var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-24344335-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Menu
Kosár

Autóipari mérőeszközök - készülékek

PCE-AT 5 Gépjármű fordulatszámtesztelő
Gyorsan fogy
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-AT 5
A PCE-AT 5 egy kézi, mobil fordulatszámmérő belső égésű motorokhoz. A nagy digitális kijelzőről tisztán és gyorsan leolvashatja a beállításokat (hány ütemű/hengerű) és a fordulatszámot. A fordulatszámmérő a kompakt méreteinek köszönhetően nagyon rugalmasan használható, és szervizen kívül is alkalmazható készülék. Az egyhengeres, kétütemű motoroktól a nyolchengeres, négyütemű motorokig használhatják ezt az eszközt profi szerelők, és az egyszerű használatnak köszönhetően hobbiszerelők is. A háttér-világításos kijelző, és a zseblámpa funkciónak köszönhetően rossz fényviszonyok között is dolgozhat ezzel a készülékkel. Tulajdonságok: • minden elektromos gyújtással működő belső égésű motor fordulatszámát méri (1 hengeres kétütemű… 8 hengeres négyütemű) • 1,10 m hosszú tesztvezeték induktív felvevővel, amit a gyújtózsinórra kell helyezni • stabil, ABS-műanyag burkolat • 6 karakteres, háttér-világításos kijelző • zseblámpa funkció     Technikai adatok   ..

Készlet információ: Készleten

25 502 Ft
Nettó ár:20 080 Ft
PCE-VE 340N Videó endoszkóp
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 340N
Ez a videóendoszkóp kiváló segítség szakembereknek, karbantartóknak, fejlesztőmérnököknek. Optikai betekintést tesz lehetővé gépek, készülékek, berendezések vizsgálatához, így nem szükséges megbontani, szétszerelni azokat. A látott kép és videó is lementhető a memóriába, amit később számítógépre másolhatunk. A kábel átmérője csupán 5,5 mm, így még a legkisebb lyukakba, hézagokba is befér. Tulajdonságok: • 10 m kábelhossz • Kép és videó rögzítés lehetséges • A flexibilis kábel lehetővé teszi a betekintés a nehezen hozzáférhető helyekre is, 70°, 90°,110°-os tükör a kofferben • Átmérő: 5,5 mm • LED lámpa • Memóriakártya 2GB • Figyelem! Orvosi célokra nem használható!   Technikai adatok   Modell  PCE-VE 320, PCE-VE 330, PCE-VE 340, Flexibilis kábelhossz     1000 mm,   2000 mm,   10000 mm, ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

587 050 Ft
Nettó ár:462 244 Ft
PCE-VE 320N Videóendoszkóp
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 320N
Ez a videóendoszkóp kiváló segítség szakembereknek, karbantartóknak, fejlesztőmérnököknek. Optikai betekintést tesz lehetővé gépek, készülékek, berendezések vizsgálatához, így nem szükséges megbontani, szétszerelni azokat. A látott kép és videó is lementhető a memóriába, amit később számítógépre másolhatunk. A kábel átmérője csupán 5,5 mm, így még a legkisebb lyukakba, hézagokba is befér. Tulajdonságok: • 1 m kábelhosszal • Kép és videó rögzítés lehetséges • A flexibilis kábel lehetővé teszi a betekintés a nehezen hozzáférhető helyekre is • Átmérő: 5,5 mm • LED lámpa • Memóriakártya 512 MB • Figyelem! Orvosi célokra nem használható!         Technikai adatok   Modell  PCE-VE 320, PCE-VE 330, PCE-VE 340, Flexibilis kábelhossz  1000 mm.,   2000 mm,      10000 mm, ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

430 112 Ft
Nettó ár:338 671 Ft
PCE-S 41 Elektromos sztetoszkop
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-S 41
   Elemmel üzemelő kézi sztetoszkóp. A készüléket gépek zörejének (csapágyak, ventilátor szelepek, szivattyúk) felkutatására használják. Kiváló szerszám gyárakban zaj és vibrációellenőrzéshez, azoknak az embereknek a számára, akik a karbantartásért felelősek, így megvan a lehetőségük a hiba forrását felismeri, mielőtt bekövetkezne a berendezés vagy gép meghibásodása. A készülék burkolata ABS-műanyag, ami kényelmes kezelést eredményez a szép design mellett. Használat közben Piezo Transducer-ként funkcionál, ami a leghalkabb zörejt is felfedezi. A nagy érzékelő a hangok 3 fokozatban történő ellenőrzését szolgálja, így az érzékelt zajok hangerejét szabályozhatja. A kiválasztott hangerőt 3 fényemittáló dióda jelzi ki. A fejhallgató fel van szerelve két beállítható fülvédővel, és 2 m kábel tartozik hozzá.      Technikai adatok: Frekvenciatartomány  100 Hz - 10 kHz Hangerő  beállítható Áramellátás  1..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

75 569 Ft
Nettó ár:59 503 Ft
PCE-CT 28 Vastagság mérő
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CT 28
A PCE-CT-28 egy kimagasló tudású készülék nagyon kedvező árral, a roncsolásmentes mérésekre acél / vas és nemvas alapú fémekhez. A nagy előnye az automatikus anyagfelismerés, átkapcsolás nem szükséges. A rétegvastagság mérővel nagyon egyszerűen tudunk méréseket végezni , nagy pontosság mellett. Ideális az autóiparban, ahol a mérendő felület lehet acél, vagy alumínium karosszéria.         Tulajdonságok: · Méréstartomány 1250 µm.-ig · Fémes és nem fémes anyagoknál: vason, fémen, alumíniumon, rézen és nemesacélon · Nagy méréstartomány · Precíz mérés · Integrált szonda · Iso kalibrálási lehetőség     Technikai adatok   Mérési tartomány  0 ... 1250 µm Felbontás  0,1µm 0,0 ... 99,9 µm   1 µm 100 ... 1250 µm Pontosság  ±2 % vagy ±2,5 µm Legkisebb mérési felület  6 x 6 mm Minimális vastagság  ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

