Menu
Kosár

Függőmérlegek


PCE-HS 50N digitális függő mérleg 50 kg-ig
Gyorsan fogy
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-HS 50N
Digitális függőmérleg 50 kg-ig / Max. érték kijelzése / Állat-mérő funkció /Auto-OFF kikapcsolható / Elemes üzemmódEz a digitális függőmérleg gyors és költséghatékony megoldást jelent nagyobb tárgyak méréséhez. A súlyt csak akassza a mérlegre a mellékelt kampóval és karabínerrel.Széles körben használható, mint pl. vadászat, halászat, csomagmérlegként vagy ipari mérlegként. A készülék állat-mérő funkcióval is rendelkezik, amely funkció lehetővé teszi élő állatok mérését. Ehhez a készülék több mérésből adódó középértéket számol. A készülék erőmérőként is használható, mivel PEAK Hold, azaz csúcsmérés funkcióval is rendelkezik. A készülék automatikusan kikapcsol, de ezt a funkciót ki lehet kapcsolni. Többszörös tárázási lehetőség is adott ezzel a mérleggel, ami keverékek készítésénél hasznos lehet.Méréstartomány 150 kg-igElemes üzemmód 3 x AA 1,5 VAutomatikus kikapcsolás (deaktiválható)PEAK - Hold - FunkcióTöbbszörös TARAKampó és karabíner a csomagban  Technikai adatokMaximális terhel..

Készlet információ: Készleten

46 649 Ft
Nettó ár:36 731 Ft
PCE-PS-300MLS Hitelesíthető függő mérleg 300KG
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-PS-300MLS
Hitelesíthető függőmérleg 300 kg-ig   • Hitelesíthető/ M III osztály/ • Tárázási funkció a teljes méréshatárban • RS-232 adatátvitel/ opcionális szoftver • Hálózati adapter/ 230 V • Integrált akku 80 óra működési idővel   Technikai adatok Méréshatár                    300 kg Leolvashatóság             100 g Min. terhelés                 2 kg Tára tartomány             teljes méréshatár Mérőegység                   kg Mérési idő                &..

Készlet információ: Rendelésre

515 843 Ft
Nettó ár:406 176 Ft
PCE-HS 60N Függő mérleg
Új Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-HS 60N
Fémházas függesztett skála / mérési tartomány 0 ... 60 kg / automatikus kikapcsolás 15 perc inaktivitás után / akkumulátoros / "HOLD" funkció / számjegy magassága 22 mm / tömegegységek kg, lb, N / opcionálisan ISO kalibrálási tanúsítvánnyalAz akasztós mérleg 0 ... 60 kg. Az Mb ±1%-os pontosságával a függő mérleg pontos mérőeszköz. A 22 mm-es számjegymagasságú LC kijelző a háttérvilágítással együtt lehetővé teszi a függő mérleg mért értékeinek leolvasását még nehéz körülmények között is. A lógó mérleg robusztus fémháza lehetővé teszi, hogy durva környezetben is használható legyen. A kg egységen kívül a lógó mérleg mért értékei lb és N egységben is megjeleníthetők. A függő mérleg a "Hold" funkcióval befagyaszthatja az aktuálisan megjelenített mért értéket. Az adaptereknek, terméktálcáknak és egyéb mérési tartozékoknak saját súlyuk van, amelyet a függő mérleg mér és megjelenít. Az egyszerűbb mérlegelés érdekében a függesztett mérleg a ráadásul csatlakoztatott eszközök önsúl..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

