Menu
Kosár

Színmérő

PCE-WSB 1Színmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-WSB 1
Digitális fehérség mérőműszer a fehér szín mértékének meghatározása különböző anyagokhoz viszonyítva, mint pl. a papír/ISO 2470 és ISO 3688 A fehérségmérő műszer a papír, cellulóz és más anyagok, mint a műanyag, porcelán és más nem fémes termék világosságának fokát méri. A világossági fok mértéke síkfelületen, a diffúz visszaverődés intenzitása által 100. Abszolút fekete felületen a világosság mértéke 1 és 0 között lett definiálva. A PCE-WSB 1 műszer megfelel az ISO 2470 és ISO 3688 nemzetközi normáinak. Ergonomikus kialakítása által könnyen kézben tartható, a kevés gombbal egyszerűen működtethető. A fehérségmérő műszer elemes működésének köszönhetően, mindenhová könnyen elvihető, pontos mérések végezhetők adott időpontban és helyszínen, a nagyfelbontású kijelzőn az értékek egyszerű leolvasása lehetséges. Ezzel a műszerrel minden fehér anyagon kivitelezhetők a mérések. Különösen a papír, cellulóz, műanyag és porcelán esetében meghatározható jól a fehérség foka. A mellékelt hord tás..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

749 521 Ft
Nettó ár:590 174 Ft
PCE-TUM 50 Színmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-TUM 50
A koloriméter egy hordozható készülék a zavarosság mérésére az ISO 7027 szerint. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy gyorsan és egyszerűen meghatározza a fontos vízparamétereket a koloriméterrel, és ellenőrizze a szennyvíz minőségét. A koloriméter kalibrálása nagyon egyszerű a szállítási terjedelemben szereplő kalibrálási szabványok miatt. A kalibrálás 7 előre beállított ponttal hajtható végre. Ezenkívül felhasználó-specifikus kalibrálási pontok is beállíthatók. A koloriméter 2000 NTU -ig képes mérni a folyadékok zavarosságát. A mérőegység EBC -re (European Brewery Convention) vagy ASBC -re (American Brewing Chemists Society) is kapcsolható. A mért értékek a nagy színes kijelzőn jelennek meg. A kolorimétert elsősorban a laboratóriumban használják, ezért dugaszolható tápegységgel működtetik. A koloriméter a hátsó USB interfészen keresztül csatlakoztatható a számítógéphez, és a memória leolvasható.Tulajdonságok:- nagy ponto..

Készlet információ: Rendelésre

590 126 Ft
Nettó ár:464 666 Ft
PCE-TUM 20 Szennyezettségmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-TUM 20
A készülék méréstartománya a nagyobb pontosság kedvéért két külön méréstartományra van szétválasztva. Az átlátható kezelőfelületnek köszönhetően használata egyszerű. LED megvilágítást használ a készülék fényforrásnak, melynek hullámhossza 830 nm az infravörös tartományban. A csomagban található kalibráló mintákkal bármikor kalibrálható a készülék.   Tulajdonságok: • Nagy LCD kijelző 41 mm x 34 mm • Valós idejű óra • Nagy pontosság • ISO 7027 konform • Infravörös szennyezettségmérés • Meg- és átvilágításos mérés • Data Hold, Max és Min tároló 0 NTU és 100 NTU kalibrálás • Automatikus kikapcsolás Technikai adatok Méréstartomány  0,00 ... 50,00 NTU vagy 50 ... 1000 NTU Felbontás  0,01 NTU vagy 1 NTU Pontosság  ± 0,5 NTU vagy ± 5 % (amelyik nagyobb) Kalibrálás  2-pontos (0 és 100 NTU) ..

