Menu
Kosár

Keménységmérők


Keménységmérőinkkel gyorsan megállapíthatja az anyagok felületi keménységét. A készülékek Rockwell B, C, Vickers HV, Brinell HB, Shore HS és Leeb HL értékeket tudnak mérni. Gyártásban, minőségbiztosításban a keménységmérők nélkülözhetetlenek. Lehetőség van acél, öntöttvas, szerszámacél, nemesacél, alumínium, réz, bronz, cink, textil, gumi és műanyag felületek keménységének gyors és egyszerű mérésére.

PCE-PFG 100 erőmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PFG 100
Erőmérő belső S terhelésmérő cellával, grafikus kijelzővel, memóriával és USB-B interfésszelA PCE-PFG erőmérő egy kézreálló, digitális mérőeszköz a húzó- és nyomóerők mérésére. Az erőmérő 500 Hz-es mintavételi frekvenciát és különböző mérési lehetőségeket kínál, mint például valós idejű mérés (RT), csúcsértékmérés (PEAK), konfigurálható átlagérték rögzítés (Average), valamint automatikus mérési értéktárolás akár 100 mérésig.A mért adatok, valamint az erőmérőben tárolt adatok statisztikai kiértékelése (MIN / MAX / Átlag) a grafikus kijelzőn jelennek meg, és az USB-csatlakozón keresztül átvihetők egy számítógépre. Ezen kívül az erőmérő MIN / MAX határérték funkciót is kínál, amely egy többszínű LED (sárga / zöld / piros) és kapcsoló érintkezők kapcsolására képes.A grafikus kijelző elforgatható, és az erőmérő a hátoldalon található M4-es menetes furatok segítségével biztonságosan rögzíthető egy tesztállványhoz. Az erő a belsőleg beépített terhelésmérő cellára egy M6-os menetes rúdon keres..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

280 777 Ft
Nettó ár:221 084 Ft
PCE-HT-75 | Kis teljesítményű beton keménységmérő  (alacsony ütésenergia)
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-HT-75
Az anyagvizsgáló berendezés a Schmidt-elv szerint működik. A legegyszerűbben használható anyagvizsgáló készüléket az építőiparban való fő felhasználása mellett számos más iparágban más célokra is használják (termékek tekercselési keménységi vizsgálata tekercsen,). A vizsgálatot 0,735 J ütési energiával hajtják végre, ami mindig azonos. A kezdeti kinetikus visszapattanási energia a beton keménységének/felületi nyomásának vagy nyomószilárdságának mértékeként van megadva (kg/cm² vagy N/mm²-re átszámítva) az anyagvizsgáló készüléken. A beton minőségét elsősorban annak nyomószilárdsága alapján értékelik, mivel ez közvetlenül összefügg a betonszerkezetek teherbírásával és tartósságával. Az anyagvizsgáló berendezés lényegesen kisebb ütési energiát fejt ki a betonra, ezért különösen alkalmas akár 100 mm-es anyagvastagságú vékonyfalú elemek vizsgálatára.A nyomószilárdságot betűk és számok sorozata jelzi. Példa: A B 25 azt jelenti, hogy ez egy normál beton, amelynek..

Készlet információ: Rendelésre

342 846 Ft
Nettó ár:269 957 Ft
PCE-HT-225A | Beton keménységmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-HT-225A
Schmidt mérési elven alapuló beton próbakalapács. A legegyszerűbben használható betonvizsgáló kalapácsot az építőipari fő felhasználáson túl sok más iparágban is használják egyéb célokra (termékek tekercselési keménységi vizsgálata tekercsen ...). A vizsgálatot mindig ugyanazzal a 2,207 J vizsgálati energiával kell elvégezni. A kezdeti kinetikus visszapattanási energia a beton keménységének / felületi nyomásának vagy nyomószilárdságának mértékeként van megadva (kg/cm² vagy N/mm²-re konvertálva) a keménységmérőn.A beton minőségét elsősorban annak nyomószilárdsága alapján értékelik, mivel ez közvetlenül összefügg a betonszerkezetek teherbírásával és tartósságával. A nyomószilárdságot betűk és számok sorozata jelzi. Példa: A B 25 azt jelenti, hogy ez egy normál beton, amelynek nyomószilárdsága 25 N/mm². Különféle köztes értékek léteznek a legmagasabb B 55-ös szilárdsági osztályig. A keménységmérővel gyorsan, egyszerűen és pontosan végezhet besorolást. Tu..

