var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-24344335-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Menu
Kosár

Anyagvastagság mérők


Itt találja különböző vastagságmérőinket fémek, műanyagok, fa, papír, vagy akár drágakövek méréséhez. A precíz vastagságmérők analóg és digitális formában is megvásárolhatóak. Az egyszerűen használható kézikészülékek a felhasználójának gyors és reprodukálható mérési eredményeket nyújtanak. Kárszakértők eszközei közül sem hiányozhatnak. A nagypontosságú vastagságmérőink alkalmasak akár drágakövek, ékszerek mérésére is. Lakk- és festékréteg mérésére alkalmas rétegvastagságmérőket is talál kínálatunkban.

PCE-USC 20 Anyag vizsgáló
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-USC 20
A PCE-USC 20 egy eszköz, amely roncsolásmentes méréseket végez különböző anyagokon. Az ultrahangot a felszínen visszaverődő és szóró anyagok eltérő sűrűsége és hullámimpedanciája alapján értelmezi. Ez lehetővé teszi az alkatrészek felületi hibáinak lokalizálását. Az eszköz ergonomikus és strapabíró kialakítása lehetővé teszi az ipari környezetben történő használatot is. Könnyű súlyának (1,4 kg) köszönhetően hordozható. A mérési tartomány 0,5 és 20 MHz között állítható frekvenciával és 1000 és 15000 m/s közötti hangsebességgel rendelkezik acél felületeken 0,5 és 9999 mm területen. Az eszköz számos funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a roncsolásmentes méréseket, például DAC és AVG kiértékelési módszerek, kijelző, csillapítási és erősítési funkciók, exportálási és jelentéskészítési lehetőségek. Széles körben alkalmazzák a fémfeldolgozó, vegyipari, vasúti, repülőgépészeti és űrkutatási iparágakban. JellemzőkMegfelel az EN12668-1 szabványnakKönnyű500 rekor..

Készlet információ: Rendelésre

2 461 974 Ft
Nettó ár:1 938 562 Ft
PCE-TG 250 Anyagvastagság mérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-TG 250
A PCE-TG 250 anyagvastagság mérő egy kézhezálló, és egyszerűen kezelhető mérőkészülék, ami egy rétegezett felület vastagságát önállóan megméri ultrahang segítségével. A beállítható hangsebességnek köszönhetően, kiválóan alkalmas olyan anyagok vizsgálatára, mint acél, alumínium, üveg, és homogén műanyagok. Tehát ezzel az anyagvastagság mérővel tartályok, csövek, és más falvastagságokat vizsgálhat, amelyek valamilyen anyaggal le vannak fedve. Tulajdonságok: • Rétegeken keresztül mér • 500 mérési érték tárolása, 5 fájlra felosztható, előhívható a kijelzőre • Két szabadon választott határ közötti mérés • Hangsebesség beállítható • Falvastagság mérése 1 - 250,00 mm • Egy és kétpontos kalibrálérömüszer   Felhasználási példák     Technikai adatok    Méréstartomány  1,00 ... 250,00 mm (acél) ..

Készlet információ: Rendelésre

408 599 Ft
Nettó ár:321 731 Ft
PCE-TG 150 ultrahangos anyagvastagságméro|300 mm Memória 1500 leolvasáshoz|
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-TG 150
Ultrahangos anyagvastagságmérő adatmemóriával / állítható hangsebesség /A házra szerelt kalibrációs referencia / Anyagvastagság mérés 300 mm-ig /határérték riasztás / opcionálisan ISO kalibrálási tanúsítvánnyal  Az ultrahangos anyagvastagságmérő akár 300 mm-es anyagvastagság mérésére is alkalmas. Annak érdekében, hogy a legkülönbözőbb homogén anyagok anyagvastagságát mérni lehessen, az ultrahangos anyagvastagságmérőben tárolni lehet a megfelelő hangsebességet. Az olyan anyagok, mint az acél, alumínium, cink, ezüst és arany esetében a megfelelő hangsebességek már el vannak tárolva az eszközkönyvtárban. Ez azt jelenti, hogy az ultrahangos anyagvastagságmérő univerzálisan használható. Az ultrahangos anyagvastagságmérő határérték funkciójával egyedi maximális és minimális értékek tárolhatók. Ha a próbadarab mért értéke a határértékeken kívül esik, az ultrahangos anyagvastagságmérő ezt vizuálisan jelzi. Szükség esetén az ultrahangos anyagvastagságmérő a vizuális kijelzés mell..

