var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-24344335-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Menu
Kosár

61kg feletti méréshatár


PCE-PB 150N Asztali mérleg
Gyorsan fogy
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PB 150N
Szállítási mérleg 150 kg-ig, kétirányú USB interfész, PEAK Hold funkció, számláló funkció, hálózati- és elemes működtetés USB kábellel A PCE-PB-N sorozat mérlege egy sokoldalú csomag mérleg. Számos funkciója mellett egy különösen érdekes a feladás szempontjából. Ez nevezetesen a mérleg kétirányú USB interfésze, ami a PC-n keresztüli működtetést teszi lehetővé szoftver segítségével. A szoftver opcionális tartozék, nem tartalmazza az alapcsomag!) A szoftver segítségével az aktív mezőben jelenik meg a súlyérték. További előnye még a vezetékes kijelző is. A spirálkábel kb. 1,5 m-re kihúzható, ami lehetővé teszi a mérleg mérőfelület nagyságát meghaladó csomagok megmérését. A kijelzőt állvánnyal együtt szállítjuk, de az falra is szerelhető. A mérleg további fontos funkciói: a darabszámláló funkció, a PEAK HOLD, szint ellenőrző funkció, különböző mérési egységek, mint a kg/Ib/N (Newton)/g, szabályozható háttérvilágítás, állítható kikapcsoló automatika, és az elem..

Készlet információ: Készleten

66 703 Ft
Nettó ár:52 522 Ft
PCE-WWSC15T-S4 Mérleg, 4 platformmal
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-WWSC15T-S4
Mobil SOLAS mérleg, maximális terhelés 50 t-ig, 4 platform, egyedi rakományok meghatározása, össztömeg számítás, súlypont számítás, kijelző nyomtatóval Ezt a SOLAS mérleget lehetőleg járműmérésre használják, de bármilyen típusú statikus mérésre alkalmas. A SOLAS mérleg 4 platformból és egy kijelzőből áll. A kijelzőt egy nyomtatót is tartalmazó mobil hordtáskában helyezték el, és nagyon rugalmas használatot tesz lehetővé. A SOLAS mérlegek állványai robusztus alumíniumból készülnek, súlyuk kb. 18 kg tányéronként. Ezeket a platformokat négy támasztópont alá kell helyezni, és a kijelzőhöz kell csatlakoztatni. A platformok és a kijelző 10 m hosszú kábelekkel vannak összekötve. Ezután a SOLAS mérleg elkezdheti a mérést. A SOLAS mérleg képes kiszámítani az egyes platformok tömegét, az össztömeget és a vonatkozó adatok megadása után a súlypontot is. Ezt az információt az RS232 interfészen keresztül ki lehet nyomtatni vagy át lehet vinni a számítóg..

Készlet információ: Rendelésre

3 206 672 Ft
Nettó ár:2 524 939 Ft
PCE-SDF 303 Mérleg
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SDF 303
A silómérleg lehetőséget kínál egy termelő létesítmény ellátásának hatékony és megbízható biztosítására. A silómérleg nem csak a konténer aktuális töltöttségi szintjét, hanem a folyamatos súlycsökkenést is képes nyomon követni. Az aktuális töltési szint figyelésével a silóskála arra késztetheti a gépkezelőt, hogy időben feltöltse a tartályt. Erre a célra a silómérleg három passzív kapcsolóérintkezővel rendelkezik (potenciálmentes érintkező / optocsatoló kimenetek / OC). A silóskála kapcsolóérintkezője használható például zöld jelzőlámpához. Ez a kapcsolóérintkező akkor aktív, ha a tároló aktuális állapota rendben van. Ha a tartály eléri a minimális határértéket/minimális terhelést, egy második kapcsolóérintkező átkapcsolhat egy sárga vagy piros jelzőlámpát, ami arra szolgál, hogy a felhasználót a feltöltésre ösztönözze. A lámpák nem a szállítási terjedelem részét képezik, de a silómérleghez opcionálisan rendelhetők. A silómérleg második monitoroz..

