Menu
Kosár

Hangerősség - zajszint - hangszintmérő műszerek


Zajszintmérők,DIN EN 61672-1:2003 (IEC 61672-1:2002) normáknak megfelelő termékek

Zajszintmérők a gyakorlatban

Munkahelyi és környezeti zajszintméréshez keres megfelelő mérőműszert? Válogasson webáruházunk zajszintmérő modelleinek széles kínálatából és válasszon olyat, amivel megbízható eredményeket mérhet szélsőséges körülmények között is!

A munkahelyi zajszintmérés azokon a helyszíneken indokolt, ahol az alkalmazottak egészsége veszélynek van kitéve a már elfogadható határokon túlmenő zajszint következtében, ezek a helyszínek lehetnek gyárak, üzemcsarnokok, telephelyek. Az érvényben lévő rendelet alapján kötelező a zajszintmérés abban az esetben, amikor új munkahelyet létesítenek, új munkakör kerül kialakításra, új munkaeszközt üzemelnek be vagy egy régebben meglévőt alakítanak át. Ugyanez vonatkozik a környezeti zajszintmérésre is. Új üzemek és létesítmények, de építkezések esetében is kötelező a zajszint környezetre gyakorolt hatásának és mértékének lemérése, annak jegyzőkönyvbe vétele és ezt követően a szükséges óvintézkedések megszervezése.

Vásároljon minőségi zajszintmérőket és egyéb mérőműszereket webáruházunkból, mérjen pontosan!
 

PCE-322A Hangerősség mérő
Gyorsan fogy
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-322A
Különösen alkalmas az ipari, egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi mérésekhez. A belső memória mérete (32.000 érték) lehetővé teszi a tartós méréseket. A mért értékek kábelen átvihetők a számítógépre. Az angol szoftver biztosítja az adatok táblázatban és grafikus formában történő megjelenítését. Tulajdonságok: • Adat rögzítés funkcióval, 32.000 érték • USB csatlakozó • Min, max funkció • Grafikus kijelző • A és C súlyozás gyakoriság • Frekvencia 31,5 Hz-től 8 kHz • Impulzus, gyors, lassú idő súlyozás • Óra naptárral • 1 / 2 "precíziós  mikrofon • ISO kalibrálási okirat (opció)           Technikai adatok   Mérési tartomány  30 ... 130 dB 3 tartományban Felbontás  0,1 dB Pontosság  ± 1,4 dB Kijelző  frissítés minden 0,5 s Frekvencia  31,5 Hz ... 8 kHz ..

Készlet információ: Készleten

97 486 Ft
Nettó ár:76 761 Ft
Zajszintmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-MND 10
Zajmérő az IEC 61252:2002 szerint / mérési tartomány 70 ... 140 dB / krokodil kapcsok /  munkavédelmi használatra / akkumulátor élettartama >15 óra / USB interfész / Kulcszár / frekvenciasúlyozás A, C és Z / opcionális ISO kalibrációs tanúsítvánnyal   A zajmérőt kifejezetten a munkahelyi zajterhelés mérésére fejlesztették ki, és megfelel az IEC 61252:2002 szabványnak. A 70…140 dB mérési tartománnyal és A, C és Z frekvenciasúlyozással a zajmérő ideális erre. A zajmérő idősúlyozása gyors, lassú és impulzus között választható. A beépített 470 mAh-s akkumulátorral a zajmérő üzemideje >15 óra.   Egy zajmérőben legfeljebb három virtuális zajmérő állítható be. Ennek az az előnye, hogy akár három mérési etalon is képes egyszerre mérni. A zajmérő kijelzőjén akár 14 egyedileg beállítható mérési ablak látható.    Az adatok a zajmérőről közvetlenül a töltőállomáson keresztül továbbítják a számítógépet.&nbs..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

588 170 Ft
Nettó ár:463 126 Ft
SLT hangjelző rendszer
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SLT
A termék információk feltöltés alatt vannak! Kérem kérjen információt az info@eurochrom.hu címen, vagy a 94/789350 telefonon!..