Készlet információ: Rendelésre

268 117 Ft
Nettó ár:211 115 Ft
PCE-TG 120 PCE TG120 Vastagság mérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-TG 120
Ez a műszer ultrahang segítségével állapítja meg a falvastagságot. Különböző anyagokhoz különböző ultrahangos sebesség szükséges. Ezzel a készülékkel meg lehet határozni a fém üveg műanyag egyéb homogén anyagok vastagságát A műszert kalibrálva szállítjuk. Opcióként ISO kalibrálást lehet rendelni. Tulajdonságok: Minden anyaghoz, a kis élekhez és a vékony csövekhez Pontosság 0,1 mm LCD-kijelző Hátsó megvilágítás Elem kijelző   Kijelző Nincs vastagság Vastagság kijelztése     Példák a PCE-TG100 vastagságmérő használata Vastagságmerö és csatlakotógél Vastagságmétö munkadarabon kívül Kalibrálása a vastagságmérönek Hang terjedési sebessége a munkadarabban ..

Készlet információ: Rendelésre

379 484 Ft
Nettó ár:298 806 Ft
PCE-TG 110 PCE TG110 Vastagság mérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-TG 110
Ez a műszer ultrahang segítségével állapítja meg a falvastagságot. Különböző anyagokhoz különböző ultrahangos sebesség szükséges. Ezzel a készülékkel meg lehet határozni a fém üveg műanyag egyéb homogén anyagok vastagságát A műszert kalibrálva szállítjuk. Opcióként ISO kalibrálást lehet rendelni. Tulajdonságok: Fémhez, üveghez, homogén műanyaghoz Pontosság 0,1 mm • LCD-kijelző Hátsó megvilágítás Elem kijelző Magashömérsékletü méröfej       Kijelző Nincs vastagság Vastagság kijelztése     Példák a PCE-TG100 vastagságmérő használata Vastagságmerö és csatlakotógél Vastagságmétö munkadarabon kívül Kalibrálása a vastagságmérönek Hang ..

Készlet információ: Rendelésre

496 965 Ft
Nettó ár:391 311 Ft
PCE-TG 100 PCE TG100 Vastagság mérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-TG 100
Ez a műszer ultrahang segítségével állapítja meg a falvastagságot. Különböző anyagokhoz különböző ultrahangos sebesség szükséges. Ezzel a készülékkel meg lehet határozni a fém üveg műanyag egyéb homogén anyagok vastagságát A műszert kalibrálva szállítjuk. Opcióként ISO kalibrálást lehet rendelni. Tulajdonságok: Fémhez, üveghez, homogén műanyaghoz Pontosság 0,1 mm LCD-kijelző Hátsó megvilágítás Elem kijelző   Kijelző Nincs vastagság Vastagság kijelztése   Példák a PCE-TG100 vastagságmérő használata Vastagságmerö és csatlakotógél Vastagságmétö munkadarabon kívül Kalibrálása a vastagságmérönek Hang terjedési sebessége a munkadarabban ..

Készlet információ: Rendelésre

352 411 Ft
Nettó ár:277 489 Ft
PCE-FD 20 PCE-FG-GRIP Megszűnt termék
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-FD 20
PCE-FD 20 Ultrahangos mérőműszer Anyagvizsgálathoz / Akkumulátoros vagy hálózati feszültség / két különböző mérőszonda 45° és 90°  / 1.5m hosszú szonda kábel  A PCE-FD egy kiváló anyagvizsgáló műszer. Legjellemzőbb alkalmazási terület, repedések, üregek, hegesztés ultrahangos vizsgálata. Alkalmas fémek összeforrasztási helyének ellenőrzésére. Az ultrahangos elv alapján, lehetőségünk van az ultahangos teszterrel roncsolásmentes felszíni mérésre. A felületi sérülések mélysége és a teljes anyagvastagság szintén kimutatható az eszközzel. Az ultrahanghullámokat különböző szondák segítségével lehet kibocsátani. A műszer segítségével meghatározhatjuk a fal vastagságát, illetve ellenőrizhetjük a hegesztési varratokat és felületi hibákat. Az ultrahang kibocsátási szöge 90° és 45°. A készüléket kis súlyánál fogva bárhol könnyedén alkalmazhatjuk. A frekvencia 1-10 MHz között állítható. 1000-9998 m/sec hangsebességet biztosít az ultrahangos teszter.  ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

