Menu
Kosár

Vibrációmérők - vibráció ellenőrző - rezgés mérő készülékek

Vibrációmérők karbantartásnál, gyártásnál ill. laborkészülékként használhatóak. Rezgés, billegés, lengés mérésére alkalmasak pl. gépek, berendezések beállításánál, termékfejlesztésnél (építőanyagok, szerszámok)

PCE-VT 3700S Vibrációmérő
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VT 3700S
A rezgésmérő ideális karbantartók számára a vibráló alkatrészek, gépek és rendszerek gyors ellenőrzéséhez. Ez a rezgésmérő közvetlenül a kijelzőn mutatja a rezgésgyorsulást, a rezgési sebességet és a rezgéselmozdulást. A készülék segítségével gyorsan és megbízhatóan észlelheti és nyomon követheti a kiegyensúlyozatlanságot és a kialakuló csapágykárosodást. A rezgésmérő olyan üzemmóddal van felszerelve, amely lehetővé teszi az ISO 10816-3 szerinti mérések elvégzését. A rezgésmérő elemzi a mért értékeket, és automatikusan jó/rossz értékelést jelenít meg a kijelzőn. A rezgésmérőt spirálkábelen lévő érzékelővel, tartómágnessel, szerviztáskával és elemekkel szállítjuk. A rezgésmérő kijelzője színes grafikus kijelző, ami megkönnyíti a használatát, hiszen minden utasítás és menüpont szöveges formában jelenik meg. A rezgésmérő menüjének 12 nyelve egyszerűen váltható.Tulajdonságok:- automatikus ISO 10816-3 értékelés- könnyen kezelhető- mobil rezgésméréshez- szí..

Készlet információ: Rendelésre

497 015 Ft
Nettó ár:391 350 Ft
PCE-VT 3700 Vibrációmérő
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VT 3700
A rezgésmérő készülék ideális a karbantartó személyzet számára a vibráló alkatrészek, gépek és rendszerek gyors ellenőrzésére. Ez a rezgésmérő készülék közvetlenül a kijelzőn jelzi a rezgésgyorsulást, a rezgéssebességet és a rezgési utat. Ez azt jelenti, hogy a készülék segítségével gyorsan és megbízhatóan felismerheti és nyomon követheti az egyensúlyhiányokat és a csapágy károsodását.  A rezgésmérő berendezés olyan üzemmóddal van felszerelve, amely lehetővé teszi a mérés elvégzését az ISO 10816-3 szabványnak megfelelően. A rezgésmérő készülék elemzi a mért értékeket, és automatikusan jó / rossz értékelést jelenít meg a kijelzőn.    A rezgésmérő készülék egy spirálkábel szenzorával, tartó mágnessel, szerviztáskával és elemekkel van ellátva. Az ISO gyári tanúsítvány kiegészíti a szállítási kört. A rezgésmérő készülék kijelzője színes grafikus kijelző, amely megkönnyíti a működést, mivel az összes utasítás és menüpont sima szöv..

Készlet információ: Rendelésre

424 869 Ft
Nettó ár:334 542 Ft
PCE-VT 2800 Vibrációmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VT 2800
Vibrációmérő PCE-VT 2800   Vibrációmérő készülék a gyorsulás, kilengési sebesség és eltolódás mérésére/ integrált adatgyűjtő/ RS-232 és USB adatkábel/ RMS, Max-Hold, Peak-érték/ zöld háttérvilágítás   A PCE-VT 2800 vibrációmérő kiválóan alkalmas karbantartók számára vibráló részek, gépek és berendezések gyors ellenőrzéséhez. A vibrációmérő közli a vibráló részek gyorsulását, kilengési sebességét és eltolódását. A PCE-VT 2800 vibrációmérő különös előnyének számít az integrált adatgyűjtő. A mért adatok egy SD kártyán tárolhatóak, és USB vagy RS-232 adatkábellel közvetlenül átvihetőek számítógépre. A vibrációmérő támogatja az RMS, Max-Hold és Peak-érték mérőfunkciókat. Továbbá rendelkezik egy Data-Hold gombbal a mért értékek képernyőn történő befagyasztásához. A vibrációmérőn pl. az idő és dátum, az automatikus kikapcsolás vagy a Sampling-idő beállítható paraméter. A világított LCD-kijelző lehetővé teszi, hogy az adatokat sötét környezetben is le lehessen olvasni..

