var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-24344335-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Menu
Kosár

Hangerősség - zajszint - hangszintmérő műszerek


Zajszintmérők,DIN EN 61672-1:2003 (IEC 61672-1:2002) normáknak megfelelő termékek

Zajszintmérők a gyakorlatban

Munkahelyi és környezeti zajszintméréshez keres megfelelő mérőműszert? Válogasson webáruházunk zajszintmérő modelleinek széles kínálatából és válasszon olyat, amivel megbízható eredményeket mérhet szélsőséges körülmények között is!

A munkahelyi zajszintmérés azokon a helyszíneken indokolt, ahol az alkalmazottak egészsége veszélynek van kitéve a már elfogadható határokon túlmenő zajszint következtében, ezek a helyszínek lehetnek gyárak, üzemcsarnokok, telephelyek. Az érvényben lévő rendelet alapján kötelező a zajszintmérés abban az esetben, amikor új munkahelyet létesítenek, új munkakör kerül kialakításra, új munkaeszközt üzemelnek be vagy egy régebben meglévőt alakítanak át. Ugyanez vonatkozik a környezeti zajszintmérésre is. Új üzemek és létesítmények, de építkezések esetében is kötelező a zajszint környezetre gyakorolt hatásának és mértékének lemérése, annak jegyzőkönyvbe vétele és ezt követően a szükséges óvintézkedések megszervezése.

Vásároljon minőségi zajszintmérőket és egyéb mérőműszereket webáruházunkból, mérjen pontosan!
 

PCE-322A Hangerősségmérő
Gyorsan fogy
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-322A
Különösen alkalmas az ipari, egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi mérésekhez. A belső memória mérete (32.000 érték) lehetővé teszi a tartós méréseket. A mért értékek kábelen átvihetők a számítógépre. Az angol szoftver biztosítja az adatok táblázatban és grafikus formában történő megjelenítését. Tulajdonságok: • Adat rögzítés funkcióval, 32.000 érték • USB csatlakozó • Min, max funkció • Grafikus kijelző • A és C súlyozás gyakoriság • Frekvencia 31,5 Hz-től 8 kHz • Impulzus, gyors, lassú idő súlyozás • Óra naptárral • 1 / 2 "precíziós  mikrofon • ISO kalibrálási okirat (opció)           Technikai adatok   Mérési tartomány  30 ... 130 dB 3 tartományban Felbontás  0,1 dB Pontosság  ± 1,4 dB Kijelző  frissítés minden 0,5 s Frekvencia  31,5 Hz ... 8 kHz ..

Készlet információ: Készleten

99 030 Ft
Nettó ár:77 976 Ft
PCE-SLT-TRM-ICA Zaj szintmérő gyári kalibrálással
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SLT-TRM-ICA
A készülék részei: mikrofon markolattal, fali tartó 1,5 m kábelen, transzmitter, digitális kijelző. Folyamatos zajszint mérésére, és gyárak, termelési épületek, nagy rendezvények (pl.: diszkók) tartós ellenőrzésére használható eszköz. A digitális kijelzőnek van egy relé kimenete riasztódudák és jelzőlámpák irányításához. A riasztási kimenet határértéke szabadon beprogramozható. A transzmitter analóg-kimeneti jelzése szintén használható irányításhoz, vagy a jelek egy adatrögzítőre történő tárolásához, kiértékeléséhez, és dokumentálásához. Tulajdonságok: • Egyszerű felszerelés • Nagy méréstartomány • Magas pontosság • Újrakalibrálható • Hosszan tartó üzemelésre lett tervezve • 4 - 20 mA kimenet • Relé kimenet • 3 pontos szabvány kimenet • Riasztási szint beprogramozható • Az emberi halláshoz van hangolva • Kijelző nélkül is kiszállítható     Technikai adatok   ..