37 434 Ft
Nettó ár:29 476 Ft
PCE-HS 300N Függő mérleg
Új Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-HS 300N
Daru mérleg fémházzal / mérési tartományok 0 ... 300 kg / automatikus kikapcsolás 15 perc inaktivitás után / akkumulátoros / "HOLD" funkció / számjegy magassága 22 mm / tömegegységek kg, lb, N / opcionálisan ISO kalibrálási tanúsítvánnyalA daru mérlege 0 ... 300 kg. Az Mb ±1%-os pontosságával a daru mérleg egy pontos mérőeszköz. A 22 mm-es számjegymagasságú LC kijelző a háttérvilágítással együtt lehetővé teszi a daru mérlegének mért értékeinek leolvasását még nehéz körülmények között is. A daru mérleg robusztus fémháza lehetővé teszi, hogy durva környezetben is használható legyen. A daru mérlegének mért értékei a kg egységen kívül lb és N egységben is megjeleníthetők. A daru mérleg a "Hold" funkció segítségével befagyaszthatja az aktuálisan megjelenített mért értéket. Az adaptereknek, terméktálcáknak és egyéb mérési tartozékoknak saját súlyuk van, amelyet a daru mérleg mér és megjelenít. Az egyszerűsített mérlegelés érdekében a daru mérleg a hozzácsatolt eszközök önsúlyá..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

52 990 Ft
Nettó ár:41 724 Ft
PCE-HS 200N Függő mérleg
Új Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-HS 200N
Digitális mérleg fémházzal / mérési tartomány 0 ... 200 kg / automatikus kikapcsolás 15 perc inaktivitás után / akkumulátoros / "HOLD" funkció / számjegy magassága 22 mm / tömegegységek kg, lb, N / opcionálisan ISO kalibrálási tanúsítvánnyalA digitális mérleg mérési tartománya 0 ... 200 kg. Az Mb ±1%-os pontosságával a digitális mérleg pontos mérőeszköz. A 22 mm-es számjegymagasságú LC kijelző a háttérvilágítással együtt lehetővé teszi a digitális mérleg mért értékeinek leolvasását még nehéz körülmények között is. A digitális mérleg robusztus fémháza lehetővé teszi, hogy durva környezetben is használható legyen. A digitális mérleg mért értékei a kg egységen kívül lb-ben és N-ben is megjeleníthetők. A digitális mérleg a "Hold" funkcióval képes az aktuálisan megjelenített mért értéket befagyasztani. Az adaptereknek, terméktálcáknak és egyéb mérési tartozékoknak saját súlyuk van, amelyet a digitális mérleg mér és megjelenít. Az egyszerűbb mérlegelés érdekében a digitális mé..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

42 045 Ft
Nettó ár:33 107 Ft
PCE-HS 150N digitális függő mérleg 150 kg-ig
Gyorsan fogy Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-HS 150N
Digitális függőmérleg 150 kg-ig / Max. érték kijelzése / Állat-mérő funkció / Auto-OFF kikapcsolható / Elemes üzemmód Ez a digitális függőmérleg gyors és költséghatékony megoldást jelent nagyobb tárgyak méréséhez. A súlyt csak akassza a mérlegre a mellékelt kampóval és karabínerrel. Széles körben használható, mint pl. vadászat, halászat, csomagmérlegként vagy ipari mérlegként. A készülék állat-mérő funkcióval is rendelkezik, amely funkció lehetővé teszi élő állatok mérését. Ehhez a készülék több mérésből adódó középértéket számol. A készülék erőmérőként is használható, mivel PEAK Hold, azaz csúcsmérés funkcióval is rendelkezik. A készülék automatikusan kikapcsol, de ezt a funkciót ki lehet kapcsolni. Többszörös tárázási lehetőség is adott ezzel a mérleggel, ami keverékek készítésénél hasznos lehet. - Méréstartomány 150 kg-ig - Elemes üzemmód 3 x AA 1,5 V - Automatikus kikapcsol..

