var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-24344335-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Menu
Kosár

Fénymérés - fénysűrűség mérésEzen műszerek segítségével optimálisan be lehet állítani a fényerősséget (LUX-Candella), a műszerek némelyike belső adattárolóval is rendelkezik,lehetőség van a megvilágítás körülmények mérésére és tárolására.Később ezeket az értékeket laptopra átvihetjük.Lehetőség van tartós mérésre és rögzítésre, mely riasztásra és beavatkozásra is alkalmas.A készülékek könnyen kezelhetők, alkalmazásuk könnyen megtanulható.Kiegészítők alkalmazásával fénysűrűséget is tudunk mérni a készülékekkel.

 

 

A fényerősségmérők hétköznapi használatáról


A fényerősség mérő műszerek olyan precíziós mérőműszerek, amelyek képesek különböző helyiségek egyedi tulajdonságait számokban megadni. Hotelek, gyárak, irodák, üzletek, közintézmények, de akár melegházak optikai jellemzőit lehet így gyorsan és pontosan lemérni anélkül, hogy szakmai segítséget kellene igénybe venni.


A fényerősségmérő használata hasznos lehet privát célokra is, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora fénymennyiség mellett zajlanak meghatározott tevékenységek. A világos terek jótékonyan hatnak a hangulatra, pozitívan befolyásolják a munkát és a teljesítményt is, ezért a munkavédelem sem nélkülözheti a fényerősségmérést. Átalakítások, felújítások, ingatlan vásárlás esetén egy megbízható fényerősség mérő eszköz hasznos lehet a végső döntés meghozása előtt.


Ennek a kalibrált fényérzékelő mérőműszernek a működése egy fotódióda segítségével valósul meg, ez érzékeli a fény erősségét, majd a luxban megadott értékeket a digitális képernyőre továbbítja.


Rendelje meg saját mérőműszerét és használja a fényerősségmérőt hétköznapi célokra is!
 

PCE-XXM 30 színmérő | Bluetooth +  Alkalmazás |Pass-Fail CIE-LAB CIE-LCh HunterLab CIE-Luv XYZ RGB
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-XXM 30
Színmérő Bluetooth interfésszel / Pass-Fail funkcióvalkb. 10.000 mérés egy akkumulátortöltéssel / hullámhossz-tartomány 400 ... 700 nm / Mérési memória / színtartományok CIE-LAB, CIE-LCh, HunterLab, CIE-Luv, XYZ, RGBA kolorimétert a felületek gyors és pontos színmérésére tervezték. A színtartományok CIE-LAB, CIE-LCh, HunterLab, CIE-Luv, XYZ, RGB színtartományai a koloriméterrel meghatározhatók. A színárnyalatmérő 400 ... 700 nm hullámhosszú LED-et használ fényforrásként. A koloriméter mérőnyílása Ø8 mm. Kompakt kialakítása ellenére a koloriméter ismételhetősége ΔE*ab≤0,1.A normál színmérés mellett a színmérő a színkülönbségek meghatározására is képes. Ebből a célból először egy referenciamérést kell elvégezni a színmérővel egy tetszőleges referencián. Ezt követően a színtónusmérő készülékkel méréseket lehet végezni a próbadarabokon. A koloriméter ismét a referencia és a vizsgált minta közötti különbséget mutatja. A megengedett tűréshatár is tárolható a színmérő készülékben. Ha a t..

Készlet információ: Rendelésre

186 615 Ft
Nettó ár:146 941 Ft
PCE-UV34 Sugárzásmérő
Gyorsan fogy Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-UV34
Ez a pontos sugárzásmérő 290-390 nm-es hullámhosszon működik. Ezzel a készülékkel mérheti például a nap, vagy szolárium UV sugárzását, ezáltal megvédheti magát a magas sugárzás okozta leégéstől. A külső szenzor rugalmas használatot tesz lehetővé. Tulajdonságok: • két méréstartomány: 0,000 - 1,999 mW/cm2, 1,999 - 19,99 mW/cm2 • külső szenzor UV-korrektorszűrővel • automatikus kikapcsolás 10 perc után • nagy LCD-kijelző • Data-Hold-funkció • kompakt méret • opciósan kapható ISO-kalibrálás Technikai adatok: Méréstartományok  0,000 - 1,999 mW/cm², 1,999 -19,99 mW/cm² Felbontás  0,001 mW/cm² Pontosság  ±4 % +2 hely Mérési idő  0,4 s Hullámhossz  290 - 390 nm Null állás  kalibráló csavarok segítségével Fényszenzor ..

