Menu
Kosár

Hangerősség - zajszint - hangszintmérő műszerek


Zajszintmérők,DIN EN 61672-1:2003 (IEC 61672-1:2002) normáknak megfelelő termékek

Zajszintmérők a gyakorlatban

Munkahelyi és környezeti zajszintméréshez keres megfelelő mérőműszert? Válogasson webáruházunk zajszintmérő modelleinek széles kínálatából és válasszon olyat, amivel megbízható eredményeket mérhet szélsőséges körülmények között is!

A munkahelyi zajszintmérés azokon a helyszíneken indokolt, ahol az alkalmazottak egészsége veszélynek van kitéve a már elfogadható határokon túlmenő zajszint következtében, ezek a helyszínek lehetnek gyárak, üzemcsarnokok, telephelyek. Az érvényben lévő rendelet alapján kötelező a zajszintmérés abban az esetben, amikor új munkahelyet létesítenek, új munkakör kerül kialakításra, új munkaeszközt üzemelnek be vagy egy régebben meglévőt alakítanak át. Ugyanez vonatkozik a környezeti zajszintmérésre is. Új üzemek és létesítmények, de építkezések esetében is kötelező a zajszint környezetre gyakorolt hatásának és mértékének lemérése, annak jegyzőkönyvbe vétele és ezt követően a szükséges óvintézkedések megszervezése.

Vásároljon minőségi zajszintmérőket és egyéb mérőműszereket webáruházunkból, mérjen pontosan!
 

PCE-322A Hangerősségmérő
Gyorsan fogy
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-322A
Különösen alkalmas az ipari, egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi mérésekhez. A belső memória mérete (32.000 érték) lehetővé teszi a tartós méréseket. A mért értékek kábelen átvihetők a számítógépre. Az angol szoftver biztosítja az adatok táblázatban és grafikus formában történő megjelenítését. Tulajdonságok: • Adat rögzítés funkcióval, 32.000 érték • USB csatlakozó • Min, max funkció • Grafikus kijelző • A és C súlyozás gyakoriság • Frekvencia 31,5 Hz-től 8 kHz • Impulzus, gyors, lassú idő súlyozás • Óra naptárral • 1 / 2 "precíziós  mikrofon • ISO kalibrálási okirat (opció)           Technikai adatok   Mérési tartomány  30 ... 130 dB 3 tartományban Felbontás  0,1 dB Pontosság  ± 1,4 dB Kijelző  frissítés minden 0,5 s Frekvencia  31,5 Hz ... 8 kHz ..

Készlet információ: Készleten

95 049 Ft
Nettó ár:74 842 Ft
PCE-SLT-TRM-ICA Zaj szintmérő gyári kalibrálással
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SLT-TRM-ICA
A készülék részei: mikrofon markolattal, fali tartó 1,5 m kábelen, transzmitter, digitális kijelző. Folyamatos zajszint mérésére, és gyárak, termelési épületek, nagy rendezvények (pl.: diszkók) tartós ellenőrzésére használható eszköz. A digitális kijelzőnek van egy relé kimenete riasztódudák és jelzőlámpák irányításához. A riasztási kimenet határértéke szabadon beprogramozható. A transzmitter analóg-kimeneti jelzése szintén használható irányításhoz, vagy a jelek egy adatrögzítőre történő tárolásához, kiértékeléséhez, és dokumentálásához. Tulajdonságok: • Egyszerű felszerelés • Nagy méréstartomány • Magas pontosság • Újrakalibrálható • Hosszan tartó üzemelésre lett tervezve • 4 - 20 mA kimenet • Relé kimenet • 3 pontos szabvány kimenet • Riasztási szint beprogramozható • Az emberi halláshoz van hangolva • Kijelző nélkül is kiszállítható     Technikai adatok   ..