Készlet információ: Rendelésre

431 684 Ft
Nettó ár:339 909 Ft
PCE-SDF 300 Mérleg
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SDF 300
A tartály - töltési szint - eltávolítás - monitorozására szolgáló silóskála lehetővé teszi a termelési létesítmény hatékony és megbízható ellátását. A tartályfigyelő silómérleg nemcsak a tartály aktuális szintjét, hanem a folyamatos súlycsökkenést is figyelemmel kísérheti. Az aktuális töltési szint felügyeletével a tartály silómérleg- töltési szint - eltávolítás - ellenőrzés felkérheti a gépkezelőt a tartály feltöltésére. Ebből a célból a tartályfigyelő silómérleg három passzív kapcsolóérintkezővel rendelkezik (potenciálmentes érintkező / optocsatoló kimenetek / OC).  A figyelő silómérleg kapcsolóérintkezője használható például zöld jelzőlámpához. Ez a kapcsolóérintkező akkor aktív, ha a tartály tényleges állapota rendben van. Ha a tartály eléri a minimális határt / minimális terhelést, a második kapcsoló érintkező sárga vagy piros jelzőlámpát kapcsolhat, és felszólítja a felhasználót, hogy töltse fel. A közlekedési..

Készlet információ: Rendelésre

362 331 Ft
Nettó ár:285 300 Ft
PCE-SDF 153 Mérleg
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SDF 153
A konténerekhez való silómérleg lehetőséget ad egy termelő létesítmény ellátásának hatékony és megbízható biztosítására. A konténerfigyelő silómérleg nem csak a konténer aktuális töltöttségi szintjét, hanem a folyamatos súlycsökkenést is képes nyomon követni. Az aktuális töltési szint figyelésével a silóskála arra késztetheti a gépkezelőt, hogy időben feltöltse a tartályt. Erre a célra a konténerfigyelő silómérleg három passzív kapcsolóérintkezővel rendelkezik (potenciálmentes érintkező / optocsatoló kimenetek / OC). A felügyeleti siló skála kapcsolóérintkezője használható például zöld jelzőlámpához. Ez a kapcsolóérintkező akkor aktív, ha a tároló aktuális állapota rendben van. Ha a tartály elér egy minimális határértéket/minimális terhelést, egy második kapcsolóérintkező átkapcsolhat egy sárga vagy piros jelzőlámpát, ami arra szolgál, hogy a felhasználót a feltöltésre ösztönözze. A lámpák nem képzik a szállítási tartalom részét, de opcióként rendelhe..

Készlet információ: Rendelésre

431 705 Ft
Nettó ár:339 925 Ft
PCE-SDF 150 Mérleg
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SDF 150
A tartály - töltési szint - eltávolítás - monitorozására szolgáló silómérleg lehetővé teszi a termelési létesítmény hatékony és megbízható ellátását. A tartályfigyelő silómérleg nemcsak a tartály aktuális szintjét, hanem a folyamatos súlycsökkenést is figyelemmel kísérheti. Ebből a célból a műszer három passzív kapcsolóérintkezővel rendelkezik (potenciálmentes érintkező / optocsatoló kimenetek / OC).    Ha a tartály eléri a minimális határt / minimális terhelést, a második kapcsoló érintkező sárga vagy piros jelzőlámpát kapcsolhat, és jelezhet a felhasználónak, hogy töltse fel. A közlekedési lámpák nem tartoznak a szállítási csomagba, de rendelhetők opcióként a silómérleghez a konténerek felügyeletéhez. A silómérleg második megfigyelési lehetősége a folyamatos fogyás. Ez a funkció figyelemmel kísérheti a gépek töltési folyamatait, és jelentheti az anyag eltávolításának szabálytalanságait. Az időegységenkén..

Készlet információ: Rendelésre

362 817 Ft
Nettó ár:285 682 Ft
PCE-SD 600B Raklapmérleg   600 kg-ig
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SD 600B
A kalibrált mérőgerendák kalibrálhatók és mobil használatra készültek. A rugalmasan mozgatható mérleggerendáknak köszönhetően a két mérőgerenda közötti kábelhossz 4 m, az ipari mérlegek kiválóan alkalmasak nagy vagy hosszú tárgyak mérésére. Az "egzotikus" raklapméretek is gyorsan és kényelmesen lemérhetők. Ezek a kalibrált tehergerendák festett acélból készülnek. A külső kijelzőn (3,0 m-es kábelen) nagyon jól leolvashatók a mérési adatok.Az ellenőrzött mérőléc jelzője asztalra helyezhető vagy falra szerelhető. A kalibrált mérősugár további funkciói darabszámlálás, összegzés, min./max. kijelzés, szűrő funkció, tára funkció, %-os összehasonlító mérés, tűrés meghatározása, bruttó/nettó gomb a kijelzőn és még sok más. Az integrált RS-232 interfész lehetővé teszi az adatok PC-re történő átvitelét (az ellenőrzött mérőléchez opcionálisan elérhető szoftvercsomag).Tulajdonságok:- M III szerint kalibrálva- több mérés összeadása- százalékos %-os összehasonlító mérés-..