Készlet információ: Rendelésre

443 211 Ft
Nettó ár:348 985 Ft
PCE-VT 2700S Vibráció mérő gyári kalibrálási bizonylattal
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VT 2700S
Vibráció mérő gyári kalibrálási bizonylattalKényelmes belépő szintű gép, a gépek és berendezések rezgésellenőrzéséhez A rezgésmérő  három fontos rezgési paramétert határoz meg. A rezgésmérő ideális a karbantartó személyzet számára a vibráló alkatrészek, gépek és berendezések gyors ellenőrzéséhez. Ez a rezgésmérő a rezgésgyorsulást, a vibrációs sebességet és a vibráció elmozdulását közvetlenül a kijelzőn mutatja. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és megbízhatóan felismerje és nyomon kövesse a kiegyensúlyozatlanságot, és az esetleges csapágykárosodást. A rezgésmérőhöz szonda csúcs (1 x 50 mm) kezelési utasítás, és a hordtáska jár alapban. Az integrált RS-232 interfész lehetővé teszi, hogy az adatok közvetlenül a rezgésmérőtől a PC-be küldhetők. A készülék kalibrálható / ISO-szabvány / Ezenkívül ellenőrizni tudja a készülékeken a rezgésviszonyokat a rezgésmérővel, és meg  tudja akadályozni a károsodást (nemkívánatos rezgések).A rezgésmérőt általában a rezgés, a rezg..

Készlet információ: Rendelésre

334 991 Ft
Nettó ár:263 773 Ft
PCE-VT 204 Fordulatszám és vibrációmérő
Gyorsan fogy Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VT 204
Fordulatszám és vibrációmérő műszer a vibrációs sebességhez,fordulatmérési funkcióval belső adattárolóval, RS232-vel opció szoftverrel Kitűnő a motorok, váltókhoz, csapágyakhoz egyaránt. Mérhető : - vibrációs sebesség - fordulat(optikai és kontakt) - mérési érték tárolás 1000 érték - 15 mm LCD-kijelző - RS-232-port - Min-/ Max- és Data-Hold-Funkció - Sensor - mérőkerék a fordulathoz Adatok: Vibráció Tartomány Gyorsulás 0,5 ... 199,9 m/s² Sebesség 0,5 ... 199,9 mm/s Elmozdulás 0,005 ... 1,999 mm Felbontás gyorsulás 0,1 m/s² Sebesség 0,1 mm/s Elmozdulás 0,001 mm Pontosság gyorsulás ±5 % ±2 Digit Sebesség ±5 % ±2 Digit Elmozdulás ±5 % ±2 Digit Frekvencia tartomány 10 Hz ... 1 kHz Fordulatszám Mérési tartomány Fordulatszám (optikai) 10 ... 99999 U/min Fordulatszám(kontakt.) 0,5 ... 19999 U/min Sebesség 0,05 ... 1999 m/min Felbontás 0,1 U/min (<1000 U/min); 1 U/min (>1000 U/min); ..

Készlet információ: Rendelésre

394 298 Ft
Nettó ár:310 471 Ft
PCE-VS12 Rezgésdiagnosztika 1000 m / s²-ig; FFT analízissel,USB kimenettel, szoftverrel
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VS12
A PCE-VS12 rezgésfigyelő a rezgésgyorsulás és -sebesség ellenőrzésére szolgál. A PCE-VS11 méri és figyeli a rezgéseket az időtartományban, valamint a frekvenciatartományban, azaz szelektíven tudja figyelni az egyes frekvenciasáv-összetevőket. A PCE-VS12 esetén az USB csatlakozás a 8 tűs aljzaton van. Rezgésfigyelő használható például motorok, ventilátorok, szivattyúk és kompresszorok állapotának figyelemmel kísérésére. Hasonlóképpen, a gyártás minőségellenőrzése vagy a bejövő áruk osztályának ellenőrzése elvégezhető gépi állapotjelzővel. A rezgőkapcsolóval végrehajtható különböző mérési projektek megmutatják egy ilyen mérőműszer különböző képességeit. A rezgőkapcsolóval vészhelyzetben le lehet állítani a termelési rendszereket, ahol az erős rezgés személyzetet vagy berendezéseket károsíthat. Különböző vasúti járművek rezgésfigyelése a rezgésfigyelővel is lehetséges, és biztonsági kapcsolóként is használható az ajtókon és kapukon.Tulajdonságok: - 60 frekvenciatartomán..