Készlet információ: Rendelésre

206 874 Ft
Nettó ár:162 893 Ft
PCE-HT 225E Digitális betonkeménység vizsgáló
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-HT 225E
PCE-HT 225E Digitális beton keménység vizsgáló Automatikus értékmeghatározás Valós idejű óra és dátum funkció Mérési elv: Schmidt kalapács Automata kikapcsolás    Technikai adatok Méréstartomány 10 ... 60 MPa Ütőenergia 2.207 J ±0,3 J Max. beton vastagság 70 cm Kimenet USB 2.0 Kijelző 16 bit színes, 176 x 220 felbontású állítható háttérvilágítással Memória 200 rekord, 99 érték Áramellátás 4 x AA elem Méretek Ø 54 x 280 mm Tömeg 1 kg   Szállítási tartalom  Betonvizsgáló, USB kábel, szoftver, szállítótáska, használati utasítás  ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 181 737 Ft
Nettó ár:930 502 Ft
PCE-HT 224e Digitális betonkeménység vizsgáló
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-HT 224e
Mechanikus betonkeménység-tesztelő OLED-vel / mérési tartomány 10 ... 100N / mm² / szoftver a tárolt adatok elemzésére / beépített akkumulátor mobil használatra / teszt erő 2,207 J / a betonfelületek minőségének mérésére   A műszer alkalmas a beton keménységének vizsgálatára. A készülék a Schmidt elv alapján mér. Ezzel a mérési módszerrel mérhető, hogy milyen a beton minősége. Ezáltal lesz különösen hasznos többek között az építő iparban és az építkezéseken. A beépített mechanizmus mindig gondoskodik az azonos 2,207 Nm ütési energiáról. Az ellenőrzések mellett a műszer képes tárolni a mért adatokat. A mérési folyamat után a tárolt mérési adatok átvihetők a keménységmérőből a számítógépbe. Ehhez a műszeren lévő mini-USB csatlakozó lesz a segítségére. A mérések kiértékelése a számítógépes szoftveren keresztül történik. - OLED a mérési értékek leolvasásához - USB a számítógéphez történő csatlakozáshoz - Mérési tartomány 10 ... 100 N/mm² - Beton keménység ..

Készlet információ: Rendelésre

404 920 Ft
Nettó ár:318 835 Ft
PCE-DX-AS Felületi keménységmérő vonszolómutatóval
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DX-AS
Mechanikus durométer a lágy elasztomerek keménységének méréséhez / Vontatásmutatóval a csúcsérték jobb olvashatósága érdekébenA durométert lágy gumi és nagyon puha műanyagok felületi keménységének (Shore A) mérésére használják. A készülék egy mérő részből, egy mérőfejből és egy vakításmentes 360 ° -os órából áll. A csúcsérték jobb olvashatósága miatt a készülék rendelkezik a tiszta mérőtű/ kijelző tű mellett egy vontatómutatóval is, amely azt a célt szolgálja, hogy a maximális értéknél maradjon a mérés befejezése után. Leolvasás után visszaállíthatja a null-helyzetbe. A PCE-DX-AS (A) modell segítségével mindig a legnagyobb pontossággal és ismételhetőséggel rendelkező keménységmérési eredményeket kapja.- Vontatásmutatóval - Leolvasás keménységi egységekben teljes 360 ° -on - Nagy pontosság - Megfelel minden szabványnak - Tároló bottal Technikai adatok Préserő 0 ... 12,5 N Benyomó fej 35 ° (Shore A szerint) ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

