Menu
Kosár

Színmérő

PCE-WSB 1 Színmérő műszer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-WSB 1
Digitális fehérség mérőműszer a fehér szín mértékének meghatározása különböző anyagokhoz viszonyítva, mint pl. a papír/ISO 2470 és ISO 3688 A fehérségmérő műszer a papír, cellulóz és más anyagok, mint a műanyag, porcelán és más nem fémes termék világosságának fokát méri. A világossági fok mértéke síkfelületen, a diffúz visszaverődés intenzitása által 100. Abszolút fekete felületen a világosság mértéke 1 és 0 között lett definiálva. A PCE-WSB 1 műszer megfelel az ISO 2470 és ISO 3688 nemzetközi normáinak. Ergonomikus kialakítása által könnyen kézben tartható, a kevés gombbal egyszerűen működtethető. A fehérségmérő műszer elemes működésének köszönhetően, mindenhová könnyen elvihető, pontos mérések végezhetők adott időpontban és helyszínen, a nagyfelbontású kijelzőn az értékek egyszerű leolvasása lehetséges. Ezzel a műszerrel minden fehér anyagon kivitelezhetők a mérések. Különösen a papír, cellulóz, műanyag és porcelán esetében meghatározható jól a fehérség foka. A mellékelt hord tás..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

910 681 Ft
Nettó ár:717 071 Ft
PCE-TUM 50 Színmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-TUM 50
A koloriméter egy hordozható készülék a zavarosság mérésére az ISO 7027 szerint. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy gyorsan és egyszerűen meghatározza a fontos vízparamétereket a koloriméterrel, és ellenőrizze a szennyvíz minőségét. A koloriméter kalibrálása nagyon egyszerű a szállítási terjedelemben szereplő kalibrálási szabványok miatt. A kalibrálás 7 előre beállított ponttal hajtható végre. Ezenkívül felhasználó-specifikus kalibrálási pontok is beállíthatók. A koloriméter 2000 NTU -ig képes mérni a folyadékok zavarosságát. A mérőegység EBC -re (European Brewery Convention) vagy ASBC -re (American Brewing Chemists Society) is kapcsolható. A mért értékek a nagy színes kijelzőn jelennek meg. A kolorimétert elsősorban a laboratóriumban használják, ezért dugaszolható tápegységgel működtetik. A koloriméter a hátsó USB interfészen keresztül csatlakoztatható a számítógéphez, és a memória leolvasható.Tulajdonságok:- nagy ponto..

Készlet információ: Rendelésre

653 027 Ft
Nettó ár:514 194 Ft
PCE-PGM 60 Fénymérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PGM 60
A PCE-PGM 60 mérési geometriája 60 °. Az eszközt különféle anyagok felületének elemzésére használják. A fényellenőrzést elsősorban a feldolgozóiparban végzik, ahol a termékeknek pontosan azonos tulajdonságokkal kell rendelkezniük. Így a fényes tesztelő készülék fő feladata a beérkező áruk és a minőség-ellenőrzése. A fényességvizsgálót ott tesztelő eszközként használják a termékek állapotának meghatározására. Az eszközhöz mellékelt szoftver támogatja a felhasználót a mérési adatok elemzésében, és lehetőséget kínál ezen mérési adatok grafikus megjelenítésére is. Az is lehetséges, hogy a mérési adatokat közvetlenül az eszközön tárolja. A fényességmérő 1000 leolvasást rögzít. A PCE-PGM 60 fényesség teszter mérési geometriája 60 °, amely nem állítható.Tulajdonságok: Geometriai mérés: 60 °3,5 hüvelykes TFT kijelzőbelső memória akár 1000 mért értékigKalibrálólemez rövid mérési időértékelő szoftverrel Technikai adatok: ..