2 349 089 Ft
Nettó ár:1 849 677 Ft
PCE-CT 80HP-FN3 | Anyagvastagságmérő
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CT 80HP-FN3
Az anyagvizsgáló készülék megbízhatóan meg tudja határozni például a műanyagok, festékek és egyéb bevonatok vastagságát vas- és színesfémeken. A vasfémek 0 ... 3000 µm-ig terjedő mérési tartománnyal az anyagvizsgáló készülék a mérési feladatok széles körét lefedi. Akár ± (az átlag 1,0%-a + 0,5 µm) pontossága miatt a bevonatvastagság-mérő nagyon precíz mérőeszköz. Az anyagvizsgáló készülék érzékelője V-horonnyal rendelkezik. Ennek a V-horonynak köszönhetően az anyagvizsgáló készülékkel konvex felületeken is lehet méréseket végezni. Az anyagvizsgáló készülékkel a konvex felületeken kívül homorú felületeken is végezhetők mérések. A mérések során a mért értékek elmenthetők az anyagvizsgáló készüléken. Az anyagvizsgáló készülék legfeljebb 2000 mért érték memóriájával rendelkezik. A mérési futást követően az anyagvizsgáló készülékről a mért értékek számítógépre vihetők át és a szoftver segítségével elemezhetők. A mért értékek további feldolgozása ..

Készlet információ: Rendelésre

505 666 Ft
Nettó ár:398 162 Ft
PCE-CT 80HP-FN2D5 | Anyagvastagságmérő
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CT 80HP-FN2D5
A vastagságmérő megbízhatóan meg tudja határozni például a műanyagok, festékek és egyéb bevonatok vastagságát vas- és nemvasfémeken. A vasfémek 0 ... 2500 µm-ig terjedő mérési tartományával a vastagságmérő a mérési feladatok széles skáláját lefedi. Akár ± (az átlag 1,0%-a + 0,5 µm) pontossága miatt a bevonatvastagság-mérő nagyon precíz mérőeszköz. A vastagságmérő érzékelőjén V-horony van. Ennek a V-horonynak köszönhetően a vastagságmérővel konvex felületeken is lehet méréseket végezni. A vastagságmérővel a domború felületeken kívül homorú felületeken is lehet méréseket végezni. A mérések során a mért értékek elmenthetők a vastagságmérőn. A vastagságmérő legfeljebb 2000 mért érték memóriájával rendelkezik. A mérési futás után a vastagságmérőről mért értékek számítógépre vihetők át és a szoftver segítségével kiértékelhetők. A mért értékek további feldolgozása érdekében CSV formátumban exportálhatók. A vastagságmérő határérték-riasztási fu..

Készlet információ: Rendelésre

503 149 Ft
Nettó ár:396 180 Ft
PCE-CT 80HP-FN2 | Anyagvastagságmérő
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CT 80HP-FN2
Az anyagvizsgáló készülék megbízhatóan meg tudja határozni például a műanyagok, festékek és egyéb bevonatok vastagságát vas- és színesfémeken. A vasfémek 0 ... 2000 µm-ig terjedő mérési tartományával az anyagvizsgáló készülék a mérési feladatok széles körét lefedi. Akár ± (az átlag 1,0%-a + 0,5 µm) pontossága miatt a bevonatvastagság-mérő nagyon precíz mérőeszköz. Az anyagvizsgáló készülék érzékelője V-horonnyal rendelkezik. Ennek a V-horonynak köszönhetően az anyagvizsgáló készülékkel konvex felületeken is lehet méréseket végezni. Az anyagvizsgáló készülékkel a konvex felületeken kívül homorú felületeken is végezhetők mérések. A mérések során a mért értékek elmenthetők az anyagvizsgáló készüléken. Az anyagvizsgáló készülék legfeljebb 2000 mért érték memóriájával rendelkezik. A mérési futást követően az anyagvizsgáló készülékről a mért értékek számítógépre vihetők át és a szoftver segítségével elemezhetők. A mért értékek további feldolgozása..

Készlet információ: Rendelésre

495 448 Ft
Nettó ár:390 116 Ft
PCE-CT 80HP-FN0D5 |  Anyagvastagságmérő
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CT 80HP-FN0D5
A vastagságmérő megbízhatóan meg tudja határozni például a műanyagok, festékek és egyéb bevonatok vastagságát vas- és nemvasfémeken. A vasfémek 0 ... 500 µm-ig terjedő mérési tartományával a vastagságmérő a mérési feladatok széles skáláját lefedi. Akár ± (az átlag 1,0%-a + 0,5 µm) pontossága miatt a bevonatvastagság-mérő nagyon precíz mérőeszköz. A vastagságmérő érzékelőjén V-horony van. Ennek a V-horonynak köszönhetően a vastagságmérővel konvex felületeken is lehet méréseket végezni. A vastagságmérővel a domború felületeken kívül homorú felületeken is lehet méréseket végezni. A mérések során a mért értékek elmenthetők a vastagságmérőn. A vastagságmérő legfeljebb 2000 mért érték memóriájával rendelkezik. A mérési futás után a vastagságmérőről mért értékek számítógépre vihetők át és a szoftver segítségével kiértékelhetők. A mért értékek további feldolgozása érdekében CSV formátumban exportálhatók. A vastagságmérő határérték-riasztási fun..