72 083 Ft
Nettó ár:56 758 Ft
PCE-DDO 10 Digitális keménységvizsgáló Shore O
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DDO 10
PCE-DDO 10 lágygumi durométer Shore O keménység mérésére / szoftverrel / digitális mérés /tárolás 500 mérési mintáig / tolerancia érték mérés / LCD kijelző. A  PCE-DDO 10 lágygumiból készült termékek Shore keménységét méri. A mért értéket a kijelzőn mutatja ki a készülék. A mérési tartomány 0-tól ...100-ig terjed. USB csatlakozáson keresztül a kijelzőn megjelenített értékek számítógépre átvihetők. Az áttekinthető szoftver segítségével egy részletezett betekintést nyerhetünk az adatokba. A szoftver beépített kereső funkciója révén érték, dátum, idő vagy nevek alapján kereshetünk. A toleranciaérték, valamint a hozzákapcsolt riasztási funkció által a készülék a minden üzemeltetéshez szükséges feldolgozást elvégzi. A mérési eredmények pontosak és a durométer kezelése egyszerű.    Tulajdonságok:   - nagy kijelző- könnyen kezelhetőség - USB csatlakozó - lágygumi keménységének mérése - mérés 100 Shore O-ig - memória a mért értékek tárolására..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

442 165 Ft
Nettó ár:348 161 Ft
PCE-DDD 10 Digitális keménységvizsgáló
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DDD 10
PCE-DDD 10 digitális termoplaszt durométer ebonit, termoplaszt (műanyagok) általános mérésére USB-csatlakozással és szoftverrel. A PCE-DDD 10 (Shore D) termoplaszt durométer használható helyben kéziszerszámként és fixen laborban anyagvizsgálatokra. A készülék áll egy mérőrészből mérőfejjel, valamint egy digitális kijelzővel, melynek leolvasási pontossága 0,1 keménységi egység. A durométer rendelkezik egy USB-csatlakozási ponttal, mely lehetővé teszi a mért értékek számítógépre való átvitelét. A szállítási  mennyiségben található adatkábellel a mért értékek átküldhetők a szoftverre, amely megtalálható a hozzáadott CD-n (pl. sorozatméréseknél).                   Tulajdonságok:   -  követi az aktuális normákat és keménységvizsgálatokat - adatátvitel PC-re vagy laptopra - mobil és helyhez kötötten alkalmazható - használható egyszeri és sorozatmérésekre   Technikai adatok..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

336 935 Ft
Nettó ár:265 303 Ft
PCE-DD-D keménységmérő
Gyorsan fogy Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DD-D
Shore D mérésére, mint pl.keménygumi, hőrelágyuló műanyag /±2 keménységi fok pontossággal/ felbontás 0,5 keménységi fok/ Hold funkcióval. A digitális durométer a Shore D keménységű anyagok, mint pl. keménygumi, hőrelágyuló műanyag mérésére használható műszer. Behatolótestként 30°-os kúp és 50 Newtonos nyomóerő szolgál. A vizsgálati minta legalább 6 mm vastagnak kell lennie, amennyiben ez vékonyabb ugyanabból az anyagból a hátoldalát meg kell erősíteni. Tulajdonságok:   Praktikus műszer Shore D mérésére HOLD funkcióval Digitális kijelző Nagy kijelző Műanyag dobozzal szállítva   Műszaki adatok Mérési tartomány 0…100 Shore D Felbontás 0,5 keménységi fok Pontosság ±2 keménységi fok Behatolási mélység 0… 2,5 mm ..

Készlet információ: Rendelésre

54 347 Ft
Nettó ár:42 793 Ft
PCE-DD-A PCE-DD A digitális Shore A keménységmérő
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DD-A
A PCE-DD A egy kézreálló, könnyen használható Shore A keménységmérő különböző gumi vagy lágy műanyag, elasztomerek, természetes gumi, neoprén, poliészter, gyanta, lágy PVC, bőr,  (nem fémes) anyagok vizsgálatához használható. Tulajdonságok: kézreálló kialakítás digitális kijelző koffer Shore A keménységmérés nagy kijelző egyszerű kezelhetőség    Technikai adatok   Méréstartomány  0 ... 100 Shore A Felbontás  0,5 keménységfok Pontosság  ±1 keménységfok Behatolási mélység  0 ... 2.5 mm Nyomóerő  12,5 N Behatolótest  35° Méretek  115 x 60 x 25 mm Áramellátás  1 x 1,5 V (SR44) Tömeg kb.  300 g Szállítási tartalom  1 x PCE-DD A, 1 x koffer, 1 x elem, 1 x használati utasítás    ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