Készlet információ: Rendelésre

46 649 Ft
Nettó ár:36 732 Ft
PCE-HS 100N | Függő mérleg
Új Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-HS 100N
A digitális mérleg 0 ... 100 kg-os mérési tartománnyal kapható. ±1%-os f.s. pontossággal. Mb. a digitális mérleg egy precíz mérőeszköz. A 22 mm-es számjegymagasságú LC-kijelző háttérvilágítással kombinálva lehetővé teszi a digitális mérlegek mért értékeinek leolvasását nehéz körülmények között is. A digitális mérleg robusztus fémháza lehetővé teszi a zord környezetben történő használatát. A kg egységen kívül a digitális mérleg mért értékei lb-ban és N-ben is megjeleníthetők. A digitális mérleg a „Hold” funkciót használhatja az éppen kijelzett mért érték rögzítésére. Az adaptereknek, terméktálcáknak és egyéb mérlegtartozékoknak saját súlyuk van, amelyet a digitális mérleg mér és megjelenít. Az egyszerűsített mérés érdekében a digitális mérleg gombjának megnyomásával a kiegészítőleg csatlakoztatott eszközök önsúlya tárázható. A digitális mérleg két 1,5 V-os AAA elemmel működik, így útközben is használható. Az elemek védelme érdekében a di..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

36 856 Ft
Nettó ár:29 021 Ft
PCE-DDM 50WI Függő mérleg
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DDM 50WI
A PCE-DDM sorozat digitális mérlegei ideálisak mobil, például szakértők által készített merülés mérések végrehajtására. Minőségi anyagokat használtak a digitális mérleg gyártásához. A nagy mérőkapacitás ellenére ezek kompakt kialakítást tesznek lehetővé kis súly mellett.A digitális mérleg érdekes funkciói a PEAK hold funkció, az összesítő funkció és a különféle mérési egységek, például kg / t / lb / N vagy kN. A digitális mérleg csak húzómérésre alkalmas, a nyomásvizsgálatokhoz más erőmérő eszközöket, például a PCE-FB erőmérő készülékünket kell használni.Tulajdonságok:- Mérési tartomány 50 000 kg-ig- Alacsony önsúly- Kompakt kialakítás- Hosszú akkumulátor-élettartam- PEAK Hold funkció- Összegző funkció - Mérési egységek: kg / t / lbs / N / kN- Állítható gravitációs tartomány- Bilincs és szállítótáskaModellMérési tartományfFelbontásMin. **Súly BilincsbenPCE-DDM 5050 000 kg / 500 kN20 kg / 200 N400 kg39 kg128 kg** A digitális mérleg a minimális terhelés..

Készlet információ: Rendelésre

1 886 535 Ft
Nettó ár:1 485 461 Ft
PCE-DDM 50 Függő mérleg mobil mérő pánt
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DDM 50
PCE-DDM 50 Függőmérleg / mobil mérőpánt /nehéz terhek mérésére  • 7 modell elérhető/ alacsony tömeg köszönhető az alumínium háznak/ kompakt kivitel • Mérési egységek: kg/ t/ lbs/ N/ kN; beállítható gravitációs terület • Peak- Hold funkció/ szummázófunkció/ automata tára, kikapcsolás funkció • Grafikus kijelző/ hosszú elem élettartam • Modell > 3 t rádiós kijelző Technikai adatok Modell:PCE-DDM 50   Mérési tartomány:50.000 kg/ 500 kN      Felbontás: 20 kg/ 200N  Min. terhelés: 400 kg/ 40kN Terhelési határ 150 % a mérési tartományban (nincs kijelző) Töréshatár 300 % a mérési tartományban Pontosság ±0,1 % a mérési tartomány Tára tartomány Max. 20 % a mérési tartományban Kijelző LCD 22 mm-es számjegy nagyság Mérési egység Kg/ t/ lbs/ N/ kN Rádió hatótávolság Kb. 80 m Mintavétel 2,5 Hz Üzemi hőmérséklet -10 ... +40 °C Áramellátás 3 x AA 1,5 V el..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

