var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-24344335-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Menu
Kosár

Endoszkópok - boroszkópok


Az endoszkóp lehetővé teszi a betekintést a gépek, berendezések belsejébe, ezáltal ideális eszköz a karbantartáshoz. Hajlékonysága, csekély tömege és kitűnő optikája nagymértékben hozzájárul a problémás területek felfedezéséhez a gépek szétszerelése nélkül. Az endoszkópokat elsősorban elektromos karbantartók, biztonságtechnikai szakemberek, műszerészek, gépjárműszerelők használják, de minenféle ipari területen megtalálhatók. Tréningeknél és továbbképzéseknél is kiválóan alkalmazható illusztrációs eszköz, ezért akár iskoláknak, felsőoktatásnak is ajánljuk.

PCE-VE 900N4 Endoszkóp kamera
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 900N4
A borescope 1,2 m hosszú endoszkóp kábellel rendelkezik. Ez a mindössze 2 mm átmérőjű boroszkóp nagyon kis hozzáféréssel rendelkező üregek megtekintésére használható. A boroszkóp kamera feje szabadon mozgatható 4 irányban. Különösen a motorok, turbinák stb. karbantartása során az endoszkóp nagy felbontású kijelzője jó betekintést nyújt az üregekbe és a nehezen elérhető helyekre. A mozgó kamera felbontása 400 x 400 pixel. A látómező 80 °, ami azt jelenti, hogy az endoszkóppal nagyon nagy képfelvételek készíthetők az ellenőrizendő tárgytól viszonylag rövid távolságra. A borescope összes felvétele menthető képként vagy videóként. Ez segít pontosan dokumentálni az alkatrészek sérülését. A nagyon kicsi kamera fókusztávolsága 5 és 50 mm között van.A borescope Li-Ion akkumulátorral van felszerelve, és opcionálisan tápegységgel is működtethető. A kamera kábel védettségi foka IP58. Ez azt jelenti, hogy a boroszkóp nehéz és zord ipari környezetbe..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

5 846 309 Ft
Nettó ár:4 603 393 Ft
PCE-VE 800N4 Endoszkóp kamera
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 800N4
Endoszkóp átmérő 2,8 mm / gépalkatrészek, üregek ellenőrzésére ... / állítható LED-es világítás / négy irányú kamerafej / adattároló / IP58   Az endoszkópnak 1,5 m hosszú endoszkópkábele van. A csak 2,8 mm átmérőnek köszönhetően a legkisebb üregek is jól megvizsgálhatók. Az endoszkóp kamerafeje szabadon mozoghat 4 irányban. Különösen a motorok, turbinák stb. karbantartásakor az endoszkóp nagy felbontású kijelzője jó betekintést nyújt az üregekbe és a nehezen megközelíthető helyekbe. A kamera felbontása 400 x 400 pixel. A látómező 80 °, ami azt jelenti, hogy viszonylag kis távolságra az ellenőrzendő tárgytól nagyon nagy képeket lehet készíteni az endoszkóppal. Az endoszkópból származó összes felvétel képként vagy videóként menthető. Ez segít pontosan dokumentálni az alkatrészek sérüléseit. A nagyon kicsi kamera fókusztávolsága 5 és 50 mm között van. Az endoszkóp Li-Ion akkumulátorral van ellátva, de tápegységgel is működtethető. A kamerakábel védelme IP58. Ez a..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

4 353 570 Ft
Nettó ár:3 428 008 Ft
PCE-VE 400N4 Endoszkóp kamera
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 400N4
A boroszkóp 1,5 m hosszú endoszkóp kábellel rendelkezik. Ez a mindössze 4 mm átmérőjű boroszkóp nagyon kis hozzáféréssel rendelkező üregek megtekintésére használható. A boroszkóp kamera feje szabadon mozgatható 4 irányban. Különösen a motorok, turbinák stb. karbantartása során az endoszkóp nagy felbontású kijelzője jó betekintést nyújt az üregekbe és a nehezen elérhető helyekre. A mozgó kamera felbontása 1 000 000 pixel. A látómező 90 °, ami azt jelenti, hogy az endoszkóppal nagyon nagy képfelvételek készíthetők az ellenőrizendő tárgytól viszonylag rövid távolságra. A boroszkóp összes felvétele menthető képként vagy videóként. Ez segít pontosan dokumentálni az alkatrészek sérülését. A nagyon kicsi kamera fókusztávolsága 5 és 50 mm között van.A boroszkóp Li-Ion akkumulátorral van felszerelve, és opcionálisan tápegységgel is működtethető. A kamera kábel védettségi foka IP67. Ez azt jelenti, hogy a boroszkóp nehéz és zord ipari környezetbe..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