Készlet információ: Rendelésre

223 120 Ft
Nettó ár:175 685 Ft
PCE-SLT-TRM Hangadó, beleértve a mikrofont SLT-TRM Tápellátás 90 ... 260 V AC
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SLT-TRM
    A zajszintmérő részei: mikrofon markolattal, fali tartó 1,5 m kábelen, zajadó. Üzemcsarnokokban, termelési épületekben, nagyobb rendezvényeken (diszkó, karnevál, gokart…) folyamatos zajszint mérésére használható eszköz. Az analóg-kimeneti jelzés használható irányításhoz, vagy a jelek egy adatrögzítőre történő tárolásához, kiértékeléséhez, és dokumentálásához. A zajszintmérő nagyon egyszerűen csatlakoztatható és 240 V feletti hálózati árammal üzemeltethető.   Műszaki adatok Zajérzékelő   Méréstartomány 30 … 130 dB 3 tartományban I. 30 … 80 dB(A) II.50 … 100 dB(A) III.80 … 130 dB(A) Felbontás 0,1 dB Pontosság ±1,5 dB Értékelés A Ellátás..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

215 202 Ft
Nettó ár:169 451 Ft
PCE-SLT | Hangjelző rendszer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SLT
A zajjelző rendszer egy fogantyús mérőmikrofonból és egy 1,5 m-es kábelen fali konzolból, egy zajjeladóból és egy digitális kijelzőből áll. A zajjelző rendszer fő alkalmazási területe üzemcsarnokok, termelő helyiségek és nagy rendezvények (diszkók, folkfesztiválok, gokartpályák...) folyamatos zajmérése és zajfigyelése. A digitális kijelző relé kimenettel rendelkezik a riasztó kürtök vagy villogó fények vezérlésére vizuális vagy akusztikus figyelmeztetés céljából, valamint egy vezérlőkimenet.Ennek a riasztási kimenetnek a határértéke programozható a kijelzőn. Az analóg kimeneti jel az ablakszárnyak vezérlésére is használható... vagy az adó jelei menthetők, kiértékelhetők és dokumentálhatók egy naplózón. A zajjelző készülék csatlakoztatása nagyon egyszerű, és 240 V-os hálózati tápellátásról üzemeltethető. A zajra figyelmeztető kijelző digitális kijelzőjét a zajjeladón előre konfigurálva szállítjuk, és azonnal használható.Technikai adatok:HangérzékelőMérési tartom..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

286 730 Ft
Nettó ár:225 772 Ft
PCE-SLM 10 Zajszint mérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SLM 10
A PCE-SLM 10 dB kijelző alkalmas a hangnyomásszint folyamatos mérésére és megjelenítésére. A PCE-SLM 10 dB kijelzőt iskolákban, nyitott terű irodákban, bárokban, klubokban és más rendezvénytermekben használják. A dB kijelzőn található nagy számjegyeknek köszönhetően a mért érték mindig könnyen leolvasható. A LED kijelzőnek köszönhetően ez sötét környezetben is gond nélkül lehetséges. A dB kijelző USB -n keresztül működtethető az opcionálisan kapható tápegységgel.    A dB kijelző mérési tartománya 30 - 130 dB között mozog. A zajszintmérő a mért értéket mutatja súlyozva, a dB kijelző időmérése mindig gyors. A 6 mm -es kondenzátor mikrofon frekvenciatartománya 31,5 Hz -8,5 kHz -ig terjed. A dB kijelző csatlakoztatható a számítógéphez az USB interfészen keresztül.  A szoftver segítségével élő mérések továbbíthatók a számítógépre. A dB kijelző belső memóriával is rendelkezik, amely kiolvasható a szoftverrel. &nbs..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

140 219 Ft
Nettó ár:110 409 Ft
PCE-SDL 1 Zaj szintmérő
Gyorsan fogy Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SDL 1
    Mini zajszintmérő osztály II / 129920 mért adat tárolható / USB csatlakozás / szoftver az adatátvitelhez és elemzéshez / kompakt kialakítás Az USB zajszintmérő rögzíti a zajszintet 30…..130dB között, és a belső memóriában tárolja. Ezt a mini formátumú, kompakt és strapabíró USB zajszintmérőt, a nagy memóriájának köszönhetően számos területen használhatjuk. A készülék egy önálló adatgyűjtő, ami minden zajt a kiválasztott időszakban rögzít. Szükség esetén az adatokat továbbíthatjuk egy PC-re vagy laptopra. Az adatokat a PC-re való továbbítása után tudjuk értékelni, valamint a műszerhez szállított szoftverrel grafikonokat tudunk létrehozni. A szoftver segítségével beállíthatjuk a riasztási határokat. Ha ezt a határértéket túllépjük, akkor egy piros LED világít. A belső óra dátummal, lehetővé teszi a felhasználónak, az események pontos követésére. A műszer különlegessége, hogy az áramellátást egy hosszú élettartalmú belső 3,6V-os lítium elem adja. Felhasználástól ..