Készlet információ: Rendelésre

257 793 Ft
Nettó ár:202 986 Ft
PCE-PGM 60 Fénymérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PGM 60
A PCE-PGM 60 mérési geometriája 60 °. Az eszközt különféle anyagok felületének elemzésére használják. A fényellenőrzést elsősorban a feldolgozóiparban végzik, ahol a termékeknek pontosan azonos tulajdonságokkal kell rendelkezniük. Így a fényes tesztelő készülék fő feladata a beérkező áruk és a minőség-ellenőrzése. A fényességvizsgálót ott tesztelő eszközként használják a termékek állapotának meghatározására. Az eszközhöz mellékelt szoftver támogatja a felhasználót a mérési adatok elemzésében, és lehetőséget kínál ezen mérési adatok grafikus megjelenítésére is. Az is lehetséges, hogy a mérési adatokat közvetlenül az eszközön tárolja. A fényességmérő 1000 leolvasást rögzít. A PCE-PGM 60 fényesség teszter mérési geometriája 60 °, amely nem állítható.Tulajdonságok: Geometriai mérés: 60 °3,5 hüvelykes TFT kijelzőbelső memória akár 1000 mért értékigKalibrálólemez rövid mérési időértékelő szoftverrel Technikai adatok: ..

Készlet információ: Rendelésre

290 609 Ft
Nettó ár:228 826 Ft
PCE-CSM 6 Színmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSM 6
A PCE-CSM 6 színmérőt kifejezetten a minőségbiztosítás érdekében fejlesztették ki, és nagy pontossággal rendelkezik. A koloriméterrel a termékek színtulajdonságai bármikor ellenőrizhetők. A koloriméter lehetőséget nyújt különböző színterek kiválasztására a mérésekhez (CIE L * a * b, L * a * b * C * h).Mérés után az eredmény referenciaértékként szolgálhat, és további véletlenszerű mintákat lehet meghatározni a műszerrel. Ezekkel a referenciaértéktől való eltérés jelenik meg a tényleges mérési eredmény mellett. A mért értékeket a koloriméter automatikusan menti. Legfeljebb 100 referenciaérték és 20 000 minta tárolható. Az elmentett értékeket az USB interfészen keresztül PC-re is át lehet vinni. A speciális számítógépes szoftver a szállítás része.Tulajdonságok:- CIE L * a * b, CIE L * a * b * C * h- Fehér kalibrálás- Referenciaértékek és véletlenszerű minták meghatározása- Mérő rekesz Ø8 mm- Nagy pontosság- Alkalmazás sok felületen- Egyszerű felhasználói..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

958 401 Ft
Nettó ár:754 646 Ft
PCE-CSM 5 Színmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSM 5
A PCE-CSM 5 kolorimétert kifejezetten a minőségbiztosítás érdekében fejlesztették ki, és nagy pontossággal rendelkezik. A koloriméter lehetőséget nyújt különböző színterek kiválasztására a mérésekhez (CIE LAB, XYZ, LCh, RGB, LUV). Ezenkívül a PCE-CSM 5 koloriméter két cserélhető mérőberendezéssel rendelkezik, 4 vagy 8 mm átmérőjű mérőnyílásokkal.Mérés után az eredmény referenciaértékként szolgálhat, és további mintaértékeket lehet meghatározni a koloriméterrel. Ezekkel a referenciaértéktől való eltérés jelenik meg a tényleges mérési eredmény mellett. A mért értékeket a koloriméter automatikusan menti. Legfeljebb 100 referenciaérték és 20 000 minta tárolható. Az elmentett értékeket az USB interfészen keresztül PC-re is át lehet vinni. A speciális számítógépes szoftver a szállítás része.Tulajdonságok:- CIE LAB, XYZ, LCh, RGB, LUV- Fehér kalibrálás- Referenciaértékek és véletlenszerű minták meghatározása- Cserélhető mérő mellékletek (Ø4 mm, Ø8 mm)- Nagy ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 198 014 Ft
Nettó ár:943 318 Ft
PCE-CSM 3 Színmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSM 3
A PCE-CSM 3 kolorimétert kifejezetten a minőségbiztosítás érdekében fejlesztették ki, és nagy pontossággal rendelkezik. A koloriméter lehetőséget nyújt különböző színterek kiválasztására a mérésekhez (CIEL a * b * C * h, CIEL a * b *). A kék LED (D65) szolgál a koloriméter fényforrásaként.Mérés után az eredmény referenciaértékként szolgálhat, és további mintaértékeket lehet meghatározni a koloriméterrel. Ezekkel a referenciaértéktől való eltérés jelenik meg a tényleges mérési eredmény mellett. A mért értékeket a koloriméter automatikusan menti. Legfeljebb 100 referenciaérték és 20 000 minta tárolható. Az elmentett értékeket az USB interfészen keresztül PC-re is át lehet vinni. A speciális számítógépes szoftver a szállítás része.Tulajdonságok:- CIEL a * b * C * h, CIEL a * b *- fehér kalibrálás- referenciaértékek és véletlenszerű minták meghatározása- Ø8 mm-es mérő rekesz - nagy pontosság- hosszú akkumulátor-élettartam- egyszerű felhasználói felül..

