Menu
Kosár

Vibrációmérők - vibráció ellenőrző - rezgés mérő készülékekVibrációmérők karbantartásnál, gyártásnál ill. laborkészülékként használhatóak. Rezgés, billegés, lengés mérésére alkalmasak pl. gépek, berendezések beállításánál, termékfejlesztésnél (építőanyagok, szerszámok)

PCE-VT 3900S  | Vibrációsmérő készülék adat gyűjtővel, útvonalméréssel és FFT elemzéssel fogantyúval és mérőcsúccsal
Új Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VT 3900S
A gyorsulásmérő ideális mérőeszköz a rezgő alkatrészek, gépek és rendszerek gyors és pontos ellenőrzésére. Ez a gyorsulásmérő a külső rezgésérzékelőt használja a rezgéseltolódás (mérési tartomány 0,000 ... 3,9 mm), a rezgési sebesség (mérési tartomány 0,00 ... 399,9 mm/s) és a rezgésgyorsulás (mérési tartomány 0,0 ... 399) meghatározására. .9 m/s²). Különféle mérési paraméterek állnak rendelkezésre a gyorsulásmérőhöz, mint például az RMS, a csúcs, a csúcstól a csúcsig és a csúcstényező. A gyorsulásmérő olyan üzemmóddal rendelkezik, amely lehetővé teszi a mérések automatikus kiértékelését az ISO 10816-3 határértékei szerint. A gyorsulásmérő elemzi a mért értékeket, és a megfelelő jó/rossz értékelést jeleníti meg a kijelzőn.A normál mérési mód mellett a gyorsulásmérő rendelkezik FFT üzemmóddal is. FFT módban a mért rezgéssebesség vagy rezgésgyorsulás frekvenciaspektruma kiszámításra és megjelenítésre kerül. Grafikus megjelenítésben a kiszámított FFT-vonalak ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

798 876 Ft
Nettó ár:629 036 Ft
PCE-VT 3800S | Rezgésmérő készülék adat gyűjtővel
Új Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VT 3800S
A rezgésmérő készülék ideális társ a vibráló alkatrészek, gépek és rendszerek ellenőrzéséhez. A rezgésmérő készüléken található külső rezgésérzékelővel a rezgésút 3,9 mm-ig, a rezgési sebesség 399,9 mm/s-ig és a rezgésgyorsulás 399,9 m/s²-ig határozható meg. A rezgésmérő készülék mérőparamétereiként az RMS, a csúcs, a csúcs-csúcs és a csúcstényező állnak rendelkezésre. A rezgésmérő berendezés másik funkciója az ISO 10816-3 szerinti automatikus kiértékelés. Ennek megfelelően a rezgésmérő készülék jó/rossz kiértékeléssel meg tudja határozni a gép aktuális rezgésállapotát. Ez azt jelenti, hogy a rezgésmérő készüléket például gépek javítási és karbantartási munkáinál használják. A beépített, 2500 mAh kapacitású LiPo akkumulátor akár 20 órás üzemidőt biztosít. A LiPo akkumulátor a rezgésmérőn található mikro-USB interfészen keresztül tölthető újra. A mért értékek további feldolgozása érdekében közvetlenül a rezgésmérő készülékre menthetők. Erre a..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

567 737 Ft
Nettó ár:447 037 Ft
PCE-VT 3800 | Rezgésmérő készülék adat gyűjtővel
Új Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VT 3800
A rezgésmérő ideális társ a rezgő alkatrészek, gépek és berendezések ellenőrzéséhez. A rezgésmérőn található külső rezgésérzékelővel a rezgésekhez 3,9 mm-ig terjedő rezgési elmozdulás, 399,9 mm/s-ig terjedő rezgési sebesség és 399,9 m/s²-ig terjedő rezgési gyorsulás határozható meg. A rezgésmérőhöz mérési paraméterként rendelkezésre áll az RMS, a csúcsérték, a csúcsérték-csúcsérték és a crest-faktor. A rezgésmérő másik funkciója az ISO 10816-3 szabvány szerinti automatikus kiértékelés. Eszerint a rezgésmérő egy jó/rossz kiértékeléssel képes meghatározni a gép aktuális rezgési állapotát. Ez azt jelenti, hogy a rezgésmérő használható például a gépek javítási és karbantartási munkáihoz. A beépített LiPo akkumulátor 2500 mAh kapacitással akár 20 órás üzemidőt is lehetővé tesz. A LiPo akkumulátor a rezgésmérőn található mikro-USB interfészen keresztül tölthető fel. A mért értékek további feldolgozása érdekében azok közvetlenül a rezgésmérő adatgyűjtőn tárolhatók. Ehhez egy belső memóri..