Készlet információ: Rendelésre

1 056 638 Ft
Nettó ár:831 998 Ft
PCE-SD 300SST C Nemesacél platform mérleg IP67/65 300 kg-ig
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SD 300SST C
PCE-SD 300SST C hitelesített mérleg nemesacélból 300 kg-ig Automatikus alapállás funkció/ tára teljes tartományban 4 darab állítható talpcsavar/ a pontos beállítás érdekében Darabszámlálás funkció, referencia mennyiségmérés pl: 5 vagy 50 darab Mérési idő 2 másodperc/ nemesacél asztal Kétirányú RS-232 adat átvitel, csak opcionális Védelem/ IP 68/ Kijelző IP 65/ kalibrált M III besorolás szerint.   Technikai adatok Modell:PCE-SD 300 SST C Mérősúly: 0 ... 300 Max/ kg Leolvashatóság: 100 d/ g Hit.ért: 100 e/ g  Minimum terhelés: 2000 Min/ g  Darabszámláló:50 g Tára/ Funkciók Összes terület, darabszámlálás, HOLD, túlterhelés kijelző Kijelző/ Interfész 14 mm LED/ opcionális Üzemi hőmérséklet 0 ... +40 °C Áramellátás 12 V/ 1,4 A adapter Méret/ Súly 60 kg - tálca 400 x 500 x 120 mm/ 17 kg 150/ 300 kg - tálca 600 x 500 x 135 mm/ 25 kg   Szállítási..

Készlet információ: Rendelésre

782 056 Ft
Nettó ár:615 792 Ft
PCE-SD 300C Platform mérleg 300 kg-ig állvánnyal
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SD 300C
A számláló mérlegek hitelesítésére az M III kereskedelmi osztály szerinti hitelesítési irodában kerül sor. A kalibrálható számláló skála stabil alépítménye festett acélból és műanyag bevonatú acélplatformból áll. A kalibrálható számláló skála állítható magasságú lábakkal rendelkezik, amelyek nagyon jó állást biztosítanak. A kalibrálható számláló skála vezérlő kijelzője egy állványon helyezkedik el, amely kényelmes munkamagasságban van rögzítve és szilárdan fel van szerelve a számláló skálára. A kijelző optimális olvashatóságának biztosítása érdekében a dőlésszög változtatható.A kalibrálható számlálási skála funkciói: az automatikus tara, a darabszámláló funkció, a táramemória, a bruttó / nettó tömeg, a százalékos súlyozás, a határérték-mérés és még sok más. Ennek a kalibrálható mérlegnek a további erősségei az opciók sokasága, például az analóg kimenet 4 .. 20 mA vagy 0 ... 10 V, LAN interfész, potenciálmentes érintkezõ, USB adattároló eszköz, szkenner csatlakozás s..

Készlet információ: Rendelésre

359 726 Ft
Nettó ár:283 249 Ft
PCE-SD 300 SST Felhajtórámpa 300 kg-ig nemesacélból
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SD 300 SST
A kalibrálható rozsdamentes acél  mérleget a szállítás előtti III. Kalibrációs osztály szerint kalibrálják felhasználási helyére, majd két évre egész Európában jóváhagyják a kalibrálás alá eső, III. Kalibrálási osztályú árufuvarozáshoz. A rozsdamentes acél átvezető mérleg szilárd korrózió- és saválló acélból készül. A rozsdamentes acél rámpamérleg mérlegplatformja tokozott cellákat tartalmaz, amelyek a legkeményebb körülményeknek is ellenállnak az IP 68 védelmi osztályával. A felhúzható rámpát a rozsdamentes acél áthaladó skála alacsony magasságának köszönhetően könnyű vezetni, és az igényektől függően felhúzható rámpaként vagy áthaladó mérlegként használható egy opcionálisan elérhető második áthajtó rámpa. A szállítási terjedelemben található rögzítőlemezek biztosítják, hogy a kalibrált rozsdamentes acél átvezető mérlegek biztonságosan álljanak, és megakadályozzák a rámpák megcsúszását. Az átvezető mérleg rozsdamentes acél kijelzője IP 65 védett, és kénye..