Készlet információ: Rendelésre

808 903 Ft
Nettó ár:636 932 Ft
PCE-CSM 22 Színmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSM 22
PCE-CSM 22 kiváló minőségű rács spektrométer /  erős lítium-ion akkumulátor / egy- vagy átlag érték mérés /  kiértékelés Bluetooth-on vagy USB-n keresztül / kék LED (D65) fényforrásként   A rács spektrométer, mint bármely más spektrométer, a színmérésért felelős. Hordozható eszközként a rács spektrométert közvetlenül a vizsgálati darabon történő gyors mérésekhez használják. A hosszú töltöttség, és egy hosszú élettartamú világító eszköz és a praktikus kivitelezés miatt nagyon felhasználóbarát. Az erőteljes akkumulátornak köszönhetően akár 5000 mérést is lehetővé tesz. A rács spektrométeren használt világítótestet úgy tervezték, hogy akár hárommillió mérés elvégzésére is képes.   A rács spektrométerrel végzett munka során fontos a készülék magas mérési pontossága. A minőségi gyártás és minőségbiztosítás során gyakran használnak rácsspektrométert. Itt fontos, hogy állandó minőséget állítsunk elő, és hogy az egyes részek nemcsak hasonló..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

3 788 963 Ft
Nettó ár:2 983 436 Ft
PCE-CSM 21 Spektrométer
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSM 21
PCE-CSM 21 erős lítium-ion akkumulátor / egy- vagy átlag érték mérés / kiértékelés USB-n keresztül / kék LED (D65) fényforrásként   A rács spektrométer, mint bármely más spektrométer, a színmérésért felelős. Hordozható eszközként a spektrométert közvetlenül a vizsgálati darabon történő gyors mérésekhez használják. A hosszú élettartamú LED és a praktikus kivitelezés miatt nagyon felhasználóbarát. Az erőteljes akkumulátornak köszönhetően akár 5000 mérést is lehetővé tesz. A rács spektrométeren használt világítótestet úgy tervezték, hogy akár hárommillió mérés elvégzésére is képes.   A spektrométer magas színvonalú feldolgozása első pillantásra is nagyon gyorsan feltűnik. A rács spektrométerrel végzett munka során fontos a készülék magas mérési pontossága. A minőségi gyártás és minőségbiztosítás során gyakran használnak rácsspektrométert. Itt fontos, hogy állandó minőséget állítsunk elő, és hogy az egyes részek nemcsak hasonlóak, hanem ugyanazok..

Készlet információ: Rendelésre

3 124 818 Ft
Nettó ár:2 460 486 Ft
PCE-CRM 40 Chromameter
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CRM 40
A Chromameter PCE-CRM 40 segítségével meghatározhatók a fénymérés területén fontos fotometriai mennyiségek. Ide tartoznak az XYZ tristimulus értékek, a CIE1976 szerinti u´v színkoordináták és a CIE1931 szerinti xy színkoordináták. Ezenkívül a többi színméretet abszolút értékként és különbségként mérjük. Meghatározható a fényszínmérő készülék érzékenységi tartományában a domináns hullámhossz 360 - 780 nm között, valamint a Pe színsűrűség és a CTT színhőmérséklet Kelvinben. Ezenkívül a fényszínmérő készülék meg tudja határozni a megvilágítást luxban (lx) vagy talpgyertya (fcd), valamint megjelenítheti a fényáramot lumenben (lm) és megjelenítheti a szín helyét az RGB színtérben.    Az ergonómikus egykezes működésnek, a nagyméretű kijelzőnek, a memóriának, az adatinterfésznek és a szoftvereknek köszönhetően a fényszínmérő eszközzel végzett mérések gyorsan és reprodukálhatóan elvégezhetők. A mérési eredmények szoftveres dokumentált dokume..

