var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-24344335-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Menu
Kosár

Levegő minőség ellenőrzésA levegő minősége nemcsak az emberi jólét szempontjából játszik fontos szerepet, hanem a biológiai, kémiai és fizikai folyamatok áramlásában is. Sokféle gáz, gőz és por - még akkor is, ha természetes folyamatokból keletkezik - hozzájárulhat a levegő minőségének csökkenéséhez. A levegő minőségének mérésére speciális levegőminőségi mérőket használnak, amelyek érzékelőit a megfelelő környezeti feltételekhez igazítják. Például a következő mért változásokat gyakran rögzíti egy levegőminőség-mérő eszköz: szén-dioxid-koncentráció (CO2), hőmérséklet, páratartalom, formaldehid (CH2O, amelyet néha HCHO-nak is neveznek), illékony szerves vegyületek (TVOC) és finom porok a részecskék száma a különböző részecskeméretekhez, pl. PM 1; PM 2,5; PM10.

A beltéri helyiségekben, például tantermekben, irodákban és nappali helyiségekben a beltéri levegő minőségének ellenőrzésére olyan levegőminőség-mérő eszközt kell használni, amely rögzíti mind a szén-dioxid-tartalmat, mind a helyiség levegőjének hőmérsékletét és páratartalmát. Különösen a viszonylag új épületek esetében, amelyek energiahatékonysági okokból szoros burkolattal rendelkeznek, figyelmet kell fordítani az igényalapú szellőzésre. A szellőzőrendszerekben általában nincs harmadik szűrőfokozat, amely kiszűrheti a potenciálisan vírussal szennyezett aeroszolokat. A közlekedési lámpa kijelzővel ellátott levegőminőség-mérő készülék a zöld / sárga / piros színekkel jelzi a szén-dioxid-tartalmat annak jelzésére, hogy szükség van-e szellőzésre.A szén-dioxid-érték a jelenlévő emberek légzésén keresztül növekszik, így ez egyúttal irányadó érték a légzéssel a szoba levegőjébe juttatható vírusok számára is. Az emberek számától függetlenül a helyiségben lévő levegőminőség-mérőknek a helyiség szerkezeti jellemzői vagy anyagai miatt képesnek kell lenniük a formaldehid, illékony szerves vegyületek vagy finom por mérésére is. Ha egy mért érték hirtelen emelkedik, nemcsak a helyiséget lehet szellőztetni, hanem tisztázni lehet a kibocsátás forrását is.

PCE-VOC 1 2 in1 HCHO & TVOC Mérőműszer
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-VOC 1
PCE-VOC 1 MérőműszerVOC-teszter az orientált TVOC és HCHO méréshez / Nagy kijelző / Jelzésfunkció / Akkumulátor / Automatikus leállítás  A PCE-VOC 1, orientált VOC (TVOC; illanó, organikus kapcsolatok) és HCHO (formaldehid) mérésekhez használják. A VOC-teszter különösen a szobák levegőminőségének felülvizsgálására/mérésére használható. A TVOC tájékoztatást nyújt a beltéri levegő minőségéről. Ezt a VOC tesztert nagy kijelző és egyszerű kezelhetőség jellemzi. Emellett a 3 gomb a VOC-mérőműszeren lehetővé teszi a gyors munkát a PCE-VOC 1.A mérési értékek kijelzése mellett a felhasználó láthatja a kijelzőn is a riasztást. Így a kijelző pirosra vált, amikor kritikus VOC vagy HCHO értéket értek el. A levegőminőség értékét mg/m³ vagy PPM-ben olvashatja le a műszerről. A VOC tesztműszer egy lítium-polimer akkumulátorral rendelkezik, amely több órán keresztül biztosítja a működését. A beépített akkumulátort a tápegységen keresztül töltik, amely a VOC-tesztelőhöz csatl..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