Készlet információ: Rendelésre

221 858 Ft
Nettó ár:174 692 Ft
PCE-SLT-TRM Hangadó, beleértve a mikrofont SLT-TRM Tápellátás 90 ... 260 V AC
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SLT-TRM
    A zajszintmérő részei: mikrofon markolattal, fali tartó 1,5 m kábelen, zajadó. Üzemcsarnokokban, termelési épületekben, nagyobb rendezvényeken (diszkó, karnevál, gokart…) folyamatos zajszint mérésére használható eszköz. Az analóg-kimeneti jelzés használható irányításhoz, vagy a jelek egy adatrögzítőre történő tárolásához, kiértékeléséhez, és dokumentálásához. A zajszintmérő nagyon egyszerűen csatlakoztatható és 240 V feletti hálózati árammal üzemeltethető.   Műszaki adatok Zajérzékelő   Méréstartomány 30 … 130 dB 3 tartományban I. 30 … 80 dB(A) II.50 … 100 dB(A) III.80 … 130 dB(A) Felbontás 0,1 dB Pontosság ±1,5 dB Értékelés A Ellátás..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

251 889 Ft
Nettó ár:198 338 Ft
PCE-SLT SLT hang jelző rendszer
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SLT
A termék információk feltöltés alatt vannak! Kérem kérjen információt az info@eurochrom.hu címen, vagy a 94/789350 telefonon!..

Készlet információ: Rendelésre

285 263 Ft
Nettó ár:224 617 Ft
PCE-SLM 10 Zajszint mérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SLM 10
A PCE-SLM 10 dB kijelző alkalmas a hangnyomásszint folyamatos mérésére és megjelenítésére. A PCE-SLM 10 dB kijelzőt iskolákban, nyitott terű irodákban, bárokban, klubokban és más rendezvénytermekben használják. A dB kijelzőn található nagy számjegyeknek köszönhetően a mért érték mindig könnyen leolvasható. A LED kijelzőnek köszönhetően ez sötét környezetben is gond nélkül lehetséges. A dB kijelző USB -n keresztül működtethető az opcionálisan kapható tápegységgel.    A dB kijelző mérési tartománya 30 - 130 dB között mozog. A zajszintmérő a mért értéket mutatja súlyozva, a dB kijelző időmérése mindig gyors. A 6 mm -es kondenzátor mikrofon frekvenciatartománya 31,5 Hz -8,5 kHz -ig terjed. A dB kijelző csatlakoztatható a számítógéphez az USB interfészen keresztül.  A szoftver segítségével élő mérések továbbíthatók a számítógépre. A dB kijelző belső memóriával is rendelkezik, amely kiolvasható a szoftverrel. &nbs..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

139 432 Ft
Nettó ár:109 789 Ft
PCE-SDL 1 Zaj szintmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SDL 1
    Mini zajszintmérő osztály II / 129920 mért adat tárolható / USB csatlakozás / szoftver az adatátvitelhez és elemzéshez / kompakt kialakítás Az USB zajszintmérő rögzíti a zajszintet 30…..130dB között, és a belső memóriában tárolja. Ezt a mini formátumú, kompakt és strapabíró USB zajszintmérőt, a nagy memóriájának köszönhetően számos területen használhatjuk. A készülék egy önálló adatgyűjtő, ami minden zajt a kiválasztott időszakban rögzít. Szükség esetén az adatokat továbbíthatjuk egy PC-re vagy laptopra. Az adatokat a PC-re való továbbítása után tudjuk értékelni, valamint a műszerhez szállított szoftverrel grafikonokat tudunk létrehozni. A szoftver segítségével beállíthatjuk a riasztási határokat. Ha ezt a határértéket túllépjük, akkor egy piros LED világít. A belső óra dátummal, lehetővé teszi a felhasználónak, az események pontos követésére. A műszer különlegessége, hogy az áramellátást egy hosszú élettartalmú belső 3,6V-os lítium elem adja. Felhasználástól ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

112 341 Ft
Nettó ár:88 458 Ft
PCE-SC 09 I. osztályú akusztikus hangkalibrátor
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SC 09-ICA
Hangkalibrátor mobil használatra / különböző súlyozó szűrőkhöz /  Pontosság IEC 942, 1. osztály / különböző méretű mikrofonokhoz A hangkalibrátor elemmel működő hangforrás. A hangkalibrátorral zajszintmérők és egyéb zajmérő rendszerek közvetlen és gyors kalibrálása is elvégezhető. 1, ½ és ¼ hüvelykes hangszint-érzékelők csatlakoztathatók a hangkalibrátorhoz, és ellenőrizhetők az adapter-tartozékok segítségével. A hangkalibrátor kalibrációs frekvenciája 1000 Hz. Ez a nemzetközileg szabványosított kiértékelési görbék referenciafrekvenciája. Ezzel a hangkalibrátorral hangmérő eszközöket kalibrálhat A, B, C vagy D súlyozószűrőkkel. Ennek a hangkalibrátornak a kalibrációs nyomása 94 ±0,3 dB (1 Pa) és 114 ±0,3 dB (10 Pa). A hangkalibrátort ezért például minőségbiztosításban használják zajszintmérők ellenőrzésére vagy kalibráló laboratóriumokban.Tulajdonságok:- Hangnyomásszint 94 és 114 db- A,B,C,D minősítő szűrőkhöz- azonnali használatra kész- 1. ..