Készlet információ: Rendelésre

113 636 Ft
Nettó ár:89 477 Ft
PCE-SPM 1 PCE-SRF Megszűnt termék
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SPM 1
Optimális kézi mérőeszköz napenergia vizsgálatára mérnököknek vagy építészeknek. A készülék segítségével megállapíthatja a nap teljesítményét. Párhuzamosan megállapíthatók további adatok (áram, feszültség…) egy külön mérőkészülék segítségével (multiméter-adattároló). A fényintenzitás mérése egy egylencsés szilícium-cellán keresztül történik. A kalibrálás utáni pontosságot a beépített processzor garantálja. A legfontosabb paraméter, a P tot (W/m²) közvetlenül leolvasható a kijelzőről. A belső tárolón (32000 érték) tartott adatok a szoftver segítségével PC-re vihetők. A készülék külső használatra is lett tervezve, időjárásálló műanyagból készült a burkolata. Tulajdonságok: • lehetővé teszi a nap teljesítményének / P tot sugárzásnak helyszínen való mérését • hosszú távú mérés lehetséges a belső tároló segítségével (32000 érték) • angol nyelvű szoftver a kiszállítási csomagban (adatátvitel és kiértékelés) • összehasonlító mérés lehetséges • Min-, Max- és Data-Hold-funkció • áramellátás 4 ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

155 860 Ft
Nettó ár:122 725 Ft
PCE-PVA 100-SPM 1-KIT
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PVA 100-SPM 1-KIT
PCE-PVA 100 fotovoltaikus mérőeszköz 0 ... 12 A DC mérési tartománnyal / USB interfész /  Adatmemória 100 mért karakterisztikához / 4,8" LC kijelző / Elemes működés kb.400 mérésig / opcionálisan ISO kalibrációs tanúsítvánnyal    A fotovoltaikus mérőeszköz hasznos eszköz a napelemek jellemzőinek vizsgálatára. A 0 ... 60 V egyenfeszültség tartományával és 0 ... 12 A egyenáram-tartományával a fotovoltaikus mérőkészülék nagyszámú napelem modult lefed. A meghatározott jelleggörbék közvetlenül a szolármodul teszterre kerülnek mentésre. A fotovoltaikus mérőeszköz adatmemóriájában akár 100 mérés is tárolható. A tárolt mért értékek ezután kiolvashatók és feldolgozhatók számítógépen a hozzá tartozó szoftverrel. Ezen kívül lehetőség van a fotovoltaikus mérőeszköz teljes körű működtetésére a szoftveren keresztül.    A fotovoltaikus mérőeszköz két különböző mérési funkcióval rendelkezik egy napelem modul karakterisztik..

Készlet információ: Rendelésre

808 212 Ft
Nettó ár:636 387 Ft
PCE-PVA 100
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PVA 100
Napelem modul tesztelő 0 ... 12 A DC mérési tartománnyal / USB interfész /  Adatmemória 100 mért karakterisztikához / 4,8" LC kijelző / Elemes működés kb.400 mérésig / opcionálisan ISO kalibrációs tanúsítvánnyal    A napelem modul teszter hasznos eszköz a napelemek jellemzőinek vizsgálatához. A 0 ... 60 V egyenfeszültség tartományával és 0 ... 12 A egyenáram-tartományával a szolármodul tesztelő nagyszámú napelem modult lefed. A meghatározott jelleggörbék közvetlenül a szolármodul teszterre kerülnek mentésre. A szolármodul teszter adatmemóriájában akár 100 mérés is tárolható. A tárolt mért értékek ezután kiolvashatók és feldolgozhatók számítógépen a hozzá tartozó szoftverrel. Ezen kívül lehetőség van a napelem modul tesztelőjének teljes körű működtetésére a szoftveren keresztül.    A szolármodul teszter két különböző mérési funkcióval rendelkezik a napelem modul jellemzőinek meghatározására. Automata ü..

Készlet információ: Rendelésre

665 780 Ft
Nettó ár:524 236 Ft
PCE-LXT | Fényerősségmérő
Új Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-LXT
A Lux figyelmeztető rendszer egy fogantyús mérőérzékelőből és egy 1,5 m-es kábelen fali konzolból, egy fényadóból és egy digitális kijelzőből áll. Ennek a Lux figyelmeztető rendszernek a fő alkalmazási területe a fotólaboratóriumok és gyártóhelyiségek (pl. élelmiszer- vagy gyógyszergyártás...) folyamatos fénymérése és fénymonitorozása. A digitális kijelző relé kimenettel rendelkezik a riasztó kürtök vagy villogó fények vezérlésére vizuális vagy akusztikus figyelmeztetés céljából, valamint egy vezérlőkimenet.A riasztási kimenet határértéke programozható a kijelzőn. Az analóg kimeneti jel az ablakszárnyak vezérlésére is használható... vagy az adó jelei menthetők, kiértékelhetők és dokumentálhatók egy naplózón. A hangjelző készülék csatlakoztatása nagyon egyszerű, és 240 V-os hálózati tápellátásról üzemeltethető.A Lux XLT figyelmeztető rendszert a fényintenzitás folyamatos mérésére fejlesztették ki. A fénytávadó és a digitális kijelző szabványos méretekkel rendelk..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