118 766 Ft
Nettó ár:93 517 Ft
PCE-RCM 16 | Levegőminőség érzékelő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-RCM 16
A PCE-RCM 16 levegőminőség-mérő ideális otthonok, cégek vagy középületek levegőminőségének ellenőrzésére, ahol emberek tartózkodnak. A levegőminőség-mérő 4,3 hüvelykes TFT-kijelzője úgy van méretezve, hogy minden mért érték közvetlenül leolvasható legyen. A levegőminőség-mérő által támogatott mérések a következők: CO2, TVOC, PM1, PM2.5, PM10, hőmérséklet és környezeti páratartalom. A mért értékek másodpercenként frissülnek a levegőminőség-mérő kijelzőjén. Amint egy mért érték meghaladja a rögzített határértéket, ez vizuálisan megjelenik a felhasználó számára.A tápellátáshoz a levegőminőség-mérő közvetlenül a hátoldalon található micro USB porton keresztül működtethető. Ezen az interfészen keresztül töltődik a levegőminőség-mérőbe épített akkumulátor is. Ez azt jelenti, hogy a levegőminőség-mérő többféleképpen használható. Megjegyzendő, hogy a mért értékek a levegőminőség-mérő bekapcsolása után 24 órán belül kiegyenlítődnek.Tulajdonságok:- 4,3 hüvelyke..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

151 183 Ft
Nettó ár:119 042 Ft
PCE-RCM 12 Levegő minőség érzékelő
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-RCM 12
PCE-RCM 12Levegőminőség-monitor a környezeti feltételek mérésére / CO2, HCHO, részecskék meghatározása (PM2,5 / PM10) / Hőmérséklet és relatív páratartalom / 3 " TFT LCD kijelző A PCE-RCM 12 levegőminőség-figyelőt a környezeti paraméterek előzetes vizsgálatára használják. A levegőminőség-monitor lehetővé teszi a CO2, a por, a hőmérséklet és a relatív páratartalom mérését. A levegőminőség-monitor fényes kijelzője tájékoztatást nyújt a már említett paraméterekről. A környezeti ellenőrzés folyamatosan elvégezhető a levegőminőség-monitorral legfeljebb öt órán keresztül, anélkül, hogy az eszköz áramforráshoz csatlakozna.  Állandó méréshez a levegőminőség-monitor USB-n keresztül csatlakoztatható a hálózathoz. Az újratölthető akkumulátor két órán belül feltöltődik, ha a levegőminőség-monitor ki van kapcsolva. A szén-dioxid mérésekor a mérőműszer széles mérési tartománnyal rendelkezik 0 és 9999 ppm között. A koncentrációk megjelenítését a színminősítési s..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

248 394 Ft
Nettó ár:195 586 Ft
PCE-RCM 11 Levegőminőség érzékelő
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-RCM 11
Légminőségmonitor az orientált környezeti feltételek méréséhez / A HCHO és por (PM2,5 / PM10) megállapítása / Hőmérséklet és relatív páratartalom / 3 " TFT LCD kijelző A PCE-RCM 11 levegőminőség-monitor a környezeti paraméterek orientáló vizsgálatát szolgálja. A levegőminőség-monitor lehetővé teszi a finom por, hőmérséklet és relatív páratartalom mérését. A levegőminőség-monitor fényes kijelzője tájékoztatást nyújt a már említett paraméterekről. A környezeti ellenőrzés folyamatosan elvégezhető a levegőminőség-monitorral legfeljebb öt órán keresztül, anélkül, hogy az eszköz áramforráshoz csatlakozna.Állandó méréshez a levegőminőség-monitor USB csatlakozón keresztül csatlakoztatható a hálózathoz. Az újratölthető akkumulátor két órán belül feltöltődik, ha a levegőminőség-monitor ki van kapcsolva. A koncentrációk megjelenítését a színminősítési skála tovább egyszerűsítik, mivel ez közvetlenül tájékoztatást ad a felhasználónak a levegőminőségéről. A formald..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

