Menu
Kosár

Fénymérés - fénysűrűség mérésEzen műszerek segítségével optimálisan be lehet állítani a fényerősséget (LUX-Candella), a műszerek némelyike belső adattárolóval is rendelkezik,lehetőség van a megvilágítás körülmények mérésére és tárolására.Később ezeket az értékeket laptopra átvihetjük.Lehetőség van tartós mérésre és rögzítésre, mely riasztásra és beavatkozásra is alkalmas.A készülékek könnyen kezelhetők, alkalmazásuk könnyen megtanulható.Kiegészítők alkalmazásával fénysűrűséget is tudunk mérni a készülékekkel.

 

 

A fényerősségmérők hétköznapi használatáról


A fényerősség mérő műszerek olyan precíziós mérőműszerek, amelyek képesek különböző helyiségek egyedi tulajdonságait számokban megadni. Hotelek, gyárak, irodák, üzletek, közintézmények, de akár melegházak optikai jellemzőit lehet így gyorsan és pontosan lemérni anélkül, hogy szakmai segítséget kellene igénybe venni.


A fényerősségmérő használata hasznos lehet privát célokra is, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora fénymennyiség mellett zajlanak meghatározott tevékenységek. A világos terek jótékonyan hatnak a hangulatra, pozitívan befolyásolják a munkát és a teljesítményt is, ezért a munkavédelem sem nélkülözheti a fényerősségmérést. Átalakítások, felújítások, ingatlan vásárlás esetén egy megbízható fényerősség mérő eszköz hasznos lehet a végső döntés meghozása előtt.


Ennek a kalibrált fényérzékelő mérőműszernek a működése egy fotódióda segítségével valósul meg, ez érzékeli a fény erősségét, majd a luxban megadott értékeket a digitális képernyőre továbbítja.


Rendelje meg saját mérőműszerét és használja a fényerősségmérőt hétköznapi célokra is!
 

PCE-XXM 30 színmérő | Bluetooth +  Alkalmazás |Pass-Fail CIE-LAB CIE-LCh HunterLab CIE-Luv XYZ RGB
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-XXM 30
Színmérő Bluetooth interfésszel / Pass-Fail funkcióvalkb. 10.000 mérés egy akkumulátortöltéssel / hullámhossz-tartomány 400 ... 700 nm / Mérési memória / színtartományok CIE-LAB, CIE-LCh, HunterLab, CIE-Luv, XYZ, RGBA kolorimétert a felületek gyors és pontos színmérésére tervezték. A színtartományok CIE-LAB, CIE-LCh, HunterLab, CIE-Luv, XYZ, RGB színtartományai a koloriméterrel meghatározhatók. A színárnyalatmérő 400 ... 700 nm hullámhosszú LED-et használ fényforrásként. A koloriméter mérőnyílása Ø8 mm. Kompakt kialakítása ellenére a koloriméter ismételhetősége ΔE*ab≤0,1.A normál színmérés mellett a színmérő a színkülönbségek meghatározására is képes. Ebből a célból először egy referenciamérést kell elvégezni a színmérővel egy tetszőleges referencián. Ezt követően a színtónusmérő készülékkel méréseket lehet végezni a próbadarabokon. A koloriméter ismét a referencia és a vizsgált minta közötti különbséget mutatja. A megengedett tűréshatár is tárolható a színmérő készülékben. Ha a t..

Készlet információ: Rendelésre

185 555 Ft
Nettó ár:146 106 Ft
PCE-UV34 Sugárzásmérő
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-UV34
Ez a pontos sugárzásmérő 290-390 nm-es hullámhosszon működik. Ezzel a készülékkel mérheti például a nap, vagy szolárium UV sugárzását, ezáltal megvédheti magát a magas sugárzás okozta leégéstől. A külső szenzor rugalmas használatot tesz lehetővé. Tulajdonságok: • két méréstartomány: 0,000 - 1,999 mW/cm2, 1,999 - 19,99 mW/cm2 • külső szenzor UV-korrektorszűrővel • automatikus kikapcsolás 10 perc után • nagy LCD-kijelző • Data-Hold-funkció • kompakt méret • opciósan kapható ISO-kalibrálás Technikai adatok: Méréstartományok  0,000 - 1,999 mW/cm², 1,999 -19,99 mW/cm² Felbontás  0,001 mW/cm² Pontosság  ±4 % +2 hely Mérési idő  0,4 s Hullámhossz  290 - 390 nm Null állás  kalibráló csavarok segítségével Fényszenzor ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

