Menu
Kosár

Fénymérés - fénysűrűség mérésEzen műszerek segítségével optimálisan be lehet állítani a fényerősséget (LUX-Candella), a műszerek némelyike belső adattárolóval is rendelkezik,lehetőség van a megvilágítás körülmények mérésére és tárolására.Később ezeket az értékeket laptopra átvihetjük.Lehetőség van tartós mérésre és rögzítésre, mely riasztásra és beavatkozásra is alkalmas.A készülékek könnyen kezelhetők, alkalmazásuk könnyen megtanulható.Kiegészítők alkalmazásával fénysűrűséget is tudunk mérni a készülékekkel.

 

 

A fényerősségmérők hétköznapi használatáról


A fényerősség mérő műszerek olyan precíziós mérőműszerek, amelyek képesek különböző helyiségek egyedi tulajdonságait számokban megadni. Hotelek, gyárak, irodák, üzletek, közintézmények, de akár melegházak optikai jellemzőit lehet így gyorsan és pontosan lemérni anélkül, hogy szakmai segítséget kellene igénybe venni.


A fényerősségmérő használata hasznos lehet privát célokra is, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora fénymennyiség mellett zajlanak meghatározott tevékenységek. A világos terek jótékonyan hatnak a hangulatra, pozitívan befolyásolják a munkát és a teljesítményt is, ezért a munkavédelem sem nélkülözheti a fényerősségmérést. Átalakítások, felújítások, ingatlan vásárlás esetén egy megbízható fényerősség mérő eszköz hasznos lehet a végső döntés meghozása előtt.


Ennek a kalibrált fényérzékelő mérőműszernek a működése egy fotódióda segítségével valósul meg, ez érzékeli a fény erősségét, majd a luxban megadott értékeket a digitális képernyőre továbbítja.


Rendelje meg saját mérőműszerét és használja a fényerősségmérőt hétköznapi célokra is!
 

PCE-172 Lux-mérő
Gyorsan fogy
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-172
PCE-172 fénymérő a fénykörülmények nagyon pontos meghatározására szolgál az iparban, kereskedelemben, mezőgazdaságban… Továbbá nagyon jól használható számítógépek fényességének mérésére munkahelyeken, és hasznos segítség kirakatok dekorációjának elkészítésekor. Eleget tesz minden német és nemzetközi normának. A mérési eredmény lux-ban kerül kijelzésre. Gyakran van igény összehasonlításra más mértékegységhez: 100 lux = 1 W/m2 vagy 9,29 fc. Tulajdonságok: • Egyszerű használat • Robusztus burkolat • LCD-kijelző 41 szegmentes oszlopdiagram ábrázolással • Koszinusz-korrektúra • Min/Max/Hold-funkció • Túlterhelés kijelzés • ISO-kalibrálás kiegészítőként kapható                                    Technikai adatok Méréstartomány  0 ... 40,00 Lux                      ..

Készlet információ: Készleten

85 497 Ft
Nettó ár:67 320 Ft
PCE-XXM 30 színmérő | Bluetooth +  Alkalmazás |Pass-Fail CIE-LAB CIE-LCh HunterLab CIE-Luv XYZ RGB
Új Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-XXM 30
Színmérő Bluetooth interfésszel / Pass-Fail funkcióvalkb. 10.000 mérés egy akkumulátortöltéssel / hullámhossz-tartomány 400 ... 700 nm / Mérési memória / színtartományok CIE-LAB, CIE-LCh, HunterLab, CIE-Luv, XYZ, RGBA kolorimétert a felületek gyors és pontos színmérésére tervezték. A színtartományok CIE-LAB, CIE-LCh, HunterLab, CIE-Luv, XYZ, RGB színtartományai a koloriméterrel meghatározhatók. A színárnyalatmérő 400 ... 700 nm hullámhosszú LED-et használ fényforrásként. A koloriméter mérőnyílása Ø8 mm. Kompakt kialakítása ellenére a koloriméter ismételhetősége ΔE*ab≤0,1.A normál színmérés mellett a színmérő a színkülönbségek meghatározására is képes. Ebből a célból először egy referenciamérést kell elvégezni a színmérővel egy tetszőleges referencián. Ezt követően a színtónusmérő készülékkel méréseket lehet végezni a próbadarabokon. A koloriméter ismét a referencia és a vizsgált minta közötti különbséget mutatja. A megengedett tűréshatár is tárolható a színmérő készülékben. Ha a t..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