Készlet információ: Rendelésre

510 097 Ft
Nettó ár:401 651 Ft
PCE-VT 3700S Vibrációmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VT 3700S
A rezgésmérő ideális karbantartók számára a vibráló alkatrészek, gépek és rendszerek gyors ellenőrzéséhez. Ez a rezgésmérő közvetlenül a kijelzőn mutatja a rezgésgyorsulást, a rezgési sebességet és a rezgéselmozdulást. A készülék segítségével gyorsan és megbízhatóan észlelheti és nyomon követheti a kiegyensúlyozatlanságot és a kialakuló csapágykárosodást. A rezgésmérő olyan üzemmóddal van felszerelve, amely lehetővé teszi az ISO 10816-3 szerinti mérések elvégzését. A rezgésmérő elemzi a mért értékeket, és automatikusan jó/rossz értékelést jelenít meg a kijelzőn. A rezgésmérőt spirálkábelen lévő érzékelővel, tartómágnessel, szerviztáskával és elemekkel szállítjuk. A rezgésmérő kijelzője színes grafikus kijelző, ami megkönnyíti a használatát, hiszen minden utasítás és menüpont szöveges formában jelenik meg. A rezgésmérő menüjének 12 nyelve egyszerűen váltható.Tulajdonságok:- automatikus ISO 10816-3 értékelés- könnyen kezelhető- mobil rezgésméréshez- szí..

Készlet információ: Rendelésre

510 655 Ft
Nettó ár:402 091 Ft
PCE-VT 3700 Vibrációmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VT 3700
A rezgésmérő készülék ideális a karbantartó személyzet számára a vibráló alkatrészek, gépek és rendszerek gyors ellenőrzésére. Ez a rezgésmérő készülék közvetlenül a kijelzőn jelzi a rezgésgyorsulást, a rezgéssebességet és a rezgési utat. Ez azt jelenti, hogy a készülék segítségével gyorsan és megbízhatóan felismerheti és nyomon követheti az egyensúlyhiányokat és a csapágy károsodását.  A rezgésmérő berendezés olyan üzemmóddal van felszerelve, amely lehetővé teszi a mérés elvégzését az ISO 10816-3 szabványnak megfelelően. A rezgésmérő készülék elemzi a mért értékeket, és automatikusan jó / rossz értékelést jelenít meg a kijelzőn.    A rezgésmérő készülék egy spirálkábel szenzorával, tartó mágnessel, szerviztáskával és elemekkel van ellátva. Az ISO gyári tanúsítvány kiegészíti a szállítási kört. A rezgésmérő készülék kijelzője színes grafikus kijelző, amely megkönnyíti a működést, mivel az összes utasítás és menüpont sima szöv..

Készlet információ: Rendelésre

443 793 Ft
Nettó ár:349 443 Ft
PCE-VT 2700S Vibráció mérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VT 2700S
Vibráció mérő gyári kalibrálási bizonylattalKényelmes belépő szintű gép, a gépek és berendezések rezgésellenőrzéséhez A rezgésmérő  három fontos rezgési paramétert határoz meg. A rezgésmérő ideális a karbantartó személyzet számára a vibráló alkatrészek, gépek és berendezések gyors ellenőrzéséhez. Ez a rezgésmérő a rezgésgyorsulást, a vibrációs sebességet és a vibráció elmozdulását közvetlenül a kijelzőn mutatja. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és megbízhatóan felismerje és nyomon kövesse a kiegyensúlyozatlanságot, és az esetleges csapágykárosodást. A rezgésmérőhöz szonda csúcs (1 x 50 mm) kezelési utasítás, és a hordtáska jár alapban. Az integrált RS-232 interfész lehetővé teszi, hogy az adatok közvetlenül a rezgésmérőtől a PC-be küldhetők. A készülék kalibrálható / ISO-szabvány / Ezenkívül ellenőrizni tudja a készülékeken a rezgésviszonyokat a rezgésmérővel, és meg  tudja akadályozni a károsodást (nemkívánatos rezgések).A rezgésmérőt általában a rezgés, a rezg..