112 943 Ft
Nettó ár:88 931 Ft
PCE-SPM 1 PCE-SRF Megszűnt termék
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SPM 1
Optimális kézi mérőeszköz napenergia vizsgálatára mérnököknek vagy építészeknek. A készülék segítségével megállapíthatja a nap teljesítményét. Párhuzamosan megállapíthatók további adatok (áram, feszültség…) egy külön mérőkészülék segítségével (multiméter-adattároló). A fényintenzitás mérése egy egylencsés szilícium-cellán keresztül történik. A kalibrálás utáni pontosságot a beépített processzor garantálja. A legfontosabb paraméter, a P tot (W/m²) közvetlenül leolvasható a kijelzőről. A belső tárolón (32000 érték) tartott adatok a szoftver segítségével PC-re vihetők. A készülék külső használatra is lett tervezve, időjárásálló műanyagból készült a burkolata. Tulajdonságok: • lehetővé teszi a nap teljesítményének / P tot sugárzásnak helyszínen való mérését • hosszú távú mérés lehetséges a belső tároló segítségével (32000 érték) • angol nyelvű szoftver a kiszállítási csomagban (adatátvitel és kiértékelés) • összehasonlító mérés lehetséges • Min-, Max- és Data-Hold-funkció • áramellátás 4 ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

158 471 Ft
Nettó ár:124 780 Ft
PCE-PVA 100-SPM 1-KIT
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PVA 100-SPM 1-KIT
PCE-PVA 100 fotovoltaikus mérőeszköz 0 ... 12 A DC mérési tartománnyal / USB interfész /  Adatmemória 100 mért karakterisztikához / 4,8" LC kijelző / Elemes működés kb.400 mérésig / opcionálisan ISO kalibrációs tanúsítvánnyal    A fotovoltaikus mérőeszköz hasznos eszköz a napelemek jellemzőinek vizsgálatára. A 0 ... 60 V egyenfeszültség tartományával és 0 ... 12 A egyenáram-tartományával a fotovoltaikus mérőkészülék nagyszámú napelem modult lefed. A meghatározott jelleggörbék közvetlenül a szolármodul teszterre kerülnek mentésre. A fotovoltaikus mérőeszköz adatmemóriájában akár 100 mérés is tárolható. A tárolt mért értékek ezután kiolvashatók és feldolgozhatók számítógépen a hozzá tartozó szoftverrel. Ezen kívül lehetőség van a fotovoltaikus mérőeszköz teljes körű működtetésére a szoftveren keresztül.    A fotovoltaikus mérőeszköz két különböző mérési funkcióval rendelkezik egy napelem modul karakterisztik..

Készlet információ: Rendelésre

806 443 Ft
Nettó ár:634 995 Ft
PCE-PVA 100
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PVA 100
Napelem modul tesztelő 0 ... 12 A DC mérési tartománnyal / USB interfész /  Adatmemória 100 mért karakterisztikához / 4,8" LC kijelző / Elemes működés kb.400 mérésig / opcionálisan ISO kalibrációs tanúsítvánnyal    A napelem modul teszter hasznos eszköz a napelemek jellemzőinek vizsgálatához. A 0 ... 60 V egyenfeszültség tartományával és 0 ... 12 A egyenáram-tartományával a szolármodul tesztelő nagyszámú napelem modult lefed. A meghatározott jelleggörbék közvetlenül a szolármodul teszterre kerülnek mentésre. A szolármodul teszter adatmemóriájában akár 100 mérés is tárolható. A tárolt mért értékek ezután kiolvashatók és feldolgozhatók számítógépen a hozzá tartozó szoftverrel. Ezen kívül lehetőség van a napelem modul tesztelőjének teljes körű működtetésére a szoftveren keresztül.    A szolármodul teszter két különböző mérési funkcióval rendelkezik a napelem modul jellemzőinek meghatározására. Automata ü..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

662 826 Ft
Nettó ár:521 910 Ft
PCE-LXT | Fényerősségmérő
Új Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-LXT
A Lux figyelmeztető rendszer egy fogantyús mérőérzékelőből és egy 1,5 m-es kábelen fali konzolból, egy fényadóból és egy digitális kijelzőből áll. Ennek a Lux figyelmeztető rendszernek a fő alkalmazási területe a fotólaboratóriumok és gyártóhelyiségek (pl. élelmiszer- vagy gyógyszergyártás...) folyamatos fénymérése és fénymonitorozása. A digitális kijelző relé kimenettel rendelkezik a riasztó kürtök vagy villogó fények vezérlésére vizuális vagy akusztikus figyelmeztetés céljából, valamint egy vezérlőkimenet.A riasztási kimenet határértéke programozható a kijelzőn. Az analóg kimeneti jel az ablakszárnyak vezérlésére is használható... vagy az adó jelei menthetők, kiértékelhetők és dokumentálhatók egy naplózón. A hangjelző készülék csatlakoztatása nagyon egyszerű, és 240 V-os hálózati tápellátásról üzemeltethető.A Lux XLT figyelmeztető rendszert a fényintenzitás folyamatos mérésére fejlesztették ki. A fénytávadó és a digitális kijelző szabványos méretekkel rendelk..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