2 424 427 Ft
Nettó ár:1 908 998 Ft
PCE-VE 390N Endoszkóp kamera
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 390N
A PCE-VE 3xxN sorozat videó endoszkópIpari, Kézműipari és fejlesztési célokra / 8 GB-os memóriakártyával /Videófelvétel és képfelvétel / kamera fej átmérő 28 mm / három hosszúságA PCE-VE 390N endoszkóp a kárelemzés abszolút optimális szerkezete. Az erős endoszkópkábelnek köszönhetően az endoszkóp ideális a mindennapi használatra építkezésen, továbbá az ellenőrzendő alkatrészek képei és videó szekvenciái közvetlenül a készülékben tárolhatók. Az endoszkóppal való vizsgálat egyszerű. Idő- és pénzmegtakarítást jelent mert a vizsgálandó tétel szétszedése nélkül használható.Tulajdonságok: - Kábelhossz 10 m- A fej átmérője 28 mm- Képek és videók tárolása- 8 GB memóriakártya - LED világítás- Központosító kefével- robusztus hordtáska.- további kamerafejek - tömlők választhatóakMűszaki jellemzők:Kábelhossz:         10 mKábel típusa: OptikaiFejméret:         28 mmLátómező:   &..

Készlet információ: Rendelésre

727 304 Ft
Nettó ár:572 681 Ft
PCE-VE 380N-LOC | Endoszkóp készlet
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 380N-LOC
A PCE-VE 380N-LOC endoszkóp új, optikai betekintést nyújt a gépek és rendszerek belső működésébe, valamint üregekbe, szellőzőcsatornákba, ejtőcsövekbe, kéményekbe, szennyvízcsövekbe... Az endoszkóp ideális eszköz a karbantartáshoz és javításhoz. minden ipari vállalatban, kézműves üzletben vagy bármely műhelyben. Az endoszkóppal végzett optikai elemzés még soha nem volt ilyen egyszerű. Ez az endoszkóp bemutatja a professzionális videovizsgálatot. Könnyen és hálózattól függetlenül ellenőrizheti a gépekben és rendszerekben lévő sérült területeket, csöveket és egyéb üregeket. A robusztus, mindössze 28 mm átmérőjű kamerafej még az 50 mm átmérőjű csövek hajlításait is képes kezelni. Az endoszkóppal a vizsgálandó komponensek képei és videó sorozatai közvetlenül a készülékbe menthetők SD kártyára.Tulajdonságok:- Csak 28 mm átmérőjű kamerafej- Vízálló kamerafej- fényes LED világítás- kézi eszközzel- 30 méteres tolókábel- akkumulátoros működés- SD kártya memória- tokban ..

Készlet információ: Rendelésre

1 677 907 Ft
Nettó ár:1 321 186 Ft
PCE-VE 380N Videó endoszkóp
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 380N
 PCE-VE 380 N Videó endoszkóp A PCE-VE 380N videó endoszkóp új vizuális betekintést enged gépek és berendezések belső világába, mint például üregek, szellőző csatornák, csapadékelvezetők, kémények, szennyvízcsövek. A videó endoszkóp ideális műszer karbantartáshoz az ipar területén, kisipari üzemben és műhelyben. Soha nem volt ilyen egyszerű a vizuális elemzés endoszkóppal. Ez az endoszkóp professzionális videó felügyeletet kínál Önnek. Egyszerű és hálózattól független hibaellenőrzés gépeknél és berendezéseknél. A masszív 28 mm-es átmérőjű kamerafej megbirkózik az 50 mm-es csővezetékekben történő vizsgálatokkal is. Az endoszkóp segítségével az értékelendő részekről képek, videó felvételek SD kártyára tárolhatók.    Tulajdonságok Kamerafej átmérő 28 mm átmérőjű Vízálló kamerafej Világos LED világítás Tápkábel 22 méteres hosszúságú Akkumulátoros üzemelésű SD memóriakártya Kofferban szállítva központosító elemmel és SD kártyával ..

Készlet információ: Rendelésre

1 042 224 Ft
Nettó ár:820 649 Ft
PCE-VE 370HR3 Video endoszkóp
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 370HR3
A 4 irányba forgatható fejjel rendelkező endoszkóp PCE-VE 370HR3 abszolút optimális a karbantartó szakemberek és fejlesztő mérnökök számára. Az endoszkóp lehetővé teszi, hogy betekintést nyerjen a gépek és berendezések belső állapoitára, és ezeket a kép és videó formájában SD kártyára mentse. Vegye figyelembe a kábel/ kamerafej kis átmérőjét is (6,0 mm), a tömlõ hossza 3000 mm. A 4-utas endoszkóppal való munkavégzés egyszerű: Vezesse a rugalmas kábelt egy furaton keresztül a vizsgálandó területre, és nézzen meg mindent a kijelzőn. A joystick segítségével a kamerafejet négy irányban mozgathatja. Szükség esetén a képet a számítógépen elemezheti, mentheti. A rugalmas vezetőnek, az alacsony súlynak és a kiváló optikának köszönhetően a 4 utas endoszkóp lehetővé teszi a gyenge pontok és problématerületek könnyű és korai felismerését, ezért célzott megelőző intézkedéseket hozhat, anélkül, hogy komplex szétszerelést kellene végrehajtania.A napi munkát kö..