Készlet információ: Rendelésre

403 426 Ft
Nettó ár:317 658 Ft
PCE-SC 09
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SC 09
Hangkalibrátor mobil használatra / különböző súlyozó szűrőkhöz / Pontosság IEC 942, 1. osztály / különböző méretű mikrofonokhoz A hangkalibrátor elemmel működő hangforrás. A hangkalibrátorral zajszintmérők és egyéb zajmérő rendszerek közvetlen és gyors kalibrálása is elvégezhető. 1, ½ és ¼ hüvelykes hangszint-érzékelők csatlakoztathatók a hangkalibrátorhoz, és ellenőrizhetők az adapter-tartozékok segítségével. A hangkalibrátor kalibrációs frekvenciája 1000 Hz. Ez a nemzetközileg szabványosított kiértékelési görbék referenciafrekvenciája. Ezzel a hangkalibrátorral hangmérő eszközöket kalibrálhat A, B, C vagy D súlyozószűrőkkel. Ennek a hangkalibrátornak a kalibrációs nyomása 94 ±0,3 dB (1 Pa) és 114 ±0,3 dB (10 Pa). A hangkalibrátort ezért például minőségbiztosításban használják zajszintmérők ellenőrzésére vagy kalibráló laboratóriumokban.Tulajdonságok:- Hangnyomásszint 94 és 114 db- A,B,C,D minősítő szűrőkhöz- azonnali használatra kész- 1. pontos..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

285 839 Ft
Nettó ár:225 070 Ft
PCE-NDL 10 Hangerősség mérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-NDL 10
PCE- NDL 10 Munkavédelmi mérőműszer Mobil munkavédelmi mérőműszer adatgyűjtővel / A és C frekvencia értékelés / gyors és lassú idő értékelés / Log intervallum 1...3600 mp / RS-232 és USB adapter   A műszer a hangerősség meghatározására alkalmas. Egy praktikus eszközről beszélhetünk, amely a legmagasabb követelményeknek felel meg. A mért adatok lehető legjobb értékeléséhez használhatja a zajszintmérő belső memóriáját. Rendelkezésre áll egy SD kártyaolvasó is, ezáltal az SD- kártyát kiegészítő tárolóeszközként használja a felhasználó. A méréseket követően a mért adatok a megfelelő adapteren keresztül kiolvashatók. Ezáltal az ellenőrzés is lehetséges. A mintavételi sebesség kb. 1 mp, a tárolási intervallum pedig manuálisan állítható, 1-3600 mp között. A felhasználónak figyelnie kell, hogy a belső adattároló, amely 16.000 érték tárolására képes, gyorsan megtelik és automatikusan az első érték felülíródik, tehát véglegesen törlődik!   Főbb jellemző..

Készlet információ: Rendelésre

381 523 Ft
Nettó ár:300 412 Ft
PCE-MSM 4-ICA Hangszintmérő ISO kalibrációs tanúsítvánnyal
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-MSM 4-ICA
Ipari használatra szánt belépő szintű hangszintmérő / A és C frekvencia súlyozás / 4 számjegyű LCD kijelző a hangszint megjelenítéséhez / ±1,4 dB nagy pontosság / mérési tartomány 30 ... 130 dBA PCE-MSM 4 hangszintmérő olyan funkciókkal rendelkezik, amelyekkel egyébként csak sokkal drágább készülékekben találkozhat. A karcsú kialakítású precíziós hangszintmérő ideális hangmérésre. Így a különböző környezetekben, a munkahelyen, a gépellenőrzés során, az építkezésen, rendezvényeken, pl. diszkóban vagy a szomszédság zaját egyszerűen és kényelmesen lehet mérni és megjeleníteni a hangszintmérővel.A hangszintmérő nagy, ± 1,4 dB-es mérési pontossággal rendelkezik, ezért nagyon jól alkalmazható a fent említett mérési célokra. A mérőeszköz ideálisan alkalmas mobil mérésekhez, mivel kézi mérőeszköz, amely akkumulátorról működik. Ez a hangszintmérő egy professzionális műszer kül- és beltéri használatra, amely a nagy pontosság és egyszerű használat mellett gyors mérési eredményeket biztosít. ..