54 347 Ft
Nettó ár:42 793 Ft
PCE-950 Leeb keménységmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-950
A PCE-950 keménységmérő Leeb rebound módszerrel meghatározhatja kilenc különböző fém keménységét. Ebben a dinamikus keménységvizsgálati módszerben egy kis keményfém golyó éri a tesztfelületet. A visszapattanás és az ütközési sebesség hányadosa közvetlenül függ az anyag keménységétől, és konverziós tényezők alkalmazásával standard keménységi skálákká, például Vickers, Rockwell vagy Brinell alakítható.  A PCE-950 digitális keménységmérő olyan anyagokat képes mérni, mint az acél, öntöttvas, alumínium, réz vagy bronz a HRC, HRB, HRA, HB, HV vagy HS keménységi mérlegben. Az integrált ütőtestnek és a kompakt, ergonomikus kialakításnak köszönhetően a keménységértékek nagyon gyorsan meghatározhatók a keménységmérővel és a mérési adatok menthetők.  A bőséges mérési adatmemória és a mellékelt szoftver jelentősen megkönnyíti a vizsgálati eredmények dokumentálását. A keménységmérő ezért ideális a bejövő és a kimenő áruk ellenőrzésére. A keverése..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

650 591 Ft
Nettó ár:512 276 Ft
PCE-5000 Ultrahangos keménységmérőUltrahangos keménységmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-5000
Ultrahangos keménységmérő, Ultrahangos Kapcsolat Impedancia – módszer szerint / a nehezen elérhető helyek mérésére / robosztus készülék, rozsdamentes acél házban / háttér  megvilágításos LCD / fém tárgyak roncsolás mentes mérése /   A műszer az ultrahangos keménység mérést egy rugón ülő gyémánt segítségével indítja el. A műszer kialakítása és mérési módszere lehetővé teszi fém tárgyak egyszerű és roncsolás mentes mérésére. A keménységmérő lehetővé teszi különböző tárgyak mérését, ahol a készülék úgy van programozva, hogy különböző mértékegységekben tudjon mérni. Ezek közé tartozik az általános keménységfok Rockwell, Brinell és Vickers. A műszert egy RS-232 interfészen keresztül számítógéphez csatlakoztathatjuk, és így ki tudjuk az adatokat olvasni, illetve nyomtatni. Mivel a műszer szélső értéket és átlag értéket is mér, ilyen módon a felhasználó pontos képet tud szerezni a mért adatokról. Az mérések átlagértékét a műszer&nb..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

3 487 950 Ft
Nettó ár:2 746 417 Ft
PCE-3000UL Keménységmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-3000UL
Mobil UCI keménységmérő / HRC, HB, HV és HLD keménység skálák / NDT-műszer, az Rm szakítószilárdság mérésére / 1 mm vastag anyagokhozAz UCI keménységmérő PCE-3000UL felhasználható az alkatrészek keménységének gyors ellenőrzésére még a beépítettekére is. A készülék nagy mérési tartománnyal rendelkezik, könnyen kezelhető, robusztus kialakítású és -20 ° C-ig terjedő hőmérsékleti ellenállással rendelkezik. A Rockwell, Brinell és Vickers keménység mellett az acél szakítószilárdsága 1740 MPa-ig is meghatározható az UCI keménységmérővel. Az műszer alapfelszereltségében egy kézi vizsgálati szonda van, 50 N teszterővel, ezzel a szondával bármilyen irányból, korrekciós tényező nélkül. A műszer másik előnye az NDT. A szonda végén van egy Vickers gyémánt, amely az ultrahangos frekvenciatartományt csillapítja. Tehát ha a gyémánt a keménységi vizsgálat során megérinti a próbadarab felületét, annak rezgését tompítja. A kapott frekvenciaeltolás közvetlenül kapcsolódik a próbadarab felület..