Készlet információ: Rendelésre

1 962 998 Ft
Nettó ár:1 545 668 Ft
PCE-VE 370HR Endoszkóp
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 370HR
PCE-VE 370HR Ipariendoszkóp 2GBMemóriakártya / Átmérő 6,0 mmA PCE-VE 370HR optimális szervizmérnökök és fejlesztőmérnökök számára egyaránt. A 4-utas endoszkóp segítségével bepillantást nyerhetkülönböző gépek, berendezések belső működésébe, ezek a képek és videofelvételekaz SD kártya memóriájába kerülnek. A kamerafej átmérője 6,0 mm, mindez lehetővéteszi kisebb méretű alkatrészek átvizsgálását. A flexibilis cső hossza 1000 mm. Az eszköz kezelése rendkívül egyszerű: vezesse be arugalmas kábelt az ellenőrizendő ponthoz, ezt követően tekintse meg a kijelzőt.A joystick segítségével a kamerafejet 4 irányba mozgatható. Adokumentáláshoz készítsen fotót, amely a belső memóriában kerül tárolásra. Azelkészített fotókat számítógépre is tetszés szerint átmásolhatja, így azokatkényelmesen elemezheti, valamint mások is megtekinthetik. A rugalmas cső, acsekély súly, mindenekelőtt pedig az optika segíti, hogy gond nélkül egyszerűenés gyorsan felismerje a hibákat és hiányosságokat, ezáltal megelőzh..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 691 877 Ft
Nettó ár:1 332 186 Ft
PCE-VE 360N Videó endoszkóp
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 360N
A PCE-VE 360N endoszkóp a legoptimálisabb eszköz a karbantartás, fejlesztés területére, hogy a gépek, berendezések belső világát tanulmányozzuk. A készülék álló-, és mozgókép rögzítését is lehetővé teszi. A 3.9 mm átmérőjű kamerafej segítségével a nehezen látható helyekre is betekintést nyer. Kiváló segítséget nyújt, amennyiben a javítás, karbantartás során a hibákat dokumentálni kell. Megkönnyítheti munkáját ezzel az endoszkóppal és egyben költségeit, idejét is csökkentheti, mivel nem kell a vizsgálathoz a gépeket szétszerelni és újból összeszerelni Tulajdonságok: - kamera világítás: 4 LED  - cső átmérője mindössze 3,9 mm  - Kábelhossz 1 m.  - Kábel: Semi Rigid ("hattyúnyak")  - a kép és video felvételek készítése  - az adatok tárolása 2 GB-os SD kártyára  Műszaki adatok :     Kábel hossza 1000 mm Képérzékelő CMOS ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

706 970 Ft
Nettó ár:556 669 Ft
PCE-VE 355N3 Video endoszkóp PCE-VE 355N3 (2-irányú) 4,5 mm / 3m endoszkóp kábel
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 355N3
Kétirányú endoszkóp kamera ipari és kereskedelmi célokra / 8 GB memóriakártya képekhez és videókhoz / átmérő 4,5 mm / kétirányú optikaA PCE-VE 355N3 kétirányú endoszkóp kamera az abszolút optimális karbantartó és fejlesztő mérnökök számára. Ez a kétirányú endoszkóp kamera lehetővé teszi, hogy lássa a gépek és rendszerek belső működését, és ezeket a képeket és videósorozatokat SD-kártyára mentse. Kérjük, vegye figyelembe a mérőtömlő kis átmérőjét (4,5 mm). Ez lehetővé teszi a legkisebb alkatrészek behatolását. És ezt 3000 mm hasznos tömlőhosszal. A kétirányú endoszkóp kamera kezelése gyerekjáték: Vezesse át a rugalmas kábelt a megtekintendő pont közelében lévő lyukon vagy üregen, és nézzen meg mindent a kijelzőn. Most a joystick segítségével 2 irányba mozgathatja a kamera csúcsát. Most fényképet készíthet dokumentációhoz, amelyet a kétirányú endoszkóp kamera belső memóriájában tárol. Ha úgy tetszik, átviheti a képet egy számítógépre. Ott..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 186 648 Ft
Nettó ár:934 369 Ft
PCE-VE 355N Ipari endoszkóp 2 irányba forgatható fejjel
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 355N
A 2 irányú Endoszkópkamera PCE-VE 355 N az abszolút legelőnyösebb szervízmérnököknek és fejlesztőmérnököknek. Ez a 2-irányú Endoszkópkamera lehetőséget ad önöknek a betekintésre a gépek belsejébe és felépítésébe, valamint ezeket a képeket és videószekvenciákat az SD kártyára mentheti. Kérem vegye figyelembe az kis átmérőjét a mérőcsőnek (4,5 mm). Ez lehetővé teszi önnek, akár a legkisebb alkatrészek előre nyomulását. És mindezt egy csővel melynek rendelkezésre álló hossza 1500 mm. A 2-irányú endoszkópkamerának a kezelése pofonegyszerű: vezesse át a rugalmas kábelt egy fúráson vagy egy üregen a megvizsgálni kívánt területhez közel és olvassa le az adatkat a kijelzőről. A Joystick-kel tudja a kamerafejet 2 irányba mozgatni. Most készíthet képet dokumentáció gyanánt, ami a készülék belső tárhelybe mentődik. Tetszés szerint helyezze át a képeket a számítógépre. Ott nyugodtan tudja elemezni vagy más embereknek megmutatni. A rugalmas vezetésnek köszönhetően, a kis súly és a k..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 032 317 Ft
Nettó ár:812 848 Ft
PCE-VE 340N Videó endoszkóp
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 340N
Ez a videóendoszkóp kiváló segítség szakembereknek, karbantartóknak, fejlesztőmérnököknek. Optikai betekintést tesz lehetővé gépek, készülékek, berendezések vizsgálatához, így nem szükséges megbontani, szétszerelni azokat. A látott kép és videó is lementhető a memóriába, amit később számítógépre másolhatunk. A kábel átmérője csupán 5,5 mm, így még a legkisebb lyukakba, hézagokba is befér. Tulajdonságok: • 10 m kábelhossz • Kép és videó rögzítés lehetséges • A flexibilis kábel lehetővé teszi a betekintés a nehezen hozzáférhető helyekre is, 70°, 90°,110°-os tükör a kofferben • Átmérő: 5,5 mm • LED lámpa • Memóriakártya 2GB • Figyelem! Orvosi célokra nem használható!   Technikai adatok   Modell  PCE-VE 320, PCE-VE 330, PCE-VE 340, Flexibilis kábelhossz     1000 mm,   2000 mm,   10000 mm, ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