188 987 Ft
Nettó ár:148 809 Ft
PCE-RCM 10 Levegőminőség érzékelő
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-RCM 10
Légminőségmérő készülék a porterhelés mérésére / PM 2,5 és PM 10 /  Közlekedési lámpa funkció / Grafikus ábrázolás / Akkumulátor és hálózati működés /  A hőmérséklet és a páratartalom méréseA PCE-RCM 10 pormérő készülék a PM 2,5 és PM 10 nagyságrendű porterhelését méri. A levegőminőség-mérő készülék mért értékei ragyogó színű kijelzőn jelennek meg. A PCE-RCM 10 levegőminőség-mérő készülékkel mért finom porok a PM 2,5 nagyságrendjében belélegezhetők, melyek lerakódhatnak és károsíthatják a tüdőt. A potenciálisan poros munkahelyek levegőminőség ellenőrzésére nagyon jól megfelel a műszer. A mért értékek a színes kijelzőn, a következő színekben: zölden, sárgától a piros színen át a rózsaszínig jelennek meg. A levegőminőség-mérő „közlekedési lámpája” révén a határértékek könnyen felismerhetők és lehetőséget adnak arra, hogy gyorsan reagáljanak a változásra.A "mért értékek grafikus megjelenítése" beállítással a mért értékeket 3 perces időintervallumban megtekinth..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

113 378 Ft
Nettó ár:89 274 Ft
PCE-PCO 2 Részecskeszámláló
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PCO 2
PCE-PCO 2 részecske-mérő készülékRészecske-mérő készülék részecskék és tömegkoncentráció mérésére / PM2,5 és PM10 tömegkoncentrációjának méréseRészecske méretek: 0,3 / 0,5 / 1,0 / 2,5 / 5,0 és 10 μm / videó és fényképfelvételA szemcsés anyagmérő különböző területeken használható. A szemcsés anyagmérő készülék képes mérni mind a részecskekoncentrációt, mind a mérés koncentrációját. A mérőeszközt alkalmazhatjuk, ahol a porszerű részecskék potenciális egészségügyi veszélyt okoznak. Ezek közé tartozik a hulladékégetésből, a gyártásból, az energiatermelésből, a járműmotorok kibocsátásából és az építőipar által okozott szennyezésből származó porkibocsátás.A részecskeszámlálás mellett lehetőség van a tömegkoncentráció meghatározására, PM2.5 és PM10 mellett a 0,3, 0,5, 1,0, 2,5, 5,0 és 10 μm szemcseméretek is mérhetők. A finom pormérő a részecskeméreten kívül érzékelőket is tartalmaz a hőmérséklet és a relatív páratartalom mérésére. A finom pormérő készülék hátulj..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

623 742 Ft
Nettó ár:491 135 Ft
PCE-PCO 1 Részecskeszámláló
Gyorsan fogy Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PCO 1
PCE-PCO 1 Finompor mérőPCE-PCO 1 részecske koncentráció levegőben történő méréseA PCO-1 esetében egy univerzális mérőműszerről beszélhetünk, 6 különböző részecskeméretet képes mérni, továbbá rendelkezik egy szenzorral a hőmérséklet és a relatív páratartalom méréséhez. A beépített kamera lehetővé teszi a mérési adatok képpel, videóval jeleníthetőek meg. A szennyeződés elsősorban égés, előállítás, energiatermelés, szennyező anyagok kibocsátása (járművek, ipar). A műszer segítségével a levegőben levő részecske szennyeződés pontos mennyisége határozható meg. A nagyfokú szennyezettség főként nagyobb városok és munkaterületek esetében vehető észre. A részecskék nagy mértékben hozzájárulnak több betegség, egészségügyi probléma kialakulásához, mint például az asztma, hörghurut, bőr és tüdőbetegségek. Jellemzők- 6 részecskeméret (0,3/0,5/1,0/2,5/5,0/10 µm) - Hőmérséklet és páratartalom mérése - Kamera a kép- és videófelvétel elkészítéséhez - nagyméretű színes kijelző - 80MB be..