Készlet információ: Rendelésre

292 577 Ft
Nettó ár:230 376 Ft
PCE-SLT-TRM-ICA Zajszintmérő gyári kalibrálással
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SLT-TRM-ICA
A készülék részei: mikrofon markolattal, fali tartó 1,5 m kábelen, transzmitter, digitális kijelző. Folyamatos zajszint mérésére, és gyárak, termelési épületek, nagy rendezvények (pl.: diszkók) tartós ellenőrzésére használható eszköz. A digitális kijelzőnek van egy relé kimenete riasztódudák és jelzőlámpák irányításához. A riasztási kimenet határértéke szabadon beprogramozható. A transzmitter analóg-kimeneti jelzése szintén használható irányításhoz, vagy a jelek egy adatrögzítőre történő tárolásához, kiértékeléséhez, és dokumentálásához. Tulajdonságok: • Egyszerű felszerelés • Nagy méréstartomány • Magas pontosság • Újrakalibrálható • Hosszan tartó üzemelésre lett tervezve • 4 - 20 mA kimenet • Relé kimenet • 3 pontos szabvány kimenet • Riasztási szint beprogramozható • Az emberi halláshoz van hangolva • Kijelző nélkül is kiszállítható     Technikai adatok   ..

Készlet információ: Rendelésre

227 547 Ft
Nettó ár:179 171 Ft
PCE-SLM 10 Zajszint mérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SLM 10
A PCE-SLM 10 dB kijelző alkalmas a hangnyomásszint folyamatos mérésére és megjelenítésére. A PCE-SLM 10 dB kijelzőt iskolákban, nyitott terű irodákban, bárokban, klubokban és más rendezvénytermekben használják. A dB kijelzőn található nagy számjegyeknek köszönhetően a mért érték mindig könnyen leolvasható. A LED kijelzőnek köszönhetően ez sötét környezetben is gond nélkül lehetséges. A dB kijelző USB -n keresztül működtethető az opcionálisan kapható tápegységgel.    A dB kijelző mérési tartománya 30 - 130 dB között mozog. A zajszintmérő a mért értéket mutatja súlyozva, a dB kijelző időmérése mindig gyors. A 6 mm -es kondenzátor mikrofon frekvenciatartománya 31,5 Hz -8,5 kHz -ig terjed. A dB kijelző csatlakoztatható a számítógéphez az USB interfészen keresztül.  A szoftver segítségével élő mérések továbbíthatók a számítógépre. A dB kijelző belső memóriával is rendelkezik, amely kiolvasható a szoftverrel. &nbs..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

143 008 Ft
Nettó ár:112 604 Ft
PCE-SDL 1 Zajszintmérő
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SDL 1
    Mini zajszintmérő osztály II / 129920 mért adat tárolható / USB csatlakozás / szoftver az adatátvitelhez és elemzéshez / kompakt kialakítás Az USB zajszintmérő rögzíti a zajszintet 30…..130dB között, és a belső memóriában tárolja. Ezt a mini formátumú, kompakt és strapabíró USB zajszintmérőt, a nagy memóriájának köszönhetően számos területen használhatjuk. A készülék egy önálló adatgyűjtő, ami minden zajt a kiválasztott időszakban rögzít. Szükség esetén az adatokat továbbíthatjuk egy PC-re vagy laptopra. Az adatokat a PC-re való továbbítása után tudjuk értékelni, valamint a műszerhez szállított szoftverrel grafikonokat tudunk létrehozni. A szoftver segítségével beállíthatjuk a riasztási határokat. Ha ezt a határértéket túllépjük, akkor egy piros LED világít. A belső óra dátummal, lehetővé teszi a felhasználónak, az események pontos követésére. A műszer különlegessége, hogy az áramellátást egy hosszú élettartalmú belső 3,6V-os lítium elem adja. Felhasználástól ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