Készlet információ: Rendelésre

505 636 Ft
Nettó ár:398 138 Ft
PCE-CT 80HP-F5N3  | Anyagvastagságmérő
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CT 80HP-F5N3
A vastagságmérő megbízhatóan meg tudja határozni például a műanyagok, festékek és egyéb bevonatok vastagságát vas- és nemvasfémeken. A vasfémek 0 ... 5000 µm-ig terjedő mérési tartományával a vastagságmérő a mérési feladatok széles skáláját lefedi. Akár ± (az átlag 1,0%-a + 0,5 µm) pontossága miatt a bevonatvastagság-mérő nagyon precíz mérőeszköz. A vastagságmérő érzékelőjén V-horony van. Ennek a V-horonynak köszönhetően a vastagságmérővel konvex felületeken is lehet méréseket végezni. A vastagságmérővel a domború felületeken kívül homorú felületeken is lehet méréseket végezni. A mérések során a mért értékek elmenthetők a vastagságmérőn. A vastagságmérő legfeljebb 2000 mért érték memóriájával rendelkezik. A mérési futás után a vastagságmérőről mért értékek számítógépre vihetők át és a szoftver segítségével kiértékelhetők. A mért értékek további feldolgozása érdekében CSV formátumban exportálhatók. A vastagságmérő határérték-riasztási fu..

Készlet információ: Rendelésre

510 278 Ft
Nettó ár:401 793 Ft
PCE-CT 80-FN3 FN3 | Rétegvastagság mérő
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CT 80-FN3
Az anyagvastagság-mérő acél/vas és színesfém bevonatok (lakkok, festékek, műanyagok...) roncsolásmentes mérésére szolgáló mérőeszköz. Az anyagvastagság-mérőn kívülről csatlakoztatott érzékelőnek köszönhetően a nehezen elérhető mérési pontok is könnyen elérhetők. Az anyagvastagság-mérő menüben történő navigációja lehetővé teszi az egyszerű beállítást és új paraméterek beállítását, és ezt a praktikus anyagvastagság-mérőt nélkülözhetetlen mérőeszközzé teszi az ellenőrző mérésekhez a gyártásban, a műhelyben és a minőségbiztosításban.Az anyagvastagság-mérő ideális például a járművek baleseti sérüléseinek azonnali észlelésére és felmérésére is, de az anyagvastagság-mérő az ipari szektorban is optimálisan használható be- és kimenő ellenőrzésekre, valamint gyártási anyagvizsgálatokra.Az ergonomikusan kialakított anyagvastagságmérő külső érzékelővel lehetővé teszi a mérési eredmények gyors és nagy pontosságú meghatározását. A festékvastagságmérő méri a nem mágneses rétegeket, min..

Készlet információ: Rendelésre

449 972 Ft
Nettó ár:354 309 Ft
PCE-CT 80-FN2D5  | Anyagvastagságmérő
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CT 80-FN2D5
A festékvastagság-mérő acél/vas és színesfém bevonatok (lakkok, festékek, műanyagok...) roncsolásmentes mérésére szolgáló mérőeszköz. A festékvastagság-mérőn kívülről csatlakoztatott érzékelőnek köszönhetően a nehezen elérhető mérési pontok is könnyen elérhetők. A festékvastagság-mérő menünavigációja lehetővé teszi az egyszerű beállítást és az új paraméterek beállítását, és ezt a praktikus festékvastagság-mérőt nélkülözhetetlen mérőeszközzé teszi az ellenőrző mérésekhez a gyártásban, a műhelyben és a minőségbiztosításban.A festékvastagság-mérő ideális például a járművek baleseti sérüléseinek azonnali észlelésére és felmérésére is, de a festékvastagság-mérő az ipari szektorban is optimálisan használható be- és kimenő ellenőrzésekhez, valamint gyártási anyagvizsgálatokhoz.Az ergonomikusan kialakított festékvastagság-mérő külső érzékelővel lehetővé teszi a mérési eredmények gyors és nagy pontosságú meghatározását. A festékvastagságmérő méri a nem mágneses rétegeket, mint pé..