Készlet információ: Rendelésre

138 280 Ft
Nettó ár:108 882 Ft
PCE-MSM 4 Hangerősség mérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-MSM 4
A PCE-MSM 4 hangszintmérő olyan funkciókkal rendelkezik, amelyeket egyébként csak jóval drágább készülékekben találna meg. A vékony kialakítású precíziós zajszintmérő ideális a hang méréséhez. Ily módon a zajok könnyen és kényelmesen mérhetők és megjeleníthetők a hangszintmérővel különböző környezetekben, a munkahelyen, a gépvezérlés során, az építkezésen, eseményeken, például diszkó vagy környékbeli zajok. A zajszintmérő nagy, ± 1,4 dB mérési pontossággal rendelkezik, ezért nagyon alkalmas a fent említett mérési szándékokra. A mérőeszköz ideális mobil mérésekhez, mivel kézi mérőberendezés, amelyet akkumulátor működtet. Ez a zajszintmérő professzionális műszer kültéren és helyiségekben való használatra kiváló, amely a nagy pontosság és könnyű használat mellett gyors mérési eredményeket biztosít. A hang sok ember számára komoly teherré vált. Ebben az esetben óriási megkönnyebbülés, hogy zajszintmérővel méréseket végezhetünk.A PCE-MSM 4 han..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

80 639 Ft
Nettó ár:63 495 Ft
PCE-MSL 1 | Hangerősség mérő
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-MSL 1
A PCE-MSL 1 zajmérő készülék egy egyszerű hangmérő eszköz. A PCE-MSL 1 zajszintmérővel gyorsan meghatározható a környezeti terhelés. A hangerőmérő a térfogatmérés mellett képes a környezeti hőmérséklet meghatározására is. A háttérzaj mérése a mai időben szinte minden helyzetben fontos.Az LC kijelző egyértelmű eredményt ad a hangszintmérő által végzett mérésekről. A kijelző háttérvilágítással rendelkezik. Különösen mobil méréseknél ideális a hangszintmérő.Tulajdonságok:  extrém értékmérés nagy pontosság gyors térfogatmérések háttérvilágítású színes LCD kijelző egyidejű hőmérsékletmérés HOLD funkció nagy frekvenciatartomány frekvenciaértékelés robusztus ABS műanyag ház 1/2 " kondenzátor mikrofon lassú / gyors időmérés riasztás, frekvencia túllépése esetén 0.1dB felbontás 300 ms-os frissítésMűszaki adatok:Mérési tartomány35 ... 135 dBDinamikatartományú50 dBFrekvenciatartomány31,5 Hz ... 8 k..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

18 964 Ft
Nettó ár:14 932 Ft
PCE-MND 10 Hangerősségmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-MND 10
Zajmérő az IEC 61252:2002 szerint / mérési tartomány 70 ... 140 dB / krokodil kapcsok /  munkavédelmi használatra / akkumulátor élettartama >15 óra / USB interfész / Kulcszár / frekvenciasúlyozás A, C és Z / opcionális ISO kalibrációs tanúsítvánnyal   A zajmérőt kifejezetten a munkahelyi zajterhelés mérésére fejlesztették ki, és megfelel az IEC 61252:2002 szabványnak. A 70…140 dB mérési tartománnyal és A, C és Z frekvenciasúlyozással a zajmérő ideális erre. A zajmérő idősúlyozása gyors, lassú és impulzus között választható. A beépített 470 mAh-s akkumulátorral a zajmérő üzemideje >15 óra.   Egy zajmérőben legfeljebb három virtuális zajmérő állítható be. Ennek az az előnye, hogy akár három mérési etalon is képes egyszerre mérni. A zajmérő kijelzőjén akár 14 egyedileg beállítható mérési ablak látható.    Az adatok a zajmérőről közvetlenül a töltőállomáson keresztül továbbítják a számítógépet.&nbs..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

