészen keresztül. Ingyenes alkalmazás áll rendelkezésre a többparaméteres fotométer leolvasásának elemzésére. Lehetőség van Bluetooth kapcsolat létrehozására is a többparaméteres fotométer és a számítógép között. Ehhez i..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

215 991 Ft
Nettó ár:170 072 Ft
PCE-CP 22 | Fotométer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CP 22
A vízelemző egy mobil mérőeszköz folyadékanalízishez. Ez azt jelenti, hogy a vízelemző készülékkel sokféle mérés végezhető el. Ezzel a vízanalizátorral például lúgosság, klór, cianursav vagy akár pH érték is meghatározható. A vízelemzővel végzett méréshez 10 ml-es vízmintát kell egy küvettába helyezni. A vízelemző készülékbe beépített LED 503 nm, 570 nm és 620 nm hullámhossz tartományban tesztfényt generál, amely a minta fényáteresztő képessége alapján fotodióda érzékeli a mérendő értéket. A vízelemző minden mérést automatikusan elment. A tárolt mért értékek ezután például egy mobil eszközön keresztül kiolvashatók a vízelemző készülékre telepített Bluetooth interfész segítségével. Ingyenes alkalmazás áll rendelkezésre a vízelemző készülék mért értékeinek elemzéséhez. Lehetőség van Bluetooth kapcsolat létrehozására is a vízelemző készülék és a számítógép között. Ingyenes szoftver is elérhető a mérési adatok elemzésére. A vízelemző készül..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

202 473 Ft
Nettó ár:159 428 Ft
PCE-BPH 10 Asztali pH mérő, adatrögzítéssel
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-BPH 10
pH-mérő automatikus hőmérséklet-kompenzációval / Adattároló 300 mért értékhez /USB interfészek a tömeges adattároláshoz és PC csatlakozáshoz / nagyméretű érintőképernyő /cserélhető szondák / állvány a szondák elhelyezéséhez / mérési tartomány +19.999 pH-igAz asztali pH-mérővel gyorsan és pontosan lehet elvégezni a folyékony minták pH-koncentrációjának elemzését. A pH-mérő például lúgok, víz, bor, tej és sok más folyadék pH-tartalmának ellenőrzésére használható. Az asztali pH-mérő mérési tartománya -2 ... +19,999 pH. A pH-mérő hőmérsékletszondájával a minta hőmérséklete is meghatározható. Ez különösen fontos, mivel a pH-mérés erősen hőmérsékletfüggő. Így a pH-mérővel mind a kézi, mind az automatikus hőmérséklet-kompenzáció lehetséges.A pH-mérő nagy, 7"-os érintőképernyővel és könnyen kezelhető felhasználói felülettel rendelkezik. A mellékelt elektródállvány segítségével a pH-elektróda és a hőmérsékletérzékelő az asztali pH-mérővel megfelelően elhelyezhető a mintákban. Ennek az a különle..

Készlet információ: Rendelésre

405 015 Ft
Nettó ár:318 909 Ft
PCE-228WINE | Ph - redox - hőmérséklet mérőeszköz
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-228WINE
A PCE-228 pH-mérő egy nagyon egyszerűen használható kézi pH/mV/°C mérőeszköz. A pH érték és a hőmérséklet közvetlenül az SD kártyára menthető (Excel fájl), vagy az RS-232 interfészen keresztül közvetlenül átvihető a pH-mérőről a számítógépre. Erre a célra opcionális szoftvert és a megfelelő RS-232 interfész kábelt kínálunk kiegészítőként. A hőmérséklet-kompenzáció manuálisan vagy automatikusan történik a mellékelt hőmérséklet-érzékelő segítségével.Mindez gyors és megbízható pH mérést tesz lehetővé. A pH-mérő hárompontos kalibrációval rendelkezik, amely automatikusan végrehajtódik. A kombinált mérőeszközzel a pH érték, a hőmérséklet vagy a REDOX potenciál (ORP) meghatározható. Ez utóbbi mérési paraméterhez azonban REDOX elektródát kell külön rendelni. Itt az ORP-14 ORP elektródát ajánljuk. A pH-mérő elemmel működik (6 db 1,5 V-os elemet tartalmaz).Tulajdonságok:- optimális ár/teljesítmény arány- SD kártya memória (1 ... 16 GB)- az elmentett adatok..