Készlet információ: Rendelésre

113 107 Ft
Nettó ár:89 060 Ft
PCE-SC 09
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SC 09
Hangkalibrátor mobil használatra / különböző súlyozó szűrőkhöz / Pontosság IEC 942, 1. osztály / különböző méretű mikrofonokhoz A hangkalibrátor elemmel működő hangforrás. A hangkalibrátorral zajszintmérők és egyéb zajmérő rendszerek közvetlen és gyors kalibrálása is elvégezhető. 1, ½ és ¼ hüvelykes hangszint-érzékelők csatlakoztathatók a hangkalibrátorhoz, és ellenőrizhetők az adapter-tartozékok segítségével. A hangkalibrátor kalibrációs frekvenciája 1000 Hz. Ez a nemzetközileg szabványosított kiértékelési görbék referenciafrekvenciája. Ezzel a hangkalibrátorral hangmérő eszközöket kalibrálhat A, B, C vagy D súlyozószűrőkkel. Ennek a hangkalibrátornak a kalibrációs nyomása 94 ±0,3 dB (1 Pa) és 114 ±0,3 dB (10 Pa). A hangkalibrátort ezért például minőségbiztosításban használják zajszintmérők ellenőrzésére vagy kalibráló laboratóriumokban.Tulajdonságok:- Hangnyomásszint 94 és 114 db- A,B,C,D minősítő szűrőkhöz- azonnali használatra kész- 1. pontos..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

258 575 Ft
Nettó ár:203 602 Ft
PCE-NDL 10 Hangerősség mérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-NDL 10
PCE- NDL 10 Munkavédelmi mérőműszer Mobil munkavédelmi mérőműszer adatgyűjtővel / A és C frekvencia értékelés / gyors és lassú idő értékelés / Log intervallum 1...3600 mp / RS-232 és USB adapter   A műszer a hangerősség meghatározására alkalmas. Egy praktikus eszközről beszélhetünk, amely a legmagasabb követelményeknek felel meg. A mért adatok lehető legjobb értékeléséhez használhatja a zajszintmérő belső memóriáját. Rendelkezésre áll egy SD kártyaolvasó is, ezáltal az SD- kártyát kiegészítő tárolóeszközként használja a felhasználó. A méréseket követően a mért adatok a megfelelő adapteren keresztül kiolvashatók. Ezáltal az ellenőrzés is lehetséges. A mintavételi sebesség kb. 1 mp, a tárolási intervallum pedig manuálisan állítható, 1-3600 mp között. A felhasználónak figyelnie kell, hogy a belső adattároló, amely 16.000 érték tárolására képes, gyorsan megtelik és automatikusan az első érték felülíródik, tehát véglegesen törlődik!   Főbb jellemző..

Készlet információ: Rendelésre

383 187 Ft
Nettó ár:301 722 Ft
PCE-MSM 4 Hangerősség mérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-MSM 4
A PCE-MSM 4 hangszintmérő olyan funkciókkal rendelkezik, amelyeket egyébként csak jóval drágább készülékekben találna meg. A vékony kialakítású precíziós zajszintmérő ideális a hang méréséhez. Ily módon a zajok könnyen és kényelmesen mérhetők és megjeleníthetők a hangszintmérővel különböző környezetekben, a munkahelyen, a gépvezérlés során, az építkezésen, eseményeken, például diszkó vagy környékbeli zajok. A zajszintmérő nagy, ± 1,4 dB mérési pontossággal rendelkezik, ezért nagyon alkalmas a fent említett mérési szándékokra. A mérőeszköz ideális mobil mérésekhez, mivel kézi mérőberendezés, amelyet akkumulátor működtet. Ez a zajszintmérő professzionális műszer kültéren és helyiségekben való használatra kiváló, amely a nagy pontosság és könnyű használat mellett gyors mérési eredményeket biztosít. A hang sok ember számára komoly teherré vált. Ebben az esetben óriási megkönnyebbülés, hogy zajszintmérővel méréseket végezhetünk.A PCE-MSM 4 han..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