Készlet információ: Rendelésre

315 903 Ft
Nettó ár:248 742 Ft
PCE-VT 204 Vibrációmérő
Gyorsan fogy Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VT 204
Fordulatszám és vibrációmérő műszer a vibrációs sebességhez,fordulatmérési funkcióval belső adattárolóval, RS232-vel opció szoftverrel Kitűnő a motorok, váltókhoz, csapágyakhoz egyaránt. Mérhető : - vibrációs sebesség - fordulat(optikai és kontakt) - mérési érték tárolás 1000 érték - 15 mm LCD-kijelző - RS-232-port - Min-/ Max- és Data-Hold-Funkció - Sensor - mérőkerék a fordulathoz Adatok: Vibráció Tartomány Gyorsulás 0,5 ... 199,9 m/s² Sebesség 0,5 ... 199,9 mm/s Elmozdulás 0,005 ... 1,999 mm Felbontás gyorsulás 0,1 m/s² Sebesség 0,1 mm/s Elmozdulás 0,001 mm Pontosság gyorsulás ±5 % ±2 Digit Sebesség ±5 % ±2 Digit Elmozdulás ±5 % ±2 Digit Frekvencia tartomány 10 Hz ... 1 kHz Fordulatszám Mérési tartomány Fordulatszám (optikai) 10 ... 99999 U/min Fordulatszám(kontakt.) 0,5 ... 19999 U/min Sebesség 0,05 ... 1999 m/min Felbontás 0,1 U/min (<1000 U/min); 1 U/min (>1000 U/min); ..

Készlet információ: Rendelésre

417 854 Ft
Nettó ár:329 019 Ft
PCE-VT 1100M PCE-WL 1 Adat rögzítő szélméréshez
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VT 1100M
PCE-VT 1100 rezgésmérőVibrációs teszter rezgésméréshez / Mérési memória a korábbi mérésekhez /Gyorsulás, rezgési sebesség és elmozdulás mérése /széles frekvenciatartomány / elemmel működő kézi mérőműszer / automatikus kikapcsolás A rezgésmérő kézi mérőeszközként szolgál a gépek és rendszerek rezgésének egyedi értékelésére. A rezgésmérő segítségével a helyszínen könnyen megállapítható a tényleges állapot. Ez azt jelenti, hogy a mérés után közvetlenül a helyszínen elvégezhetők a megfelelő módosítások. Ezt követően az új állapot is értékelhető. Így a rezgésmérő a különböző gépek relatív mérésére szolgáló mérőeszközként szolgál.A rezgésmérőt alapvetően a termelőgépek megelőző karbantartására használják. Ez a rezgésmérő a kiegyensúlyozatlanság gyors mérésére, valamint a csapágyak és fogaskerekek állapotának ellenőrzésére szolgál. Nagyon gyakran használják a rezgésmérőt a kisebb villanymotorok állapotának felmérésére is.- sebességet, elmozdulást, gyorsulást mér- minden mérés után megtar..

Készlet információ: Rendelésre

178 645 Ft
Nettó ár:140 665 Ft
PCE-VS12 Rezgésdiagnosztika 1000 m / s-ig FFT analízissel,USB kimenettel, szoftverrel
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VS12
A PCE-VS12 rezgésfigyelő a rezgésgyorsulás és -sebesség ellenőrzésére szolgál. A PCE-VS11 méri és figyeli a rezgéseket az időtartományban, valamint a frekvenciatartományban, azaz szelektíven tudja figyelni az egyes frekvenciasáv-összetevőket. A PCE-VS12 esetén az USB csatlakozás a 8 tűs aljzaton van. Rezgésfigyelő használható például motorok, ventilátorok, szivattyúk és kompresszorok állapotának figyelemmel kísérésére. Hasonlóképpen, a gyártás minőségellenőrzése vagy a bejövő áruk osztályának ellenőrzése elvégezhető gépi állapotjelzővel. A rezgőkapcsolóval végrehajtható különböző mérési projektek megmutatják egy ilyen mérőműszer különböző képességeit. A rezgőkapcsolóval vészhelyzetben le lehet állítani a termelési rendszereket, ahol az erős rezgés személyzetet vagy berendezéseket károsíthat. Különböző vasúti járművek rezgésfigyelése a rezgésfigyelővel is lehetséges, és biztonsági kapcsolóként is használható az ajtókon és kapukon.Tulajdonságok: - 60 frekvenciatartomán..