191 254 Ft
Nettó ár:150 594 Ft
PCE-UV34 Sugárzásmérő
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-UV34
Ez a pontos sugárzásmérő 290-390 nm-es hullámhosszon működik. Ezzel a készülékkel mérheti például a nap, vagy szolárium UV sugárzását, ezáltal megvédheti magát a magas sugárzás okozta leégéstől. A külső szenzor rugalmas használatot tesz lehetővé. Tulajdonságok: • két méréstartomány: 0,000 - 1,999 mW/cm2, 1,999 - 19,99 mW/cm2 • külső szenzor UV-korrektorszűrővel • automatikus kikapcsolás 10 perc után • nagy LCD-kijelző • Data-Hold-funkció • kompakt méret • opciósan kapható ISO-kalibrálás Technikai adatok: Méréstartományok  0,000 - 1,999 mW/cm², 1,999 -19,99 mW/cm² Felbontás  0,001 mW/cm² Pontosság  ±4 % +2 hely Mérési idő  0,4 s Hullámhossz  290 - 390 nm Null állás  kalibráló csavarok segítségével Fényszenzor ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

116 392 Ft
Nettó ár:91 647 Ft
PCE-TCR 200 Színmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-TCR 200
A színmérő PCE-TCR 200 méri a színeket a CIE-*Lab szerinti színtérben. Ugyancsak lehetséges a műszerrel a színeket a RGB-térben mérni. Egy belső fehér fényforrás segítségével megvilágítjuk a mérési területet, a készülék felveszi a visszavert fényt, és feldolgozza azt. A kalibrálás két hivatkozással történik, fekete és fehér, ezeket megtalálja a szállítási tételek között. A maximális elérése végett, a készülék egy belső fehér kiegyenlítővel rendelkezik. A LAB színek mellett a kijelzőn megjeleníthetők a RGB, LCH, HCL színterek is. A készülék felismeri a színek közötti különbséget. A műszeren be lehet állítani a szín különbség határértékét, amit nem szabad túllépni. A készülék minden differencia mérésnél ellenőrzi, hogy ezt az értéket átléptük-e. A színek mérése egy nagy pontosságú szilícium szenzorral történik. A szenzor érzékeli a normál fényforrás D65, D50 vagy F11 által visszavert fényt, a fényforrásokat a menüben tudjuk beállítani. A belső memóriában 12 csoportban 30 szín értéket tár..

Készlet információ: Rendelésre

1 981 401 Ft
Nettó ár:1 560 158 Ft
PCE-SPM 1 PCE-SRF Megszűnt termék
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SPM 1
Optimális kézi mérőeszköz napenergia vizsgálatára mérnököknek vagy építészeknek. A készülék segítségével megállapíthatja a nap teljesítményét. Párhuzamosan megállapíthatók további adatok (áram, feszültség…) egy külön mérőkészülék segítségével (multiméter-adattároló). A fényintenzitás mérése egy egylencsés szilícium-cellán keresztül történik. A kalibrálás utáni pontosságot a beépített processzor garantálja. A legfontosabb paraméter, a P tot (W/m²) közvetlenül leolvasható a kijelzőről. A belső tárolón (32000 érték) tartott adatok a szoftver segítségével PC-re vihetők. A készülék külső használatra is lett tervezve, időjárásálló műanyagból készült a burkolata. Tulajdonságok: • lehetővé teszi a nap teljesítményének / P tot sugárzásnak helyszínen való mérését • hosszú távú mérés lehetséges a belső tároló segítségével (32000 érték) • angol nyelvű szoftver a kiszállítási csomagban (adatátvitel és kiértékelés) • összehasonlító mérés lehetséges • Min-, Max- és Data-Hold-funkció • áramellátás 4 ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