71 918 Ft
Nettó ár:56 629 Ft
PCE-MSL 1 | Hangerősség mérő
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-MSL 1
A PCE-MSL 1 zajmérő készülék egy egyszerű hangmérő eszköz. A PCE-MSL 1 zajszintmérővel gyorsan meghatározható a környezeti terhelés. A hangerőmérő a térfogatmérés mellett képes a környezeti hőmérséklet meghatározására is. A háttérzaj mérése a mai időben szinte minden helyzetben fontos.Az LC kijelző egyértelmű eredményt ad a hangszintmérő által végzett mérésekről. A kijelző háttérvilágítással rendelkezik. Különösen mobil méréseknél ideális a hangszintmérő.Tulajdonságok:  extrém értékmérés nagy pontosság gyors térfogatmérések háttérvilágítású színes LCD kijelző egyidejű hőmérsékletmérés HOLD funkció nagy frekvenciatartomány frekvenciaértékelés robusztus ABS műanyag ház 1/2 " kondenzátor mikrofon lassú / gyors időmérés riasztás, frekvencia túllépése esetén 0.1dB felbontás 300 ms-os frissítésMűszaki adatok:Mérési tartomány35 ... 135 dBDinamikatartományú50 dBFrekvenciatartomány31,5 Hz ... 8 k..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

19 246 Ft
Nettó ár:15 154 Ft
PCE-MND 10 Hangerősségmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-MND 10
Zajmérő az IEC 61252:2002 szerint / mérési tartomány 70 ... 140 dB / krokodil kapcsok /  munkavédelmi használatra / akkumulátor élettartama >15 óra / USB interfész / Kulcszár / frekvenciasúlyozás A, C és Z / opcionális ISO kalibrációs tanúsítvánnyal   A zajmérőt kifejezetten a munkahelyi zajterhelés mérésére fejlesztették ki, és megfelel az IEC 61252:2002 szabványnak. A 70…140 dB mérési tartománnyal és A, C és Z frekvenciasúlyozással a zajmérő ideális erre. A zajmérő idősúlyozása gyors, lassú és impulzus között választható. A beépített 470 mAh-s akkumulátorral a zajmérő üzemideje >15 óra.   Egy zajmérőben legfeljebb három virtuális zajmérő állítható be. Ennek az az előnye, hogy akár három mérési etalon is képes egyszerre mérni. A zajmérő kijelzőjén akár 14 egyedileg beállítható mérési ablak látható.    Az adatok a zajmérőről közvetlenül a töltőállomáson keresztül továbbítják a számítógépet.&nbs..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

518 732 Ft
Nettó ár:408 450 Ft
PCE-432-SC 09
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-432-SC 09
Az 1. osztályú zajszintmérő minden zajmérési és frekvenciaelemzési követelménynek megfelel. A zajmérő a hangmérési funkción kívül GPS-vevővel is fel van szerelve. A GPS funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a mért értékeket egy pontos pozícióhoz rendelje.Ez az integrált precíziós impulzushangszint-mérő az összes vonatkozó szabványt és irányelvet követi (1. osztály EN/IEC 61672, ANSI S1.4-1983, ANSI S1.43-1997 EN/IEC61260 stb.) A hangszintmérő nagyon nagy megvilágítású. kijelző. A hangszintmérő kijelzője valós időben numerikusan és grafikusan mutatja a hangnyomásszintet. A professzionális zajszintmérő beépített adatgyűjtővel rendelkezik. A mérési adatokat egy micro SD kártya tárolja. Ez a kártya közvetlenül a számítógépen olvasható. A hangszintmérő USB-n keresztül a számítógéphez is csatlakoztatható, és a memória kiolvasható. A hangszintmérő utófeldolgozó szoftvere lehetővé teszi a mérési adatok kényelmes elemzését. Ennek az eszk..