Készlet információ: Rendelésre

323 307 Ft
Nettó ár:254 573 Ft
PCE-VS11 Rezgésdiagnosztika 1000 m / s-ig FFT analízissel, figyelmeztető LED-del szoftverrel
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VS11
PCE-VS11 Rezgésmérő   Vibrációs monitor PCE-VS1x sorozat Vibrációs monitor piezoelektromos gyorsulásmérővel Robusztus alumínium ház Szerelés M8 menetes csatlakozóval Tanulási funkció Vízálló (IP67)   A PCE-VS11 rezgésmérő figyeli a gyorsulást és sebességet. A PCE-VS11 az idő tartományban, valamint a frekvenciatartományban az oszcillációkat méri és figyeli, azaz szelektíven monitorozhatja az egyes frekvenciasáv-összetevőket. A rezgésmérő alkalmazási területei közé tartoznak például a motorok, ventilátorok, szivattyúk és kompresszorok állapotfigyelése. A termelés vagy a beérkező áruk ellenőrzésének minőségellenőrzése gépi állapotjelzővel is elvégezhető. A rezgéskapcsolóval elvégezhető különböző mérési projektek. Így lehetséges, hogy a rezgéskapcsolóval a termelési létesítmények vészhelyzeti leállását idézzék elő, ahol az erős rezgések személyi vagy berendezéskárosodást okozhatnak. A PCE-VS11 műszer különböző vasúti járművekkel szembeni r..

Készlet információ: Rendelésre

277 888 Ft
Nettó ár:218 809 Ft
PCE-VS10 Rezgésdiagnosztika 1000 m / s-ig figyelmeztető LED-del, szoftverrel
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VS10
A PCE-VS1x sorozat rezgés érzékelője a vibráció gyorsulás és sebesség ellenőrzésére szolgál. Nagyon sok területen alkalmazható, ezek közé tartoznak például a motorok, ventilátorfúvók, szivattyúk és kompresszorok állapotfigyelése. Hasonlóképpen a termelés vagy a beérkező áruk minőségellenőrzése a gépi állapotjelzővel is elvégezhető. Az elvégezhető különböző mérési projektek egy ilyen mérőeszköz sokoldalú képességeit mutatják. Így a rezgéskapcsolóval lehetséges, hogy a termelési létesítmények vészhelyzeti leállását okozzák, ahol az erős rezgéseket, a személyi vagy berendezéskárosodást feltérképezze. Hasonlóképpen, a rezgésfigyelővel és a különböző vasúti járművekkel szembeni rezgésellenőrzéssel, valamint az ajtókon és kapukon lévő biztonsági kapcsolóként is használható. Tulajdonságok: - 60 frekvenciatartomány- Piezoelektromos gyorsulásmérő- Vízálló IP67 szerint- Tanítási funkció (Teach-In)- Robosztus alumínium ház- Könnyen felszerelhető M8 menetes csatlakozóval ..

Készlet információ: Rendelésre

207 886 Ft
Nettó ár:163 690 Ft
PCE-VMS 100 Rezgésmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VMS 100
Rezgésmérő különböző jelekhez / 4 számjegyű / opcionális kimeneti kártyák / moduláris felépítés / IP65 előlap / rezgésátalakítóval együtt.A rezgésmérő konfigurálható váltó- és egyenfeszültségmérőként (600 VAC / DC-ig), váltó- és egyenáramú árammérőként (5 AAC / DC-ig). A rezgésmérő kijelzi továbbá a folyamatjelek (mA, VDC), hőelemek, rezisztív hőmérséklet-érzékelők (Pt, Ni, PTC és NTC), ellenállások, potenciométerek és frekvenciák mért értékeit. A rezgésmérő az elülső gombokon keresztül konfigurálható. A beépített kijelzőt egy 96 x 48 mm-es (1/8 DIN) szabványos méretű panelkivágásba építik be. A mért érték 4 számjeggyel (9999 / -1999) skálázható.Rendelkezésre áll továbbá a riasztási beállítási pontokhoz való hozzáférési funkció, külső vezérlés az előre meghatározott funkciók aktiválásához, öko üzemmód az alacsony fogyasztáshoz, választható kettős skálázás, 5 konfigurálható fényerőszint a rezgésmérőn. Egyetlen univerzális tápegység 18 ...  A 265 V AC / DC teszi a panelmérőt könnyen..