Készlet információ: Rendelésre

2 631 058 Ft
Nettó ár:2 071 699 Ft
PCE-SD 150SST C Hitelesített platform mérleg
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SD 150SST C
PCE-SD 150SST C hitelesített mérleg nemesacélból 150 kg-ig Automatikus alapállás funkció/ tára teljes tartományban 4 darab állítható talpcsavar/ a pontos beállítás érdekében Darabszámlálás funkció, referencia mennyiségmérés pl: 5 vagy 50 darab Mérési idő 2 másodperc/ nemesacél asztal Kétirányú RS-232 adat átvitel, csak opcionális Védelem/ IP 68/ Kijelző IP 65/ kalibrált M III besorolás szerint.   Technikai adatok Modell:PCE-SD 150 SST  Mérősúly: 0 ... 150 Max/ kg Leolvashatóság: 50 d/ g Hit.ért: 50 e/ g  Minimum terhelés: 1000 Min/ g  Darabszámláló:25 g Tára/ Funkciók Összes terület, darabszámlálás, HOLD, túlterhelés kijelző Kijelző/ Interfész 14 mm LED/ opcionális Üzemi hőmérséklet 0 ... +40 °C Áramellátás 12 V/ 1,4 A adapter Méret/ Súly 60 kg - tálca 400 x 500 x 120 mm/ 17 kg 150/ 300 kg - tálca 600 x 500 x 135 mm/ 25 kg   Szállítá..

Készlet információ: Rendelésre

751 334 Ft
Nettó ár:591 602 Ft
PCE-SD 150CR | Görgős mérleg 150 kg-ig
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SD 150CR
A PCE-SD CR sorozat görgős szállítószalagját számos gyártási és szállítási területen használják. Ez összefügg a görgős szállítószalag mérleg lehetséges interfészeivel. Egyrészt a görgős szállítószalag-mérleg alapkivitelben kétirányú RS-232 interfésszel rendelkezik. Másrészt a PCE-SD CR sorozat görgős szállítószalag-mérlegei felszerelhetők interfészekkel, amelyek lehetővé teszik a gyártási folyamatok irányítását.A görgős szállítószalag mérleg !OPCIONÁLISAN! felszerelhető 4-20 mA-es analóg interfésszel, 0-10 V-os analóg interfésszel vagy három potenciálmentes érintkezővel. Erre a célra a görgős szállítószalag mérleg kalibrálva van, így problémamentesen használható a törvényes metrológia hatálya alá tartozó áruforgalomban. A görgős szállítószalag mérleg a meglévő görgős szállítószalagok között használható, és olcsó utólagos felszerelési lehetőség. Tulajdonságok:- kalibrálható  kezdeti ellenőrzéssel- kijelző kábel a platformhoz 1,5 m- görgős szállító..

Készlet információ: Rendelésre

766 409 Ft
Nettó ár:603 471 Ft
PCE-SD 150C Platformmérleg 150 kg-ig állvánnyal
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SD 150C
 A platformmérlegek hitelesítésére az ellenőrzési irodában kerül sor az M III kereskedelmi osztály szerint. A kalibrálható platformmérleg stabil alépítménye festett acélból és műanyag bevonatú acélplatformból áll. A kalibrálható platformmérleg állítható magasságú lábakkal rendelkezik, amelyek nagyon jó állást biztosítanak.Az ellenőrizhető platformmérleg vezérlő kijelzője egy állványon helyezkedik el, amely kényelmes munkamagasságban van rögzítve és szilárdan fel van szerelve a peronmérlegre. A kijelző optimális olvashatóságának biztosítása érdekében a dőlésszög változtatható. Az ellenőrizhető platformskála funkciói: automatikus tara, darabszámlálási funkció, táramemória, bruttó / nettó súly, százalékos mérés, határérték-mérés és még sok más. Ennek az ellenőrizhető platformskálának további erősségei az opciók sokasága, például az analóg kimenet 4 .. 20 mA vagy 0 ... 10 V, LAN interfész, potenciálmentes érintkező, USB adattároló eszköz, szkenner csatlakozás, stb...

Készlet információ: Rendelésre

318 013 Ft
Nettó ár:250 404 Ft
PCE-SD 1500F Beépíthető padlómérleg 1500 kg-ig
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SD 1500F
A számláló mérleg vízszintes beépítésre szolgál, és szükség esetén szerelőkerettel szállítható. A számlálómérleg a III. kalibrálási osztály szerint  kalibrálható, és két évre engedélyezhető a kalibráláshoz kötött áruforgalomhoz. A számlálómérleg kijelzőkábele 5 m hosszú, dugaszolható csatlakozású, így problémamentesen lefektethető a kábelcsatornába, anélkül, hogy a számlálómérleget újrakalibrálni kellene. A kivehető mérőlappal a számláló mérleg kényelmes felszerelése lehetséges. A számlálóskála kijelzője IP 54 védettségű, és konzollal rendelkezik az asztali vagy fali rögzítéshez.A mérleg különböző méretei közül választhat, és a mérleg funkciói sokoldalúvá teszik. A  mérleg soros, kétirányú RS-232 interfésszel van felszerelve így egy programozó könnyen be tudja építeni a meglévő informatikai rendszerbe. A számláló mérleg rozsdamentes acél kivitelben is elérhető. Speciális ipari alkalmazásokhoz 4-20 mA vagy 0-10 V analóg interfészek, valamint ..

