Menu
Kosár

Anyagnedvesség mérők

Abszolút nedvességmérésre használható anyag nedvességmérők különböző fajtáját találhatja itt. A nedvességmérők használata nagyon egyszerű. Pár pillanaton belül a készülék megméri az abszolút nedvességtartalmát fának, építőanyagoknak, gyümölcsöknek, kávészemeknek, vagy akár papírnak, textiliáknak, gyapjúnak.


Anyagnedvesség mérők: Precíz és egyszerű mérés

A különféle anyagok nedvességének pontos és megbízható mérésére sok ágazatban szükség van az élelmiszeripartól egészen a mezőgazdaságig. Az anyagnedvesség mérők modern típusai már egyszerűen használhatóak, könnyen leolvashatóak és lépesek rá, hogy roncsolás mentesen mérjék meg a nedvesség tartalmát szinte bárminek. Textil, gabona, fa, élelmiszer, építőanyag vagy éppen gyümölcs mérése legyen a cél, bármelyik megvalósítható, csupán a megfelelő műszert kell hozzá használni.

És, hogy mire jó egy anyagnedvesség mérő? Az épületek állapotfelmérésének esetében például meg lehet vele határozni, hogy mekkora kár érte a szerkezetet egy beázás estén, hogyan haladnak a szárítási folyamatok.

Asztalos műhelyben, építkezésen, laborban, raktárban, gazdaságban is nagy hasznát lehet venni egy ilyen mérőműszernek. Átlátható a működése, néhány egyszerű gombnyomással beállítható a mérés és lekérhetőek az adatok, precíz mérés lehetséges a használatával.

Egy anyagnedvesség mérő megléte szavatolja, hogy ne érjék kellemetlen meglepetések és előre tudjunk tervezni! Vásároljon kínálatunkból!

PCE-SMM 1 nedvességmérő
Gyorsan fogy
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-SMM 1
A PCE-SMM 1 nedvességmérő a tökéletes eszköz Ön számára, ha a föld nedvességét gyorsan és egyszerűen szeretné meghatározni. A föld nedvességtartalmát a készülék 0 - 50 % méréstartományban jelzi ki. A kompakt méretek és az elemekkel való üzemeltetés mobil használatot tesz lehetővé, mialatt a stabil és vízálló burkolat megvédi a belső alkatrészeket a durvább környezeti hatásoktól. Az egyszerű mérési módszernek köszönhetően, tapasztalatlan felhasználók is azonnal használhatják ezt a nedvességmérőt. A Data-Hold-funkció és a belső adattároló maximum és minimum értékekhez megkönnyítik a munkáját. Tulajdonságok: • egyszerű kezelés • méréstartomány 50 %-ig • felbontás: 0,1 % • nagy LCD-kijelző • 250 mm hosszú szonda • Min-, Max-, és Data-Hold-funkció • gyenge elemfeszültség kijelzése • vízálló ABS-műanyag burkolat       Technikai adatok   Méréstartomány ..

Készlet információ: Készleten

131 735 Ft
Nettó ár:103 729 Ft
RH5.1 Papírnedvességmérő
Rendelésre
Gyártó: Humimeter Cikkszám: uh11994
RH5.1 papírnedvesség mérő lándzsás érzékelővel. Papírnedvesség mérő papírköteghez. Ezen felül alkalmas automatikus klíma ellenőrzésre nyomdákban és papírraktárakban. Műszaki adatok: Relatív levegő páratartalom: 0-100%, Felbontás: 0,1% RH Kalibrálás 0-90% , +/- 2% RH (25 °c-on) A hőmérséklet mértékegysége állítható: °C vagy °F Hőmérséklettartomány: -10-60 °C, Felbontás: 0,1 °C, 14-140 °F Kalibrálás: + 0,3 °C (25 °C-on) Pt 1000 DIN B Harmatpont: -55-60 °C, Felbontás: 0,1 °, -67-140 °F Hold funkció, manuális mérési érték tárolás Automatikus adatgyűjtő 10.000 mérési értékig, a mérés helyének megjelölésével Szállítói memóriakezelés Kiszállítási tartalom: RH5, elemek Előnyei: Gyors-gazdaságos-automatikusan dokumentál Gyors kiegyenlítés A mérési értékek egyszerű tárolása a kézi mérőkészüléken Optimális minőségdokumentáció Forradalmi, nagy teljesítményű kézi mérőkészülék széria innovatív szenzortechnológiával Német, angol, olasz, francia, spanyol, orosz és igény szerint to..