249 190 Ft
Nettó ár:196 213 Ft
PCE-CBA 20 | Autóakkumulátor teszter
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CBA 20
A teszter ellenőrzi a 12 V-os és 24 V-os indítóakkumulátorok állapotát az akkumulátor feszültségén keresztül a töltési ciklus során, indításkor vagy alapjáraton. A termék az akkumulátor feszültségét használja annak meghatározására, hogy az indítóakkumulátor működőképes-e. A műszer az LC kijelzőn %-ban is mutatja az akkumulátor állapotát, és javaslatot tesz arra vonatkozóan, hogy szükség esetén cserélni kell-e az indítóakkumulátort. Az akkumulátor feszültségmérővel történő tesztelésekor az autó indításakor az akkumulátor feszültségesését a tesztkészülék méri. A feszültségkülönbség a 12V-os vagy 24V-os akkumulátor állapotáról ad információt. A voltmérő az akkumulátor ellenőrzése mellett az autó generátorát is képes ellenőrizni. Minden mérés és vizsgálati eredmény megjelenik az LCD-n. Az akkumulátor feszültségének mérésére a voltmérő Kelvin terminálokat használ 70 cm hosszú mérővezetékeken.Tulajdonságok:- 12 V-os és 24 V-os indítóakkumulátorok teszt..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

42 197 Ft
Nettó ár:33 226 Ft
PCE-CBA 10 | Autóakkumulátor teszter
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CBA 10
A PCE-CBA 10 feszültségmérő egy autóakkumulátor-tesztelő, és lehetővé teszi az indítóakkumulátorok gyors és egyszerű tesztelését 12 V-os feszültséggel. A feszültségmérő különféle tesztmódokkal rendelkezik az autó akkumulátorának állapotának meghatározására. A feszültségmérő készülék LC kijelzője intuitív módon végigvezeti a felhasználót a beállításokon és a különböző üzemmódokon.A feszültségmérő DIN, KIS, IEC, EN, GB, SAE és MCA autóakkumulátorokhoz használható. Az akkumulátor teszteléséhez a voltmérő többek között az indítóáramot is mérheti, hogy meghatározza az autó akkumulátorának kapacitását 30 és 100 Ah közötti tartományban. Tulajdonságok:- LCD kijelzö- többnyelvű menü- 12 V-os indítóakkumulátorokhoz- különböző vizsgálati módok- gyors mérés- szabványok DIN, JIS, EN, IEC, SAE, GB és MCATechnikai adatok:Mérési objektum12V-os indító akkumulátorokAkkumulátor szabványokDIN, JIS, IEC, EN, GB, SAE, MCATesztidő3 ... 10 sHidegindítási áram CCA100 ... 1700 AAkkumulátor kapaci..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

12 991 Ft
Nettó ár:10 229 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)

Autóipari mérőeszközök és készülékek műhelyek, szakemberek számára!

Amikor egy jármű, egy autó működése leáll vagy a megszokottól eltérő hangokat, tüneteket produkál, akkor valószínűleg javításra szorul. Az autó tulajdonosok általában ennél többet nem is tudnak megállapítani, ha nem rendelkeznek némi műszaki ismerettel vagy előképzettséggel. Nincs más megoldás, irány az autószerelő műhely. 

Ma már az autószerelőknek is könnyebb dolga van, ha arról van szó, hogy fel kell mérni egy jármű állapotát és meghatározni a hiba pontos okát, helyét és mértékét. Az autószerelés eszközei és berendezései olyan, modern autóipari mérőeszközökkel bővültek, amik segítenek gyorsabban, pontosabban diagnosztizálni egy autó, egy jármű állapotát. Tehát az autóipari mérőeszközök nem a szerelésben, javításban vagy felújításban játszanak szerepet, hanem ezeknek a tevékenységeknek a pontosabb, gyorsabb és nem utolsó sorban költséghatékonyabb kivitelezéséhez járulnak hozzá.

Milyen autóipari mérőeszközökre lehet szükség egy olyan műhelyben, ahol naponta műszaki problémákat kell megoldani? A szíjfeszességmérő megbízható eredményeket produkál, méghozzá pontosan és gyorsan. A fékfolyadék teszter és a szivárgáskereső olyan hibadiagnosztikai eszközök, amik azonnal kimutatják, ha valamelyik alkatrész sérült és egy adott helyen folyadék szivárgás észlelhető. Minden karbantartás, ellenőrzés és célzott hibakeresés alkalmával érdemes ezeket az autóipari mérőeszközöket alkalmazni. Ezek és egyéb műszerek is elérhetőek webshopunkban.

A cégünk termék kínálatában az autóipari mérőeszközök korszerű és ár-érték arányban meggyőző választékát kínáljuk azoknak, akiknek szüksége van megbízható termékre. Első sorban profi szakemberek, autószerelő műhelyek veszik hasznát az általunk forgalmazott termékeknek, de egyes autóipari mérőeszközök akár hobbi szerelők, vállalkozókedvű autótulajdonosok számára is hasznosnak bizonyulhatnak. Amennyiben kérdése van valamelyik általunk forgalmazott műszerről, csak lépjen kapcsolatba csapatunkkal és kérdezzen minket a honlapunkon szereplő valamelyik elérhetőségen