163 329 Ft
Nettó ár:128 606 Ft
PCE-PVA 100-SPM 1-KIT
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PVA 100-SPM 1-KIT
PCE-PVA 100 fotovoltaikus mérőeszköz 0 ... 12 A DC mérési tartománnyal / USB interfész /  Adatmemória 100 mért karakterisztikához / 4,8" LC kijelző / Elemes működés kb.400 mérésig / opcionálisan ISO kalibrációs tanúsítvánnyal    A fotovoltaikus mérőeszköz hasznos eszköz a napelemek jellemzőinek vizsgálatára. A 0 ... 60 V egyenfeszültség tartományával és 0 ... 12 A egyenáram-tartományával a fotovoltaikus mérőkészülék nagyszámú napelem modult lefed. A meghatározott jelleggörbék közvetlenül a szolármodul teszterre kerülnek mentésre. A fotovoltaikus mérőeszköz adatmemóriájában akár 100 mérés is tárolható. A tárolt mért értékek ezután kiolvashatók és feldolgozhatók számítógépen a hozzá tartozó szoftverrel. Ezen kívül lehetőség van a fotovoltaikus mérőeszköz teljes körű működtetésére a szoftveren keresztül.    A fotovoltaikus mérőeszköz két különböző mérési funkcióval rendelkezik egy napelem modul karakterisztik..

Készlet információ: Rendelésre

831 144 Ft
Nettó ár:654 444 Ft
PCE-PVA 100
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PVA 100
Napelem modul tesztelő 0 ... 12 A DC mérési tartománnyal / USB interfész /  Adatmemória 100 mért karakterisztikához / 4,8" LC kijelző / Elemes működés kb.400 mérésig / opcionálisan ISO kalibrációs tanúsítvánnyal    A napelem modul teszter hasznos eszköz a napelemek jellemzőinek vizsgálatához. A 0 ... 60 V egyenfeszültség tartományával és 0 ... 12 A egyenáram-tartományával a szolármodul tesztelő nagyszámú napelem modult lefed. A meghatározott jelleggörbék közvetlenül a szolármodul teszterre kerülnek mentésre. A szolármodul teszter adatmemóriájában akár 100 mérés is tárolható. A tárolt mért értékek ezután kiolvashatók és feldolgozhatók számítógépen a hozzá tartozó szoftverrel. Ezen kívül lehetőség van a napelem modul tesztelőjének teljes körű működtetésére a szoftveren keresztül.    A szolármodul teszter két különböző mérési funkcióval rendelkezik a napelem modul jellemzőinek meghatározására. Automata ü..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

683 203 Ft
Nettó ár:537 955 Ft
PCE-LXT PCE-LXT
Új Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-LXT
A termék információk feltöltés alatt vannak! Kérem kérjen információt az info@eurochrom.hu címen, vagy a 94/789350 telefonon!..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

204 919 Ft
Nettó ár:161 354 Ft
PCE-LMD 10 | Munkavédelmi mérő eszköz
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-LMD 10
A környezeti mérőeszköz széles mérési tartományban, 0 ... 400 kLux között mér. A megvilágítási értéket egy külső, spektrális szűrővel ellátott szilícium-fotodióda méri. Ez lehetővé teszi, hogy a környezeti mérőberendezés bármilyen mérési feladathoz megfelelően elhelyezhető legyen. A mért értékeket a környezeti mérőeszköz luxban és footcandle-ben is megjelenítheti. A környezeti mérőeszközön a normál mérési érték kijelzésén kívül a mért értéket egy skálán is ki kell adni. A környezeti mérőberendezés további funkciókkal rendelkezik, hogy a megvilágítás elemzése elvégezhető legyen. A környezeti mérőberendezés kiegészítő funkcióival a "MIN" és "MAX" gombok segítségével a legmagasabb és a legalacsonyabb mért értéket lehet kiadni. Ezenkívül a "REL" billentyűvel beállítható a megjelenített mért érték egy referenciaértékhez viszonyítva. A "PEAK" funkcióval a környezeti mérőeszköz rögzíti a csúcsértékeket. A környezeti mérőeszköz mintavételi sebessége 10 µs. A PCE-LMD 10 32 000 mért ér..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