Készlet információ: Rendelésre

316 818 Ft
Nettó ár:249 463 Ft
PCE-WT1N nedvességmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE-kiegészítő Cikkszám: PCE-WT1N
Professzionális eszköz fűrésztelepeken, hámozó berendezések mellett, vagy más fűrészporral dolgozó gyárakban. A készülék a fűrészpor abszolút nedvességét határozza meg. Gyorsan és pontosan megállapíthatja a fűrészpor nedvességét, így még elszállításkor elszámolhat az áruval, és ha szükséges reklamálhat. Ezáltal nem kell túlzott mértékű vízmennyiségért fizetnie. További előnyei a készüléknek a gyakorlatnak megfelelő, egyszerű kezelése, a csekély mérete, és a robusztus szerkezet. Gyárilag kalibrálva van kiszállítva, de opciósan ISO kalibrálási bizonyítvánnyal is megrendelhető. Bármikor újrakalibrálható a készülék. Nagyon robusztus mérőkamrával rendelkezik a pontos nedvesség meghatározásához. Egyszerűen beleteszi a port a kamrába, lezárja, összepréseli, megnyomja készülék gombját, majd leolvassa a mérési értéket.            Fűrészpor nedvességmérő: ..

Készlet információ: Rendelésre

375 653 Ft
Nettó ár:295 790 Ft
PCE-WP24 nedvességmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-WP24
A PCE-WP24 nedvességmérő készülék alkalmas különböző fafélék nedvességének kármentes mérésére, valamint építőanyagok nedvességét is vizsgálhatjuk vele. A mérés folyamata a dielektromos konstansok és a magas frekvenciájú mérési elven alapszik. Az elektromágneses hullámok kb. 50 mm mélyen behatolnak a felület alá. A mért érték ennek következtében a felső 50 mm-nek egy középértéke. Ahhoz, hogy megkapja a mérési eredményt, csak ki kell választania a fának vagy az építőanyagnak a fajtáját (a készülék hátulján), és az elektródákat a felületre helyezni. Az eszköz gyárilag kalibrálva van kiszállítva, hosszantartó, stabil mérést garantál a mérési elvnek köszönhetően. Ezáltal nem szükséges az újbóli kalibrálás. Tulajdonságok: • egyszerű, kézi használat • fa nedvességének gyors, helyszínen való mérése • kármentesen üzemel • mérési mélység kb. 50 mm • választókapcsoló a gyors beállításhoz • pillanatok alatt mérési eredmény • próbamérés nem szükséges • 12,7 mm-es LCD-kijelző..

Készlet információ: Rendelésre

314 571 Ft
Nettó ár:247 693 Ft
PCE-WMH-3 fanedvesség mérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-WMH-3
Egy robusztus fanedvesség mérő gyakorlatias emberek számára, használható az erdőben, fűrésztelepeken, vagy a feldolgozó gyárakban. Nagyon könnyű beállítani és leolvasni; precíz és gyors méréséket végezhetünk vele. A készülék nagy előnye a kompakt kidolgozása, ami egy kalapácsra hasonlít. Automatikus hőmérséklet kompenzációval rendelkezik, és 11 különböző fafajtához tartozó funkciós görbével, amit előre beállíthat (egy kis kerék segítségével, ami a burkolat jobb szélén van). Kiválóan alkalmas favásárlóknak és fafeldolgozóknak. Tulajdonságok: • mérési eredmény pillanatok alatt (egyszerűen csak beüti a fába, majd leolvassa az értéket) • gyárilag kalibrálva van kiszállítva • hosszantartó stabilitás, nem szükséges újrakalibrálni • 11 különböző fafajtához tartozó funkciós görbe a készülékben • automatikus hőmérsékletkompenzáció • nem szükséges próbamérést végezni • jól leolvasható kijelző   Felhasználási példa 1 ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