587 050 Ft
Nettó ár:462 244 Ft
PCE-VE 333HR Videó endoszkóp
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 333HR
A PCE-VE 333HR video endoszkóp az abszolút legjobb szakértők és fejlesztőmérnökök számára. Ez a videoszkóp nem csak vizuális betekintést nyújt a gépek és rendszerek belső működésébe anélkül, hogy azokat előzetesen szét kellene szerelni, hanem lehetővé teszi a vizsgálandó komponensek képeinek és videósorozatainak közvetlen elmentését is a készülékbe. Még soha nem volt ilyen egyszerű és olcsó az optikai elemzés egyidejű dokumentációval egy videoszkóppal. Kérjük, vegye figyelembe a videoszkópok kis átmérőjét is. Ez lehetővé teszi, hogy behatoljon a legkisebb alkatrészekbe.Tualjdonságok:- Boost funkcióval: jobb képek sötét  környezetben- Képforgatás lehetséges- A cső átmérője 5,5 mm- Képek és videók tárolása- 8 GB memóriakártya- LED-es világítás (2 további oldalsó LED a  jobb megvilágításért)- Robusztus hordtáskaTechnikai adatok:Kábelhosszúság3000 mmKábel típusafélig rugalmas (félmerev spirál)Kábel átmérőjeØ 5,5 mmHajlítási sugár90 mmMélységélesség1,5 ... 10 c..

Készlet információ: Rendelésre

477 037 Ft
Nettó ár:375 620 Ft
PCE-VE 320N Videóendoszkóp
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 320N
Ez a videóendoszkóp kiváló segítség szakembereknek, karbantartóknak, fejlesztőmérnököknek. Optikai betekintést tesz lehetővé gépek, készülékek, berendezések vizsgálatához, így nem szükséges megbontani, szétszerelni azokat. A látott kép és videó is lementhető a memóriába, amit később számítógépre másolhatunk. A kábel átmérője csupán 5,5 mm, így még a legkisebb lyukakba, hézagokba is befér. Tulajdonságok: • 1 m kábelhosszal • Kép és videó rögzítés lehetséges • A flexibilis kábel lehetővé teszi a betekintés a nehezen hozzáférhető helyekre is • Átmérő: 5,5 mm • LED lámpa • Memóriakártya 512 MB • Figyelem! Orvosi célokra nem használható!         Technikai adatok   Modell  PCE-VE 320, PCE-VE 330, PCE-VE 340, Flexibilis kábelhossz  1000 mm.,   2000 mm,      10000 mm, ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