Készlet információ: Rendelésre

321 594 Ft
Nettó ár:253 224 Ft
PCE-CSM 6 Színmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSM 6
A PCE-CSM 6 színmérőt kifejezetten a minőségbiztosítás érdekében fejlesztették ki, és nagy pontossággal rendelkezik. A koloriméterrel a termékek színtulajdonságai bármikor ellenőrizhetők. A koloriméter lehetőséget nyújt különböző színterek kiválasztására a mérésekhez (CIE L * a * b, L * a * b * C * h).Mérés után az eredmény referenciaértékként szolgálhat, és további véletlenszerű mintákat lehet meghatározni a műszerrel. Ezekkel a referenciaértéktől való eltérés jelenik meg a tényleges mérési eredmény mellett. A mért értékeket a koloriméter automatikusan menti. Legfeljebb 100 referenciaérték és 20 000 minta tárolható. Az elmentett értékeket az USB interfészen keresztül PC-re is át lehet vinni. A speciális számítógépes szoftver a szállítás része.Tulajdonságok:- CIE L * a * b, CIE L * a * b * C * h- Fehér kalibrálás- Referenciaértékek és véletlenszerű minták meghatározása- Mérő rekesz Ø8 mm- Nagy pontosság- Alkalmazás sok felületen- Egyszerű felhasználói..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 118 187 Ft
Nettó ár:880 462 Ft
PCE-CSM 5 Színmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSM 5
A PCE-CSM 5 kolorimétert kifejezetten a minőségbiztosítás érdekében fejlesztették ki, és nagy pontossággal rendelkezik. A koloriméter lehetőséget nyújt különböző színterek kiválasztására a mérésekhez (CIE LAB, XYZ, LCh, RGB, LUV). Ezenkívül a PCE-CSM 5 koloriméter két cserélhető mérőberendezéssel rendelkezik, 4 vagy 8 mm átmérőjű mérőnyílásokkal.Mérés után az eredmény referenciaértékként szolgálhat, és további mintaértékeket lehet meghatározni a koloriméterrel. Ezekkel a referenciaértéktől való eltérés jelenik meg a tényleges mérési eredmény mellett. A mért értékeket a koloriméter automatikusan menti. Legfeljebb 100 referenciaérték és 20 000 minta tárolható. Az elmentett értékeket az USB interfészen keresztül PC-re is át lehet vinni. A speciális számítógépes szoftver a szállítás része.Tulajdonságok:- CIE LAB, XYZ, LCh, RGB, LUV- Fehér kalibrálás- Referenciaértékek és véletlenszerű minták meghatározása- Cserélhető mérő mellékletek (Ø4 mm, Ø8 mm)- Nagy ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 325 692 Ft
Nettó ár:1 043 852 Ft
PCE-CSM 3 Színmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSM 3
A PCE-CSM 3 kolorimétert kifejezetten a minőségbiztosítás érdekében fejlesztették ki, és nagy pontossággal rendelkezik. A koloriméter lehetőséget nyújt különböző színterek kiválasztására a mérésekhez (CIEL a * b * C * h, CIEL a * b *). A kék LED (D65) szolgál a koloriméter fényforrásaként.Mérés után az eredmény referenciaértékként szolgálhat, és további mintaértékeket lehet meghatározni a koloriméterrel. Ezekkel a referenciaértéktől való eltérés jelenik meg a tényleges mérési eredmény mellett. A mért értékeket a koloriméter automatikusan menti. Legfeljebb 100 referenciaérték és 20 000 minta tárolható. Az elmentett értékeket az USB interfészen keresztül PC-re is át lehet vinni. A speciális számítógépes szoftver a szállítás része.Tulajdonságok:- CIEL a * b * C * h, CIEL a * b *- fehér kalibrálás- referenciaértékek és véletlenszerű minták meghatározása- Ø8 mm-es mérő rekesz - nagy pontosság- hosszú akkumulátor-élettartam- egyszerű felhasználói felül..

Készlet információ: Rendelésre

918 174 Ft
Nettó ár:722 972 Ft
PCE-CSM 21 Spektrométer
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSM 21
PCE-CSM 21 erős lítium-ion akkumulátor / egy- vagy átlag érték mérés / kiértékelés USB-n keresztül / kék LED (D65) fényforrásként   A rács spektrométer, mint bármely más spektrométer, a színmérésért felelős. Hordozható eszközként a spektrométert közvetlenül a vizsgálati darabon történő gyors mérésekhez használják. A hosszú élettartamú LED és a praktikus kivitelezés miatt nagyon felhasználóbarát. Az erőteljes akkumulátornak köszönhetően akár 5000 mérést is lehetővé tesz. A rács spektrométeren használt világítótestet úgy tervezték, hogy akár hárommillió mérés elvégzésére is képes.   A spektrométer magas színvonalú feldolgozása első pillantásra is nagyon gyorsan feltűnik. A rács spektrométerrel végzett munka során fontos a készülék magas mérési pontossága. A minőségi gyártás és minőségbiztosítás során gyakran használnak rácsspektrométert. Itt fontos, hogy állandó minőséget állítsunk elő, és hogy az egyes részek nemcsak hasonlóak, hanem ugyanazok..