281 754 Ft
Nettó ár:221 854 Ft
PCE-W3 nedvességmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-W3
A PCE-W3 nedvességmérő professzionális mérőkészülék használtpapír kötegek nedvességének meghatározásához. Ezáltal papírgyűjtő helyeken és papírgyárakban gyorsan és pontosan megállapíthatja a papír nedvességtartalmát, könnyen el tud számolni, majd ha szükséges reklamálni. Ennek köszönhetően nem kell túlzott mértékű vízmennyiségért fizetnie. További előnyei a készüléknek a gyakorlatnak megfelelő, egyszerű kezelése, a csekély mérete, és a robusztus beszúró szonda. Gyárilag kalibrálva van kiszállítva, de opciósan ISO kalibrálási bizonyítvánnyal is megrendelhető. Bármikor újrakalibrálható a készülék. Használata nagyon egyszerű, csak elforgatja a kapcsolót az „On” állásra, és leolvasni a mért értéket a kijelzőről. Tulajdonságok:  Robusztus penetrációs szonda  Világos kijelző  Egyszerű kezelés  Iso kalibrálási jegyzőkönyv     Technikai adatok   Méréstart..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

287 484 Ft
Nettó ár:226 365 Ft
PCE-PMI 3 Épület nedvességmérő
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PMI 3
Nedvességmérő különböző menü nyelvekkel / digitálisan forgatható kijelző / automatikus kikapcsolás/ beton és fa számára    A nedvességmérő egy kicsi és megbízható mérőeszköz a nedvesség meghatározására betonban és fában.  A skála kiválasztása után a szükséges mérés elvégezhető a nedvességmérővel. A mérési eredmény néhány másodperc múlva számszerűen és grafikusan megjelenik a nedvességmérőn.    A nedvességmérőn a riasztási határértékek beállíthatók. Amint a beállított riasztási határérték túllépésre kerül, a nedvességmérő akusztikus riasztást vált ki. Annak érdekében, hogy a behelyezett elemeket sokáig használhassuk, a mérőeszköz 5 perc után kikapcsol, ha nem használja.  A mérésnél a nedvességmérőt helyezzük a vizsgálandó felületre. A mért értéket a megfelelő skála alkalmazásával CM% értékre konvertálja a készülék. - fa és beton mérésekhez - ergonómikus forma csúszásgátló gumival - egyénileg b..

Készlet információ: Rendelésre

131 735 Ft
Nettó ár:103 729 Ft
PCE-PMI 2 Épület nedvességmérő
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PMI 2
Páratartalom mérésére –beton/ fa/ gipsz/ MAX funkció/ Automatikus kikapcsolás/ LCD kijelző háttér világítással  A PCE-PMI 2-vel különböző felületeken (fa, fal, esztrich beton) végezheti el a páratartalom ellenőrzését, mérését. A falak, fa, beton, faszén indikatív nedvessége mérhető, az indikatív nedvesség számos különböző jellemzővel bír.  A kezelői felületen a funkciókat könnyedén változtathatja. További jellemzője az anyag nedvesség-indikátor riasztó funkciója, amely szintén beállítható. A LED kezelőpanel lehetővé teszi az optikai nedvesség értékelést. Az eszköz építkezéseken is kiváló, az input anyagok és a referencia mérések esetében a termelési folyamatokban.   Tulajdonságok: -          behatolás mélysége 50 mm  -          maximum értékek tárolása  -          20 mérési görbe különböző any..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