115 222 Ft
Nettó ár:90 726 Ft
PCE-NDL 10 Hangerősségmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-NDL 10
PCE- NDL 10 Munkavédelmi mérőműszer Mobil munkavédelmi mérőműszer adatgyűjtővel / A és C frekvencia értékelés / gyors és lassú idő értékelés / Log intervallum 1...3600 mp / RS-232 és USB adapter   A műszer a hangerősség meghatározására alkalmas. Egy praktikus eszközről beszélhetünk, amely a legmagasabb követelményeknek felel meg. A mért adatok lehető legjobb értékeléséhez használhatja a zajszintmérő belső memóriáját. Rendelkezésre áll egy SD kártyaolvasó is, ezáltal az SD- kártyát kiegészítő tárolóeszközként használja a felhasználó. A méréseket követően a mért adatok a megfelelő adapteren keresztül kiolvashatók. Ezáltal az ellenőrzés is lehetséges. A mintavételi sebesség kb. 1 mp, a tárolási intervallum pedig manuálisan állítható, 1-3600 mp között. A felhasználónak figyelnie kell, hogy a belső adattároló, amely 16.000 érték tárolására képes, gyorsan megtelik és automatikusan az első érték felülíródik, tehát véglegesen törlődik!   Főbb jellemző..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

391 305 Ft
Nettó ár:308 114 Ft
PCE-MSM 4 Hangerősségmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-MSM 4
A PCE-MSM 4 hangszintmérő olyan funkciókkal rendelkezik, amelyeket egyébként csak jóval drágább készülékekben találna meg. A vékony kialakítású precíziós zajszintmérő ideális a hang méréséhez. Ily módon a zajok könnyen és kényelmesen mérhetők és megjeleníthetők a hangszintmérővel különböző környezetekben, a munkahelyen, a gépvezérlés során, az építkezésen, eseményeken, például diszkó vagy környékbeli zajok. A zajszintmérő nagy, ± 1,4 dB mérési pontossággal rendelkezik, ezért nagyon alkalmas a fent említett mérési szándékokra. A mérőeszköz ideális mobil mérésekhez, mivel kézi mérőberendezés, amelyet akkumulátor működtet. Ez a zajszintmérő professzionális műszer kültéren és helyiségekben való használatra kiváló, amely a nagy pontosság és könnyű használat mellett gyors mérési eredményeket biztosít. A hang sok ember számára komoly teherré vált. Ebben az esetben óriási megkönnyebbülés, hogy zajszintmérővel méréseket végezhetünk.A PCE-MSM 4 han..

Készlet információ: Rendelésre

98 669 Ft
Nettó ár:77 692 Ft
PCE-MSL 1 Hangerősségmérő
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-MSL 1
CE-MSL zajmérő 1 Hangszintmérő A-frekvencia súlyozással / Hőmérsékletméréssel /0,1 dB felbontás / HOLD funkció / Szélsőérték mérés / Nagy frekvenciatartomány / HáttérvilágításA PCE-MSL 1 zajmérő készülék egy egyszerű hangmérő eszköz. A PCE-MSL 1 zajszintmérővel gyorsan meghatározható a környezeti terhelés. A hangerőmérő a térfogatmérés mellett képes a környezeti hőmérséklet meghatározására is. A háttérzaj mérése a mai időben szinte minden helyzetben fontos.Az LC kijelző egyértelmű eredményt ad a hangszintmérő által végzett mérésekről. A kijelző háttérvilágítással rendelkezik. Különösen mobil méréseknél ideális a hangszintmérő.Tulajdonságok:  extrém értékmérés nagy pontosság gyors térfogatmérések háttérvilágítású színes LCD kijelző egyidejű hőmérsékletmérés HOLD funkció nagy frekvenciatartomány frekvenciaértékelés robusztus ABS műanyag ház 1/2 " kondenzátor mikrofon lassú / gyors időmérés ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

19 450 Ft
Nettó ár:15 315 Ft
PCE-432-SC 09 Hordozható professzionális 1. osztályú hangkalibrátor, 1. osztályú hangszintmérővel és GPS-szel
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-432-SC 09
Az 1. osztályú zajszintmérő minden zajmérési és frekvenciaelemzési követelménynek megfelel. A zajmérő a hangmérési funkción kívül GPS-vevővel is fel van szerelve. A GPS funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a mért értékeket egy pontos pozícióhoz rendelje.Ez az integrált precíziós impulzushangszint-mérő az összes vonatkozó szabványt és irányelvet követi (1. osztály EN/IEC 61672, ANSI S1.4-1983, ANSI S1.43-1997 EN/IEC61260 stb.) A hangszintmérő nagyon nagy megvilágítású. kijelző. A hangszintmérő kijelzője valós időben numerikusan és grafikusan mutatja a hangnyomásszintet. A professzionális zajszintmérő beépített adatgyűjtővel rendelkezik. A mérési adatokat egy micro SD kártya tárolja. Ez a kártya közvetlenül a számítógépen olvasható. A hangszintmérő USB-n keresztül a számítógéphez is csatlakoztatható, és a memória kiolvasható. A hangszintmérő utófeldolgozó szoftvere lehetővé teszi a mérési adatok kényelmes elemzését. Ennek az eszk..