573 466 Ft
Nettó ár:451 548 Ft
PCE-432-SC 09
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-432-SC 09
Az 1. osztályú zajszintmérő minden zajmérési és frekvenciaelemzési követelménynek megfelel. A zajmérő a hangmérési funkción kívül GPS-vevővel is fel van szerelve. A GPS funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a mért értékeket egy pontos pozícióhoz rendelje.Ez az integrált precíziós impulzushangszint-mérő az összes vonatkozó szabványt és irányelvet követi (1. osztály EN/IEC 61672, ANSI S1.4-1983, ANSI S1.43-1997 EN/IEC61260 stb.) A hangszintmérő nagyon nagy megvilágítású. kijelző. A hangszintmérő kijelzője valós időben numerikusan és grafikusan mutatja a hangnyomásszintet. A professzionális zajszintmérő beépített adatgyűjtővel rendelkezik. A mérési adatokat egy micro SD kártya tárolja. Ez a kártya közvetlenül a számítógépen olvasható. A hangszintmérő USB-n keresztül a számítógéphez is csatlakoztatható, és a memória kiolvasható. A hangszintmérő utófeldolgozó szoftvere lehetővé teszi a mérési adatok kényelmes elemzését. Ennek az eszk..

Készlet információ: Rendelésre

1 600 044 Ft
Nettó ár:1 259 877 Ft
PCE-432 Hangerősségmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-432
Ez a precíziós integráló impulzuszajmérő minden vonatkozó szabványt és irányelvet követ (1. osztályú EN/IEC 61672, ANSI S1.4-1983, ANSI S1.43-1997 EN/IEC61260 stb.) A zajmérő nagyon nagy háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik. A zajmérő kijelzője numerikusan és grafikusan, valós időben mutatja a hangnyomásszintet. A professzionális zajmérő integrált adatgyűjtővel rendelkezik. A mérési adatokat egy micro SD kártya tárolja. Ez a kártya közvetlenül a számítógépen olvasható. A zajmérő USB-n keresztül a számítógéphez is csatlakoztatható, és a memória kiolvasható. A zajmérő utófeldolgozó szoftvere kényelmes mérési adatok elemzést tesz lehetővé. Az eszköz tipikus alkalmazásai a munkahelyi zajmérés, a szabályozási megfelelés, a környezeti zajértékelés, a hallásvédő kiválasztása, a megfelelő zajcsökkentő intézkedések kiválasztása és a zajexpozíció értékelése. A zajmérő impulzus funkciója lehetővé teszi rövid hangesemények rögzítését. Az integrált ok..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 340 085 Ft
Nettó ár:1 055 185 Ft
PCE-430-SC 09
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-430-SC 09
Az 1. osztályú zajszintmérő minden zajmérési és frekvenciaelemzési követelménynek megfelel. Ez az integrált precíziós impulzushangszint-mérő az összes vonatkozó szabványt és irányelvet követi (1. osztály EN/IEC 61672, ANSI S1.4-1983, ANSI S1.43-1997 EN/IEC61260 stb.) A hangszintmérő nagyon nagy megvilágítású. kijelző. A hangszintmérő kijelzője valós időben numerikusan és grafikusan mutatja a hangnyomásszintet. A professzionális zajszintmérő beépített adatgyűjtővel rendelkezik. A mérési adatokat egy micro SD kártya tárolja.Ez a kártya közvetlenül a számítógépen olvasható. A hangszintmérő USB-n keresztül a számítógéphez is csatlakoztatható, és a memória kiolvasható. A hangszintmérő utófeldolgozó szoftvere lehetővé teszi a mérési adatok kényelmes elemzését. Ennek az eszköznek a tipikus alkalmazásai a munkahelyi zajmérés, a szabályozási megfelelés, a környezeti zajértékelés, a hallásvédő kiválasztása, a megfelelő zajcsökkentő intézkedések kiválasztása és ..

Készlet információ: Rendelésre

1 450 178 Ft
Nettó ár:1 141 873 Ft
PCE-430-EKIT Hangszintmérő (1. osztály), kültéri készlettel
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-430-EKIT
PCE-430-EKIT Utcai zaj / forgalmi zajmérő készülék PCE-430-EKIT (1. osztály), beleértve a külső zajszint-szintmérő készülék készletét kézi hangszintmérő és valós idejű frekvenciaelemző / oktáv sávszűrő / szűrő frissíthető / gyors, lassú és impulzusos kiértékelés / adatgyűjtő / USB   A PCE-430-EKIT mérőeszköz segítségével ellenőrizhető az utcai zaj szintjét. A készüléket a PCE-430 hangmérővel és egy vízálló tartozékkészlettel szállítják, amely lehetővé teszi a kültéri használatot az útzaj mérésére. 1. osztályú zajszintmérő beépített oktáv szűrővel rendelkezik. Ez a szűrő opcionálisan bővíthető 1/3 oktávú sávszűrővel, és így elemezheti a hangnyomás intenzitását a 6,3 Hz és 20 kHz közötti frekvenciákon. Az utcai zaj mérőeszközének mérési tartománya 22 - 136 dbA között van.  A készülék képes mérni a zajszintet az A, B, C és Z értékelési mintákban. A PCE-430-EKIT utcai zajmérő készülék micro SD kártyán található adatgyűjtővel van felszerelve, ez az ada..