Készlet információ: Rendelésre

575 774 Ft
Nettó ár:453 366 Ft
PCE-VM 5000 Vibrációmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VM 5000
PCE-VM 5000 Adatgyűjtő 4 csatornás vibrációs adatgyűjtő sebesség, gyorsulás és rezgés eltolódás méréséhez A műszer egy időben legfeljebb 4 rezgésmérésre ad lehetőséget. Az adatgyűjtővel a sebességet, gyorsulást és a rezgéseltolódást 10 Hz és 1 kHz frekvenciatartományban lehet mérni. A kábel 1,2 m hosszúságú, így az adatgyűjtő a vizsgálandó alkatrész különböző helyein tud rezgést rögzíteni. A felírt adatok a képernyőn közvetlenül megtekinthetők, vagy SD kártyával számítógépre vihetők, majd Excel táblázatban tovább elemezhetők. Tulajdonságok -          Frekvenciatartomány: 10 Hz… 1 kHz -          Gyorsulás, sebesség és eltolódás mérése -          4 érzékelő egyidejű csatlakozása -          Adattárolás SD kártyára -          Tömör ..

Készlet információ: Rendelésre

1 149 889 Ft
Nettó ár:905 424 Ft
PCE-VM 3D Pce-vm 3d Vibrációmérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VM 3D
PCE-VM 3D Rezgésmérő műszer gépekhez, berendezésekhez / analóg interfésszel a fejhallgatóhoz / különböző érzékelő csúcsokkal    A PCE-VM 3D rezgésmérő műszer lehetővé teszi a rezgés elmozdulás és rezgés sebesség gyors és egyszerű mérését a gépeken és alkatrészeken. A műszer 3 irányban tud mérni, vagyis x,y és z tengelyen. Ezzel precízen meghatározható a hiba, vagy a nagymértékű egyensúlyhiány. A nagy kijelző az aktuális értékek mellett a rezgés spektrumot is megjeleníti.   Különböző érzékelők kaphatók opciósan a műszerhez. Az LCD kijelző háttérvilágítással jól olvasható. A csupán 305 g súlyú műszer minden munkahely ideális kiegészítője. Alkalmazási terület lehet olyan nagy vagy kis üzem is, ahol rezgéseket, illetőleg egyensúlyhiányt kell mérni gépek motorján. A hibák, hiányosságok megállapítása a gépek életét jelentősen meghosszabbíthatja. A rezgésmérő műszer ISO szerint kalibrálható is. Ellenőrizze gépei rezgését ezzel a műszerrel és megelőzheti a nagyobb k..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

518 725 Ft
Nettó ár:408 445 Ft
PCE-VM 31-HAWB PCE-VM 31 HAWB. Emberi test rezgés mérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VM 31-HAWB
Sebesség, gyorsulás és út mérésére/ TEDS-támogatás / 10.000 érték eltárolására alkalmas memória / USB-csatlakozás / egyszerű kezelhetőség. A PCE-VM 31-HAWB rezgésmérő készülék úgy lett kifejlesztve, hogy a munkahelyi emberi rezgéseket analizálja. Így a készülékkel az ISO 2631 szerinti egész testes rezgéseket és az ISO 5349 szerinti kéz-kar rezgéseket mérhetjük. Ehhez a készülék két triaxial-rezgésfelvevővel rendelkezik az ülő-,és kézmérésekhez. Ezenkívül a megfelelő szenzorral gépek rezgésmérése is elvégezhető, mely esetben a készülék sebesség, gyorsulás és út paramétereket képes meghatározni. SEAT-mérések is kivitelezhetők egy speciális szenzorral. A készülék összesen  4 Low-Power- IEPE-bemenettel és TEDS-támogatással rendelkezik a szenzorok csatlakoztatásához. A mért értékek kijelezhetők többek között mint kötetlen ill. intervallum effektív érték, vektor összeg vagy rezgés dózis.  A hozzáadott Flash-memória 10.000 adat, illetve 1.000 FFT tárolására elegendő. Az USB-csat..