Készlet információ: Rendelésre

342 927 Ft
Nettó ár:270 021 Ft
PCE-VS11 Rezgésmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VS11
PCE-VS11 Rezgésmérő   Vibrációs monitor PCE-VS1x sorozat Vibrációs monitor piezoelektromos gyorsulásmérővel Robusztus alumínium ház Szerelés M8 menetes csatlakozóval Tanulási funkció Vízálló (IP67)   A PCE-VS11 rezgésmérő figyeli a gyorsulást és sebességet. A PCE-VS11 az idő tartományban, valamint a frekvenciatartományban az oszcillációkat méri és figyeli, azaz szelektíven monitorozhatja az egyes frekvenciasáv-összetevőket. A rezgésmérő alkalmazási területei közé tartoznak például a motorok, ventilátorok, szivattyúk és kompresszorok állapotfigyelése. A termelés vagy a beérkező áruk ellenőrzésének minőségellenőrzése gépi állapotjelzővel is elvégezhető. A rezgéskapcsolóval elvégezhető különböző mérési projektek. Így lehetséges, hogy a rezgéskapcsolóval a termelési létesítmények vészhelyzeti leállását idézzék elő, ahol az erős rezgések személyi vagy berendezéskárosodást okozhatnak. A PCE-VS11 műszer különböző vasúti járművekkel szembeni r..

Készlet információ: Rendelésre

294 743 Ft
Nettó ár:232 081 Ft
PCE-VS10 Rezgésdiagnosztika 1000 m / s²-ig;  figyelmeztető LED-del, szoftverrel
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VS10
A PCE-VS1x sorozat rezgés érzékelője a vibráció gyorsulás és sebesség ellenőrzésére szolgál. Nagyon sok területen alkalmazható, ezek közé tartoznak például a motorok, ventilátorfúvók, szivattyúk és kompresszorok állapotfigyelése. Hasonlóképpen a termelés vagy a beérkező áruk minőségellenőrzése a gépi állapotjelzővel is elvégezhető. Az elvégezhető különböző mérési projektek egy ilyen mérőeszköz sokoldalú képességeit mutatják. Így a rezgéskapcsolóval lehetséges, hogy a termelési létesítmények vészhelyzeti leállását okozzák, ahol az erős rezgéseket, a személyi vagy berendezéskárosodást feltérképezze. Hasonlóképpen, a rezgésfigyelővel és a különböző vasúti járművekkel szembeni rezgésellenőrzéssel, valamint az ajtókon és kapukon lévő biztonsági kapcsolóként is használható. Tulajdonságok: - 60 frekvenciatartomány- Piezoelektromos gyorsulásmérő- Vízálló IP67 szerint- Tanítási funkció (Teach-In)- Robosztus alumínium ház- Könnyen felszerelhető M8 menetes csatlakozóval ..