Készlet információ: Rendelésre

3 457 816 Ft
Nettó ár:2 722 690 Ft
PCE-CSM 20 Spektrométer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSM 20
Mint minden más spektrométer, a rácsos spektrométer is felelős a színmérésért. Mobil kézi eszközként a rácsos spektrométert gyors mérésekhez használják közvetlenül a próbadarabon. Hosszú akkumulátor-élettartamával, hosszú lámpaélettartamával és praktikus kialakításával maximális felhasználóbarátságot kínál. A nagy teljesítményű akkumulátor akár 5000 mérést tesz lehetővé. A rácsos spektrométeren használt megvilágítót hárommillió mérés elvégzésére is tervezték.A rácsos spektrométer kiváló minőségű feldolgozása első pillantásra különösen szembetűnő. A rácsos spektrométerrel végzett munka során fontos a készülék nagy mérési pontossága. A gyártásban és a minőségbiztosításban gyakran használnak rácsos spektrométert. Itt fontos, hogy mindig állandó minőséget állítsanak elő, és hogy az egyes alkatrészek ne csak hasonlítsanak, hanem egyformák is legyenek. Ehhez rendkívül fontos a jó mérési minőség. A mérési adatok modelltől függően Bluetooth-on (PCE-..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

3 040 498 Ft
Nettó ár:2 394 093 Ft
PCE-CSM 10 | Színmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSM 10
A PCE-CSM 10 kolorimétert kifejezetten a minőségbiztosításra fejlesztették ki, és nagy pontossággal rendelkezik. A koloriméterrel bármikor ellenőrizheti a termékek színtulajdonságait. A koloriméter lehetőséget kínál különböző színterek kiválasztására a mérésekhez (CIE LAB, XYZ, Yxy, LCh, CIE LUV, LAB&WI&YI).A mérés után az eredmény referenciaértékként szolgálhat, és további véletlenszerű minták határozhatók meg a koloriméterrel. Ezekkel a referenciaértéktől való eltérés is megjelenik a tényleges mérési eredmény mellett. A mért értékeket a koloriméter automatikusan elmenti. Legfeljebb 1000 referenciaérték és 25 000 minta tárolható. Lehetőség van a tárolt értékek PC-re történő átvitelére is az USB interfészen keresztül. Egy speciális PC-szoftver a szállítási terjedelem részét képezi.Tulajdonságok:- CIE LAB, XYZ, Yxy, LCh, CIE LUV, LAB&WI&YI- Fekete-fehér kalibráció- Referenciaértékek és minták meghatározása- Érintőképernyős kijelző- nagy..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