Készlet információ: Rendelésre

1 823 266 Ft
Nettó ár:1 435 642 Ft
PCE-PTS 1N Kézi raklapemelő mérleg
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PTS 1N
A PCE-PTS 1N raklapemelő mérleg kényelmes módja az időmegtakarításnak és a munkafolyamatok lerövidítésének. Ez a raklapemelő mérleg akár 2000 kg teher szállítására és mérésére képes. Erre a célra a raklapemelő mérleg villáiban négy tehercellát építenek be, amelyek az értékelő egységgel együtt mérlegelést alkotnak. A raklapemelő mérlegre szerelt kijelző semmilyen módon nem korlátozza a 180 ° -os elfordulási tartományt.A raklapemelő mérleget újratölthető akkumulátorral működtetik, amely lehetővé teszi a mobil és korlátlan használatot. A beépített mérleg ellenére a raklapemelő targonca villái különösen laposak, ezért sokféle raklaptípusra alkalmasak. A szállítási költségek kiszámításához a raklapemelő mérleg gyorsan és egyszerűen meghatározhatja a szállítandó raklap súlyát. A raklapemelő mérlegek a számlálási funkcióval ellenőrizhetik az azonos súlyú alkatrészek teljességét, az összegző funkció pedig egy túlterhelés ellenőrzésére használható, amellyel akár 99..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

603 975 Ft
Nettó ár:475 571 Ft
PCE-HS 100N | Függő mérleg
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-HS 100N
A digitális mérleg 0 ... 100 kg-os mérési tartománnyal kapható. ±1%-os f.s. pontossággal. Mb. a digitális mérleg egy precíz mérőeszköz. A 22 mm-es számjegymagasságú LC-kijelző háttérvilágítással kombinálva lehetővé teszi a digitális mérlegek mért értékeinek leolvasását nehéz körülmények között is. A digitális mérleg robusztus fémháza lehetővé teszi a zord környezetben történő használatát. A kg egységen kívül a digitális mérleg mért értékei lb-ban és N-ben is megjeleníthetők. A digitális mérleg a „Hold” funkciót használhatja az éppen kijelzett mért érték rögzítésére. Az adaptereknek, terméktálcáknak és egyéb mérlegtartozékoknak saját súlyuk van, amelyet a digitális mérleg mér és megjelenít. Az egyszerűsített mérés érdekében a digitális mérleg gombjának megnyomásával a kiegészítőleg csatlakoztatott eszközök önsúlya tárázható. A digitális mérleg két 1,5 V-os AAA elemmel működik, így útközben is használható. Az elemek védelme érdekében a di..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

36 469 Ft
Nettó ár:28 716 Ft
PCE-HLTS 500 Hidraulikus emelőasztal - ipari méretű PCE-HLTS 500
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-HLTS 500
Hidraulikus emelőasztal - raklapmérlegMunkamagasság 1130 mm-ig / terhelhetőség 500 kg-ig / munkafelület 1300 x 850 mm / felbontás 0,2 kg / fokozatmentes magasságállításA hidraulikus emelőasztal raklapmérleg segít gyorsabban, kényelmesebben és a hátat kevésbé megterhelve dolgozni a fokozatmentes magasságállításnak köszönhetően. Ez a raklapmérleg egy robusztus ollós emelőasztalból áll, amely 350 .... 1130 mm-es egyéni munkamagasságot tesz lehetővé. A hidraulikus emelőasztal mérleg akár 500 kg terhet is képes felemelni, és 0,2 kg felbontással mérlegelni. A raklapmérleg zárt munkafelülete 1300 x 850 mm. A hidraulikus emelőasztal raklapmérlegének munkafelülete biztonsági sínnel van körülvéve, amely elakadás esetén azonnal megszakítja a leengedési folyamatot az esetleges személyi sérülések elkerülése érdekében.A raklapmérlegek funkciói lehetővé teszik például, hogy az állítható riasztási határértékeknek (túlterhelés elleni védelem) köszönhetően ne lépje túl a megadott tényleges súlyt. A dara..