2 280 220 Ft
Nettó ár:1 795 449 Ft
PCE-DDM 5 Függő mérleg
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DDM 5
PCE-DDM 5 Függőmérleg / mobil mérőpánt /nehéz terhek mérésére  • 7 modell elérhető/ alacsony tömeg köszönhető az alumínium háznak/ kompakt kivitel • Mérési egységek: kg/ t/ lbs/ N/ kN; beállítható gravitációs terület • Peak- Hold funkció/ szummázófunkció/ automata tára, kikapcsolás funkció • Grafikus kijelző/ hosszú elem élettartam • Modell > 3 t rádiós kijelző      Technikai adatok Modell:PCE-DDM 10   Mérési tartomány:5000 kg/ 50 kN      Felbontás: 2 kg/ 20 N  Min. terhelés: 40 kg/ 400N Terhelési határ 150 % a mérési tartományban (nincs kijelző) Töréshatár 300 % a mérési tartományban Pontosság ±0,1 % a mérési tartomány Tára tartomány Max. 20 % a mérési tartományban Kijelző LCD 22 mm-es számjegy nagyság Mérési egység Kg/ t/ lbs/ N/ kN Rádió hatótávolság Kb. 80 m Mintavétel 2,5 Hz Üzemi hőmérséklet -10 ... +40 °C Áramellátás 3 ..

Készlet információ: Rendelésre

737 182 Ft
Nettó ár:580 458 Ft
PCE-DDM 3 Mobil mérő pántos függő mérleg
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DDM 3
A PCE-DDM sorozat húzómérő hevedere ideális mobil szakítómérések elvégzéséhez, mint például a szakértők. Minőségi anyagokat használtak a feszültségmérő fül gyártásához. A nagy mérőkapacitás ellenére ezek kompakt kialakítást tesznek lehetővé kis súly mellett.A feszültségmérő hevedert rádió kijelzővel és szállítótáska két bilincsével szállítjuk. A feszültségmérő heveder érdekes funkciói a PEAK Hold funkció, az összegző függvény és a különféle mértékegységek, például kg / t / lb / N vagy kN. A húzómérő heveder csak szakítómérésre alkalmas, a nyomásvizsgálatokhoz más erőmérő eszközöket, például a PCE-FB erőmérő készülékünket kell használni.- Mérési tartomány 3000 kg-ig- alacsony önsúly- kompakt kialakítás- hosszú akkumulátor-élettartam- rádiós kijelző- PEAK Hold funkció- Összegző funkció - Mérésiegységek: kg / t / lbs / N / kN- Állítható gravitációs tartomány- Bilincs és szállítódobozmodellA.B.C.D.OHanyagPCE-DDM 32601233719551365alumíniumMérési bizonytalanság ..

Készlet információ: Rendelésre

688 764 Ft
Nettó ár:542 334 Ft
PCE-DDM 20WI Függő mérleg
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DDM 20WI
A PCE-DDM sorozat digitális mérlegei ideálisak mobil, például szakértők által készített merülés mérések végrehajtására. Minőségi anyagokat használtak a digitális mérleg gyártásához. A nagy mérőkapacitás ellenére ezek kompakt kialakítást tesznek lehetővé kis súly mellett.A digitális mérleg érdekes funkciói a PEAK hold funkció, az összesítő funkció és a különféle mérési egységek, például kg / t / lb / N vagy kN. A digitális mérleg csak húzómérésre alkalmas, a nyomásvizsgálatokhoz más erőmérő eszközöket, például a PCE-FB erőmérő készülékünket kell használni.Tulajdonságok:- Mérési tartomány 20 000 kg-ig- Alacsony önsúly- Kompakt kialakítás- Hosszú akkumulátor-élettartam- PEAK Hold funkció- Összegző funkció - Mérési egységek: kg / t / lbs / N / kN- Állítható gravitációs tartomány- Bilincs és szállítótáskaTechnikai adatok:ModellMérési tartományfelbontásMin. **Súly bilincsbenPCE-DDM 2020 000 kg / 200 kN10 kg / 100 N200 kg18 kg49 kg** A digitális mérleg a min..