Készlet információ: Rendelésre

2 873 900 Ft
Nettó ár:2 262 913 Ft
PCE-430 Hangerősségmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-430
Professzionális hangszintmérő PCE-430 (1. osztály) kézi hangszintmérőés valós idejű frekvenciaelemző / oktávsávos szűrő / szűrő bővíthető / gyors, lassú és impulzussúlyozás / adatgyűjtő / USBA PCE-430 1. osztályú zajszintmérő minden zajmérési és frekvenciaelemzési követelménynek megfelel. Ez az integrált precíziós impulzushangszintmérő minden vonatkozó szabványt és irányelvet követ (1. osztályú EN/IEC 61672, ANSI S1.4-1983, ANSI S1.43-1997 EN/IEC61260 stb.) A PCE-430 hangszintmérő rendelkezik egy nagyon nagy megvilágított kijelzővel. A hangszintmérő kijelzője valós időben numerikusan és grafikusan mutatja a hangnyomásszintet. A professzionális zajszintmérő beépített adatgyűjtővel rendelkezik. A mérési adatokat egy micro SD kártya tárolja.Ez a kártya közvetlenül a számítógépen olvasható. A hangszintmérő USB-n keresztül a számítógéphez is csatlakoztatható, és a memória kiolvasható. A hangszintmérő utófeldolgozó szoftvere lehetővé teszi a mérési adatok kényel..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 238 638 Ft
Nettó ár:975 305 Ft
PCE-428-KIT-N
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-428-KIT-N
A PCE-428 hangszintmérő optimális hangszintmérő munkahelyeken, építkezéseken, úton, repülőtereken stb. végzett mérésekhez. A hangszintmérő 2. osztályú készülék, és oktávsávos frekvenciaszűrővel van felszerelve. Opcionálisan a PCE-428 hangszintmérő 1/3 oktáv sávú szűrővel bővíthető. A mért érték numerikus megjelenítése mellett grafikonon is látható a zajszint lefutása. A hangszintmérőnek különböző frekvenciasúlyozása van, mint például A, B, C és Z. Ezenkívül a hangmérő képes a gyors, lassú, impulzus és csúcs idősúlyozással is megjeleníteni a méréseket. A zajszintmérő mérési tartománya 25 ... 136 dbA-tól terjed 20 Hz ... 12,5 kHz frekvencián. A zajszintmérő 3 különböző mérési profillal tárolható. Itt a felhasználó eldöntheti, hogy a hangszintmérő mely paramétereket rögzítse. Például választhat a Laeq, LcPeak, LaFmax, LaFMin stb. A hangszintmérő csúcstartási funkciója lehetővé teszi a maximális hangnyomásszint rögzítését egy hosszú távú mérés során,..

Készlet információ: Rendelésre

706 039 Ft
Nettó ár:555 936 Ft
PCE-428-Kit Hangerősségmérő kalibrálással
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-428-Kit
PCE-428 Munkavédelmi mérőműszer II. osztályú oktávszűrővel, illetve 1/3 oktávszűrővel frekvencia analízishez / USB csatlakozás / adatgyűjtő / A, B, C, Z kiértékelés / Gyors, lassú és impulzus elemzés A PCE-428 optimális zajszintmérő lehet a legkülönfélébb munkahelyeken, építési területeken, közúti forgalomban, repülőtereken történő mérésekhez. II. osztályba tartozó készülékről van szó, oktávsáv frekvencia szűrővel ellátva. 1/3 oktávsáv frekvencia szűrővel bővíthető. A numerikus megjelenítés mellett grafikonon keresztül is megjeleníthető a zajszint. A zajszintmérő több különböző frekvenciaértéket mutat: A, B, C, Z. Továbbá a zajszintmérőkészülék mérései idő kiértékeléssel is bemutatható: gyors, lassú, impulzív, Peak. A hangszintmérő mérési tartománya 25....136 dbA frekvencia  20 Hz ... 12,5 kHz. 3 különböző mérési profilt képes tárolni. A felhasználó maga döntheti el, hogy mely paramétert érzékelje a készülék. Itt választhat az alábbiak közül, Laeq, LcPeak, La..

