var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-24344335-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Menu
Kosár

Színmérő

PCE-WSB 1 Színmérő műszer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-WSB 1
Digitális fehérség mérőműszer a fehér szín mértékének meghatározása különböző anyagokhoz viszonyítva, mint pl. a papír/ISO 2470 és ISO 3688 A fehérségmérő műszer a papír, cellulóz és más anyagok, mint a műanyag, porcelán és más nem fémes termék világosságának fokát méri. A világossági fok mértéke síkfelületen, a diffúz visszaverődés intenzitása által 100. Abszolút fekete felületen a világosság mértéke 1 és 0 között lett definiálva. A PCE-WSB 1 műszer megfelel az ISO 2470 és ISO 3688 nemzetközi normáinak. Ergonomikus kialakítása által könnyen kézben tartható, a kevés gombbal egyszerűen működtethető. A fehérségmérő műszer elemes működésének köszönhetően, mindenhová könnyen elvihető, pontos mérések végezhetők adott időpontban és helyszínen, a nagyfelbontású kijelzőn az értékek egyszerű leolvasása lehetséges. Ezzel a műszerrel minden fehér anyagon kivitelezhetők a mérések. Különösen a papír, cellulóz, műanyag és porcelán esetében meghatározható jól a fehérség foka. A mellékelt hord tás..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

947 242 Ft
Nettó ár:745 860 Ft
PCE-TUM 50 Színmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-TUM 50
A koloriméter egy hordozható készülék a zavarosság mérésére az ISO 7027 szerint. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy gyorsan és egyszerűen meghatározza a fontos vízparamétereket a koloriméterrel, és ellenőrizze a szennyvíz minőségét. A koloriméter kalibrálása nagyon egyszerű a szállítási terjedelemben szereplő kalibrálási szabványok miatt. A kalibrálás 7 előre beállított ponttal hajtható végre. Ezenkívül felhasználó-specifikus kalibrálási pontok is beállíthatók. A koloriméter 2000 NTU -ig képes mérni a folyadékok zavarosságát. A mérőegység EBC -re (European Brewery Convention) vagy ASBC -re (American Brewing Chemists Society) is kapcsolható. A mért értékek a nagy színes kijelzőn jelennek meg. A kolorimétert elsősorban a laboratóriumban használják, ezért dugaszolható tápegységgel működtetik. A koloriméter a hátsó USB interfészen keresztül csatlakoztatható a számítógéphez, és a memória leolvasható.Tulajdonságok:- nagy ponto..

Készlet információ: Rendelésre

611 860 Ft
Nettó ár:481 779 Ft
PCE-PGM 60 Fénymérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PGM 60
A PCE-PGM 60 mérési geometriája 60 °. Az eszközt különféle anyagok felületének elemzésére használják. A fényellenőrzést elsősorban a feldolgozóiparban végzik, ahol a termékeknek pontosan azonos tulajdonságokkal kell rendelkezniük. Így a fényes tesztelő készülék fő feladata a beérkező áruk és a minőség-ellenőrzése. A fényességvizsgálót ott tesztelő eszközként használják a termékek állapotának meghatározására. Az eszközhöz mellékelt szoftver támogatja a felhasználót a mérési adatok elemzésében, és lehetőséget kínál ezen mérési adatok grafikus megjelenítésére is. Az is lehetséges, hogy a mérési adatokat közvetlenül az eszközön tárolja. A fényességmérő 1000 leolvasást rögzít. A PCE-PGM 60 fényesség teszter mérési geometriája 60 °, amely nem állítható.Tulajdonságok: Geometriai mérés: 60 °3,5 hüvelykes TFT kijelzőbelső memória akár 1000 mért értékigKalibrálólemez rövid mérési időértékelő szoftverrel Technikai adatok: ..