69 227 Ft
Nettó ár:54 510 Ft
PCE-MWM 240-B Online nedvességmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-MWM 240-B
PCE-MWM 240-A VHF sáv érzékelő / folyamatos nedvességmérés ömlesztett árukban (konténerek / silók) Kifejezetten az ömlesztett áruk nedvességtartalmának mérésére kifejlesztett nedvességérzékelő konténerekbe, silókba, vályúkba, tölcsérekbe, elosztókba, szállítócsigás szállítószalagokba és szállítószalagokba szerelik. Ömlesztett anyagként vagy folyós tömegként kapható anyagok, például rostok, kavics, fűrészpor, pernye (ásványi anyag), faforgács (max. 5 cm² terület), állati takarmány, gabona, liszt, magvak, paszták folyamatosan mérhető a folyamat során, minden probléma nélkül.   Ennek a páratartalom-érzékelőnek a mérési elve is a VHF tartományban lévő hullámok használatán alapul. A páratartalom mérésére szolgáló egység egy elektronikai dobozból és magából a páratartalom érzékelőből áll. Az érzékelő rész két változatban készül. Mindkettő AISI321 rozsdamentes acélbóll (csőátmérő 15 ... 30 mm), de szerkezeti felépítésükben különböznek egymástól. 1. változat (PCE-..

Készlet információ: Rendelésre

2 812 852 Ft
Nettó ár:2 214 844 Ft
PCE-MWM 240-A Online nedvességmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-MWM 240-A
PCE-MWM 240-A VHF sáv érzékelő / folyamatos nedvességmérés ömlesztett árukban (konténerek / silók) Kifejezetten az ömlesztett áruk nedvességtartalmának mérésére kifejlesztett nedvességérzékelő konténerekbe, silókba, vályúkba, tölcsérekbe, elosztókba, szállítócsigás szállítószalagokba és szállítószalagokba szerelik. Ömlesztett anyagként vagy folyós tömegként kapható anyagok, például rostok, kavics, fűrészpor, pernye (ásványi anyag), faforgács (max. 5 cm² terület), állati takarmány, gabona, liszt, magvak, paszták folyamatosan mérhető a folyamat során, minden probléma nélkül.   Ennek a páratartalom-érzékelőnek a mérési elve is a VHF tartományban lévő hullámok használatán alapul. A páratartalom mérésére szolgáló egység egy elektronikai dobozból és magából a páratartalom érzékelőből áll. Az érzékelő rész két változatban készül. Mindkettő AISI321 rozsdamentes acélbóll (csőátmérő 15 ... 30 mm), de szerkezeti felépítésükben különböznek egymástól. 1. változat (PCE-..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

2 599 752 Ft
Nettó ár:2 047 049 Ft
PCE-MWM 200   Online nedvességmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-MWM 200
A nedvességmérő a homokban lévő nedvesség mérésére szolgáló érzékelő, amely egy központi szondából áll, amelyet négy további szonda vesz körül. A szondák és érzékelőházak AISI 321 rozsdamentes acélból készülnek. Mikrohullámú nedvességmérőnk ideálisan alkalmas folyékony anyagokkal, például fűtőolajjal, cementgyártásból származó iszapokkal, tüzelőanyagokkal (CWF) rendelkező tartályokba történő beépítésre. Az érzékelőház és szondái AISI 321 rozsdamentes acélból készülnek. A csavar átmérője - 12 mm, a középső és a környező szondák közötti távolság - 25 mm. Ez a nagy távolság a szondák között is nagy ellenállást biztosít az eltömődéssel szemben. Az érzékelő teteje csatlakozóként szolgál egy belső csőmenettel, amely lehetővé teszi az érzékelő felszerelését egy 33 mm átmérőjű csőre. Az érzékelőt és az elektronikus egységet összekötő kábel légmentesen van a csőben. Egy ilyen érzékelőegység lehetővé teszi a tartályban való merítési mély..

Készlet információ: Rendelésre

2 237 207 Ft
Nettó ár:1 761 580 Ft
PCE-MMK 1 Nedvességmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-MMK 1
Univerzális nedvességmérő relatív és abszolút páratartalomhoz/ külső és belső szonda fához, építőanyaghoz és papírhoz/ manuális hőmérséklet kompenzáció/ illeszthető hosszabbító/ különféle választható anyagok Az univerzális nedvességmérőt technikusok és mérnökök mobil alkalmazásra tervezték, szakvélemény kidolgozására vagy árubeérkezések ellenőrzésére. A nedvességmérő nemcsak az építőanyagok, hanem a helyiség levegőjének abszolút páratartalmát is megmutatja. A kijelzőn rögtön megjelenik egy referenciaérték százalékos formában, így az átszámítás nem szükséges. A szállítási csomag 3 különböző szondát tartalmaz, fához, építőanyaghoz és papírhoz. A 4 különböző mérésmóddal rendelkező nedvességmérő, a megfelelő szondát kiválasztja,130 variálható fafajta, 19 építőanyag (cement, vakolat, habarcs, beton…), száraz-nedves mutató a referenciaméréshez, és egy index-mód, melynek segítségével az abszolút páratartalomra következtethetünk. Az önellenőrzés funkció segítségével a helyes munkahelyi fun..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