Készlet információ: Rendelésre

1 447 393 Ft
Nettó ár:1 139 679 Ft
PCE-432-EKIT | Hangszintmérő, kültéri készlettel
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-432-EKIT
A PCE-432 építési zajmérő készülék az építési zaj mérésére szolgál. Ez az építési zajmérő készülék megfelel az 1. osztályú zajszintmérők követelményeinek.Az építési zaj oktáv sávban vagy opcionálisan 1/3 oktáv sávban történő elemzése mellett az építési zajmérő készülék képes a hang pontos helyzetének meghatározására szintmérő GPS-en keresztül. Az építési zajmérő készülék mérési tartománya 20 Hz és 12,5 kHz közötti építési zajfrekvencián 25 ... 136 dbA között mozog. Az építési zajmérő készülék különféle automatikus mérőfunkciókkal rendelkezik, mint Leq, Lmax, Lmin, Lpeak... Frekvenciaértékeléshez az építési zajmérő készülékhez az A, B, C és Z kiértékelő alapok mindig alapkivitelben rendelkezésre állnak. A kijelző képes a PCE-432 építési zajmérő készülék által mért értékeket numerikusan oszlopgrafikonnal vagy grafikusan megjeleníteni.A PCE-432-EKIT építési zajmérő készülék fénypontja a kültéri kiegészítők. A mérőeszközt úgy szállítjuk, hogy állandóan vagy ideigle..

Készlet információ: Rendelésre

2 698 158 Ft
Nettó ár:2 124 534 Ft
PCE-432 Hangerősségmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-432
Ez a precíziós integráló impulzuszajmérő minden vonatkozó szabványt és irányelvet követ (1. osztályú EN/IEC 61672, ANSI S1.4-1983, ANSI S1.43-1997 EN/IEC61260 stb.) A zajmérő nagyon nagy háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik. A zajmérő kijelzője numerikusan és grafikusan, valós időben mutatja a hangnyomásszintet. A professzionális zajmérő integrált adatgyűjtővel rendelkezik. A mérési adatokat egy micro SD kártya tárolja. Ez a kártya közvetlenül a számítógépen olvasható. A zajmérő USB-n keresztül a számítógéphez is csatlakoztatható, és a memória kiolvasható. A zajmérő utófeldolgozó szoftvere kényelmes mérési adatok elemzést tesz lehetővé. Az eszköz tipikus alkalmazásai a munkahelyi zajmérés, a szabályozási megfelelés, a környezeti zajértékelés, a hallásvédő kiválasztása, a megfelelő zajcsökkentő intézkedések kiválasztása és a zajexpozíció értékelése. A zajmérő impulzus funkciója lehetővé teszi rövid hangesemények rögzítését. Az integrált ok..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 212 197 Ft
Nettó ár:954 486 Ft
PCE-430-SC 09
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-430-SC 09
Az 1. osztályú zajszintmérő minden zajmérési és frekvenciaelemzési követelménynek megfelel. Ez az integrált precíziós impulzushangszint-mérő az összes vonatkozó szabványt és irányelvet követi (1. osztály EN/IEC 61672, ANSI S1.4-1983, ANSI S1.43-1997 EN/IEC61260 stb.) A hangszintmérő nagyon nagy megvilágítású. kijelző. A hangszintmérő kijelzője valós időben numerikusan és grafikusan mutatja a hangnyomásszintet. A professzionális zajszintmérő beépített adatgyűjtővel rendelkezik. A mérési adatokat egy micro SD kártya tárolja.Ez a kártya közvetlenül a számítógépen olvasható. A hangszintmérő USB-n keresztül a számítógéphez is csatlakoztatható, és a memória kiolvasható. A hangszintmérő utófeldolgozó szoftvere lehetővé teszi a mérési adatok kényelmes elemzését. Ennek az eszköznek a tipikus alkalmazásai a munkahelyi zajmérés, a szabályozási megfelelés, a környezeti zajértékelés, a hallásvédő kiválasztása, a megfelelő zajcsökkentő intézkedések kiválasztása és ..