Készlet információ: Rendelésre

2 882 578 Ft
Nettó ár:2 269 747 Ft
PCE-VM 25 Rezgés mérő fordulatszám mérővel és termométerrel
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VM 25
Rezgésanalizáló készülék gépekhez és gördülő csapágyak ellenőrzéséhez/ Érintésmentes fordulatszám és hőmérsékletmérés/ Energiatakarékos OLED színes kijelző/ Grafikus irány kijelző/ Memória 16.000 mérési értékig/ USB interfész A PCE-VM 25 rezgésanalizáló műszer a gépek felügyeletét szolgálja. A készülék sok esetben biztosítja a gépek panaszmentes funkcionálását. Az egyszerű alkalmazásnak köszönhetően paraméterek sokasága mérhető. Ide tartozik pl. a gyorsulás, a sebesség és az út. Az effektív érték mellett a csúcsértéket, valamint a csúcsérték effektív értékéhez való viszonyát is kijelzi. A műszer a spektrális elemzésnek és az iránymutatónak köszönhetően pontos információkat nyújt egyrészt az aktuális állapotról, másrészt a régi mérési értékekről. Az USB interfész segítségével a mérési értékek áthelyezhetőek PC-re és ott az opcionális szoftver segítségével kiértékelhető. Ezáltal a felhasználónak lehetősége van hosszú idejű méréseket és a pontos kimutatást a mérési értékekről tárolni...

Készlet információ: Rendelésre

988 589 Ft
Nettó ár:778 417 Ft
PCE-VDR 10 Vibráció adatrögzítő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VDR 10
A PCE-VDR 10 rezgésmérő készülék egytengelyes mérőeszköz a rezgésellenőrzéshez. A sokk-adatgyűjtővel valós idejű mérést és mérési felvételt is készíthet, mely értékeket az SD-kártyára mentheti. A mérési értékek elemzése később egy számítógépen történik. Ehhez nincs szükség speciális szoftverre. A mért értékek közvetlenül egy táblázatkezelő segítségével, például a Microsoft Excel-el elemezhető. A készülék 4...20 mA kimeneti jellel rendelkezik. A kimeneti jelhez 4 ... 20 mA-es vezérlő csatlakoztatható. Ebben az esetben a műszer riasztóként is használható, riasztás lép fel, ha a rezgés meghalad egy bizonyos szintet(pozitív vagy negatív irányba).Tulajdonságok: - Egytengelyes mérés - Kiértékelés az MS-Excel segítségével - Valós idejű mérés - RS-232 és USB interfész - 4 ... 20 mA szabályozó kimenet - Könnyen olvasható LCD   Technikai adatok: Frekvenciatartomány 10 Hz ... 1 KHz Gyorsítás Kalibrálva 5..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

394 798 Ft
Nettó ár:310 864 Ft
PCE-VD 3 Adatrögzítő vibráció
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VD 3
Rezgés adatgyűjtő frekvencia analízissel/ a gyorsulást 3 irányban méri/ mérési tartománya ± 18 g / frekvenciatartománya 0… 60 Hz/ mágneses fali konzollal. A vibrációmérő egy miniatürizált adatgyűjtő, mely beépített 3-tengellyel (x, y, z tengely) rendelkezik. Mérési tartománya ±18 g tengelyenként. A gyorsulási erő a tengelyek mentén mérhető. Mivel az adatgyűjtő mozgásban van, a változásokat ez a 3 tengely rögzíti. A mágneses fali konzol segítségével a vibrációmérő műszer bármilyen helyzetben könnyen és gyorsan csatlakoztatható. Kicsi mérete és könnyű kialakítása révén a vibrációs adatgyűjtő más célokra is használható, mint például szállításellenőrzés. További alkalmazási területei sportban, gyógyászatban, vagy csupán 3 –tengelyes mozgások esetén. Az adatok egyszerűen átvihetők PC-re vagy laptopra.   Tulajdonságok Szoftverrel szállítva USB interfész Könnyű Tartóval szállítva 4 Mbit memóriakapacitás 85764 memóriapont) Mágnese..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