236 957 Ft
Nettó ár:186 580 Ft
PCE-MA 200 Nedvességmérő szárítókemence
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-MA 200
A műszerrel mérhető a különböző anyagok súlya és azok nedvessége. A készüléknek van egy fűtőkamrája, amely a halogénlámpáival 199 ° C-ra melegíthető. A készülék ebben a kamrában megszárítja a mérési mintát, majd a tömegkülönbség alapján kiszámítja a nedvességtartalmat. Így a 0,01g-os pontosságnak köszönhetően a legkisebb eltérések is leolvashatók a készülékről. Az eredmények a nagy LC-kijelzőn kerülnek megjelenítésre. A műszer tárhelyében akár 15 különböző szárítási program menthető el. Ezáltal kitűnően használható például a granulátumok, gyöngyök vagy tápok minőségellenőrzésre. A készülék az RS-232 interfészen keresztül PC-hez is csatlakoztatható. A mellékelt 100 g-os súly és az integrált kalibrálási funkció révén a készülék bármikor újra kalibrálható. - Fűtőkamra a nedvesség meghatározására - RS-232 interfész - Memória akár 15 szárítási programhoz - Állítható fűtési idő - Egyszerű működtetés - Kalibrációs funkció az újra kalibráláshoz - 100 g kalibrációs súly a s..

Készlet információ: Rendelésre

638 048 Ft
Nettó ár:502 400 Ft
PCE-HMM 50 Nedvességmérő szénához és szalmához
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-HMM 50
A széna és a szalma PCE-HMM hőmérő professzionális mérőeszköz a páratartalom és a hőmérséklet meghatározására a mérendő anyag átlyukasztásával. A széna és szalma hőmérőt a mezőgazdaságban, a széna- és szalmakereskedelemben, a szárítórendszerekben és még sok más helyen használják.  A PCE-HMM hőmérő stabil mérőszonda rozsdamentes acélból készült, és négy különböző hosszúságban (25 cm, 50 cm, 100 cm, 200 cm) elérhető. A széna és a szalma hőmérője robusztus felépítésével, kiváló minőségű anyagaival és az ergonomikus fa fogantyúval nyűgöz le. A páratartalom mérési tartománya 9 - 70%, felbontása 0,1% és pontossága 0,8%. A páratartalom mellett a hőmérséklet 0 - +100 °C tartományban is mérhető. A gyors nedvességmeghatározáshoz a bála különböző pontjain a PCE-HMM hőmérővel végzett mérés során a mért érték folyamatosan megjelenik az LCD kijelzőn. A széna és a szalma hőmérője tartási, átlag- és számláló funkciókkal is rendelkezik.  Tulajdon..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

259 876 Ft
Nettó ár:204 627 Ft
PCE-HMM 25 Nedvességmérő szénához és szalmához
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-HMM 25
A széna és a szalma PCE-HMM hőmérő professzionális mérőeszköz a páratartalom és a hőmérséklet meghatározására a mérendő anyag átlyukasztásával. A széna és szalma hőmérőt a mezőgazdaságban, a széna- és szalmakereskedelemben, a szárítórendszerekben és még sok más helyen használják. A PCE-HMM hőmérő stabil mérőszonda rozsdamentes acélból készült, és négy különböző hosszúságban (25 cm, 50 cm, 100 cm, 200 cm) elérhető. A széna és a szalma hőmérője robusztus felépítésével, kiváló minőségű anyagaival és az ergonomikus fa fogantyúval nyűgöz le.A páratartalom mérési tartománya 9 - 70%, felbontása 0,1% és pontossága 0,8%. A páratartalom mellett a hőmérséklet 0 - +100 °C tartományban is mérhető. A gyors nedvességmeghatározáshoz a bála különböző pontjain a PCE-HMM hőmérővel végzett mérés során a mért érték folyamatosan megjelenik az LCD kijelzőn. A széna és a szalma hőmérője tartási, átlag- és számláló funkciókkal is rendelkezik. Tulajdonságok:- Páratartalom méré..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