Készlet információ: Rendelésre

507 629 Ft
Nettó ár:399 708 Ft
PCE-MPC 25 Levegő minőség mérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-MPC 25
Részecskeszámláló indikatív méréshez / állítható riasztási határértékek / adatgyűjtő / Micro USB interfész / mérési tartomány 0 ... 1000 µg/m³ / tömegkoncentráció / Kb. 9 óra akkumulátor-élettartam / 3,2" színes kijelző / hordtáska / 1/4" állvány csatlakozás   A készüléket irodákban, műhelyekben vagy laboratóriumokban használják a környezeti feltételek indikatív mérésére. Az részecskeszámláló készülék a részecskék számán kívül a PM2,5 és PM10 tömegkoncentrációját is meghatározza a 0…1000 µg/m³ mérési tartományban. Ezenkívül mérik a hőmérsékletet és a környezeti páratartalmat. A riasztási határérték funkcióval a PM2,5 határértékei állíthatók be az aeroszolmérő készüléken.    A mérés során lehetőség van a mért értékek rögzítésére a részecskeszámlálóval. Az aeroszolmérő készülékhez kb. 12 mérési tárolókapacitású, egyenként 999 mérési ponttal rendelkező memória áll rendelkezésre. Az intervallum különböző időpontokban ál..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

566 499 Ft
Nettó ár:446 062 Ft
PCE-MPC 15 Levegő minőség mérő
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-MPC 15
Por- részecskeszámláló indikatív méréshez / állítható riasztási határértékek / adatgyűjtő / Micro USB / mérési tartomány 0 ... 1000 µg/m³ / tömegkoncentráció / Kb. 9 óra akkumulátor-élettartam / 3,2" színes kijelző / hordtáska / 1/4" állvány csatlakozás   A készüléket irodákban, műhelyekben vagy laboratóriumokban használják a környezeti feltételek indikatív mérésére. Az aeroszolmérő készülék a részecskék számán kívül a PM2,5 és PM10 tömegkoncentrációját is meghatározza a 0…1000 µg/m³ mérési tartományban. Ezenkívül mérik a hőmérsékletet és a környezeti páratartalmat. A riasztási határérték funkcióval a PM2,5 határértékei állíthatók be az aeroszolmérő készüléken.    Az aeroszolmérő készülékben használt elem kb. 9 órás üzemidőt tesz lehetővé. Így az aeroszolmérő készülék egy teljes munkanapon keresztül képes méréseket végezni, mielőtt újra kell tölteni. Mivel az akkumulátor nincs tartósan beszerelve az aeroszolmérő kész..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

374 775 Ft
Nettó ár:295 099 Ft
PCE-MPC 10 Finom pormérő készülék
Gyorsan fogy Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-MPC 10
PCE-MPC 10Finom pormérő készülék orientációs méréshez / Közlekedési lámpa funkcióPM 2,5 és PM10 (A és E por) mérése / grafikus ábrázolásTárolási lehetőség legfeljebb 5000 mért értékhez / Hőmérséklet és páratartalom A PCE-MPC 10 szemcsés anyagmérő készülék képes gyorsan a pormérések elvégzésére. Finom pormérő készüléket használnak ott, ahol a finom porszint befolyásolhatja a klímát és az emberi testet. Így ilyen készüléket használnak ott, ahol a részecskék levegőbe jutnak. Ez különösen igaz az iparban, amikor az őrlést az ipari por felszabadul. A PCE-MPC 10 részecskemérő készülékkel orientációs méréseket végeznek, amelyek információt szolgáltatnak a koncentrációs tendenciákról, és információt szolgáltatnak a szennyező forrásokról.A finom por mérőeszköz egy akkumulátoros, kézi vezérlésű eszköz, amely szükség esetén állványra szerelhető. A PM2.5 finom pormérő akkumulátorát az USB-interfészen keresztül tudja feltölteni. A töltés során van lehetőség a mérések elvégzésére i..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