Készlet információ: Rendelésre

2 048 415 Ft
Nettó ár:1 612 925 Ft
PCE-3000U Keménységmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-3000U
Az UCI PCE-3000 keménységmérővel gyorsan ellenőrizhető az alkatrészek keménysége, még akkor is, ha telepítve van. A készülék lenyűgözi a nagy mérési tartományt, a könnyű kezelhetőséget, a robusztus kialakítást és a -20°C-ig terjedő hőállóságot. A Rockwell, Brinell és Vickers keménység mellett az UCI keménységmérővel az acélok szakítószilárdsága is meghatározható 1740 MPa-ig. Az UCI keménységmérőn alapkivitelben egy 50 N próbaerővel rendelkező kézi mérőszonda található, ezzel a szondával minden térbeli irányból, iránytól függetlenül, korrekciós tényező nélkül végezhetők mérések.A keménységmérő másik előnye az NDT tulajdonsága. A szonda hegyén egy Vickers-gyémánt található, amely az ultrahang frekvenciatartományában gerjesztődik. Ha a gyémánt a keménységi vizsgálat során hozzáér a próbadarab felületéhez, a rezgés csillapodik. Az így létrejövő frekvenciaeltolás közvetlenül összefügg a próbadarab felületi keménységével. Az alacsony teszterők miatt a gyémá..

Készlet információ: Rendelésre

1 622 761 Ft
Nettó ár:1 277 765 Ft
PCE-2900 Keménységmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-2900
Modern, dinamikus keménységmérő színes kijelzővel / memóriával / keménységmérlegű fémes anyagokhoz, például Vickers, Rockwell, Brinell, Leeb, Shore és szakítószilárdságA PCE-2900 keménységmérőt fém anyagok keménységmérésére fejlesztették ki. A keménységmérő az anyagkeménységet méri Vickers, Brinell, Rockwell, Leeb és Shore területeken. A PCE-2900 keménységmérő eszköz a keménységet a Leeb rebound elv szerint méri. Egy tűzőcsap ütközőtesten keresztül csapja be a munkadarabot, és a fém keménységét a visszapattanással mérik. A PCE-2900 keménységmérő megvilágított színes kijelzővel van felszerelve. A PCE-2900 gombjai is világítanak. Ez azt jelenti, hogy a kijelző még rossz megvilágítás esetén is jól olvasható. Az ütközéses eszközt kábellel kötik össze a keménységmérővel. A PCE-2900 keménységmérő belső memóriája 6 x 100 mérőkészlettel rendelkezik. A memória így lehetővé teszi a mért értékek dokumentálását. A keménységmérő a mért értékeket tov..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

935 213 Ft
Nettó ár:736 388 Ft
PCE-2600N Hordozható keménységmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-2600N
A keménységmérőt mindenhol használják, ahol gyors keménységvizsgálatot kell végezni. A keménységmérővel számos fém felületi keménysége meghatározható. A keménységmérő különösen alkalmas minőségi vagy bejövő áruk ellenőrzésére. Lehetőség van a mért értékek tárolására a belső memóriában, és később újra előhívható. Felhívjuk figyelmét, hogy a mért értékeket csak a keménységmérő kijelzőjén lehet lehívni, kiolvasásukra nincs lehetőség. A keménységmérő egykezes működtetése kényelmes használatot tesz lehetővé különböző helyeken. Kialakításából adódóan a keménységmérő lehetőséget kínál a felületi keménység meghatározására furatokban vagy egyéb bemélyedésekben. A keménységmérő kis kialakítása hozzájárul a funkcionalitáshoz, akárcsak a fényes OLED. A keménységmérő OLED-je számos funkciót jelenít meg, így a felhasználó közvetlenül láthatja, hogy mely paramétereket méri, melyik mérési irányt választotta és milyen keménységet mért.Tulajdonságok:- Limit riaszt..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