259 876 Ft
Nettó ár:204 627 Ft
PCE-HMM 100 Nedvességmérő szénához és szalmához
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-HMM 100
A PCE-HMM hőmérő szénához és szalmához egy professzionális mérőeszköz a nedvesség és a hőmérséklet meghatározásához a mérőlándzsa behelyezésével. A széna- és szalmahőmérőt a mezőgazdaságban, a széna- és szalmakereskedelemben, szárítórendszerekben és még sok másban használják. A PCE-HMM hőmérő stabil mérőlándzsája rozsdamentes acélból készült, és négy különböző hosszúságban (25 cm, 50 cm, 100 cm, 200 cm) kapható. A széna és szalma hőmérője lenyűgöz robusztus felépítésével, kiváló minőségű anyagokkal és ergonomikusan kialakított fa nyéllel. A páratartalom mérési tartománya 9 ... 70%, felbontása 0,1%, pontossága 0,8%. A páratartalom mellett a hőmérséklet 0 ... +100 °C tartományban mérhető. A PCE-HMM hőmérővel végzett mérés során a mért érték folyamatosan megjelenik az LCD kijelzőn a gyors nedvességmeghatározás érdekében a bála különböző pontjain. A széna és szalma hőmérőjének tartási, átlagolási és számláló funkciója is van.Tulajdonságok:- Páratartalom m..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

317 696 Ft
Nettó ár:250 154 Ft
PCE-HGP Anyagnedvesség mérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-HGP
      Ez az anyagnedvesség mérő professzionális a klímamérésekben vagy károsodott épület szakvélemény adásánál. A relatív nedvesség mellett méri a szobahőmérsékletet, és az abszolút nedvességet is az építészeti anyagoknál és a fánál is. Az harmatpontot is megállapítja. Egyszerűen kezelhető és a súlya is könnyű.. Az anyagnedvesség mérőnek van egy külső beszúró tűje az abszolút anyagnedvesség mérésére(fa és építészeti anyagok), egy kombinált szenzor a légnedvességre és a hőmérsékletre. A relatív nedvesség mérésére szolgál a kapacitativ nedvességszenzor. Nedvességmérés a falon       Kijelző           Technikai ismertető   Mérések a relatív nedvességre és hőmérsékletre egy kombi szenzoron keresztül Mérési terület  0 ... 100 % rel.nedv. / - 5 ... ..

Készlet információ: Rendelésre

269 773 Ft
Nettó ár:212 420 Ft
PCE-A 344W Nedvességmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-A 344W
Az iszapkonzisztencia-mérő eszköz (oldott anyagok, szilárd anyagok detektálása a szennyvízben) a mikrohullámú mérés elvén alapszik. Az érzékelőt elsősorban települési szennyvíztisztító telepeken vagy ipari üzemek konzisztenciájának mérésére szánják. Az érzékelő méri a szennyvíz pontos szilárdanyag-tartalmát (teljes, aktív iszap).A korábban telepített mikrohullámú érzékelőkkel akár 20% -os flokkuláns-megtakarítást sikerült elérni - ami nagy költségcsökkenést jelent. A megtérülési idő néhány hétre vagy hónapra csökken (a szennyvíztisztító telep méretétől és típusától függően).Az A 344W használata szennyvíztisztító telepeken lehetővé teszi:- A műszaki előírások és az ökológiai előírások betartását- Az automatizálási folyamat optimalizálását a szennyvíz területén- A polimerek fogyasztásának csökkentését - az energiafogyasztáscsökkenését- A kevesebb laboratóriumi elemzés számában- A flokkulánsok optimális adagolása  (Az optimális dózis csak a szilárdanyag-tartalom nagyon..