Készlet információ: Rendelésre

1 311 825 Ft
Nettó ár:1 032 933 Ft
PCE-430-EKIT Hangszintmérő (1. osztály), kültéri készlettel
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-430-EKIT
PCE-430-EKIT Utcai zaj / forgalmi zajmérő készülék PCE-430-EKIT (1. osztály), beleértve a külső zajszint-szintmérő készülék készletét kézi hangszintmérő és valós idejű frekvenciaelemző / oktáv sávszűrő / szűrő frissíthető / gyors, lassú és impulzusos kiértékelés / adatgyűjtő / USB   A PCE-430-EKIT mérőeszköz segítségével ellenőrizhető az utcai zaj szintjét. A készüléket a PCE-430 hangmérővel és egy vízálló tartozékkészlettel szállítják, amely lehetővé teszi a kültéri használatot az útzaj mérésére. 1. osztályú zajszintmérő beépített oktáv szűrővel rendelkezik. Ez a szűrő opcionálisan bővíthető 1/3 oktávú sávszűrővel, és így elemezheti a hangnyomás intenzitását a 6,3 Hz és 20 kHz közötti frekvenciákon. Az utcai zaj mérőeszközének mérési tartománya 22 - 136 dbA között van.  A készülék képes mérni a zajszintet az A, B, C és Z értékelési mintákban. A PCE-430-EKIT utcai zajmérő készülék micro SD kártyán található adatgyűjtővel van felszerelve, ez az ada..

Készlet információ: Rendelésre

2 599 615 Ft
Nettó ár:2 046 941 Ft
PCE-430 Hangerősségmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-430
Professzionális hangszintmérő PCE-430 (1. osztály) kézi hangszintmérőés valós idejű frekvenciaelemző / oktávsávos szűrő / szűrő bővíthető / gyors, lassú és impulzussúlyozás / adatgyűjtő / USBA PCE-430 1. osztályú zajszintmérő minden zajmérési és frekvenciaelemzési követelménynek megfelel. Ez az integrált precíziós impulzushangszintmérő minden vonatkozó szabványt és irányelvet követ (1. osztályú EN/IEC 61672, ANSI S1.4-1983, ANSI S1.43-1997 EN/IEC61260 stb.) A PCE-430 hangszintmérő rendelkezik egy nagyon nagy megvilágított kijelzővel. A hangszintmérő kijelzője valós időben numerikusan és grafikusan mutatja a hangnyomásszintet. A professzionális zajszintmérő beépített adatgyűjtővel rendelkezik. A mérési adatokat egy micro SD kártya tárolja.Ez a kártya közvetlenül a számítógépen olvasható. A hangszintmérő USB-n keresztül a számítógéphez is csatlakoztatható, és a memória kiolvasható. A hangszintmérő utófeldolgozó szoftvere lehetővé teszi a mérési adatok kényel..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 120 432 Ft
Nettó ár:882 230 Ft
PCE-428-KIT-N
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-428-KIT-N
A PCE-428 hangszintmérő optimális hangszintmérő munkahelyeken, építkezéseken, úton, repülőtereken stb. végzett mérésekhez. A hangszintmérő 2. osztályú készülék, és oktávsávos frekvenciaszűrővel van felszerelve. Opcionálisan a PCE-428 hangszintmérő 1/3 oktáv sávú szűrővel bővíthető. A mért érték numerikus megjelenítése mellett grafikonon is látható a zajszint lefutása. A hangszintmérőnek különböző frekvenciasúlyozása van, mint például A, B, C és Z. Ezenkívül a hangmérő képes a gyors, lassú, impulzus és csúcs idősúlyozással is megjeleníteni a méréseket. A zajszintmérő mérési tartománya 25 ... 136 dbA-tól terjed 20 Hz ... 12,5 kHz frekvencián. A zajszintmérő 3 különböző mérési profillal tárolható. Itt a felhasználó eldöntheti, hogy a hangszintmérő mely paramétereket rögzítse. Például választhat a Laeq, LcPeak, LaFmax, LaFMin stb. A hangszintmérő csúcstartási funkciója lehetővé teszi a maximális hangnyomásszint rögzítését egy hosszú távú mérés során,..