89 879 Ft
Nettó ár:70 771 Ft
PCE-VC21 Rezgés kalibrátor
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VC21
A PCE-VC21 rezgésmérő készülék kalibrátorát a rezgésérzékelők vagy rezgésmérő eszközök kalibrálásához és ellenőrzéséhez használják. A stabil rezgési amplitúdónak és a nagy pontosságú rezgési frekvenciának köszönhetően a gyorsulás, a sebesség és az út paraméterei pontosan kalibrálhatók a rezgésmérő készülék kalibrátorával. Az oszcillációs amplitúdó effektív értéke független a terheléstől, ami azt jelenti, hogy különböző, legfeljebb 500 g tömegű érzékelők kalibrálhatók. Túlterhelés esetén a rezgésmérő készülék kalibrátora automatikusan kikapcsol. Ezenkívül az állítható, automatikus kikapcsolási funkció megakadályozza az akkumulátor idő előtti lemerülését.   A robusztus, praktikus kialakítás és az akkumulátoros működés lehetővé teszi a vibrációmérő készülék kalibrátorának mobil használatát. 15,92–1280 Hz közötti állítható rezgési frekvenciákkal és 1 m / s² és 20 m / s² közötti választható rezgési amplitúdókkal a rezgésmérő készülék kalibrát..

Készlet információ: Rendelésre

2 247 999 Ft
Nettó ár:1 770 078 Ft
PCE-S 42 Sztetoszkóp
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-S 42
Rezgésmérő PCE-S 42csapágyak és motorok / két különböző hosszúságú mérőcsúcs32 hangerőszint / Silencer fejhallgató tartozékA PCE-S 42 rezgésmérőt az egyes gépalkatrészek megfigyelésére használják. Lehetséges a karbantartási és javítási munkálatok elvégzése a rezgésmérővel. A rezgésmérő használata megkönnyíti a csapágyak és a motorok hangjelenségeinek figyelését. Ilyen módon a zajok erősíthetők, jelezve, hogy a gépnek enyhe károsodása van, amely figyelmen kívül hagyása súlyos károkat és a gép károsodását okozhatja. A rezgésmérő fejhallgatóval van ellátva, amely tökéletesen alkalmas zajos környezetben való használatra. A nagyméretű, párnázott fülpárnák hangtompítóak és ugyanakkor magas kényelmet biztosítanak.Tulajdonságok:- Frekvenciaátvitel: 30 Hz ... 150 kHz - Megelőző karbantartási és javítási feladatokhoz- Fejhallgató - Easy Serving 32 hangerőre - Két különböző mérési lehetőség - Ergonomikus kialakítás Műszaki adatokfrekvenciatar..

Készlet információ: Rendelésre

227 640 Ft
Nettó ár:179 244 Ft
PCE-S 41 Elektromos sztetoszkop
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-S 41
   Elemmel üzemelő kézi sztetoszkóp. A készüléket gépek zörejének (csapágyak, ventilátor szelepek, szivattyúk) felkutatására használják. Kiváló szerszám gyárakban zaj és vibrációellenőrzéshez, azoknak az embereknek a számára, akik a karbantartásért felelősek, így megvan a lehetőségük a hiba forrását felismeri, mielőtt bekövetkezne a berendezés vagy gép meghibásodása. A készülék burkolata ABS-műanyag, ami kényelmes kezelést eredményez a szép design mellett. Használat közben Piezo Transducer-ként funkcionál, ami a leghalkabb zörejt is felfedezi. A nagy érzékelő a hangok 3 fokozatban történő ellenőrzését szolgálja, így az érzékelt zajok hangerejét szabályozhatja. A kiválasztott hangerőt 3 fényemittáló dióda jelzi ki. A fejhallgató fel van szerelve két beállítható fülvédővel, és 2 m kábel tartozik hozzá.      Technikai adatok: Frekvenciatartomány  100 Hz - 10 kHz Hangerő  beállítható Áramellátás  1..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