Készlet információ: Rendelésre

1 028 722 Ft
Nettó ár:810 018 Ft
PCE-CIC 11 Színkabin
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CIC 11
A PCE-CIC 11 színmintavevő fülke egy szimulációs eszköz, amelyet elsősorban minőségellenőrzésre használnak. A színmintavevő fülke helyesen szimulálja a fény típusait, és ezáltal lehetővé teszi a különleges színtulajdonságokkal rendelkező termékek közvetlen összehasonlítását. A PCE-CIC 11 színes mintavevő fülke hatféle fényt támogat. Az "A / F", "D65", "TL84 / F11", "UV", "CWF" és "TL83 / U30" színeket alapkivitelben szállítjuk.A metamerizmus tehát színmintavevő fülke használatával megelőzhető. A színmintavevő fülkébe egy óraszámláló van beépítve, amely az órák mellett az adott fényforrás általános használatát is megmutatja. Ez megkönnyíti a felhasználó számára a lámpák ajánlott működési idejének betartását. A szükséges fény típusa a színmintavevő fülke kapcsolócsíkján választható ki. Az egyetlen lámpa mellett vegyes fényre is át lehet kapcsolni a kapcsolócsík szükséges gombjainak egyidejű megnyomásával. Tulajdonságok:- Különböző típusú fények szi..

Készlet információ: Rendelésre

520 325 Ft
Nettó ár:409 705 Ft
PCE-CIC 10 Színkabin PCE-CIC 10
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CIC 10
Színmintavevő fülkét használnak mindenütt, ahol a gyártás során a termékeknek azonos színtulajdonságokkal kell rendelkezniük. A színmintavevő fülke így hozzájárul a minőség ellenőrzéséhez. A színmintavevő fülke egy szimulációs eszköz, amely képes különböző típusú fényeket használni bizonyos helyzetek ábrázolására az egyes minták színjellemzőinek elemzése céljából. A PCE-CIC 10 színes mintavevő fülke hatféle fényt támogat. Az "A / F", "D65", "TL84 / F11", "UV", "CWF" és "TL83 / U30" színeket alapkivitelben szállítjuk.A metamerizmus tehát a színes mintavevő fülke használatával elkerülhető. A mérés alátámasztására a színmintavevő fülke beépített egy órás számlálót, amely megkönnyíti a felhasználó számára a lámpák ajánlott működési idejének betartását. A felhasználó egy gomb megnyomásával kiválaszthatja a megfelelő típusú fényt. A kapcsolócsík a színmintavevő fülke elülső oldalán található. Szükség esetén egyszerre többféle fény kapcsolható be a szín..

Készlet információ: Rendelésre

868 807 Ft
Nettó ár:684 100 Ft
 PCE-CSM 8 Spektrométer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSM 8
A PCE-CSM 8 colorimeter ideális spektrumok rögzítésére és elemzésére. A többi színmérőtől eltérően ez a készülék számos paramétert tartalmaz. Amellett, hogy a normál koloriméter akkumulátorral van ellátva, lehetőség van arra is, hogy ezt a kolorimétert külső tápegységhez csatlakoztassa, így könnyen használható hálózati árammal. Ezen túlmenően a koloriméter előnye, hogy képes csatlakozni egy számítógéphez. A mellékelt szoftver lehetővé teszi az átfogó spektrális elemzést közvetlenül a munkahelyen. A kolorimétert a szoftveren keresztül is használhatja, közvetlenül a számítógépen végezheti el a mérést, és közvetlenül a képernyőn megjelenő táblázatban elemezheti ki azokat.Műszaki adatokMegvilágítás / megfigyelési rendszer45/0 CIE-szám szerinti módszer. 15, GB / T3987Integrált gömbméretØ 58 mmFényforráskombinált LEDÉrzékelőSzilícium fotodiódasorHullámhossz tartomány400 ... 700 nmNyílásØ 8 mmSzíntartományokCIE LAB, XYZ, Yxy, LCh, CIE VUV, HunterLABSzín..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

2 321 592 Ft
Nettó ár:1 828 025 Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)