Készlet információ: Rendelésre

1 641 070 Ft
Nettó ár:1 292 181 Ft
PCE-432 Hangerősségmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-432
Ez a precíziós integráló impulzuszajmérő minden vonatkozó szabványt és irányelvet követ (1. osztályú EN/IEC 61672, ANSI S1.4-1983, ANSI S1.43-1997 EN/IEC61260 stb.) A zajmérő nagyon nagy háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik. A zajmérő kijelzője numerikusan és grafikusan, valós időben mutatja a hangnyomásszintet. A professzionális zajmérő integrált adatgyűjtővel rendelkezik. A mérési adatokat egy micro SD kártya tárolja. Ez a kártya közvetlenül a számítógépen olvasható. A zajmérő USB-n keresztül a számítógéphez is csatlakoztatható, és a memória kiolvasható. A zajmérő utófeldolgozó szoftvere kényelmes mérési adatok elemzést tesz lehetővé. Az eszköz tipikus alkalmazásai a munkahelyi zajmérés, a szabályozási megfelelés, a környezeti zajértékelés, a hallásvédő kiválasztása, a megfelelő zajcsökkentő intézkedések kiválasztása és a zajexpozíció értékelése. A zajmérő impulzus funkciója lehetővé teszi rövid hangesemények rögzítését. Az integrált ok..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 374 446 Ft
Nettó ár:1 082 241 Ft
PCE-430-SC 09 Professzionális hangszintmérő 1. osztály, kalibrátorral együtt 22 - 136 db(A) 3 Hz - 20 kHz
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-430-SC 09
Az 1. osztályú zajszintmérő minden zajmérési és frekvenciaelemzési követelménynek megfelel. Ez az integrált precíziós impulzushangszint-mérő az összes vonatkozó szabványt és irányelvet követi (1. osztály EN/IEC 61672, ANSI S1.4-1983, ANSI S1.43-1997 EN/IEC61260 stb.) A hangszintmérő nagyon nagy megvilágítású. kijelző. A hangszintmérő kijelzője valós időben numerikusan és grafikusan mutatja a hangnyomásszintet. A professzionális zajszintmérő beépített adatgyűjtővel rendelkezik. A mérési adatokat egy micro SD kártya tárolja.Ez a kártya közvetlenül a számítógépen olvasható. A hangszintmérő USB-n keresztül a számítógéphez is csatlakoztatható, és a memória kiolvasható. A hangszintmérő utófeldolgozó szoftvere lehetővé teszi a mérési adatok kényelmes elemzését. Ennek az eszköznek a tipikus alkalmazásai a munkahelyi zajmérés, a szabályozási megfelelés, a környezeti zajértékelés, a hallásvédő kiválasztása, a megfelelő zajcsökkentő intézkedések kiválasztása és ..