Készlet információ: Rendelésre

334 806 Ft
Nettó ár:263 626 Ft
PCE-CSM 6 Színmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSM 6
A PCE-CSM 6 színmérőt kifejezetten a minőségbiztosítás érdekében fejlesztették ki, és nagy pontossággal rendelkezik. A koloriméterrel a termékek színtulajdonságai bármikor ellenőrizhetők. A koloriméter lehetőséget nyújt különböző színterek kiválasztására a mérésekhez (CIE L * a * b, L * a * b * C * h).Mérés után az eredmény referenciaértékként szolgálhat, és további véletlenszerű mintákat lehet meghatározni a műszerrel. Ezekkel a referenciaértéktől való eltérés jelenik meg a tényleges mérési eredmény mellett. A mért értékeket a koloriméter automatikusan menti. Legfeljebb 100 referenciaérték és 20 000 minta tárolható. Az elmentett értékeket az USB interfészen keresztül PC-re is át lehet vinni. A speciális számítógépes szoftver a szállítás része.Tulajdonságok:- CIE L * a * b, CIE L * a * b * C * h- Fehér kalibrálás- Referenciaértékek és véletlenszerű minták meghatározása- Mérő rekesz Ø8 mm- Nagy pontosság- Alkalmazás sok felületen- Egyszerű felhasználói..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 160 569 Ft
Nettó ár:913 834 Ft
PCE-CSM 5 Színmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSM 5
A PCE-CSM 5 kolorimétert kifejezetten a minőségbiztosítás érdekében fejlesztették ki, és nagy pontossággal rendelkezik. A koloriméter lehetőséget nyújt különböző színterek kiválasztására a mérésekhez (CIE LAB, XYZ, LCh, RGB, LUV). Ezenkívül a PCE-CSM 5 koloriméter két cserélhető mérőberendezéssel rendelkezik, 4 vagy 8 mm átmérőjű mérőnyílásokkal.Mérés után az eredmény referenciaértékként szolgálhat, és további mintaértékeket lehet meghatározni a koloriméterrel. Ezekkel a referenciaértéktől való eltérés jelenik meg a tényleges mérési eredmény mellett. A mért értékeket a koloriméter automatikusan menti. Legfeljebb 100 referenciaérték és 20 000 minta tárolható. Az elmentett értékeket az USB interfészen keresztül PC-re is át lehet vinni. A speciális számítógépes szoftver a szállítás része.Tulajdonságok:- CIE LAB, XYZ, LCh, RGB, LUV- Fehér kalibrálás- Referenciaértékek és véletlenszerű minták meghatározása- Cserélhető mérő mellékletek (Ø4 mm, Ø8 mm)- Nagy ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 376 596 Ft
Nettó ár:1 083 934 Ft
PCE-CSM 3 Színmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSM 3
A PCE-CSM 3 kolorimétert kifejezetten a minőségbiztosítás érdekében fejlesztették ki, és nagy pontossággal rendelkezik. A koloriméter lehetőséget nyújt különböző színterek kiválasztására a mérésekhez (CIEL a * b * C * h, CIEL a * b *). A kék LED (D65) szolgál a koloriméter fényforrásaként.Mérés után az eredmény referenciaértékként szolgálhat, és további mintaértékeket lehet meghatározni a koloriméterrel. Ezekkel a referenciaértéktől való eltérés jelenik meg a tényleges mérési eredmény mellett. A mért értékeket a koloriméter automatikusan menti. Legfeljebb 100 referenciaérték és 20 000 minta tárolható. Az elmentett értékeket az USB interfészen keresztül PC-re is át lehet vinni. A speciális számítógépes szoftver a szállítás része.Tulajdonságok:- CIEL a * b * C * h, CIEL a * b *- fehér kalibrálás- referenciaértékek és véletlenszerű minták meghatározása- Ø8 mm-es mérő rekesz - nagy pontosság- hosszú akkumulátor-élettartam- egyszerű felhasználói felül..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

955 343 Ft
Nettó ár:752 239 Ft
PCE-CSM 20 Spektrométer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSM 20
Mint minden más spektrométer, a rácsos spektrométer is felelős a színmérésért. Mobil kézi eszközként a rácsos spektrométert gyors mérésekhez használják közvetlenül a próbadarabon. Hosszú akkumulátor-élettartamával, hosszú lámpaélettartamával és praktikus kialakításával maximális felhasználóbarátságot kínál. A nagy teljesítményű akkumulátor akár 5000 mérést tesz lehetővé. A rácsos spektrométeren használt megvilágítót hárommillió mérés elvégzésére is tervezték.A rácsos spektrométer kiváló minőségű feldolgozása első pillantásra különösen szembetűnő. A rácsos spektrométerrel végzett munka során fontos a készülék nagy mérési pontossága. A gyártásban és a minőségbiztosításban gyakran használnak rácsos spektrométert. Itt fontos, hogy mindig állandó minőséget állítsanak elő, és hogy az egyes alkatrészek ne csak hasonlítsanak, hanem egyformák is legyenek. Ehhez rendkívül fontos a jó mérési minőség. A mérési adatok modelltől függően Bluetooth-on (PCE-..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