430 112 Ft
Nettó ár:338 671 Ft
PCE-VE 320HR Endoszkóp
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 320HR
PCE-VE 320HR     Videólehetőségek ipari, kézműves és fejlesztési célokra/ 8 GB memóriakártyával/ Fotó és videofelvétel/ Átmérő 5,5 mm; kábelhossz 1 méter   Leírás: A PCE-VE 320HR videóendoszkóp szakértők és fejlesztőmérnökök számára is optimális készülék. Ez a berendezés nemcsak optikai betekintést nyújt a gépek és rendszerek belső állapotába anélkül, hogy először szétszerelné őket, hanem tárolhatja is a készített fotóit, videóit.   Tulajdonságok A kép forgatása lehetségesKamera átmérő 5,5 mmKépek és videók tárolása8 GB memóriakártyaLED-es világítás (2 további oldalsó LED a jobb megvilágítás a tükrök használata során)70°, 90° és 110° -os tükörRobusztus hordtáskakülönböző kábelek (opcionális tartozékok)   Műszaki adatok:   A kábel hossza                            &n..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

466 609 Ft
Nettó ár:367 409 Ft
PCE-VE 270SV Videó endoszkóp
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 270SV
Akkumulátoros endoszkópos kamera 3 mm átmérővel / motorok és gépalkatrészek vizsgálatára / memória / HDMI kimenet / különböző kamerakábelek.  Az endoszkópos kamera új, optikai betekintést nyújt a motorok és gépek belső működésébe. Az endoszkópos kamera ideális eszköz a műhelyekben vagy ipari üzemekben végzett karbantartáshoz és szervizeléshez. Az endoszkópos kamerával végzett optikai elemzés még soha nem volt ilyen egyszerű. Vezesse át a rugalmas kábelt egy lyukon vagy üregben a vizsgálandó terület közelében, és az endoszkóp kamerájának kijelzőjén keresztül nézzen meg mindent. A rugalmas vezetésnek, a kis súlynak és a kiváló optikának köszönhetően ezzel az endoszkópos kamerával nagyon könnyen és korán felismerheti a gyenge pontokat és a problémás területeket, és így célzott megelőző intézkedéseket hozhat anélkül, hogy előbb időigényes szétszerelést kellene végeznie. Ez az endoszkópos kamera rendkívül variálható a használat során, különösen a hajlékony rész hossza (2000 m..

Készlet információ: Rendelésre

2 014 637 Ft
Nettó ár:1 586 328 Ft
PCE-VE 270HR | Videó endoszkóp [2,8mm/2m]
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 270HR
Az endoszkóp új, optikai betekintést nyújt a motorok és rendszerek belső működésébe. Az endoszkóp ideális eszköz a karbantartáshoz és javításhoz műhelyekben vagy ipari vállalatokban. Az endoszkóppal végzett optikai elemzés még soha nem volt ilyen egyszerű. Vezesse át a rugalmas kábelt a vizsgálandó terület közelében lévő lyukon vagy üregen, és tekintsen meg mindent az endoszkóp kijelzőjén. A rugalmas vezetésnek, a kis súlynak és a kiváló optikának köszönhetően ezzel az endoszkóppal nagyon egyszerűen és korán azonosíthatja a gyenge pontokat és a problémás területeket, és így célzott megelőző intézkedéseket tehet anélkül, hogy először bonyolult szétszerelést kellene végeznie. Ez az endoszkóp rendkívül változatosan használható, különösen a rugalmas rész hossza (2000 mm) és a kis, 2,8 mm-es átmérő miatt. Az endoszkópon található LED-ek megvilágítják az üregeket. A vízálló lencse és a kamera folyadékokban is gond nélkül használható. Könnyítse meg mind..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 694 483 Ft
Nettó ár:1 334 238 Ft
PCE-VE 200-S3 Videó endoszkóp 3,7mm
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 200-S3
A PCE-VE 200-S3 videoboroszkóp roncsolásmentes mérésekhez használható ellenőrző kamera. A video boroszkóp ezért ideális eszköz a nehezen elérhető helyek diagnosztizálására. A videoboroszkóp fő alkalmazási területei közé tartozik a gépgyártás, az egészségügyi és a fűtésépítés, valamint az egész épület- és építőipar. A videoboroszkóp az autóiparban is használható. Mivel egy méter hosszú kamera csővel rendelkezik, a videoboroszkópot úgy lehet használni, hogy sok esetben nem szükséges gépeket vagy motorokat szétszerelni. Ezért ezzel időt és pénzt lehet meg takarítani. A videoboroszkóp kamerafején LED-ek vannak, amelyeket a felhasználó vezérelhet és beállíthat az eszközön. A LED-ek különböző fényerővel rendelkeznek, így az optimális megvilágítás a vizsgált ponton lehetséges. Ez azt jelenti, hogy túlzott expozíció nem fordulhat elő, ami azt eredményezheti, hogy a kijelzőn látható kép már nem ismerhető fel, mert a videó boroszkóp kamerája nem ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