Készlet információ: Rendelésre

2 188 750 Ft
Nettó ár:1 723 425 Ft
PCE-HLTS 2T Emelőasztalos mérleg / Ipari mérleg
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-HLTS 2T
Hidraulikus emelőasztal - raklapmérlegMunkamagasság akár 1130 mm / terhelhetőség akár 2t / munkafelület 1300 x 850 mm / felbontás 0,5 kg / fokozatmentes magasságállításA hidraulikus emelőasztal raklapmérleg segít gyorsabban, kényelmesebben és a hátat kevésbé megterhelve dolgozni a fokozatmentes magasságállításnak köszönhetően. Ez a raklapmérleg egy robusztus ollós emelőasztalból áll, amely 350 .... 1130 mm-es egyéni munkamagasságot tesz lehetővé. A hidraulikus emelőasztalos mérleg akár 2t (2000 kg) terhet is képes megemelni, és 0,5 kg felbontással mérlegelni. A raklapmérleg zárt munkafelülete 1300 x 850 mm. A hidraulikus emelőasztal raklapmérlegének munkafelületét biztonsági sín veszi körül, amely elakadás esetén azonnal megszakítja a leengedési folyamatot, hogy megelőzze az esetleges személyi sérüléseket.A raklapmérlegek funkciói lehetővé teszik például, hogy az állítható riasztási határértékeknek (túlterhelés elleni védelem) köszönhetően ne lépje túl a megadott tényleges súlyt. A dar..

Készlet információ: Rendelésre

2 308 670 Ft
Nettó ár:1 817 850 Ft
PCE-EPT 1.5 Emelőmérleg beépített elektromotoros meghajtással 1500 kg-ig |Pontos ±0,2 % v.Mb. |450 W
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-EPT 1.5
Kézi raklapmérleg mérési funkcióval / mérési tartomány 0 ... 1500 kg / villamagasság 86 ... 196 mm / gyorsan cserélhető akkumulátor / gyors és lassú futás / "Hold" és "Tare" funkció /háttérvilágítás / gumírozott görgők / opcionálisan ISO kalibrációs tanúsítvánnyal / elektromos meghajtásA kézi raklapmérleg egy beépített elektromotoros meghajtással ellátott raklapkocsi. A kézi raklapmérleg 20 Ah-s újratölthető akkumulátora a mellékelt tápegységgel tölthető. Szükség esetén a kézi emelőkocsi akkumulátora néhány egyszerű lépéssel teljesen feltöltött akkumulátorra cserélhető. Ez biztosítja a szinte zavartalan munkafolyamatot, például a kézi raklapmérlegekkel való 24/7-es működés során.A kézi raklapmérlegek emellett mérési funkcióval is rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a raklapokat a kézi raklapmérlegekkel lehet mérni. A kézi raklapmérlegeken a súly mérése négy beépített mérőcellán keresztül történik, amelyek teljes mérési tartománya 0 ... 1500 kg. A mérlegelés megkönnyítése érdekében nullp..

Készlet információ: Rendelésre

664 808 Ft
Nettó ár:523 471 Ft
PCE-EI-1P PT2T-2-M Kézi raklapemelő mérleg
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-EI-1P PT2T-2-M
Padlómérleg / mérési tartomány 0 ... 2000 kg / gyorsan cserélhető akkumulátor / "Hold" és "Tare" funkció / háttérvilágítás / gumírozott görgők / HitelesítettA padlómérleg két mérési tartományt tartalmazó raklapmérleg. A padlómérleg 20 Ah-s akkumulátora a mellékelt tápegységen keresztül tölthető fel. Szükség esetén a padlómérleg akkumulátora néhány egyszerű lépéssel teljesen feltöltött akkumulátorra cserélhető. Ez biztosítja a szinte zavartalan munkafolyamatot, például a padlómérleggel való 24/7-es működés során.Ezenkívül a padlómérleg mérlegelési funkcióval is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a raklapokat a padlómérleggel lehet mérlegelni. A súly mérése a padlómérlegen négy beépített mérőcellán keresztül történik, amelyek teljes mérési tartománya 0 ... 2000 kg. A mérlegelés megkönnyítése érdekében nullpont és tarolás végezhető. A beépített mérlegnek köszönhetően a padlómérleg ideális segítség minden logisztikai vagy szállítmányozási alkalmazott számára. Ez növeli a termelékenység..