Készlet információ: Rendelésre

220 501 Ft
Nettó ár:173 622 Ft
PCE-VM 5000 Vibrációmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VM 5000
PCE-VM 5000 Adatgyűjtő 4 csatornás vibrációs adatgyűjtő sebesség, gyorsulás és rezgés eltolódás méréséhez A műszer egy időben legfeljebb 4 rezgésmérésre ad lehetőséget. Az adatgyűjtővel a sebességet, gyorsulást és a rezgéseltolódást 10 Hz és 1 kHz frekvenciatartományban lehet mérni. A kábel 1,2 m hosszúságú, így az adatgyűjtő a vizsgálandó alkatrész különböző helyein tud rezgést rögzíteni. A felírt adatok a képernyőn közvetlenül megtekinthetők, vagy SD kártyával számítógépre vihetők, majd Excel táblázatban tovább elemezhetők. Tulajdonságok -          Frekvenciatartomány: 10 Hz… 1 kHz -          Gyorsulás, sebesség és eltolódás mérése -          4 érzékelő egyidejű csatlakozása -          Adattárolás SD kártyára -          Tömör ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 219 701 Ft
Nettó ár:960 395 Ft
Pce-vm 3d Vibrációmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VM 3D
PCE-VM 3D Rezgésmérő műszer gépekhez, berendezésekhez / analóg interfésszel a fejhallgatóhoz / különböző érzékelő csúcsokkal    A PCE-VM 3D rezgésmérő műszer lehetővé teszi a rezgés elmozdulás és rezgés sebesség gyors és egyszerű mérését a gépeken és alkatrészeken. A műszer 3 irányban tud mérni, vagyis x,y és z tengelyen. Ezzel precízen meghatározható a hiba, vagy a nagymértékű egyensúlyhiány. A nagy kijelző az aktuális értékek mellett a rezgés spektrumot is megjeleníti.   Különböző érzékelők kaphatók opciósan a műszerhez. Az LCD kijelző háttérvilágítással jól olvasható. A csupán 305 g súlyú műszer minden munkahely ideális kiegészítője. Alkalmazási terület lehet olyan nagy vagy kis üzem is, ahol rezgéseket, illetőleg egyensúlyhiányt kell mérni gépek motorján. A hibák, hiányosságok megállapítása a gépek életét jelentősen meghosszabbíthatja. A rezgésmérő műszer ISO szerint kalibrálható is. Ellenőrizze gépei rezgését ezzel a műszerrel és megelőzheti a nagyobb k..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

550 208 Ft
Nettó ár:433 234 Ft
PCE-VM 31 HAWB. Emberi test rezgésmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VM 31-HAWB
Sebesség, gyorsulás és út mérésére/ TEDS-támogatás / 10.000 érték eltárolására alkalmas memória / USB-csatlakozás / egyszerű kezelhetőség. A PCE-VM 31-HAWB rezgésmérő készülék úgy lett kifejlesztve, hogy a munkahelyi emberi rezgéseket analizálja. Így a készülékkel az ISO 2631 szerinti egész testes rezgéseket és az ISO 5349 szerinti kéz-kar rezgéseket mérhetjük. Ehhez a készülék két triaxial-rezgésfelvevővel rendelkezik az ülő-,és kézmérésekhez. Ezenkívül a megfelelő szenzorral gépek rezgésmérése is elvégezhető, mely esetben a készülék sebesség, gyorsulás és út paramétereket képes meghatározni. SEAT-mérések is kivitelezhetők egy speciális szenzorral. A készülék összesen  4 Low-Power- IEPE-bemenettel és TEDS-támogatással rendelkezik a szenzorok csatlakoztatásához. A mért értékek kijelezhetők többek között mint kötetlen ill. intervallum effektív érték, vektor összeg vagy rezgés dózis.  A hozzáadott Flash-memória 10.000 adat, illetve 1.000 FFT tárolására elegendő. Az USB-csat..

Készlet információ: Rendelésre

2 874 176 Ft
Nettó ár:2 263 131 Ft
PCE-VM 25 Rezgésmérő fordulatszám mérővel és termométerrel
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VM 25
Rezgésanalizáló készülék gépekhez és gördülő csapágyak ellenőrzéséhez/ Érintésmentes fordulatszám és hőmérsékletmérés/ Energiatakarékos OLED színes kijelző/ Grafikus irány kijelző/ Memória 16.000 mérési értékig/ USB interfész A PCE-VM 25 rezgésanalizáló műszer a gépek felügyeletét szolgálja. A készülék sok esetben biztosítja a gépek panaszmentes funkcionálását. Az egyszerű alkalmazásnak köszönhetően paraméterek sokasága mérhető. Ide tartozik pl. a gyorsulás, a sebesség és az út. Az effektív érték mellett a csúcsértéket, valamint a csúcsérték effektív értékéhez való viszonyát is kijelzi. A műszer a spektrális elemzésnek és az iránymutatónak köszönhetően pontos információkat nyújt egyrészt az aktuális állapotról, másrészt a régi mérési értékekről. Az USB interfész segítségével a mérési értékek áthelyezhetőek PC-re és ott az opcionális szoftver segítségével kiértékelhető. Ezáltal a felhasználónak lehetősége van hosszú idejű méréseket és a pontos kimutatást a mérési értékekről tárolni...