72 013 Ft
Nettó ár:56 703 Ft
PCE-S 40 Vibrációmérő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-S 40
PCE-S 40 Akusztikus sztetoszkóp gépek karbantartásához és javításához / mérőhegy kb. 16,5 cm / puha műanyagból / teljes hossz kb. 1 m   A PCE-S 40 egy akusztikus rezgésmérő eszköz, amely felerősíti a gép zajait. Egy akusztikus rezgésmérő eszköz lehetővé teszi a csapágyak, ventilátorcsapok, szivattyúk és hasonlók zajának észlelését. A gépgyártás területén megelőző karbantartásra és szervizelésre használják, hogy minden esetleges gépkárosodás diagnosztizálható legyen, mielőtt azok ténylegesen bekövetkeznének. Ha rezgésmérő eszközzel hallgat gépet, olyan zajok erősíthetők fel, amelyeknek a gép normál működése során nem szabad jelentkezniük. Ide tartoznak például kopogás vagy csiszolás zajai, amelyek azt jelzik, hogy a gép belső működése megsérült. A rezgésmérő készülék fülhorogból, tömlőből és mérőhegyből áll. A rezgésmérő készülék felveszi a mérőcsúcson keresztül veszi fel a zajokat majd a tömlőn keresztül közvetlenül a fülhorogra továbbítja. A fülhorog végén ..

Készlet információ: Rendelésre

37 421 Ft
Nettó ár:29 465 Ft
PCE-PVS 30 | Rezgésérzékelő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PVS 30
A rezgésérzékelőt a rezgési sebesség folyamatos figyelésére fejlesztették ki. A rezgésérzékelő különböző változatokban kapható. A rezgésérzékelő típusától függően különbséget kell tenni a tervezés és a mérési tartomány között. A rezgésérzékelő a rezgési sebességet ± 12,7 mm/s vagy ± 25,4 mm/s tartományban méri a 3 Hz és 1500 kHz közötti frekvenciatartományban. A mért rezgési sebesség 4 ... 20 mA folyamatáramként kerül kiadásra. A rezgésérzékelő áramhurokban csatlakozik a vezérlőhöz vagy a folyamatkijelzőhöz egy MIL-C-5015 csatlakozón keresztül. Kiviteltől függően a csatlakozóaljzat függőlegesen vagy vízszintesen rögzíthető a rezgésérzékelőhöz. A rezgésérzékelő 12 ... 24 V DC feszültséggel üzemeltethető.Tulajdonságok:- vízszintes vagy függőleges szerelés- process jelkimenet- MIL-C-5015 csatlakozó- M6 folyamatcsatlakozás- különböző mérési tartományok- robusztus felépítésTechnikai adatok:Mérési tartomány± 12,7 mm/sFrekvenciatartomány3...1500HzKijárat2 ve..

Készlet információ: Rendelésre

281 822 Ft
Nettó ár:221 907 Ft
PCE-PVS 10 | Rezgésérzékelő
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PVS 10
A rezgésérzékelőt a rezgési sebesség folyamatos figyelésére fejlesztették ki. A rezgésérzékelő különböző változatokban kapható. A rezgésérzékelő típusától függően különbséget kell tenni a tervezés és a mérési tartomány között. A rezgésérzékelő a rezgési sebességet ± 12,7 mm/s vagy ± 25,4 mm/s tartományban méri a 3 Hz és 1500 kHz közötti frekvenciatartományban. A mért rezgési sebesség 4 ... 20 mA folyamatáramként kerül kiadásra. A rezgésérzékelő áramhurokban csatlakozik a vezérlőhöz vagy a folyamatkijelzőhöz egy MIL-C-5015 csatlakozón keresztül. Kiviteltől függően a csatlakozóaljzat függőlegesen vagy vízszintesen rögzíthető a rezgésérzékelőhöz. A rezgésérzékelő 12 ... 24 V DC feszültséggel üzemeltethető.Tulajdonságok:- vízszintes vagy függőleges szerelés- process jelkimenet- MIL-C-5015 csatlakozó- M6 folyamatcsatlakozás- különböző mérési tartományok- robusztus felépítésTechnikai adatok:Mérési tartomány± 12,7 mm/sFrekvenciatartomány3...1500HzKijárat2 ve..

Készlet információ: Rendelésre

281 822 Ft
Nettó ár:221 907 Ft
Tételek: 1 - 24 / 24 (1 oldal)
Adatvédelem és Cookiek
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Cookie-k kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat ide kattintva érhet el.