Készlet információ: Rendelésre

1 152 194 Ft
Nettó ár:907 240 Ft
PCE-DDM 20 Függő mérleg mobil mérő pánt
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DDM 20
PCE-DDM 20   Mérési tartomány 20 t-ig / PEAK funkció / Távkijelzővel / horoggal és szállítókofferrel   A PCE-DDM sorozat ideális a mobil húzómérésekhez. Minőségi anyagokat használtak a húzóerőmérő heveder előállításához. A nagy mérőkapacitás mellett vonzó lehet kompakt kialakítása és a kis súlya. A húzóerőmérő hevedert rádió kijelzővel és két bilinccsel a hordtáskájában szállítjuk. A húzóerőmérő heveder funkciói a PEAK tartási funkció, az összegző funkció és a különféle mérőegységek, mint pl. kg / t / lb / N vagy kN. A szakítómérő heveder csak szakítómérésre alkalmas, a nyomáspróbákhoz más erőmérő eszközöket kell használni, pl. a PCE-FB erőmérőnk. - Mérési tartomány 20.000 kg-ig - Alacsony önsúly - Kompakt kialakítás - Az elemek élettartama hosszú - Rádió kijelző - PEAK Hold funkció - Összegző funkció - Mértékegységek: kg / t / lbs / N / kN - Állítható gravitációs tartomány - Bilincs és szállítótáska Technikai adatok:   ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 357 395 Ft
Nettó ár:1 068 815 Ft
PCE-DDM 10WI Függő mérleg
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DDM 10WI
A PCE-DDM sorozat digitális mérlegei ideálisak mobil, például szakértők által készített merülés mérések végrehajtására. Minőségi anyagokat használtak a digitális mérleg gyártásához. A nagy mérőkapacitás ellenére ezek kompakt kialakítást tesznek lehetővé kis súly mellett.A digitális mérleg érdekes funkciói a PEAK hold funkció, az összesítő funkció és a különféle mérési egységek, például kg / t / lb / N vagy kN. A digitális mérleg csak húzómérésre alkalmas, a nyomásvizsgálatokhoz más erőmérő eszközöket, például a PCE-FB erőmérő készülékünket kell használni.Tulajdonságok:- Mérési tartomány 10 000 kg-ig- Alacsony önsúly- Kompakt kialakítás- Hosszú akkumulátor-élettartam- PEAK Hold funkció- Összegző funkció - Mérési egységek: kg / t / lbs / N / kN- Állítható gravitációs tartomány- Bilincs és szállítótáskaModellMérési tartományFelbontásMin. **Súly BilincsbenPCE-DDM 1010 000 kg / 100 kN5 kg / 50 N100 kg11 kg25 kg** A digitális mérleg a minimális terhelés ala..

Készlet információ: Rendelésre

714 703 Ft
Nettó ár:562 758 Ft
PCE-DDM 10 Függő mérleg mobil mérő pánt
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-DDM 10
PCE-DDM 10 Függőmérleg / mobil mérőpánt /nehéz terhek mérésére  • 7 modell elérhető/ alacsony tömeg köszönhető az alumínium háznak/ kompakt kivitel • Mérési egységek: kg/ t/ lbs/ N/ kN; beállítható gravitációs terület • Peak- Hold funkció/ szummázófunkció/ automata tára, kikapcsolás funkció • Grafikus kijelző/ hosszú elem élettartam • Modell > 3 t rádiós kijelző    Technikai adatok Modell:PCE-DDM 10   Mérési tartomány:10.000 kg/ 100 kN      Felbontás: 5 kg/ 50 N  Min. terhelés: 100 kg/ 1 kN Terhelési határ 150 % a mérési tartományban (nincs kijelző) Töréshatár 300 % a mérési tartományban Pontosság ±0,1 % a mérési tartomány Tára tartomány Max. 20 % a mérési tartományban Kijelző LCD 22 mm-es számjegy nagyság Mérési egység Kg/ t/ lbs/ N/ kN Rádió hatótávolság Kb. 80 m Mintavétel 2,5 Hz Üzemi hőmérséklet -10 ... +40 °C Áramellátás..