Készlet információ: Rendelésre

881 830 Ft
Nettó ár:694 355 Ft
PCE-428 Hangerősségmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-428
PCE-428 HangszintmérőII. osztályú oktávszűrővel, illetve 1/3 oktávszűrővel frekvencia analízishez / USB csatlakozás / adatgyűjtő / A, B, C, Z kiértékelés / Gyors, lassú és impulzus elemzés A PCE-428 optimális zajszintmérő lehet a legkülönfélébb munkahelyeken, építési területeken, közúti forgalomban, repülőtereken történő mérésekhez. II. osztályba tartozó készülékről van szó, oktávsáv frekvencia szűrővel ellátva. 1/3 oktávsáv frekvencia szűrővel bővíthető. A numerikus megjelenítés mellett grafikonon keresztül is megjeleníthető a zajszint. A zajszintmérő több különböző frekvenciaértéket mutat: A, B, C, Z. Továbbá a zajszintmérőkészülék mérései idő kiértékeléssel is bemutatható: gyors, lassú, impulzív, Peak. A hangszintmérő mérési tartománya 25....136 dbA frekvencia  20 Hz ... 12,5 kHz. 3 különböző mérési profilt képes tárolni. A felhasználó maga döntheti el, hogy mely paramétert érzékelje a készülék. Itt választhat az alábbiak közül, Laeq, LcPeak, LaFmax, LaFM..

Készlet információ: Rendelésre

662 809 Ft
Nettó ár:521 896 Ft
PCE-323 Hangerősségmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-323
A zajmérő mérési tartománya 30…130 dB, és ott használható, ahol zajforrásokat kell rögzíteni. Például a zajmérőt a zajszint szabályozására használják bélyegzőpréseken, szellőzőrendszereken vagy forgalmas utakon. Egy gombnyomással válthat a Bluetooth zajmérő A és C frekvenciabesorolása között. A zajmérő adatrögzítő funkciójával akár 32700 leolvasás rögzíthető. A mikrofon optimális elhelyezése érdekében a zajmérő állványra is felszerelhető.A Bluetooth interfésszel a Bluetooth hangszintmérő Android vagy iOS készülékkel is beállítható. A Bluetooth hangszintmérőről mért értékek élőben továbbíthatók és elmenthetők az ingyenes alkalmazáson keresztül. A zajmérő által mért értékek ezután CSV fájlformátumba exportálhatók további feldolgozás céljából.A zajmérő a Bluetooth interfészen kívül mini USB interfésszel is rendelkezik. Ez lehetővé teszi a Bluetooth zajmérő számítógéphez való csatlakoztatását. A Bluetooth zajmérő szoftverével a mért értékek élőben to..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

129 634 Ft
Nettó ár:102 074 Ft
PCE-322ALEQ-ICA PCE-322A hangszintmérő, kalibrációs tanúsítvánnyal és LEQ szoftverrel a LEQ érték kiszámításához
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-322ALEQ-ICA
II. osztályú hangszintmérő PCE-322ALEQ-ICA logger funkcióval/ USB interfész / mérési tartomány 30 ... 130 dB / LC kijelző / LEQ számítási szoftverrel / 32700 mért érték tárolására alkalmas memóriaA PCE-322ALEQ-ICA hangszintmérő különösen alkalmas a zajszennyezés mérésére az ipari, egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi ellenőrzés területén. A hangszintmérő logger funkcióval rendelkezik, amely akár 32700 mérési érték tárolását is lehetővé teszi. Ezáltal ideális hosszú távú megfigyeléshez. A PCE-322A hangszintmérő USB-kábellel csatlakoztatható számítógéphez.A hangszintmérővel élő mérés is lehetséges, és az adatok közvetlenül megtekinthetők és kiértékelhetők. A szoftver grafikus formátumú és táblázatos adatmegjelenítéseket kínál. Ezek az adatok átvihetők például az MS Excel programba. A hangszintmérő analóg kimenettel rendelkezik, és további, a kategóriájában egyedülálló funkciókat kínál.- Mérési tartomány 30 ... 130 dB- Felbontás 0,1 dB- USB-csatlakozó az adatátvitelhez- 32700 mért..