198 827 Ft
Nettó ár:156 557 Ft
PCE-LMD 5 munkavédelmi mérő műszer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-LMD 5
Munkavédelmi mérőeszköz külső szondával / mintavételi frekvencia 4 Hz / mérési tartomány 0 ... 400 kLux / Micro-USB interfész / egységek: lux, fc / opcionálisan ISO kalibrációs tanúsítvánnyal    A munkavédelmi mérőeszköz nagy, 0…400 kLux mérési tartománnyal rendelkezik. A megvilágítást spektrális szűrővel ellátott külső szilícium fotodióda segítségével mérik. Ennek köszönhetően az ipari biztonsági mérőeszköz minden mérési feladathoz megfelelően pozícionálható. A mért értékeket a munkavédelmi mérő lux-ban és fc is megjelenítheti. A munkavédelmi mérőeszközön a normál mért érték kijelzése mellett a mért érték skálán is megjelenik.    Az ipari biztonsági mérőeszköz további funkciókkal rendelkezik, így a megvilágítás elemzése elvégezhető. A munkavédelmi mérőműszer kiegészítő funkcióival a „MIN” és „MAX” gombok segítségével a legnagyobb és legkisebb mért érték is kiadható. Ezen túlmenően a kijelzett mért érték a "R..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

78 915 Ft
Nettó ár:62 137 Ft
PCE-LMD 10 | Munkavédelmi mérő eszköz
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-LMD 10
A környezeti mérőeszköz széles mérési tartományban, 0 ... 400 kLux között mér. A megvilágítási értéket egy külső, spektrális szűrővel ellátott szilícium-fotodióda méri. Ez lehetővé teszi, hogy a környezeti mérőberendezés bármilyen mérési feladathoz megfelelően elhelyezhető legyen. A mért értékeket a környezeti mérőeszköz luxban és footcandle-ben is megjelenítheti. A környezeti mérőeszközön a normál mérési érték kijelzésén kívül a mért értéket egy skálán is ki kell adni. A környezeti mérőberendezés további funkciókkal rendelkezik, hogy a megvilágítás elemzése elvégezhető legyen. A környezeti mérőberendezés kiegészítő funkcióival a "MIN" és "MAX" gombok segítségével a legmagasabb és a legalacsonyabb mért értéket lehet kiadni. Ezenkívül a "REL" billentyűvel beállítható a megjelenített mért érték egy referenciaértékhez viszonyítva. A "PEAK" funkcióval a környezeti mérőeszköz rögzíti a csúcsértékeket. A környezeti mérőeszköz mintavételi sebessége 10 µs. A PCE-LMD 10 32 000 mért ér..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

112 922 Ft
Nettó ár:88 915 Ft
PCE-L 100 fénymérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-L 100
PCE-L 100 Fénymérő pontossági osztály A (CIE szerint) / többjegyű grafikus kijelző/ belső tárhely / statisztikai kiértékelés / mérési tartomány 300 klx A PCE-L 100 fénymérő egy fényhullámmérő eszköz a természetes és mesterséges fényforrások fényintenzitásának és fénysugárzásának legpontosabb mérésére, valamint a rögzítés és a távolság fényességének mérésére. A kiváló minőség miatt a fénymérő megfelel a CIE követelményeinek, és „A” pontossági osztállyal rendelkezik. A fénymérő grafikus kijelzője lehetővé teszi, hogy egyszerre több mérést is nyomon követhessen. A mérési értékek, mint például az aktuális mérés és egy statisztikai kiértékelésből, min. értékből, max. értékből, Ø átlagértékből és a min./Ø és MIN./MAX viszonyából áll. A fénymérőnek 5 különböző mérési lehetősége van: egyedi mérés, folyamatos %-os mérés, folyamatos mérés, folyamatos % mérés és integrálmérés (teljesfelületmegvilágítású vizsgálat). A mért értékek tárolhatók a fénymérő belső memóriájában, beleértve ..