323 227 Ft
Nettó ár:254 510 Ft
PCE-VE 200-S Videó endoszkóp 3,7mm
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 200-S
A PCE-VE 200-S videoboroszkóp roncsolásmentes mérésekhez használható ellenőrző kamera. A videó boroszkóp ezért ideális eszköz a nehezen elérhető helyek diagnosztizálására. A videoboroszkóp fő alkalmazási területei közé tartozik a gépgyártás, az egészségügyi és a fűtésépítés, valamint az egész épület- és építőipar. A videoboreszkóp az autóiparban is használható. Mivel egy méter hosszú kameracsővel rendelkezik, a videoboroszkópot úgy lehet használni, hogy sok esetben nem szükséges gépeket vagy motorokat szétszerelni. Ezzel ellentétben ez időt és pénzt takarít meg.A videoboreszkóp kamerafején világító LED-ek vannak, amelyeket a felhasználó vezérelhet és beállíthat az eszközön. A LED-ek különböző fényerővel rendelkeznek, így az optimális megvilágítás a vizsgált ponton lehetséges. Ez azt jelenti, hogy túlzott expozíció nem fordulhat elő, ami azt eredményezheti, hogy a kijelzőn látható kép már nem ismerhető fel, mert a video boroszkóp kamerája ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

281 516 Ft
Nettó ár:221 666 Ft
PCE-VE 200-KIT2 Videő endoszkóp
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 200-KIT2
A PCE-VE 200 videoboroszkóp egy roncsolásmentes méréshez használható ellenőrző kamera. Emiatt a videoboroszkóp ideális eszköz a nehezen hozzáférhető helyeken történő diagnosztikához. A videoboroszkóp fő alkalmazási területei közé tartozik a gépészet, a víz- és fűtéstechnika, valamint a teljes építőipar. A videoboroszkóp autóipari használatra is alkalmas. Mivel egy méteres kameracsővel rendelkezik, a videoboroszkóp úgy használható, hogy sok esetben nem kell gépeket, motorokat szétszedni. Ezzel szemben ez idő- és pénzmegtakarítást jelent.A videoboroszkóp kamerafején fényes LED-ek találhatók, melyeket a felhasználó a készüléken vezérelhet és beállíthat. A LED-ek különböző fényerővel rendelkeznek, így a vizsgálandó terület optimális megvilágítása lehetséges. Ez azt jelenti, hogy nem lehet túlexponálás, ami azt jelentené, hogy a kijelzőn megjelenő képet már nem lehet felismerni, mert elkápráztat a videóboroszkóp kamerája. A világításon kívül az aktuál..

Készlet információ: Rendelésre

427 523 Ft
Nettó ár:336 632 Ft
PCE-VE 200-KIT1 Videő endoszkóp
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 200-KIT1
A PCE-VE 200 videoboroszkóp egy roncsolásmentes méréshez használható ellenőrző kamera. Emiatt a videoboroszkóp ideális eszköz a nehezen hozzáférhető helyeken történő diagnosztikához. A videoboroszkóp fő alkalmazási területei közé tartozik a gépészet, a víz- és fűtéstechnika, valamint a teljes építőipar. A videoboroszkóp autóipari használatra is alkalmas. Mivel egy méter hosszú kameracsővel rendelkezik, a videoboroszkóp úgy használható, hogy sok esetben nem szükséges gépeket, motorokat szétszedni. Ezzel szemben ez idő- és pénzmegtakarítást jelent.A videoboroszkóp kamerafején fényes LED-ek találhatók, melyeket a felhasználó a készüléken vezérelhet és beállíthat. A LED-ek különböző fényerővel rendelkeznek, így a vizsgálandó terület optimális megvilágítása lehetséges. Ez azt jelenti, hogy nem fordulhat elő túlexponálás, ami azt jelentené, hogy a kijelzőn megjelenő képet már nem lehet felismerni, mert elkápráztat a videóboroszkóp kamerája. A világítás..

Készlet információ: Rendelésre

416 659 Ft
Nettó ár:328 078 Ft
PCE-VE 200 Videő endoszkóp
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 200
A PCE-VE 200 videoboroszkóp egy NDT vizsgálóeszköz roncsolásmentes méréshez. Emiatt a videoboroszkóp ideális eszköz a nehezen hozzáférhető helyeken történő diagnosztikához. A videoboroszkóp fő alkalmazási területei közé tartozik a gépészet, a víz- és fűtéstechnika, valamint a teljes építőipar. A videoboroszkóp autóipari használatra is alkalmas. Mivel egy méteres kameracsővel rendelkezik, a videoboroszkóp úgy használható, hogy sok esetben nem szükséges gépeket, motorokat szétszedni. Ezzel szemben ez idő- és pénzmegtakarítást jelent.A videoboroszkóp kamerafején fényes LED-ek találhatók, melyeket a felhasználó a készüléken vezérelhet és beállíthat. A LED-ek különböző fényerővel rendelkeznek, így a vizsgálandó terület optimális megvilágítása lehetséges. Ez azt jelenti, hogy nem lehet túlexponálás, ami azt jelentené, hogy a kijelzőn megjelenő képet már nem lehet felismerni, mert a videóboroszkóp kamerája elkápráztat. A világításon kívül az aktuális ké..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