3 281 436 Ft
Nettó ár:2 583 808 Ft
PCE-CRM 40 színmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CRM 40
A Chromameter PCE-CRM 40 segítségével meghatározhatók a fénymérés területén fontos fotometriai mennyiségek. Ide tartoznak az XYZ tristimulus értékek, a CIE1976 szerinti u´v színkoordináták és a CIE1931 szerinti xy színkoordináták. Ezenkívül a többi színméretet abszolút értékként és különbségként mérjük. Meghatározható a fényszínmérő készülék érzékenységi tartományában a domináns hullámhossz 360 - 780 nm között, valamint a Pe színsűrűség és a CTT színhőmérséklet Kelvinben. Ezenkívül a fényszínmérő készülék meg tudja határozni a megvilágítást luxban (lx) vagy talpgyertya (fcd), valamint megjelenítheti a fényáramot lumenben (lm) és megjelenítheti a szín helyét az RGB színtérben.    Az ergonómikus egykezes működésnek, a nagyméretű kijelzőnek, a memóriának, az adatinterfésznek és a szoftvereknek köszönhetően a fényszínmérő eszközzel végzett mérések gyorsan és reprodukálhatóan elvégezhetők. A mérési eredmények szoftveres dokumentált dokume..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 282 462 Ft
Nettó ár:1 009 813 Ft
PCE-CIC 11 Színkabin
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CIC 11
A PCE-CIC 11 színmintavevő fülke egy szimulációs eszköz, amelyet elsősorban minőségellenőrzésre használnak. A színmintavevő fülke helyesen szimulálja a fény típusait, és ezáltal lehetővé teszi a különleges színtulajdonságokkal rendelkező termékek közvetlen összehasonlítását. A PCE-CIC 11 színes mintavevő fülke hatféle fényt támogat. Az "A / F", "D65", "TL84 / F11", "UV", "CWF" és "TL83 / U30" színeket alapkivitelben szállítjuk.A metamerizmus tehát színmintavevő fülke használatával megelőzhető. A színmintavevő fülkébe egy óraszámláló van beépítve, amely az órák mellett az adott fényforrás általános használatát is megmutatja. Ez megkönnyíti a felhasználó számára a lámpák ajánlott működési idejének betartását. A szükséges fény típusa a színmintavevő fülke kapcsolócsíkján választható ki. Az egyetlen lámpa mellett vegyes fényre is át lehet kapcsolni a kapcsolócsík szükséges gombjainak egyidejű megnyomásával. Tulajdonságok:- Különböző típusú fények szi..

Készlet információ: Rendelésre

575 773 Ft
Nettó ár:453 365 Ft
PCE-CIC 10 Színkabin PCE-CIC 10
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CIC 10
Színmintavevő fülkét használnak mindenütt, ahol a gyártás során a termékeknek azonos színtulajdonságokkal kell rendelkezniük. A színmintavevő fülke így hozzájárul a minőség ellenőrzéséhez. A színmintavevő fülke egy szimulációs eszköz, amely képes különböző típusú fényeket használni bizonyos helyzetek ábrázolására az egyes minták színjellemzőinek elemzése céljából. A PCE-CIC 10 színes mintavevő fülke hatféle fényt támogat. Az "A / F", "D65", "TL84 / F11", "UV", "CWF" és "TL83 / U30" színeket alapkivitelben szállítjuk.A metamerizmus tehát a színes mintavevő fülke használatával elkerülhető. A mérés alátámasztására a színmintavevő fülke beépített egy órás számlálót, amely megkönnyíti a felhasználó számára a lámpák ajánlott működési idejének betartását. A felhasználó egy gomb megnyomásával kiválaszthatja a megfelelő típusú fényt. A kapcsolócsík a színmintavevő fülke elülső oldalán található. Szükség esetén egyszerre többféle fény kapcsolható be a szín..

Készlet információ: Rendelésre

961 404 Ft
Nettó ár:757 011 Ft
 PCE-CSM 8 | Spektrométer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSM 8
A PCE-CSM 8 színmérő ideális eszköz a spektrumok rögzítésére és elemzésére. Más színmérőkkel ellentétben ez az eszköz számos paramétert lefed. Az újratölthető akkumulátoros színmérő készülék normál használatán túlmenően lehetőség van arra is, hogy ezt a színmérőt külső áramforrásra is kössük, így könnyen üzemeltethető hálózati árammal. Emellett a koloriméter előnye, hogy számítógéphez csatlakoztatható. A mellékelt szoftver így átfogó spektrális elemzést tesz lehetővé közvetlenül a munkahelyen. Gyakorlati szempontból a színmérő készülék akár szoftveren keresztül is működtethető. Az eredmény az, hogy a mérési folyamat közvetlenül a számítógépen végrehajtható, és az eredmények közvetlenül a képernyőn jelennek meg táblázatos formában. Mindazonáltal erre is van lehetőség, például olyan mérések elvégzésére, ahol nem áll rendelkezésre számítógép. A színmérő készüléket gyakran minőségellenőrzésre használják, amelynek különböző okokból közvetlenül a gyárt..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

2 568 999 Ft
Nettó ár:2 022 834 Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)