Készlet információ: Rendelésre

510 132 Ft
Nettó ár:401 679 Ft
PCE-GM 75 | Fényességmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-GM 75
A fényességmérő készülék Ø4,5 mm mérőfelülettel rendelkezik. Ennek a kis mérőfelületnek köszönhetően a fényességmérővel különösen kis felületeken is lehet méréseket végezni. Maximum 1%-os pontatlansággal a fényességi szintmérő készülék nagy pontosságú mérőeszköz a felületeken történő gyors és egyszerű mérésekhez. Az egygombos működtetés lehetővé teszi a fényességmérő készülék gyors és egyszerű kezelését.A mindössze 4,5 mm átmérőjű fényességmérő készülék kis szenzoros mérőnyílása lehetővé teszi a fényesség közvetlen mérését, akár ívelt felületeken is. A fényességi szintmérő készülék ideális a nehezen hozzáférhető helyekre is, hiszen már az apró változások, szennyeződések is hatással vannak a mérési eredményekre. A mérési eredménynek kis változást is mutatnia kell az olyan befolyásoló változókban, mint a síkság, szerkezetek, sugarak vagy enyhe árnyékolás. A jó ismételhetőség nagyon fontos a mérendő felületek szempontjából, mert két azonos színű, de eltérő fé..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

245 508 Ft
Nettó ár:193 313 Ft
PCE-CIC 5 | Megvilágító kabin
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CIC 5
A színes megvilágító kamra lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy közvetlen vizuális színösszehasonlítást végezzen a gyártandó vagy már gyártás alatt álló termékeken. A kamrában történő színösszehasonlítás ezért fontos egy olyan vállalat számára, amely termékei magas és állandó minőségét kívánja kínálni. A színes világítókamra négy különböző típusú fényt támogat. A fénytípusok korábban meghatározott fénytípusok, például nappali fény, áruházi fény, UV fény és izzólámpák. A színes megvilágító kamra használható a metamerizmus megelőzésére, például mielőtt a termék sorozatgyártásba kerülne. Ezenkívül a színes megvilágító kamra a minőségbiztosítás fontos részét is képezi. Ez azt jelenti, hogy a termékek a gyártás során is ellenőrizhetők.A metamerizmus általában arra a tényre utal, hogy ugyanazok a színek különböző típusú fényben eltérően jelenhetnek meg. A kamra belső üzemóraszámlálója regisztrálja az egyes lámpák világítási idejét, így gondoskodik arr..

Készlet információ: Rendelésre

431 111 Ft
Nettó ár:339 458 Ft
PCE-CIC 20 Világítófülke
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CIC 20
A fényfülke fontos berendezés a nyomdaiparban. A fényfülkével a nyomatok színegyezése és metamerizmusa közvetlenül a befejezés után ellenőrizhető. A fényfülkét a nyomdaiparon kívül reklámügynökségek, sajtóterületen és kiadóknál használják, valamint mindenhol, ahol a nagy formátumokat szemrevételezéssel kell ellenőrizni. A lámpa elhelyezése a világítófülkén biztosítja az asztal és a hátsó fal optimális megvilágítását. Így egy vízszintes és egy függőleges felület használható látósíkként.A három lámpatípus, a nappali D75, D65 és D50 mindegyike saját üzemóraszámlálóval rendelkezik nullázási funkcióval a világítási idő ellenőrzéséhez. A LED lámpák miatt csere csak 8000 üzemóra után szükséges. A világítás típusai egyéni vagy vegyes világításként kapcsolhatók. A négy fékezett görgő lehetővé teszi a könnyű kabin változatos használatát különböző helyeken.A metamerizmus általánosságban azt a tényt írja le, hogy ugyanazok a színek eltérően nézhetnek ki különböző..

Készlet információ: Rendelésre

2 439 292 Ft
Nettó ár:1 920 702 Ft
PCE-172 Lux-mérő
Gyorsan fogy Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-172
PCE-172 fénymérő a fénykörülmények nagyon pontos meghatározására szolgál az iparban, kereskedelemben, mezőgazdaságban… Továbbá nagyon jól használható számítógépek fényességének mérésére munkahelyeken, és hasznos segítség kirakatok dekorációjának elkészítésekor. Eleget tesz minden német és nemzetközi normának. A mérési eredmény lux-ban kerül kijelzésre. Gyakran van igény összehasonlításra más mértékegységhez: 100 lux = 1 W/m2 vagy 9,29 fc. Tulajdonságok: • Egyszerű használat • Robusztus burkolat • LCD-kijelző 41 szegmentes oszlopdiagram ábrázolással • Koszinusz-korrektúra • Min/Max/Hold-funkció • Túlterhelés kijelzés • ISO-kalibrálás kiegészítőként kapható                                    Technikai adatok Méréstartomány  0 ... 40,00 Lux                      ..

Készlet információ: Rendelésre

82 962 Ft
Nettó ár:65 325 Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)
Adatvédelem és Cookiek
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Cookie-k kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat ide kattintva érhet el.