116 392 Ft
Nettó ár:91 647 Ft
PCE-GM 75 Fényességmérő PCE-GM 75
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-GM 75
A termék információk feltöltés alatt vannak! Kérem kérjen információt az info@eurochrom.hu címen, vagy a 94/789350 telefonon!..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

253 045 Ft
Nettó ár:199 248 Ft
PCE-CP 22 Fotométer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CP 22
A termék információk feltöltés alatt vannak! Kérem kérjen információt az info@eurochrom.hu címen, vagy a 94/789350 telefonon!..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

222 743 Ft
Nettó ár:175 389 Ft
PCE-CP 21 Fotométer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CP 21
A termék információk feltöltés alatt vannak! Kérem kérjen információt az info@eurochrom.hu címen, vagy a 94/789350 telefonon!..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

222 743 Ft
Nettó ár:175 389 Ft
PCE-CP 20 Fotométer
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CP 20
A termék információk feltöltés alatt vannak! Kérem kérjen információt az info@eurochrom.hu címen, vagy a 94/789350 telefonon!..

Készlet információ: Rendelésre

196 007 Ft
Nettó ár:154 336 Ft
PCE-CP 11 Fotométer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CP 11
A termék információk feltöltés alatt vannak! Kérem kérjen információt az info@eurochrom.hu címen, vagy a 94/789350 telefonon!..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

222 743 Ft
Nettó ár:175 389 Ft
PCE-CP 04 Fotométer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CP 04
A termék információk feltöltés alatt vannak! Kérem kérjen információt az info@eurochrom.hu címen, vagy a 94/789350 telefonon!..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

222 743 Ft
Nettó ár:175 389 Ft
PCE-CIC 5 Színes kabin
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CIC 5
A termék információk feltöltés alatt vannak! Kérem kérjen információt az info@eurochrom.hu címen, vagy a 94/789350 telefonon!..

Készlet információ: Rendelésre

444 358 Ft
Nettó ár:349 888 Ft
PCE-CIC 20 Világítófülke
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CIC 20
A fényfülke fontos berendezés a nyomdaiparban. A fényfülkével a nyomatok színegyezése és metamerizmusa közvetlenül a befejezés után ellenőrizhető. A fényfülkét a nyomdaiparon kívül reklámügynökségek, sajtóterületen és kiadóknál használják, valamint mindenhol, ahol a nagy formátumokat szemrevételezéssel kell ellenőrizni. A lámpa elhelyezése a világítófülkén biztosítja az asztal és a hátsó fal optimális megvilágítását. Így egy vízszintes és egy függőleges felület használható látósíkként.A három lámpatípus, a nappali D75, D65 és D50 mindegyike saját üzemóraszámlálóval rendelkezik nullázási funkcióval a világítási idő ellenőrzéséhez. A LED lámpák miatt csere csak 8000 üzemóra után szükséges. A világítás típusai egyéni vagy vegyes világításként kapcsolhatók. A négy fékezett görgő lehetővé teszi a könnyű kabin változatos használatát különböző helyeken.A metamerizmus általánosságban azt a tényt írja le, hogy ugyanazok a színek eltérően nézhetnek ki különböző..

Készlet információ: Rendelésre

2 514 345 Ft
Nettó ár:1 979 799 Ft
Tételek: 1 - 17 / 17 (1 oldal)
Adatvédelem és Cookiek
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Cookie-k kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat ide kattintva érhet el.