205 914 Ft
Nettó ár:162 137 Ft
PCE-VE 180 Videó endoszkóp
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 180
PCE-VE 180 Videó vezeték nélküli endoszkóp LED-es világítással/ Adattárolási funkció/ cserélhető rádió kijelző/ kicsi kábelátmérő6/ 1 m használati hossz   A PCE-VE 180 vezeték nélküli endoszkóp videó és kép funkcióval rendelkezik egy 1 m-es félig rugalmas kábellel. A kézi tartó és kijelző levehető a videóendoszkópról, és 2,4 GHz frekvencián kommunikál a vevőkészülékkel. A vezeték nélküli endoszkóp kijelzője és fogantyúja egy újratölthető akkumulátorral van ellátva, amely lehetővé teszi körülbelül 3 órás működési időt. Az integrált memória funkció lehetővé teszi, hogy a vezeték nélküli endoszkóp micro SD kártyán tárolja a képeket és videókat. Ez a tárhely 32 GB-ig bővíthető. A rádiós videó endoszkóp kábelének átmérője 3,9 mm, és így a legkisebb üregekben is használható. Az IP67 magas fokú védelme miatt a vezeték nélküli endoszkóp a kedvezőtlen körülmények között is használható. A vezeték nélküli endoszkóphoz három különböző tartozék tartozik. A tükör lehető..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

153 776 Ft
Nettó ár:121 083 Ft
PCE-VE 1034N-F Video endoszkóp 2-irányú kamerával 4,5mm / 3m
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 1034N-F
A PCE-VE 1034N-F endoszkóp egy sokoldalú ellenőrző műszer. Az endoszkóphoz sokféle, különböző tulajdonságú endoszkópkábel csatlakoztatható. Az endoszkóp külön előnye a nagy kijelző, amely méreteinek és felbontásának köszönhetően a lehető legjobb áttekintést nyújtja a megtekintendő területről. Az endoszkóp lehetővé teszi képek és videók rögzítését, valamint a videók hangfelvétellel történő mentését is. A tiszta felbontás akkor is egyértelmű, ha a képeket egy gomb megnyomásával az endoszkópba helyezett SD-kártyára menti. Amikor az SD-kártyát beolvassa a számítógépen, a rögzített képek és videók jól láthatóak. Annak a ténynek köszönhető, hogy a felvételeket külső háttértáron tárolja, kiválaszthatja, hogy melyik SD-kártyát használja az endoszkópban. Ennek azonban maximum 32 GB-nak kell lennie. Egy 8 GB-os memóriakártya több mint 60 000 kép vagy több mint 530 percnyi videoanyag tárolását teszi lehetővé.Főleg a nehezen hozzáférhető helyeken a kéti..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 769 040 Ft
Nettó ár:1 392 945 Ft
PCE-VE 1030N Video endoszkóp PCE-VE 1030N kézi műszer, 30m-es  felcsavarva
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 1030N
A PCE-VE 1030N endoszkóp új, optikai betekintést nyújt a gépek és rendszerek belső működésébe, valamint az üregekbe, szellőzőcsatornákba, lefolyócsövekbe, kéményekbe, csatornacsövekbe. Az endoszkóp ideális eszköz karbantartáshoz és szervizeléshez minden területen ipari vállalat, kézműves üzlet vagy minden műhely. Az endoszkóppal végzett optikai elemzés még soha nem volt ilyen egyszerű.   Ez az endoszkóp bevezetést nyújt a professzionális videóellenőrzéshez. Könnyen és a hálózattól függetlenül ellenőrizheti a gépek és rendszerek, csövek és egyéb üregek sérült területeit. A robusztus, mindössze 28 mm átmérőjű kamerafej még a csak 50 mm átmérőjű csövekben is meghajlik. Az endoszkóppal az ellenőrzendő komponensek képei és videósorozatai közvetlenül a készülékre menthetők SD -kártyára. Tulajdonságok: - Kamerafej mindössze 28 mm átmérővel- Vízálló kamerafej- Fényes LED - világítás  - Tartozék kézi egység nagy, 7 zollos kijelzővel- To..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 556 314 Ft
Nettó ár:1 225 444 Ft
PCE-VE 100N4 4 irányú (360 ) videó endoszkóp PCE-VE 100N4 A szonda átmérője 6 mm
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VE 100N4
Négyirányú endoszkóp kamera fénykép- és videófelvétellel / 1280 x 720 képpont / 360 ° -os elforgatás / 6 mm átmérő / 1 méter kábelhossz / LED világítás / Micro-SD kártya memória /Szállítási tok / akkumulátor élettartam> 3 óra / IP 67 Az egy méteres kábelhosszúságú és 6 mm-es kamerafej átmérőjű négyirányú endoszkóp kamera ideális eszköz az endoszkópiához. A fényképezőgép fején lévő LED -es megvilágítás 5 fokozatban, 25 000 luxig állítható. Ez biztosítja, hogy a vizsgálati elem megfelelően meg legyen világítva. A 4 utas endoszkóp kamera mini-HDMI interfészével a kép továbbítható külső monitorra vagy kivetítőre. Ennek az a különleges előnye, hogy a 4 utas video endoszkóp használható prezentációkhoz. Így a 4 utas endoszkóp kamerát autóműhelyekben, fűtési és légkondicionáló technológiákban, vagy szakiskolákban, egyetemeken és más iskolai létesítményekben használják. A 4 irányú endoszkóp kamerával fényképek és videók is rögzíthetők. A felvétele..