Készlet információ: Rendelésre

1 048 507 Ft
Nettó ár:825 596 Ft
PCE-VDR 10 Vibráció adatrögzítő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VDR 10
A PCE-VDR 10 rezgésmérő készülék egytengelyes mérőeszköz a rezgésellenőrzéshez. A sokk-adatgyűjtővel valós idejű mérést és mérési felvételt is készíthet, mely értékeket az SD-kártyára mentheti. A mérési értékek elemzése később egy számítógépen történik. Ehhez nincs szükség speciális szoftverre. A mért értékek közvetlenül egy táblázatkezelő segítségével, például a Microsoft Excel-el elemezhető. A készülék 4...20 mA kimeneti jellel rendelkezik. A kimeneti jelhez 4 ... 20 mA-es vezérlő csatlakoztatható. Ebben az esetben a műszer riasztóként is használható, riasztás lép fel, ha a rezgés meghalad egy bizonyos szintet(pozitív vagy negatív irányba).Tulajdonságok: - Egytengelyes mérés - Kiértékelés az MS-Excel segítségével - Valós idejű mérés - RS-232 és USB interfész - 4 ... 20 mA szabályozó kimenet - Könnyen olvasható LCD   Technikai adatok: Frekvenciatartomány 10 Hz ... 1 KHz Gyorsítás Kalibrálva 5..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

418 755 Ft
Nettó ár:329 728 Ft
PCE-VD 3 Vibráció mérő
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VD 3
Rezgés adatgyűjtő frekvencia analízissel/ a gyorsulást 3 irányban méri/ mérési tartománya ± 18 g / frekvenciatartománya 0… 60 Hz/ mágneses fali konzollal. A vibrációmérő egy miniatürizált adatgyűjtő, mely beépített 3-tengellyel (x, y, z tengely) rendelkezik. Mérési tartománya ±18 g tengelyenként. A gyorsulási erő a tengelyek mentén mérhető. Mivel az adatgyűjtő mozgásban van, a változásokat ez a 3 tengely rögzíti. A mágneses fali konzol segítségével a vibrációmérő műszer bármilyen helyzetben könnyen és gyorsan csatlakoztatható. Kicsi mérete és könnyű kialakítása révén a vibrációs adatgyűjtő más célokra is használható, mint például szállításellenőrzés. További alkalmazási területei sportban, gyógyászatban, vagy csupán 3 –tengelyes mozgások esetén. Az adatok egyszerűen átvihetők PC-re vagy laptopra.   Tulajdonságok Szoftverrel szállítva USB interfész Könnyű Tartóval szállítva 4 Mbit memóriakapacitás 85764 memóriapont) Mágnese..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

95 319 Ft
Nettó ár:75 054 Ft
PCE-VC21 Rezgés kalibrátor
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VC21
A PCE-VC21 rezgésmérő készülék kalibrátorát a rezgésérzékelők vagy rezgésmérő eszközök kalibrálásához és ellenőrzéséhez használják. A stabil rezgési amplitúdónak és a nagy pontosságú rezgési frekvenciának köszönhetően a gyorsulás, a sebesség és az út paraméterei pontosan kalibrálhatók a rezgésmérő készülék kalibrátorával. Az oszcillációs amplitúdó effektív értéke független a terheléstől, ami azt jelenti, hogy különböző, legfeljebb 500 g tömegű érzékelők kalibrálhatók. Túlterhelés esetén a rezgésmérő készülék kalibrátora automatikusan kikapcsol. Ezenkívül az állítható, automatikus kikapcsolási funkció megakadályozza az akkumulátor idő előtti lemerülését.   A robusztus, praktikus kialakítás és az akkumulátoros működés lehetővé teszi a vibrációmérő készülék kalibrátorának mobil használatát. 15,92–1280 Hz közötti állítható rezgési frekvenciákkal és 1 m / s² és 20 m / s² közötti választható rezgési amplitúdókkal a rezgésmérő készülék kalibrát..