Készlet információ: Rendelésre

1 170 557 Ft
Nettó ár:921 698 Ft
PCE-EI-1 PT2T-1-M Kézi raklapemelő mérleg
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-EI-1 PT2T-1-M
Kézi raklapmérlegek / mérési tartomány 0 ... 2000 kg / gyorsan cserélhető akkumulátor / "Hold" és "Tare" funkció / háttérvilágítás / gumírozott görgők.A kézi raklapmérlegek 20 Ah-s újratölthető akkumulátora a mellékelt hálózati adapterrel tölthető. Szükség esetén a kézi raklapmérleg akkumulátora néhány egyszerű lépéssel teljesen feltöltött akkumulátorra cserélhető. Ez biztosítja a szinte zavartalan munkafolyamatot, például a kézi raklapmérlegekkel való 24/7-es működés során.A kézi raklapmérlegek emellett mérési funkcióval is rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a raklapokat a raklapmozgató mérleggel lehet mérlegelni. A kézi raklapmérlegeken a súly mérése négy beépített terhelésmérő cellával történik, amelyek teljes mérési tartománya 0 ... 2000 kg. A mérlegelés megkönnyítése érdekében nullpont és tarolás végezhető. A beépített mérlegnek köszönhetően a kézi raklapos targoncamérleg ideális segítség minden logisztikai vagy szállítmányozási alkalmazott számára. Ez növeli a termelékenység..

Készlet információ: Rendelésre

933 324 Ft
Nettó ár:734 901 Ft
PCE-DDM 50 Függő mérleg mobil mérő pánt
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DDM 50
PCE-DDM 50 Függőmérleg / mobil mérőpánt /nehéz terhek mérésére  • 7 modell elérhető/ alacsony tömeg köszönhető az alumínium háznak/ kompakt kivitel • Mérési egységek: kg/ t/ lbs/ N/ kN; beállítható gravitációs terület • Peak- Hold funkció/ szummázófunkció/ automata tára, kikapcsolás funkció • Grafikus kijelző/ hosszú elem élettartam • Modell > 3 t rádiós kijelző Technikai adatok Modell:PCE-DDM 50   Mérési tartomány:50.000 kg/ 500 kN      Felbontás: 20 kg/ 200N  Min. terhelés: 400 kg/ 40kN Terhelési határ 150 % a mérési tartományban (nincs kijelző) Töréshatár 300 % a mérési tartományban Pontosság ±0,1 % a mérési tartomány Tára tartomány Max. 20 % a mérési tartományban Kijelző LCD 22 mm-es számjegy nagyság Mérési egység Kg/ t/ lbs/ N/ kN Rádió hatótávolság Kb. 80 m Mintavétel 2,5 Hz Üzemi hőmérséklet -10 ... +40 °C Áramellátás 3 x AA 1,5 V el..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

2 288 867 Ft
Nettó ár:1 802 257 Ft
PCE-DDM 5 Függő mérleg
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DDM 5
PCE-DDM 5 Függőmérleg / mobil mérőpánt /nehéz terhek mérésére  • 7 modell elérhető/ alacsony tömeg köszönhető az alumínium háznak/ kompakt kivitel • Mérési egységek: kg/ t/ lbs/ N/ kN; beállítható gravitációs terület • Peak- Hold funkció/ szummázófunkció/ automata tára, kikapcsolás funkció • Grafikus kijelző/ hosszú elem élettartam • Modell > 3 t rádiós kijelző      Technikai adatok Modell:PCE-DDM 10   Mérési tartomány:5000 kg/ 50 kN      Felbontás: 2 kg/ 20 N  Min. terhelés: 40 kg/ 400N Terhelési határ 150 % a mérési tartományban (nincs kijelző) Töréshatár 300 % a mérési tartományban Pontosság ±0,1 % a mérési tartomány Tára tartomány Max. 20 % a mérési tartományban Kijelző LCD 22 mm-es számjegy nagyság Mérési egység Kg/ t/ lbs/ N/ kN Rádió hatótávolság Kb. 80 m Mintavétel 2,5 Hz Üzemi hőmérséklet -10 ... +40 °C Áramellátás 3 ..

Készlet információ: Rendelésre

740 338 Ft
Nettó ár:582 944 Ft
PCE-DDM 3 Mobil mérő pántos függő mérleg
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DDM 3
A PCE-DDM sorozat húzómérő hevedere ideális mobil szakítómérések elvégzéséhez, mint például a szakértők. Minőségi anyagokat használtak a feszültségmérő fül gyártásához. A nagy mérőkapacitás ellenére ezek kompakt kialakítást tesznek lehetővé kis súly mellett.A feszültségmérő hevedert rádió kijelzővel és szállítótáska két bilincsével szállítjuk. A feszültségmérő heveder érdekes funkciói a PEAK Hold funkció, az összegző függvény és a különféle mértékegységek, például kg / t / lb / N vagy kN. A húzómérő heveder csak szakítómérésre alkalmas, a nyomásvizsgálatokhoz más erőmérő eszközöket, például a PCE-FB erőmérő készülékünket kell használni.- Mérési tartomány 3000 kg-ig- alacsony önsúly- kompakt kialakítás- hosszú akkumulátor-élettartam- rádiós kijelző- PEAK Hold funkció- Összegző funkció - Mérésiegységek: kg / t / lbs / N / kN- Állítható gravitációs tartomány- Bilincs és szállítódobozmodellA.B.C.D.OHanyagPCE-DDM 32601233719551365alumíniumMérési bizonytalanság ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