Készlet információ: Rendelésre

1 487 362 Ft
Nettó ár:1 171 151 Ft
PCE-430 Hangerősségmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-430
Professzionális hangszintmérő PCE-430 (1. osztály) kézi hangszintmérőés valós idejű frekvenciaelemző / oktávsávos szűrő / szűrő bővíthető / gyors, lassú és impulzussúlyozás / adatgyűjtő / USBA PCE-430 1. osztályú zajszintmérő minden zajmérési és frekvenciaelemzési követelménynek megfelel. Ez az integrált precíziós impulzushangszintmérő minden vonatkozó szabványt és irányelvet követ (1. osztályú EN/IEC 61672, ANSI S1.4-1983, ANSI S1.43-1997 EN/IEC61260 stb.) A PCE-430 hangszintmérő rendelkezik egy nagyon nagy megvilágított kijelzővel. A hangszintmérő kijelzője valós időben numerikusan és grafikusan mutatja a hangnyomásszintet. A professzionális zajszintmérő beépített adatgyűjtővel rendelkezik. A mérési adatokat egy micro SD kártya tárolja.Ez a kártya közvetlenül a számítógépen olvasható. A hangszintmérő USB-n keresztül a számítógéphez is csatlakoztatható, és a memória kiolvasható. A hangszintmérő utófeldolgozó szoftvere lehetővé teszi a mérési adatok kényel..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 270 397 Ft
Nettó ár:1 000 313 Ft
PCE-428-KIT-N Hangszintmérő 25 - 136 db(A) 20 Hz - 12,5 kHz Octave filter 20 Hz-8kHz 2. osztály
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-428-KIT-N
A PCE-428 hangszintmérő optimális hangszintmérő munkahelyeken, építkezéseken, úton, repülőtereken stb. végzett mérésekhez. A hangszintmérő 2. osztályú készülék, és oktávsávos frekvenciaszűrővel van felszerelve. Opcionálisan a PCE-428 hangszintmérő 1/3 oktáv sávú szűrővel bővíthető. A mért érték numerikus megjelenítése mellett grafikonon is látható a zajszint lefutása. A hangszintmérőnek különböző frekvenciasúlyozása van, mint például A, B, C és Z. Ezenkívül a hangmérő képes a gyors, lassú, impulzus és csúcs idősúlyozással is megjeleníteni a méréseket. A zajszintmérő mérési tartománya 25 ... 136 dbA-tól terjed 20 Hz ... 12,5 kHz frekvencián. A zajszintmérő 3 különböző mérési profillal tárolható. Itt a felhasználó eldöntheti, hogy a hangszintmérő mely paramétereket rögzítse. Például választhat a Laeq, LcPeak, LaFmax, LaFMin stb. A hangszintmérő csúcstartási funkciója lehetővé teszi a maximális hangnyomásszint rögzítését egy hosszú távú mérés során,..

Készlet információ: Rendelésre

724 142 Ft
Nettó ár:570 191 Ft
PCE-428-Kit Hangerősségmérő kalibrálással
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-428-Kit
PCE-428 Munkavédelmi mérőműszer II. osztályú oktávszűrővel, illetve 1/3 oktávszűrővel frekvencia analízishez / USB csatlakozás / adatgyűjtő / A, B, C, Z kiértékelés / Gyors, lassú és impulzus elemzés A PCE-428 optimális zajszintmérő lehet a legkülönfélébb munkahelyeken, építési területeken, közúti forgalomban, repülőtereken történő mérésekhez. II. osztályba tartozó készülékről van szó, oktávsáv frekvencia szűrővel ellátva. 1/3 oktávsáv frekvencia szűrővel bővíthető. A numerikus megjelenítés mellett grafikonon keresztül is megjeleníthető a zajszint. A zajszintmérő több különböző frekvenciaértéket mutat: A, B, C, Z. Továbbá a zajszintmérőkészülék mérései idő kiértékeléssel is bemutatható: gyors, lassú, impulzív, Peak. A hangszintmérő mérési tartománya 25....136 dbA frekvencia  20 Hz ... 12,5 kHz. 3 különböző mérési profilt képes tárolni. A felhasználó maga döntheti el, hogy mely paramétert érzékelje a készülék. Itt választhat az alábbiak közül, Laeq, LcPeak, La..

Készlet információ: Rendelésre

904 441 Ft
Nettó ár:712 158 Ft
PCE-428 Hangerősségmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-428
PCE-428 HangszintmérőII. osztályú oktávszűrővel, illetve 1/3 oktávszűrővel frekvencia analízishez / USB csatlakozás / adatgyűjtő / A, B, C, Z kiértékelés / Gyors, lassú és impulzus elemzés A PCE-428 optimális zajszintmérő lehet a legkülönfélébb munkahelyeken, építési területeken, közúti forgalomban, repülőtereken történő mérésekhez. II. osztályba tartozó készülékről van szó, oktávsáv frekvencia szűrővel ellátva. 1/3 oktávsáv frekvencia szűrővel bővíthető. A numerikus megjelenítés mellett grafikonon keresztül is megjeleníthető a zajszint. A zajszintmérő több különböző frekvenciaértéket mutat: A, B, C, Z. Továbbá a zajszintmérőkészülék mérései idő kiértékeléssel is bemutatható: gyors, lassú, impulzív, Peak. A hangszintmérő mérési tartománya 25....136 dbA frekvencia  20 Hz ... 12,5 kHz. 3 különböző mérési profilt képes tárolni. A felhasználó maga döntheti el, hogy mely paramétert érzékelje a készülék. Itt választhat az alábbiak közül, Laeq, LcPeak, LaFmax, LaFM..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