Készlet információ: Rendelésre

7 162 354 Ft
Nettó ár:5 639 648 Ft
FS2 Gabona nedvességmérő
Rendelésre
Gyártó: Humimeter Cikkszám: uh11753
FS2 Gabona nedvességmérő. Alkalmas a mezőgazdaság, kereskedelem, élelmiszeripar és takarmányipar számára. Gabonanedvesség mérő kukoricához, rozshoz, tritikáléhoz, búzához, tönkölybúzához, árpához, zabhoz, repcéhez, tökmaghoz, borsóhoz, szójababhoz, tűzbabhoz, lóbabhoz, jatrophához, napraforgómaghoz, hajdinához, hántolt és hántolatlan rizshez, barna rizshez. Igény szerint további gabonafajták is mérhetőek. Teljes gabonaszem nedvességmérő 300 g minta mennyiséggel és minta hőmérsékletméréssel. Az FS2 nagy teljesítményű gabona nedvességmérő minden kukorica- és gabonafajta nedvességtartalmának meghatározására szolgál. A mért értékek a beépített adatgyűjtőn keresztül tárolhatók, további adatokkal bővíthetők és később újra lehívhatók. Lehetőség van a Hold funkció használatára is. Ennek segítségével a mért értékek a kijelzőn a következő gombnyomásig befagyaszthatók. A mérési pontosság és a reprodukálhatóság növelése érdekében, a mérés hektoliter kompenzált, ami a mintamennyisége..

Készlet információ: Rendelésre

451 225 Ft
Nettó ár:355 295 Ft
FMW T ultrahangos fanedvességmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: FMW-T
Különböző építőanyagok abszolút nedvességének meghatározására szolgál. A készülék egy csatlakozóval rendelkezik, amihez külső érzékelőt csatlakoztathatunk. Előre beállíthatjuk, hogy milyen építőanyagot vizsgálunk és korrigálhatjuk manuálisan a hőmérsékletet a pontosabb mérés érdekében. Kiválóan alkalmas eszköz a beérkezett anyagok ellenőrzésére, valamint a helyszíni mérésre (pl.: beton, azbeszt, cement, gipsz, mészkő, padlófajták, téglafajták). A készülékre különböző építőanyagok funkciós görbéi vannak tárolva, amiket egyszerűen gombnyomással előhívhat. Minden esetben a mért anyaghoz illeszkedő mérőszondát kell kiválasztania. Kiegészítő tartozékkén többféle szonda áll rendelkezésre. Ezáltal szinte minden építőanyag nedvességét megvizsgálhatja.     Tulajdonságok: • nagy pontosság • robusztus • AS/ NZS 1080.1 ajánlott funkciós görbe • beállítható fafajták • beállítható építőanyagok • beállítható papírfajták • manuális hőmérsékletkorrigálás • beállítható automatikus kikapcsolás ..

Készlet információ: Rendelésre

240 927 Ft
Nettó ár:189 706 Ft
FMW B nedvességmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: FMW-B
Különböző építőanyagok abszolút nedvességének meghatározására szolgál. Az innovatív érzékelővel történő mérés során az anyag nem sérült, sőt bevonatokon vagy fólián keresztül is mérhető a nedvességtartalom.FMW típusú mikroprocesszorral vezérelt nedvességmérő fa és építőanyagok mérésére. Az FMW-B azonnal megméri a nedvességtartalmat, amikor a készülék hátsó oldalát a mérendő anyaghoz tartják. Mivel a fa fajsúlya megadható az FMW-B-ben, minden fafaj rendkívül pontosan mérhető. Az FMW-B 250 és 1100 kg / m³ közötti fára állítható be.  Az FMW-B különösen alkalmas késztermékek, például ajtótokok, ajtók, bútorok stb. Az FMW-B csak megérintve méri a fát és építőanyagot, és a nagyfrekvenciás méréstechnika miatt a festékrétegek károsodása  nélkül fog méréseket végezni. Így az FMW-B nedvességmérő ideális az utolsó és gyors ellenőrzésekhez! Műszaki adatok·         Kapacitív nedvességmérés·   &..