764 951 Ft
Nettó ár:602 324 Ft
PCE-2500N Hordozható keménységmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-2500N
A PCE-2500N könnyen használható, pedig a műszer nem nagyobb egy szokásos golyóstollnál. Ezáltal azonban könnyűvé teszi a helyhez kötött méréseket. A felület roncsolásmentes keménységmérését egy ütköző test hajtja végre, amellyel megüti a fémmel, majd közvetlenül megjeleníti a mért értéket a kijelzőn. A fém keménységmérővel a HRC, HRB, HRA, HB, HV és HS paramétereket részben meg lehet határozni a következő anyagokon: acél, öntött acél, ötvözött szerszám acél, nemesacél, szürke öntöttvas, gömbgrafitos öntöttvas, öntött alumínium ötvözet, sárgaréz, bronz és ón-bronz. Ezenkívül a műszernek van belső memóriája, ám az számítógépen nem olvasható. Az eszköz mérési alapelve a D típusú ütközéses készülék visszapattanási módszere.Tulajdonságok: - meghatározza az összes általános keménységi paramétert - nagy mérési tartomány - nagy pontosság - azonnali megjelenítés a kijelzőn - mérés különböző helyzetekben - a mérési elv a visszapattanási módszer szerint - m..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

345 802 Ft
Nettó ár:272 285 Ft
PCE-2000N PCE-2000N hordozható keménységmérő, kalibrációs tanúsítvánnyal
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-2000N
Keménységmérő fémes anyagokhoz / különféle ütőtestek állnak rendelkezésre6 különböző keménységi skála / USB-memóriára menti az adatokatA PCE Instruments PCE-2000N keménységmérő készüléke Leeb rebound módszer szerint működik. Ez egy dinamikus keménységi vizsgálati módszer, amelynek során egy szabványosított testet, általában keményfém golyót, meghatározott ütközési energiával ütnek a tesztfelületre. A keményfém gömbnek a vizsgálati felületre történő ütközése a felület plasztikus deformációját eredményezi az ütközés helyén. Ez a deformáció olyan energiaveszteséget eredményez, amely arányos a munkadarab keménységével és meghatározható a visszapattanás és a próbadarab ütési sebességének arányából. Ez a technológia kompakt kialakítást tesz lehetővé, ezért különösen alkalmas a keménységmérő készülékhez. A nehéz keménységmérő gépek statikus vizsgálati módszereivel ellentétben a mobil keménységmérő nagyon rugalmasan használható a bejövő vagy kimenő áruk ellenőrzésénél,..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

523 157 Ft
Nettó ár:411 935 Ft
PCE-1000N Keménységmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-1000N
A Barcol mérőkészüléket keménységméréshez használják. A készüléket elsősorban az alumíniumoknál használják, azonban alkalmas más lágyfémek, például réz vagy ólom tesztelésére is. A készüléket keményebb műanyagok vagy szálerősítésű GRP anyagok keménységének vizsgálatára is használhatják. A széles mérési tartománynak köszönhetően sokféle mérést tesz lehetővé a készülékkel. A készülékkel végzett mérések nagy pontossággal rendelkeznek, és a mért értékeket közvetlenül a jól áttekinthető, és háttérvilágítással rendelkező digitális kijelzőn kerülnek megjelenítésre. A Barcol (HBa) mellett az eszköz digitális kijelzőjén lehetőség van Vickers keménység (HV), Brinell keménység (HB), Webster keménység (HW) és Rockwell keménység (HRB, HRE, HFR és HRH) meghatározására is.A Barcol mérőkészüléket gyakran használják az alumíniumiparban. Ennek oka ismét a széles mérési tartomány. Ez lehetővé teszi az ellenőrzéseket az egészen puha alumíniumoktól a keményebb alumíniumötvözetekig. Ebben a fel..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

576 364 Ft
Nettó ár:453 830 Ft
Tételek: 1 - 19 / 19 (1 oldal)
Adatvédelem és Cookiek
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Cookie-k kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat ide kattintva érhet el.