198 101 Ft
Nettó ár:155 985 Ft
PCE-LMD 5 munkavédelmi mérő műszer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-LMD 5
Munkavédelmi mérőeszköz külső szondával / mintavételi frekvencia 4 Hz / mérési tartomány 0 ... 400 kLux / Micro-USB interfész / egységek: lux, fc / opcionálisan ISO kalibrációs tanúsítvánnyal    A munkavédelmi mérőeszköz nagy, 0…400 kLux mérési tartománnyal rendelkezik. A megvilágítást spektrális szűrővel ellátott külső szilícium fotodióda segítségével mérik. Ennek köszönhetően az ipari biztonsági mérőeszköz minden mérési feladathoz megfelelően pozícionálható. A mért értékeket a munkavédelmi mérő lux-ban és fc is megjelenítheti. A munkavédelmi mérőeszközön a normál mért érték kijelzése mellett a mért érték skálán is megjelenik.    Az ipari biztonsági mérőeszköz további funkciókkal rendelkezik, így a megvilágítás elemzése elvégezhető. A munkavédelmi mérőműszer kiegészítő funkcióival a „MIN” és „MAX” gombok segítségével a legnagyobb és legkisebb mért érték is kiadható. Ezen túlmenően a kijelzett mért érték a "R..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

78 161 Ft
Nettó ár:61 544 Ft
PCE-LMD 10 | Munkavédelmi mérő eszköz
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-LMD 10
A környezeti mérőeszköz széles mérési tartományban, 0 ... 400 kLux között mér. A megvilágítási értéket egy külső, spektrális szűrővel ellátott szilícium-fotodióda méri. Ez lehetővé teszi, hogy a környezeti mérőberendezés bármilyen mérési feladathoz megfelelően elhelyezhető legyen. A mért értékeket a környezeti mérőeszköz luxban és footcandle-ben is megjelenítheti. A környezeti mérőeszközön a normál mérési érték kijelzésén kívül a mért értéket egy skálán is ki kell adni. A környezeti mérőberendezés további funkciókkal rendelkezik, hogy a megvilágítás elemzése elvégezhető legyen. A környezeti mérőberendezés kiegészítő funkcióival a "MIN" és "MAX" gombok segítségével a legmagasabb és a legalacsonyabb mért értéket lehet kiadni. Ezenkívül a "REL" billentyűvel beállítható a megjelenített mért érték egy referenciaértékhez viszonyítva. A "PEAK" funkcióval a környezeti mérőeszköz rögzíti a csúcsértékeket. A környezeti mérőeszköz mintavételi sebessége 10 µs. A PCE-LMD 10 32 000 mért ér..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

114 137 Ft
Nettó ár:89 872 Ft
PCE-GM 75 | Fényességmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-GM 75
A fényességmérő készülék Ø4,5 mm mérőfelülettel rendelkezik. Ennek a kis mérőfelületnek köszönhetően a fényességmérővel különösen kis felületeken is lehet méréseket végezni. Maximum 1%-os pontatlansággal a fényességi szintmérő készülék nagy pontosságú mérőeszköz a felületeken történő gyors és egyszerű mérésekhez. Az egygombos működtetés lehetővé teszi a fényességmérő készülék gyors és egyszerű kezelését.A mindössze 4,5 mm átmérőjű fényességmérő készülék kis szenzoros mérőnyílása lehetővé teszi a fényesség közvetlen mérését, akár ívelt felületeken is. A fényességi szintmérő készülék ideális a nehezen hozzáférhető helyekre is, hiszen már az apró változások, szennyeződések is hatással vannak a mérési eredményekre. A mérési eredménynek kis változást is mutatnia kell az olyan befolyásoló változókban, mint a síkság, szerkezetek, sugarak vagy enyhe árnyékolás. A jó ismételhetőség nagyon fontos a mérendő felületek szempontjából, mert két azonos színű, de eltérő fé..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

247 625 Ft
Nettó ár:194 980 Ft
PCE-CIC 20 Világítófülke
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CIC 20
A fényfülke fontos berendezés a nyomdaiparban. A fényfülkével a nyomatok színegyezése és metamerizmusa közvetlenül a befejezés után ellenőrizhető. A fényfülkét a nyomdaiparon kívül reklámügynökségek, sajtóterületen és kiadóknál használják, valamint mindenhol, ahol a nagy formátumokat szemrevételezéssel kell ellenőrizni. A lámpa elhelyezése a világítófülkén biztosítja az asztal és a hátsó fal optimális megvilágítását. Így egy vízszintes és egy függőleges felület használható látósíkként.A három lámpatípus, a nappali D75, D65 és D50 mindegyike saját üzemóraszámlálóval rendelkezik nullázási funkcióval a világítási idő ellenőrzéséhez. A LED lámpák miatt csere csak 8000 üzemóra után szükséges. A világítás típusai egyéni vagy vegyes világításként kapcsolhatók. A négy fékezett görgő lehetővé teszi a könnyű kabin változatos használatát különböző helyeken.A metamerizmus általánosságban azt a tényt írja le, hogy ugyanazok a színek eltérően nézhetnek ki különböző..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

2 206 471 Ft
Nettó ár:1 737 379 Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)
Adatvédelem és Cookiek
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Cookie-k kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat ide kattintva érhet el.