Készlet információ: Rendelésre

446 908 Ft
Nettó ár:351 896 Ft
PCE-CT 80-FN2 FN2 | Anyagvastagságmérő
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CT 80-FN2
Az anyagvastagság-mérő acél/vas és színesfém bevonatok (lakkok, festékek, műanyagok...) roncsolásmentes mérésére szolgáló mérőeszköz. Az anyagvastagság-mérőn kívülről csatlakoztatott érzékelőnek köszönhetően a nehezen elérhető mérési pontok is könnyen elérhetők. Az anyagvastagság-mérő menüben történő navigációja lehetővé teszi az egyszerű beállítást és új paraméterek beállítását, és ezt a praktikus anyagvastagság-mérőt nélkülözhetetlen mérőeszközzé teszi az ellenőrző mérésekhez a gyártásban, a műhelyben és a minőségbiztosításban.Az anyagvastagság-mérő ideális például a járművek baleseti sérüléseinek azonnali észlelésére és felmérésére is, de az anyagvastagság-mérő az ipari szektorban is optimálisan használható be- és kimenő ellenőrzésekre, valamint gyártási anyagvizsgálatokra.Az ergonomikusan kialakított anyagvastagságmérő külső érzékelővel lehetővé teszi a mérési eredmények gyors és nagy pontosságú meghatározását. A festékvastagságmérő méri a nem mágneses rétegeket, min..

Készlet információ: Rendelésre

439 757 Ft
Nettó ár:346 265 Ft
PCE-CT 80-FN0D5 |  Anyagvastagságmérő
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CT 80-FN0D5
Az anyagvastagság-mérő acél/vas és színesfém bevonatok (lakkok, festékek, műanyagok...) roncsolásmentes mérésére szolgáló mérőeszköz. Az anyagvastagság-mérőn kívülről csatlakoztatott érzékelőnek köszönhetően a nehezen elérhető mérési pontok is könnyen elérhetők. Az anyagvastagság-mérő menüben történő navigációja lehetővé teszi az egyszerű beállítást és új paraméterek beállítását, és ezt a praktikus anyagvastagság-mérőt nélkülözhetetlen mérőeszközzé teszi az ellenőrző mérésekhez a gyártásban, a műhelyben és a minőségbiztosításban.Az anyagvastagság-mérő ideális például a járművek baleseti sérüléseinek azonnali észlelésére és felmérésére is, de az anyagvastagság-mérő az ipari szektorban is optimálisan használható be- és kimenő ellenőrzésekre, valamint gyártási anyagvizsgálatokra.Az ergonomikusan kialakított anyagvastagságmérő külső érzékelővel lehetővé teszi a mérési eredmények gyors és nagy pontosságú meghatározását. A festékvastagságmérő méri a nem mágneses rétegeket, min..

Készlet információ: Rendelésre

349 858 Ft
Nettó ár:275 478 Ft
PCE-CT 80-F5N3 | Anyagvastagságmérő
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CT 80-F5N3
A bevonatvastagság-mérő acél/vas és színesfém bevonatok (lakkok, festékek, műanyagok...) roncsolásmentes mérésére szolgáló mérőeszköz. A bevonatvastagság-mérőn kívülről csatlakoztatott érzékelőnek köszönhetően a nehezen elérhető mérési pontok is könnyen elérhetők. A bevonatvastagság-mérő menünavigációja lehetővé teszi az egyszerű beállítást és az új paraméterek beállítását, és ezt a praktikus bevonatvastagság-mérőt nélkülözhetetlen mérőeszközzé teszi a gyártásban, a műhelyekben és a minőségbiztosításban végzett ellenőrző mérésekhez.A bevonatvastagság mérő készülék ideális például a járművek baleseti sérüléseinek azonnali észlelésére és felmérésére is, de a bevonatvastagság mérő készülék az ipari szektorban is optimálisan használható be- és kimenő ellenőrzésekhez, valamint gyártási anyagvizsgálatokhoz.A külső érzékelővel ellátott, ergonomikus kialakítású bevonatvastagság-mérő készülék lehetővé teszi a mérési eredmények gyors és nagy pontosságú meghatározását. A bevonat va..

Készlet információ: Rendelésre

455 080 Ft
Nettó ár:358 331 Ft
Tételek: 1 - 17 / 17 (1 oldal)
Adatvédelem és Cookiek
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Cookie-k kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat ide kattintva érhet el.