679 804 Ft
Nettó ár:535 278 Ft
PCE-353N Zajszintmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-353N
Zajszintmérő grafikus kijelzővel / DC kimenet 2,5V-ig / Szélvédelem / különféle mérési funkciók / Frekvenciaértékelés A és C / Adatmentés / mobilis és helyhez kötött munkafolyamatokhoz is / Állványcsatlakozás A zajszintmérő egy hangmérő, melynek mérési tartománya 30 ... 130 dB-ig állítható. A mért értékeket a zajszintmérőn normál számértékként, valamint grafikusan a felhasználó által beállított mérési tartományban jelenítik meg. A zajszintmérő különlegessége a normál hangmérésen felül a LEQ (egyenértékű folyamatos zajszint) mérési funkció. Ez a mérési funkció a globálisan elismert átlagos hanghatás mérése szolgál, emellett figyelembe véve az egyes hangesemények időtartamát, frekvenciáját és intenzitását. A zajmérés mellett a műszer csatlakoztatható egy folyamat interfészéhez.  A zajszintmérő 2,5 V lineáris feszültség jelet generál. A zajszintmérő hátulján lévő állványrögzítéssel optimálisan pozícionálható a használathoz. A 9 V-os interfésznek köszönhetően a zaj..

Készlet információ: Rendelésre

70 883 Ft
Nettó ár:55 813 Ft
PCE-353-KIT Hangerősségmérő, kalibráló készlet
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-353-KIT
A PCE-353 zajszintmérő LEQ-funkcióval rendelkezik. Az energia-ekvivalens tartós zajszint (átlagos szint LEQ) vizsgálatának lehetőségével, alapvető eszköz munkahelyek értékelésekor. Ezzel a készülékkel megspórolhatja a LEQ-érték komplex kiszámítását. A 16.000 érték tárolására képes belső adattárolóval, hosszan tartó ellenőrzésekhez kiválóan alkalmas a készülék. Az opcionálisan rendelhető RS-232 adapter segítségével a mérési adatokat PC-re viheti, majd kiértékelheti azokat. Az angol nyelvű szoftver az adatok táblázatos, és grafikus ábrázolására szolgál. Minden érvényes normának megfelel, és zörejek mérése is alkalmas.Jellemzők:- Választható mérések: Leq, Lp, Ln - belső memória  - digitális kijelző - 24 hónap gyártói garancia - RS-232 interfész - csúcs tartás - limit funkció - nagy pontosságTechnikai adatok Automatikus méréstartomány 30 - 130 dB 5 méréstartománybanFelbontás 0,1 dBPontosság ±1 dBKijelző frissítése 0,5 má..

Készlet információ: Rendelésre

117 587 Ft
Nettó ár:92 588 Ft
PCE-323 Bluetooth hangszintmérő 30 - 130 dB |Class 2 |Android |iOS |Live View |Free App
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-323
A zajmérő mérési tartománya 30…130 dB, és ott használható, ahol zajforrásokat kell rögzíteni. Például a zajmérőt a zajszint szabályozására használják bélyegzőpréseken, szellőzőrendszereken vagy forgalmas utakon. Egy gombnyomással válthat a Bluetooth zajmérő A és C frekvenciabesorolása között. A zajmérő adatrögzítő funkciójával akár 32700 leolvasás rögzíthető. A mikrofon optimális elhelyezése érdekében a zajmérő állványra is felszerelhető.A Bluetooth interfésszel a Bluetooth hangszintmérő Android vagy iOS készülékkel is beállítható. A Bluetooth hangszintmérőről mért értékek élőben továbbíthatók és elmenthetők az ingyenes alkalmazáson keresztül. A zajmérő által mért értékek ezután CSV fájlformátumba exportálhatók további feldolgozás céljából.A zajmérő a Bluetooth interfészen kívül mini USB interfésszel is rendelkezik. Ez lehetővé teszi a Bluetooth zajmérő számítógéphez való csatlakoztatását. A Bluetooth zajmérő szoftverével a mért értékek élőben to..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