Készlet információ: Rendelésre

2 232 196 Ft
Nettó ár:1 757 635 Ft
PCE-S 42 Vibrációmérő PCE-S 42
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-S 42
Rezgésmérő PCE-S 42csapágyak és motorok / két különböző hosszúságú mérőcsúcs32 hangerőszint / Silencer fejhallgató tartozékA PCE-S 42 rezgésmérőt az egyes gépalkatrészek megfigyelésére használják. Lehetséges a karbantartási és javítási munkálatok elvégzése a rezgésmérővel. A rezgésmérő használata megkönnyíti a csapágyak és a motorok hangjelenségeinek figyelését. Ilyen módon a zajok erősíthetők, jelezve, hogy a gépnek enyhe károsodása van, amely figyelmen kívül hagyása súlyos károkat és a gép károsodását okozhatja. A rezgésmérő fejhallgatóval van ellátva, amely tökéletesen alkalmas zajos környezetben való használatra. A nagyméretű, párnázott fülpárnák hangtompítóak és ugyanakkor magas kényelmet biztosítanak.Tulajdonságok:- Frekvenciaátvitel: 30 Hz ... 150 kHz - Megelőző karbantartási és javítási feladatokhoz- Fejhallgató - Easy Serving 32 hangerőre - Két különböző mérési lehetőség - Ergonomikus kialakítás Műszaki adatokfrekvenciatar..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

232 275 Ft
Nettó ár:182 893 Ft
PCE-S 41 sztetoszkóp
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-S 41
   Elemmel üzemelő kézi sztetoszkóp. A készüléket gépek zörejének (csapágyak, ventilátor szelepek, szivattyúk) felkutatására használják. Kiváló szerszám gyárakban zaj és vibrációellenőrzéshez, azoknak az embereknek a számára, akik a karbantartásért felelősek, így megvan a lehetőségük a hiba forrását felismeri, mielőtt bekövetkezne a berendezés vagy gép meghibásodása. A készülék burkolata ABS-műanyag, ami kényelmes kezelést eredményez a szép design mellett. Használat közben Piezo Transducer-ként funkcionál, ami a leghalkabb zörejt is felfedezi. A nagy érzékelő a hangok 3 fokozatban történő ellenőrzését szolgálja, így az érzékelt zajok hangerejét szabályozhatja. A kiválasztott hangerőt 3 fényemittáló dióda jelzi ki. A fejhallgató fel van szerelve két beállítható fülvédővel, és 2 m kábel tartozik hozzá.      Technikai adatok: Frekvenciatartomány  100 Hz - 10 kHz Hangerő  beállítható Áramellátás  1..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

70 251 Ft
Nettó ár:55 316 Ft
PCE-S 40 Vibrációmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-S 40
PCE-S 40 Akusztikus sztetoszkóp gépek karbantartásához és javításához / mérőhegy kb. 16,5 cm / puha műanyagból / teljes hossz kb. 1 m   A PCE-S 40 egy akusztikus rezgésmérő eszköz, amely felerősíti a gép zajait. Egy akusztikus rezgésmérő eszköz lehetővé teszi a csapágyak, ventilátorcsapok, szivattyúk és hasonlók zajának észlelését. A gépgyártás területén megelőző karbantartásra és szervizelésre használják, hogy minden esetleges gépkárosodás diagnosztizálható legyen, mielőtt azok ténylegesen bekövetkeznének. Ha rezgésmérő eszközzel hallgat gépet, olyan zajok erősíthetők fel, amelyeknek a gép normál működése során nem szabad jelentkezniük. Ide tartoznak például kopogás vagy csiszolás zajai, amelyek azt jelzik, hogy a gép belső működése megsérült. A rezgésmérő készülék fülhorogból, tömlőből és mérőhegyből áll. A rezgésmérő készülék felveszi a mérőcsúcson keresztül veszi fel a zajokat majd a tömlőn keresztül közvetlenül a fülhorogra továbbítja. A fülhorog végén ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

39 680 Ft
Nettó ár:31 244 Ft
Tételek: 1 - 18 / 18 (1 oldal)
Adatvédelem és Cookiek
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Cookie-k kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat ide kattintva érhet el.