Készlet információ: Rendelésre

638 828 Ft
Nettó ár:503 014 Ft
PCE-428-EKIT | Hangszintmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-428-EKIT
A PCE-428 hangszintmérő ideális a munkahelyeken, építkezéseken, közúti forgalomban, repülőtereken stb. végzett mérésekhez. A hangszintmérő 2. osztályú készülék, és oktávsávos frekvenciaszűrővel van felszerelve. A PCE-428 hangszintmérő opcionálisan 1/3 oktávsávos szűrővel bővíthető. A mért érték numerikus kijelzésén kívül egy grafikonon is megjeleníthető a hangszint alakulása. A hangszintmérő különböző frekvenciasúlyozásokkal rendelkezik, mint például A, B, C és Z.A hangszintmérő az időbeli súlyozással történő mérések gyors, lassú, impulzus és csúcsértékkel történő megjelenítésére is képes. A hangszintmérő mérési tartománya 25 ... 136 dbA 20 Hz-es frekvencián ... 12,5 kHz-ig. A hangszintmérőben három különböző mérési profil tárolható. Itt a felhasználó eldöntheti, hogy a hangszintmérő milyen paramétereket rögzítsen. Például a Laeq, LcPeak, LaFmax, LaFMin stb.A hangszintmérő csúcsértéktartó funkciója lehetővé teszi a maximális hangnyomásszint hosszú távú mérés során történő rögzítését és..

Készlet információ: Rendelésre

2 124 629 Ft
Nettó ár:1 672 936 Ft
PCE-428 Hangerősségmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-428
PCE-428 HangszintmérőII. osztályú oktávszűrővel, illetve 1/3 oktávszűrővel frekvencia analízishez / USB csatlakozás / adatgyűjtő / A, B, C, Z kiértékelés / Gyors, lassú és impulzus elemzés A PCE-428 optimális zajszintmérő lehet a legkülönfélébb munkahelyeken, építési területeken, közúti forgalomban, repülőtereken történő mérésekhez. II. osztályba tartozó készülékről van szó, oktávsáv frekvencia szűrővel ellátva. 1/3 oktávsáv frekvencia szűrővel bővíthető. A numerikus megjelenítés mellett grafikonon keresztül is megjeleníthető a zajszint. A zajszintmérő több különböző frekvenciaértéket mutat: A, B, C, Z. Továbbá a zajszintmérőkészülék mérései idő kiértékeléssel is bemutatható: gyors, lassú, impulzív, Peak. A hangszintmérő mérési tartománya 25....136 dbA frekvencia  20 Hz ... 12,5 kHz. 3 különböző mérési profilt képes tárolni. A felhasználó maga döntheti el, hogy mely paramétert érzékelje a készülék. Itt választhat az alábbiak közül, Laeq, LcPeak, LaFmax, LaFM..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

599 564 Ft
Nettó ár:472 098 Ft
PCE-323 Hangerősségmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-323
A zajmérő mérési tartománya 30…130 dB, és ott használható, ahol zajforrásokat kell rögzíteni. Például a zajmérőt a zajszint szabályozására használják bélyegzőpréseken, szellőzőrendszereken vagy forgalmas utakon. Egy gombnyomással válthat a Bluetooth zajmérő A és C frekvenciabesorolása között. A zajmérő adatrögzítő funkciójával akár 32700 leolvasás rögzíthető. A mikrofon optimális elhelyezése érdekében a zajmérő állványra is felszerelhető.A Bluetooth interfésszel a Bluetooth hangszintmérő Android vagy iOS készülékkel is beállítható. A Bluetooth hangszintmérőről mért értékek élőben továbbíthatók és elmenthetők az ingyenes alkalmazáson keresztül. A zajmérő által mért értékek ezután CSV fájlformátumba exportálhatók további feldolgozás céljából.A zajmérő a Bluetooth interfészen kívül mini USB interfésszel is rendelkezik. Ez lehetővé teszi a Bluetooth zajmérő számítógéphez való csatlakoztatását. A Bluetooth zajmérő szoftverével a mért értékek élőben to..