Készlet információ: Rendelésre

315 900 Ft
Nettó ár:248 740 Ft
PCE-228M Hús pH mérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-228M
Ez a pH mérő egy élelmiszeriparban használható készülék. A nagy méretű kijelzőn megtekinthető a mért élelmiszer pH értéke és hőmérséklete. A készüléket egy speciális nemesacél mérőelektródával szállítjuk, mely segítségével könnyű az élelmiszer belsejébe juttatni a szondát. Hőmérsékletkompenzáció történhet automatikusan és manuálisan is.     Tulajdonságok: • pH elektróda nemesacél pengével • RS-232 adatátvitel • Mutatja a pH értéket és a hőmérsékletet egyszerre • Nagy pontosság • Tartozék a pH elektróda CPC-OSH-12-01 és a hőmérő szenzor • Manuális kalibrálás • Automatikus hőmérsékletkompenzáció • BNC csatlakozó Technikai adatok Mérési tartomány  0,00 ... 14,00 pH                          -1999 ... 0 ... +1999 mV (opcionális REDOX ..

Készlet információ: Rendelésre

288 899 Ft
Nettó ár:227 480 Ft
PCE-228-Kit pH mérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-228-Kit
Kézi pH-, redox- és hőmérsékletmérő műszer / nagy jól leolvasható kijelző/ SD kártyamemória (1… 16 GB)/ adatok tárolása Excel fájlban/ RS232 csatlakozó felület és választható szoftver a PC-re történő közvetlen átvitelre. A PCE-228 vízelemző műszer nagyon egyszerűen használható pH/mV/˚C kézi műszer. A pH érték és a hőmérséklet közvetlenül SD kártyára (Excel fájl) tárolható, vagy RS 232 csatlakozó felületen keresztül számítógépre vihető. Ennek érdekében ajánlunk opcionálisan egy szoftvert és a szükséges RS232 interfészkábelt. A hőmérsékletkompenzáció manuálisan, vagy automatikusan a mellékelt hőmérsékletérzékelővel történik. Mindez lehetővé tesz a gyors és megbízható pH mérést. A vízelemző készülék hárompontos automatikus kalibrálással rendelkezik. A kombi műszerrel a pH érték, a hőmérséklet, vagy redox potenciál határozható meg. A redox mérésekhez redox elektródát szükséges rendelni, nem tartalmazza a kiszállítási csomag. Az ORP elektródát javasoljuk ORP-14. A vízelemző elemmel mű..

Készlet információ: Rendelésre

178 195 Ft
Nettó ár:140 311 Ft
PCE-228 pH mérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-228
A PCE-228 pH mérő egyszerűen használható, pH-érték, Redox, és hőmérséklet mérésére . A pH-értéket és a hőmérsékletet az RS-232 adapteren keresztül közvetlenül PC-re viheti. Ehhez ajánljuk opciósan a szoftvert és a megfelelő RS-232 adapter-kábelt. A hőmérsékletkompenzáció vagy manuálisan, vagy automatikusan történik a kiszállított hőérzékelő segítségével. A pH-mérőnek kétpontos kalibrálása van, ami manuális, és két kiegyenlítő lap segítségével történik. A Redox-potenciál méréséhez egy további Redox-elektródát kell megrendelnie, itt ajánljuk Önnek az ORP-14 elektródát. A készülék 9 Voltos blokkelemmel üzemel, amit tartalmaz a kiszállítási csomag. • optimális ár-érték arány • RS-232 adapter az adatátvitelhez • pH-értéket, Redox-potenciált, és hőmérsékletet mér • nagy pontosság • manuális kalibrálás • a kiszállítási csomag tartalmazza a PE-03 pH-elektródát és a nemesacél hőérzékelőt  • automatikus hőmérsékletkompenzáció • BNC csatlakozó • labori és hel..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

160 892 Ft
Nettó ár:126 687 Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)
Adatvédelem és Cookiek
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Cookie-k kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat ide kattintva érhet el.