132 957 Ft
Nettó ár:104 691 Ft
PCE-322-SC43 Zajszintmérő hangkalibrátorral
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-322-SC43
II. osztályú adatgyűjtő / USB interfész / mérési tartomány 30 ... 130 dB / LC kijelző / szoftverrel együtt / 32700 mérési érték tárolására alkalmas memória.A PCE-322A adatgyűjtő különösen alkalmas a hangszennyezés mérésére az ipari, egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi megfigyelés területén. Az adatgyűjtő rendelkezik logger funkcióval, amely akár 32700 mért érték tárolását is lehetővé teszi. Ezáltal ideális a hosszú távú megfigyeléshez.A PCE-322A hangszintmérő USB-kábellel csatlakoztatható a számítógéphez. A hangszintmérővel élő mérés is lehetséges, és az adatok közvetlenül megtekinthetők és kiértékelhetők. A szoftver grafikus formátumú és táblázatos adatmegjelenítéseket kínál. Ezek az adatok átvihetők például az MS Excelbe. Az adatgyűjtő analóg kimenettel rendelkezik, és további, a kategóriájában egyedülálló funkciókat kínál.II. osztályú hangkalibrátor különböző hangnyomásszintekkelA II. osztályú hangkalibrátor kalibrálási frekvenciája 1000 Hz és szinuszos hullám. Más kalibrát..

Készlet információ: Rendelésre

157 196 Ft
Nettó ár:123 776 Ft
PCE-318 hangerősség mérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-318
A PCE-318 zajszintmérő megállapítja a hangerősséget már 26 dB(A)-től. Ideális eszköz a legcsekélyebb zajok mértékének meghatározására (pl. számítógépek ventillátora által keltett zaj). A 2. osztályú zajszintmérő készülék Jumbo-kijelzővel (és nagyon jó ár-érték aránnyal) optimális zajok és zörejek mérésére különböző környezetekben, például munkahelyen vagy gépek ellenőrzésekor. A készülék egyik nagy előnye a pontosságában rejlik (±1,5 dB). Egy további előnye az analóg kimenet, ami lehetővé teszi egy külső adatgyűjtő csatlakozást, így hosszú távú felvételeket is készíthet. Tulajdonságok: • 26 - 130 dB méréstartomány • 6 méréstartomány választható • analóg kimenet (AC & DC) / használható az opciósan kapható adatgyűjtővel • 99 érték tárolása, előhívása a kijelzőre • 31,5 Hz - 8 kHz frekvenciatartomány• nagy kijelző, oszlopdiagramos • beállítható méréstartományok: alacsony & magas • A és C frekvencia-értékelés • gyors és lassú időbeli értékelés ..

Készlet információ: Rendelésre

193 850 Ft
Nettó ár:152 637 Ft
I. osztályú hang kalibrátor
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SC 09
Hangkalibrátor mobil használatra / különböző súlyozó szűrőkhöz / Pontosság IEC 942, 1. osztály / különböző méretű mikrofonokhoz A hangkalibrátor elemmel működő hangforrás. A hangkalibrátorral zajszintmérők és egyéb zajmérő rendszerek közvetlen és gyors kalibrálása is elvégezhető. 1, ½ és ¼ hüvelykes hangszint-érzékelők csatlakoztathatók a hangkalibrátorhoz, és ellenőrizhetők az adapter-tartozékok segítségével. A hangkalibrátor kalibrációs frekvenciája 1000 Hz. Ez a nemzetközileg szabványosított kiértékelési görbék referenciafrekvenciája. Ezzel a hangkalibrátorral hangmérő eszközöket kalibrálhat A, B, C vagy D súlyozószűrőkkel. Ennek a hangkalibrátornak a kalibrációs nyomása 94 ±0,3 dB (1 Pa) és 114 ±0,3 dB (10 Pa). A hangkalibrátort ezért például minőségbiztosításban használják zajszintmérők ellenőrzésére vagy kalibráló laboratóriumokban.Tulajdonságok:- Hangnyomásszint 94 és 114 db- A,B,C,D minősítő szűrőkhöz- azonnali használatra kész- 1. pontos..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