Készlet információ: Rendelésre

836 797 Ft
Nettó ár:658 895 Ft
PCE-PIC 60 Endoszkópkamera
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PIC 60
PCE-PIC 60 endoszkóp kameraCsőkamera 60 m / IP68 kamerafejjel PAN / TILT / motorfókusszal /Mérőszámlálás / billentyűzetbemenet lehetséges / USB és HDMI / SD memóriaA PCE-PIC 60/120 csőkamerát a csatornák és csövek vizsgálatára használják. A csőkamera modelltől függően 60 vagy 120 m-es optikai kábellel rendelkezik. Motoros mozgatható kamerafej van felszerelve a csőkamera végére. Ez a kamerafej vízszintesen 360 ° -kal és függőlegesen 180 ° -kal mozgatható. Ezenkívül a fényképezőgép motorizált fókusszal rendelkezik, amely lehetővé teszi a látómező mélységét 20 és 100 cm között. A csőkamera fejéhez 4 ultrafényes LED van rögzítve, amelyek tökéletesen megvilágítják a csöveket és a csatornákat. A csőkamerához elektronikus mérőpult tartozik, amely megkönnyíti a sérült területek vagy eltömődések pontos felismerését a csövekben. Dokumentációs célból képek és videók rögzíthetők és menthetők a csőcsatorna kamerával. A kép jobb áttekintése érdekében a csőkame..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

6 565 827 Ft
Nettó ár:5 169 943 Ft
PCE-PIC 20 Videó-endoszkóp, különösen a csövekhez
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PIC 20
PCE-PIC 20 Endoszkóp Csatorna kamera 20 m-es tolókábellel / Vízálló 20 m-ig / Méter számláló /Billentyűzet kommentár írásához / SD tárhely  A PCE-PIC sorozat csatorna kamerája ideális eszköz minden olyan szerviztechnikusnak, akinek vizuálisan meg kell vizsgálnia a csöveket és a csatornákat. A műszer 23 mm-es kamerával rendelkezik, amely üvegszálas tolókábelhez van csatlakoztatva. A készülék optimálisan alkalmas DN40 ... 150 mm csövekhez és csatornákhoz. A PCE-PIC 20 kamerája akár 20 m-ig vízálló. A csatornák és a csövek sérült területeinek megkereséséhez az endoszkóp elektronikus számlálóval rendelkezik. A rögzített képek és videók az SD memóriakártyára menthetők. A jobb dokumentáció érdekében a billentyűzet segítségével hozzászólásokat rögzíthet a képeknél és videóknál. A műszer egy vízálló hordozótáskában kerül kiszállításra. A műszer tokja közvetlenül a kábel dobra van szerelve. Így a mérőeszköz kis helyet foglal el a szállítás során. A PCE-PIC újra..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 034 110 Ft
Nettó ár:814 260 Ft
PCE-PIC 120 Ipari endoszkóp
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PIC 120
Csőkamera 120 m-es / IP68 kamerafejjel PAN/TILT / motoros fókusz / Mérőszámlálás / billentyűzet bemenet lehetséges / USB és HDMI / SD memória 5 bar víznyomásig / 105°-os látószög /360°-ban elforgatható kamerafej   A PCE-PIC 60/120 csatornakamera a csatornák és csövek vizsgálatára szolgál. A csőkamera modelltől függően 60 m vagy 120 m üvegszálas tolókábellel rendelkezik. A csőkamera végére egy motoros mozgatható kamerafej van felszerelve. Ez a kamerafej vízszintesen 360°-ban és függőlegesen 180°-ban mozgatható. Továbbá a kamera motorizált élességállítással rendelkezik, amely 20 és 100 cm közötti látómélység megvalósítását teszi lehetővé. A csőkamera fejére 4 ultrafényes LED van rögzítve, amelyek tökéletesen megvilágítják a csöveket és a csatornákat. A csőkamera elektronikus mérőszámlálóval rendelkezik, amely megkönnyíti a sérült területek vagy dugulások pontos lokalizálását a csövekben.   Dokumentációhoz a csőcsatorna ..

Készlet információ: Rendelésre

7 165 425 Ft
Nettó ár:5 642 067 Ft
Tételek: 1 - 29 / 29 (1 oldal)
Adatvédelem és Cookiek
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Cookie-k kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat ide kattintva érhet el.