Készlet információ: Rendelésre

130 566 Ft
Nettó ár:102 808 Ft
PCE-322ALEQ-ICA PCE-322A hangszintmérő, kalibrációs tanúsítvánnyal és LEQ szoftverrel a LEQ érték kiszámításához
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-322ALEQ-ICA
II. osztályú hangszintmérő PCE-322ALEQ-ICA logger funkcióval/ USB interfész / mérési tartomány 30 ... 130 dB / LC kijelző / LEQ számítási szoftverrel / 32700 mért érték tárolására alkalmas memóriaA PCE-322ALEQ-ICA hangszintmérő különösen alkalmas a zajszennyezés mérésére az ipari, egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi ellenőrzés területén. A hangszintmérő logger funkcióval rendelkezik, amely akár 32700 mérési érték tárolását is lehetővé teszi. Ezáltal ideális hosszú távú megfigyeléshez. A PCE-322A hangszintmérő USB-kábellel csatlakoztatható számítógéphez.A hangszintmérővel élő mérés is lehetséges, és az adatok közvetlenül megtekinthetők és kiértékelhetők. A szoftver grafikus formátumú és táblázatos adatmegjelenítéseket kínál. Ezek az adatok átvihetők például az MS Excel programba. A hangszintmérő analóg kimenettel rendelkezik, és további, a kategóriájában egyedülálló funkciókat kínál.- Mérési tartomány 30 ... 130 dB- Felbontás 0,1 dB- USB-csatlakozó az adatátvitelhez- 32700 mért..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

281 517 Ft
Nettó ár:221 667 Ft
PCE-322-SC43 Hangerősségmérő hangkalibrátorral
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-322-SC43
II. osztályú adatgyűjtő / USB interfész / mérési tartomány 30 ... 130 dB / LC kijelző / szoftverrel együtt / 32700 mérési érték tárolására alkalmas memória.A PCE-322A adatgyűjtő különösen alkalmas a hangszennyezés mérésére az ipari, egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi megfigyelés területén. Az adatgyűjtő rendelkezik logger funkcióval, amely akár 32700 mért érték tárolását is lehetővé teszi. Ezáltal ideális a hosszú távú megfigyeléshez.A PCE-322A hangszintmérő USB-kábellel csatlakoztatható a számítógéphez. A hangszintmérővel élő mérés is lehetséges, és az adatok közvetlenül megtekinthetők és kiértékelhetők. A szoftver grafikus formátumú és táblázatos adatmegjelenítéseket kínál. Ezek az adatok átvihetők például az MS Excelbe. Az adatgyűjtő analóg kimenettel rendelkezik, és további, a kategóriájában egyedülálló funkciókat kínál.II. osztályú hangkalibrátor különböző hangnyomásszintekkelA II. osztályú hangkalibrátor kalibrálási frekvenciája 1000 Hz és szinuszos hullám. Más kalibrát..

Készlet információ: Rendelésre

138 939 Ft
Nettó ár:109 401 Ft
PCE-318 Zajszintmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-318
A PCE-318 zajszintmérő megállapítja a hangerősséget már 26 dB(A)-től. Ideális eszköz a legcsekélyebb zajok mértékének meghatározására (pl. számítógépek ventillátora által keltett zaj). A 2. osztályú zajszintmérő készülék Jumbo-kijelzővel (és nagyon jó ár-érték aránnyal) optimális zajok és zörejek mérésére különböző környezetekben, például munkahelyen vagy gépek ellenőrzésekor. A készülék egyik nagy előnye a pontosságában rejlik (±1,5 dB). Egy további előnye az analóg kimenet, ami lehetővé teszi egy külső adatgyűjtő csatlakozást, így hosszú távú felvételeket is készíthet. Tulajdonságok: • 26 - 130 dB méréstartomány • 6 méréstartomány választható • analóg kimenet (AC & DC) / használható az opciósan kapható adatgyűjtővel • 99 érték tárolása, előhívása a kijelzőre • 31,5 Hz - 8 kHz frekvenciatartomány• nagy kijelző, oszlopdiagramos • beállítható méréstartományok: alacsony & magas • A és C frekvencia-értékelés • gyors és lassú időbeli értékelés ..

Készlet információ: Rendelésre

189 753 Ft
Nettó ár:149 412 Ft
Tételek: 1 - 24 / 24 (1 oldal)
Adatvédelem és Cookiek
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Cookie-k kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat ide kattintva érhet el.