293 169 Ft
Nettó ár:230 841 Ft
Hangszintmérő PCE-430 (1. osztály), kültéri készlettel
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-430-EKIT
PCE-430-EKIT Utcai zaj / forgalmi zajmérő készülék PCE-430-EKIT (1. osztály), beleértve a külső zajszint-szintmérő készülék készletét kézi hangszintmérő és valós idejű frekvenciaelemző / oktáv sávszűrő / szűrő frissíthető / gyors, lassú és impulzusos kiértékelés / adatgyűjtő / USB   A PCE-430-EKIT mérőeszköz segítségével ellenőrizhető az utcai zaj szintjét. A készüléket a PCE-430 hangmérővel és egy vízálló tartozékkészlettel szállítják, amely lehetővé teszi a kültéri használatot az útzaj mérésére. 1. osztályú zajszintmérő beépített oktáv szűrővel rendelkezik. Ez a szűrő opcionálisan bővíthető 1/3 oktávú sávszűrővel, és így elemezheti a hangnyomás intenzitását a 6,3 Hz és 20 kHz közötti frekvenciákon. Az utcai zaj mérőeszközének mérési tartománya 22 - 136 dbA között van.  A készülék képes mérni a zajszintet az A, B, C és Z értékelési mintákban. A PCE-430-EKIT utcai zajmérő készülék micro SD kártyán található adatgyűjtővel van felszerelve, ez az ada..

Készlet információ: Rendelésre

2 947 589 Ft
Nettó ár:2 320 936 Ft
Hangszintmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-353N-SC43
A zajszintmérő egy hangmérő, 30…130 dB állítható mérési tartománnyal. A mért értékek egyrészt normál számértékként, másrészt grafikusan is megjelennek a kezelő által beállított mérési tartományban. A zajszintmérő különlegessége a normál hangmérés mellett a LEQ (ekvivalens folyamatos hangszint) mérési funkció. Ez a mérési funkció az átlagos hangexpozíció globálisan elismert mértéke, amelyben figyelembe veszik az egyes hangesemények időtartamát, gyakoriságát és intenzitását.A zajszintmérő a hangmérés mellett folyamatinterfészhez is csatlakoztatható. A hangszintmérő akár 2,5 V-os lineáris feszültségjelet is generál. A hangszintmérő a hátoldalon található állványrögzítéssel optimálisan elhelyezhető az alkalmazáshoz. A 9 V-os interfésznek köszönhetően a zajszintmérő állandóan, álló helyzetben is üzemeltethető.Tulajdonságok:- Mérési tartomány 30 ... 130 dB- Lp, LAeq, LAe, LCpeak mérési funkciók- DC kimenet folyamatcsatlakozáshoz- Helyhez kötött és mobil használatra- ..

Készlet információ: Rendelésre

130 002 Ft
Nettó ár:102 363 Ft
Hangadó, beleértve a mikrofont SLT-TRM; Tápellátás: 90 ... 260 V AC
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SLT-TRM
    A zajszintmérő részei: mikrofon markolattal, fali tartó 1,5 m kábelen, zajadó. Üzemcsarnokokban, termelési épületekben, nagyobb rendezvényeken (diszkó, karnevál, gokart…) folyamatos zajszint mérésére használható eszköz. Az analóg-kimeneti jelzés használható irányításhoz, vagy a jelek egy adatrögzítőre történő tárolásához, kiértékeléséhez, és dokumentálásához. A zajszintmérő nagyon egyszerűen csatlakoztatható és 240 V feletti hálózati árammal üzemeltethető.   Műszaki adatok Zajérzékelő   Méréstartomány 30 … 130 dB 3 tartományban I. 30 … 80 dB(A) II.50 … 100 dB(A) III.80 … 130 dB(A) Felbontás 0,1 dB Pontosság ±1,5 dB Értékelés A Ellátás..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

258 348 Ft
Nettó ár:203 423 Ft
Tételek: 1 - 25 / 25 (1 oldal)
Adatvédelem és Cookiek
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Cookie-k kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat ide kattintva érhet el.