2 848 820 Ft
Nettó ár:2 243 165 Ft
PCE-CSM 10 | Színmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSM 10
A PCE-CSM 10 kolorimétert kifejezetten a minőségbiztosításra fejlesztették ki, és nagy pontossággal rendelkezik. A koloriméterrel bármikor ellenőrizheti a termékek színtulajdonságait. A koloriméter lehetőséget kínál különböző színterek kiválasztására a mérésekhez (CIE LAB, XYZ, Yxy, LCh, CIE LUV, LAB&WI&YI).A mérés után az eredmény referenciaértékként szolgálhat, és további véletlenszerű minták határozhatók meg a koloriméterrel. Ezekkel a referenciaértéktől való eltérés is megjelenik a tényleges mérési eredmény mellett. A mért értékeket a koloriméter automatikusan elmenti. Legfeljebb 1000 referenciaérték és 25 000 minta tárolható. Lehetőség van a tárolt értékek PC-re történő átvitelére is az USB interfészen keresztül. Egy speciális PC-szoftver a szállítási terjedelem részét képezi.Tulajdonságok:- CIE LAB, XYZ, Yxy, LCh, CIE LUV, LAB&WI&YI- Fekete-fehér kalibráció- Referenciaértékek és minták meghatározása- Érintőképernyős kijelző- nagy..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

3 401 849 Ft
Nettó ár:2 678 621 Ft
PCE-CRM 40 színmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CRM 40
A Chromameter PCE-CRM 40 segítségével meghatározhatók a fénymérés területén fontos fotometriai mennyiségek. Ide tartoznak az XYZ tristimulus értékek, a CIE1976 szerinti u´v színkoordináták és a CIE1931 szerinti xy színkoordináták. Ezenkívül a többi színméretet abszolút értékként és különbségként mérjük. Meghatározható a fényszínmérő készülék érzékenységi tartományában a domináns hullámhossz 360 - 780 nm között, valamint a Pe színsűrűség és a CTT színhőmérséklet Kelvinben. Ezenkívül a fényszínmérő készülék meg tudja határozni a megvilágítást luxban (lx) vagy talpgyertya (fcd), valamint megjelenítheti a fényáramot lumenben (lm) és megjelenítheti a szín helyét az RGB színtérben.    Az ergonómikus egykezes működésnek, a nagyméretű kijelzőnek, a memóriának, az adatinterfésznek és a szoftvereknek köszönhetően a fényszínmérő eszközzel végzett mérések gyorsan és reprodukálhatóan elvégezhetők. A mérési eredmények szoftveres dokumentált dokume..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 333 931 Ft
Nettó ár:1 050 339 Ft
 PCE-CSM 8 | Spektrométer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSM 8
A PCE-CSM 8 színmérő ideális eszköz a spektrumok rögzítésére és elemzésére. Más színmérőkkel ellentétben ez az eszköz számos paramétert lefed. Az újratölthető akkumulátoros színmérő készülék normál használatán túlmenően lehetőség van arra is, hogy ezt a színmérőt külső áramforrásra is kössük, így könnyen üzemeltethető hálózati árammal. Emellett a koloriméter előnye, hogy számítógéphez csatlakoztatható. A mellékelt szoftver így átfogó spektrális elemzést tesz lehetővé közvetlenül a munkahelyen. Gyakorlati szempontból a színmérő készülék akár szoftveren keresztül is működtethető. Az eredmény az, hogy a mérési folyamat közvetlenül a számítógépen végrehajtható, és az eredmények közvetlenül a képernyőn jelennek meg táblázatos formában. Mindazonáltal erre is van lehetőség, például olyan mérések elvégzésére, ahol nem áll rendelkezésre számítógép. A színmérő készüléket gyakran minőségellenőrzésre használják, amelynek különböző okokból közvetlenül a gyárt..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

2 672 218 Ft
Nettó ár:2 104 108 Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)