291 049 Ft
Nettó ár:229 173 Ft
PCE-EM 880 Környezeti mérőműszer
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-EM 880
Az aeroszolmérő készülék különböző érzékelőkkel van felszerelve a HCHO, a TVOC, a környezeti hőmérséklet és a környezeti páratartalom meghatározására. Ez azt jelenti, hogy az aeroszolmérő készülék már a mérési feladatok széles körét lefedi. A TVOC mérési tartománya 0,00 ... 9,99 mg/m³. A HCHO és TVOC mérési tartomány ±5%-os pontosságával az aeroszolmérő ideális mérőeszköz az orientációs mérésekhez.A beépített 1500 mAh-s újratölthető akkumulátornak köszönhetően az aeroszolmérő menet közben is működtethető. Amint az akkumulátor lemerül, a mikro USB-csatlakozón keresztül 5 V egyenáramú tápegységgel újratölthető. Így az aeroszolmérő használható például az irodák, műhelyek, iskolai létesítmények levegőminőségének ellenőrzésére, vagy a logisztikában az illékony szerves anyagok és a formaldehid ellenőrzésére. A mért értékeket közvetlenül az aeroszolmérő készülék tárolja. Az aeroszolmérőkészülék 5000 mérési pontot tartalmazó memóriával rendelkezik erre a célra. A mérés után a mért ér..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

93 431 Ft
Nettó ár:73 568 Ft
PCE-AS1 Levegőbaktérium számláló
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-AS1
Csíragyűjtő / Részecskegyűjtő a mikrobiológiai szennyeződések kontrollálásához / Háttérvilágítással rendelkező LCD / Az impaktív elv alapján /  99 tárhely 2000 mérésig / Sterilizálható gyűjtőfej A PCE-AS1 egy olyan műszer, melyet a mikrobiológiai szennyeződések kontrollálásához használnak. Így a csíragyűjtőt a legkülönfélébb helyeken/ termelési területeken alkalmazzák. A műszer a kolónia képző mikroorganizmusokat határozza meg például a gyógyszer-, élelmiszeriparban, az italgyártásban, a kórházakban, kozmetikai iparban és környezeti mérésekben. A mikrobiológiai terhelés analizálásához a standard petri-csészéket használja, amelyeket a sterilizálható gyűjtőfejjel együtt alkalmazhatók. A levegőminta-mintavevő a behatolási elvnek megfelelően méri a mikroorganizmusokat közvetlenül egy agarral töltött Petri-csészén. Így a próbákat tehát közvetlenül a levegő mintavevő tálcáiban lehet inkubálni.  Az egyszerű használat, kompakt kézi kiépítés és a háttér..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 969 050 Ft
Nettó ár:1 550 433 Ft
PCE-AQD 50
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-AQD 50
Az aeroszolmérő készüléket kifejezetten az éghajlati viszonyok hosszú távú megfigyelésére tervezték például irodákban, tantermekben vagy előadótermekben. Az aeroszolmérő készülék különféle érzékelőkkel rendelkezik. Az aeroszolmérő készülék többek között 40 000 ppm-ig szén-dioxid-érzékelővel, 0 ... 50 °C közötti mérési tartományú hőmérséklet-érzékelővel, 0 ... 100% r közötti mérési tartománnyal rendelkező környezeti páratartalom-érzékelővel rendelkezik. . F és egy 300 ... 2000 hPa közötti mérési tartománnyal rendelkező barométer.Ez azt jelenti, hogy az aeroszolmérő készülék a szenzorok nagy száma miatt számos alkalmazásban használható. A mért értékek közvetlenül az aeroszolmérő készülék e-papír kijelzőjén jelennek meg. A környezeti levegő szén-dioxid-tartalmának jó / közepes / rossz minősítése is megjelenik.A mérés során az aeroszolmérő automatikusan rögzíti a leolvasott értékeket. A mért értékek a micro SD kártyára kerülnek .csv formátumban. Ez azt je..

Készlet információ: Rendelésre

213 286 Ft
Nettó ár:167 942 Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)
Adatvédelem és Cookiek
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Cookie-k kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat ide kattintva érhet el.