Készlet információ: Rendelésre

299 673 Ft
Nettó ár:235 963 Ft
PCE-322A-ICA | Zajmérő kalibrálási okirattal
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-322A-ICA
A PCE-322A zajmérő különösen alkalmas zajszennyezés mérésére az ipari, egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi monitoring területén. A zajmérő logger funkcióval rendelkezik, amely akár 32700 leolvasás tárolását teszi lehetővé. Ez ideálissá teszi a hosszú távú monitorozáshoz.A PCE-322A zajmérő USB kábellel csatlakoztatható a PC-hez. A zajmérővel élő mérés is lehetséges, és az adatok közvetlenül megtekinthetők és kiértékelhetők. A szoftver grafikus formátumú és táblázatos adatábrázolást biztosít. Ezek az adatok átvihetők például MS Excelbe. A zajmérő analóg kimenettel rendelkezik, és kategóriájában egyedülálló további funkciókat kínál.Tulajdonságok:- Mérési tartomány 30 ... 130 dB- Felbontás 0,1 dB- USB interfész adatátvitelhez- 32700 mért érték tárolható (belül)- Gyors és lassú időkiértékelés- Dátum és idő- Robusztus ABS műanyag ház- Nagy LCDTechnikai adatok:Zajszint területekAlacsony 30...80dB Közepes 50...100dB Magas 80...130dB Auto 30..

Készlet információ: Rendelésre

158 454 Ft
Nettó ár:124 767 Ft
PCE-322-SC43 Hangerősségmérő hangkalibrátorral
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-322-SC43
II. osztályú adatgyűjtő / USB interfész / mérési tartomány 30 ... 130 dB / LC kijelző / szoftverrel együtt / 32700 mérési érték tárolására alkalmas memória.A PCE-322A adatgyűjtő különösen alkalmas a hangszennyezés mérésére az ipari, egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi megfigyelés területén. Az adatgyűjtő rendelkezik logger funkcióval, amely akár 32700 mért érték tárolását is lehetővé teszi. Ezáltal ideális a hosszú távú megfigyeléshez.A PCE-322A hangszintmérő USB-kábellel csatlakoztatható a számítógéphez. A hangszintmérővel élő mérés is lehetséges, és az adatok közvetlenül megtekinthetők és kiértékelhetők. A szoftver grafikus formátumú és táblázatos adatmegjelenítéseket kínál. Ezek az adatok átvihetők például az MS Excelbe. Az adatgyűjtő analóg kimenettel rendelkezik, és további, a kategóriájában egyedülálló funkciókat kínál.II. osztályú hangkalibrátor különböző hangnyomásszintekkelA II. osztályú hangkalibrátor kalibrálási frekvenciája 1000 Hz és szinuszos hullám. Más kalibrát..

Készlet információ: Rendelésre

153 266 Ft
Nettó ár:120 682 Ft
PCE-318 Zajszintmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-318
A PCE-318 zajszintmérő megállapítja a hangerősséget már 26 dB(A)-től. Ideális eszköz a legcsekélyebb zajok mértékének meghatározására (pl. számítógépek ventillátora által keltett zaj). A 2. osztályú zajszintmérő készülék Jumbo-kijelzővel (és nagyon jó ár-érték aránnyal) optimális zajok és zörejek mérésére különböző környezetekben, például munkahelyen vagy gépek ellenőrzésekor. A készülék egyik nagy előnye a pontosságában rejlik (±1,5 dB). Egy további előnye az analóg kimenet, ami lehetővé teszi egy külső adatgyűjtő csatlakozást, így hosszú távú felvételeket is készíthet. Tulajdonságok: • 26 - 130 dB méréstartomány • 6 méréstartomány választható • analóg kimenet (AC & DC) / használható az opciósan kapható adatgyűjtővel • 99 érték tárolása, előhívása a kijelzőre • 31,5 Hz - 8 kHz frekvenciatartomány• nagy kijelző, oszlopdiagramos • beállítható méréstartományok: alacsony & magas • A és C frekvencia-értékelés • gyors és lassú időbeli értékelés ..

Készlet információ: Rendelésre

189 003 Ft
Nettó ár:148 822 Ft
Tételek: 1 - 26 / 26 (1 oldal)
Adatvédelem és Cookiek
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Cookie-k kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat ide kattintva érhet el.