Készlet információ: Rendelésre

247 252 Ft
Nettó ár:194 687 Ft
FME nedvességmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: FME
Különböző építőanyagok abszolút nedvességének meghatározására szolgál. A készülék egy csatlakozóval rendelkezik, amihez külső érzékelőt csatlakoztathatunk. Előre beállíthatjuk, hogy milyen építőanyagot vizsgálunk és korrigálhatjuk manuálisan a hőmérsékletet a pontosabb mérés érdekében. Kiválóan alkalmas eszköz a beérkezett anyagok ellenőrzésére, valamint a helyszíni mérésre (pl.: beton, azbeszt, cement, gipsz, mészkő, padlófajták, téglafajták). A készülékre különböző építőanyagok funkciós görbéi vannak tárolva, amiket egyszerűen gombnyomással előhívhat. Minden esetben a mért anyaghoz illeszkedő mérőszondát kell kiválasztania. Kiegészítő tartozékkén többféle szonda áll rendelkezésre. Ezáltal szinte minden építőanyag nedvességét megvizsgálhatja. Tulajdonságok: • nagy pontosság • robusztus • AS/ NZS 1080.1 ajánlott funkciós görbe • beállítható fafajták • beállítható építőanyagok • beállítható papírfajták • manuális hőmérsékletkorrigálás • beállítható autom..

Készlet információ: Rendelésre

433 845 Ft
Nettó ár:341 610 Ft
FMD 6 nedvességmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: FMD 6
Különböző építőanyagok abszolút nedvességének meghatározására szolgál. A készülék egy csatlakozóval rendelkezik, amihez külső érzékelőt csatlakoztathatunk. Előre beállíthatjuk, hogy milyen építőanyagot vizsgálunk és korrigálhatjuk manuálisan a hőmérsékletet a pontosabb mérés érdekében. Kiválóan alkalmas eszköz a beérkezett anyagok ellenőrzésére, valamint a helyszíni mérésre (pl.: beton, azbeszt, cement, gipsz, mészkő, padlófajták, téglafajták). A készülékre különböző építőanyagok funkciós görbéi vannak tárolva, amiket egyszerűen gombnyomással előhívhat. Minden esetben a mért anyaghoz illeszkedő mérőszondát kell kiválasztania. Kiegészítő tartozékkén többféle szonda áll rendelkezésre. Ezáltal szinte minden építőanyag nedvességét megvizsgálhatja.     Tulajdonságok: • nagy pontosság • robusztus • AS/ NZS 1080.1 ajánlott funkciós görbe • beállítható fafajták • beállítható építőanyagok • beállítható papírfajták • manuális hőmérsékletkorr..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

560 349 Ft
Nettó ár:441 220 Ft
FMC nedvességmérő külső mérőcsappal
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: FMC
Különböző építőanyagok abszolút nedvességének meghatározására szolgál. A készülék egy csatlakozóval rendelkezik, amihez külső érzékelőt csatlakoztathatunk. Előre beállíthatjuk, hogy milyen építőanyagot vizsgálunk és korrigálhatjuk manuálisan a hőmérsékletet a pontosabb mérés érdekében. Kiválóan alkalmas eszköz a beérkezett anyagok ellenőrzésére, valamint a helyszíni mérésre (pl.: beton, cement, gipsz, mészkő, padlófajták, téglafajták). A készülékre különböző építőanyagok funkciós görbéi vannak tárolva, amiket egyszerűen gombnyomással előhívhat. Minden esetben a mért anyaghoz illeszkedő mérőszondát kell kiválasztania. Kiegészítő tartozékkén többféle szonda áll rendelkezésre. Ezáltal szinte minden építőanyag nedvességét megvizsgálhatja. Tulajdonságok: • nagy pontosság • robusztus • AS/ NZS 1080.1 ajánlott funkciós görbe • beállítható fafajták • beállítható építőanyagok • beállítható papírfajták • manuális hőmérsékletkorrigálás • beállítható automatikus..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

370 593 Ft
Nettó ár:291 806 Ft
Tételek: 1 - 24 / 24 (1 oldal)
Adatvédelem és Cookiek
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Cookie-k kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat ide kattintva érhet el.