691 849 Ft
Nettó ár:544 763 Ft
PCE-DDM 20 Függő mérleg mobil mérő pánt
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DDM 20
PCE-DDM 20   Mérési tartomány 20 t-ig / PEAK funkció / Távkijelzővel / horoggal és szállítókofferrel   A PCE-DDM sorozat ideális a mobil húzómérésekhez. Minőségi anyagokat használtak a húzóerőmérő heveder előállításához. A nagy mérőkapacitás mellett vonzó lehet kompakt kialakítása és a kis súlya. A húzóerőmérő hevedert rádió kijelzővel és két bilinccsel a hordtáskájában szállítjuk. A húzóerőmérő heveder funkciói a PEAK tartási funkció, az összegző funkció és a különféle mérőegységek, mint pl. kg / t / lb / N vagy kN. A szakítómérő heveder csak szakítómérésre alkalmas, a nyomáspróbákhoz más erőmérő eszközöket kell használni, pl. a PCE-FB erőmérőnk. - Mérési tartomány 20.000 kg-ig - Alacsony önsúly - Kompakt kialakítás - Az elemek élettartama hosszú - Rádió kijelző - PEAK Hold funkció - Összegző funkció - Mértékegységek: kg / t / lbs / N / kN - Állítható gravitációs tartomány - Bilincs és szállítótáska Technikai adatok:   ..

Készlet információ: Rendelésre

1 362 878 Ft
Nettó ár:1 073 133 Ft
PCE-DDM 10 Függő mérleg mobil mérő pánt
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DDM 10
PCE-DDM 10 Függőmérleg / mobil mérőpánt /nehéz terhek mérésére  • 7 modell elérhető/ alacsony tömeg köszönhető az alumínium háznak/ kompakt kivitel • Mérési egységek: kg/ t/ lbs/ N/ kN; beállítható gravitációs terület • Peak- Hold funkció/ szummázófunkció/ automata tára, kikapcsolás funkció • Grafikus kijelző/ hosszú elem élettartam • Modell > 3 t rádiós kijelző    Technikai adatok Modell:PCE-DDM 10   Mérési tartomány:10.000 kg/ 100 kN      Felbontás: 5 kg/ 50 N  Min. terhelés: 100 kg/ 1 kN Terhelési határ 150 % a mérési tartományban (nincs kijelző) Töréshatár 300 % a mérési tartományban Pontosság ±0,1 % a mérési tartomány Tára tartomány Max. 20 % a mérési tartományban Kijelző LCD 22 mm-es számjegy nagyság Mérési egység Kg/ t/ lbs/ N/ kN Rádió hatótávolság Kb. 80 m Mintavétel 2,5 Hz Üzemi hőmérséklet -10 ... +40 °C Áramellátás..

Készlet információ: Rendelésre

943 682 Ft
Nettó ár:743 057 Ft
PCE-CS 1000N Függő mérleg 1000kg.
Gyorsan fogy Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CS 1000N
Emelőmérleg beltéri használatra / mérési értékek összegzése / Hold funkció / bruttó - nettó tömeg mérés / kapacitás 1000 kg.-ig A PCE-CS 1000N függőmérleg  egy kompakt darumérleg házon belüli alkalmazásokhoz. A masszív alumínium ház lehetővé teszi a mérleg használatát ipari környezetben, szállításban, kereskedelemben, állattenyésztésben.Működtetését három a kereskedelemben kapható 1,5 V AA elem teszi lehetővé, működési ideje körülbelül 65 óra. A kijelző leolvashatóságát segíti a hátsó megvilágítású LCD kijelző, amelyen a karakter magassága 20 mm.  A mérleget kampóval, akkuval, töltővel és távirányítóval szállítjuk.  A mérleget gyárilag kalibrálva szállítjuk. Felár esetén a DIN ISO 9000 szabványnak megfelelő kalibrálási jegyzőkönyvet is ki tudunk állítani róla. Tulajdonságok: • LED kijelző jól olvasható 20mm.-es számokkal • Infra távirányító • Áramellátás 1.5 V-os elem • Data hold funkció • Nemesacél akasztó, krómozott ..

Készlet információ: Rendelésre

104 288 Ft
Nettó ár:82 116 Ft
Tételek: 1 - 27 / 27 (1 oldal)
Adatvédelem és Cookiek
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Cookie-k kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat ide kattintva érhet el.