Készlet információ: Rendelésre

939 502 Ft
Nettó ár:739 765 Ft
PCE-CSI 30 | Daru mérleg 30000 kg-ig
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSI 30
A dinamométert 30 t belső tömegmérésre fejlesztették ki. A dinamométer tetején szilárd bilincs, alján pedig forgó kampó található biztonsági résszel. A próbapad a mellékelt infravörös távirányítóval működtethető. Az 5 számjegyű LED kijelző körülbelül 75 mm-es számjegymagassággal rendelkezik, így a mért értékek távolról is problémamentesen leolvashatók. A próbapadon integrált akkumulátora több mint 40 órás üzemidőt biztosít. Az akkumulátor töltöttségi szintje bármikor lekérdezhető. Ha alacsony, a próbapad kijelzője is villogni kezd, így a kezelő könnyen láthatja, mikor kell feltölteni az akkumulátort.A dinamométer egyéb hasznos funkciókat is kínál. A tára funkció lehetővé teszi a súlyok tárázását (például hevederek, például kötelek, láncok stb.). Ha ismert a tárázandó objektumok súlya, akkor ezt manuálisan előre be lehet adni. A dinamométer másik hasznos funkciója az összegző funkció. Több súly összeadható, és az összeg kiolvasható. ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

2 392 042 Ft
Nettó ár:1 883 498 Ft
PCE-CSI 25 | Daru mérleg 25000 kg-ig
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSI 25
A terméket 25 t-ig házon belüli tömegmérésre fejlesztették ki. A műszer tetején tömör bilincs, alján pedig egy forgó kampó található biztonsági berendezéssel. Az eszköz a mellékelt infravörös távirányítóval működtethető. Az 5 számjegyű LED kijelző körülbelül 75 mm-es számjegymagassággal rendelkezik, így a mért értékek távolról is problémamentesen leolvashatók. Az integrált újratölthető akkumulátor több mint 40 óra üzemidőt biztosít. Az akkumulátor állapota bármikor lekérdezhető. Ha alacsony, a kijelző is villogni kezd, így a kezelő könnyen láthatja, mikor kell feltölteni az akkumulátort.A tára funkció lehetővé teszi a súlyok tárázását (például hevederek, például kötelek, láncok stb.). Ha ismert a tárázandó tárgyak súlya, akkor ezt manuálisan is be lehet adni előre. Amásik hasznos funkció az összegző funkció. Több súlyozás hozzáadható, és az összeg kiolvasható. A kijelzőrögzítés funkcióval a mért értékek a kijelzőn is rögzíthetők.Tu..

Készlet információ: Rendelésre

1 582 175 Ft
Nettó ár:1 245 807 Ft
PCE-CSI 15 | Daru mérleg 15000 kg-ig
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSI 15
A függesztett mérleget 15 t belső súlymérésre fejlesztették ki. A függő mérleg tetején egy masszív bilincs, alján pedig egy forgó kampó található biztonsági résszel. A függesztett mérleg a mellékelt infravörös távirányítóval működtethető. Az 5 számjegyű LED kijelző körülbelül 75 mm-es számjegymagassággal rendelkezik, így a mért értékek távolról is problémamentesen leolvashatók. A függesztett mérleg beépített eleme több mint 40 órás üzemidőt biztosít. Az akkumulátor töltöttségi szintje bármikor lekérdezhető. Ha alacsony, a függő mérleg kijelzője is villogni kezd, így a kezelő könnyen láthatja, mikor kell feltölteni az akkumulátort.A függesztett mérleg egyéb hasznos funkciókat is kínál. A tára funkció lehetővé teszi a súlyok tárázását (például hevederek, például kötelek, láncok stb.). Ha ismert a tárázandó objektumok súlya, akkor ezt manuálisan előre be lehet adni. A függő mérleg másik hasznos funkciója az összegző funkció. Több súly össz..

Készlet információ: Rendelésre

1 236 421 Ft
Nettó ár:973 560 Ft
PCE-CSI 12 Darumérleg
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CSI 12
Digitális mérleg Mérési tartomány 30 t / távirányítóval történő vezérlés / 75 mm-es számjegymagasságú kijelzőHold, tara és összegző funkció / beépített 7 Ah akkumulátor / üzemidő ≥ 40 hA digitális mérleget 30 t-ig terjedő üzemi mérlegelésre fejlesztették ki. Ebből a célból a digitális mérleg tetején egy szilárd bilincs, alul pedig egy biztonsági zárral ellátott forgó horog található. A digitális mérleg a mellékelt infravörös távirányítóval működtethető. Az 5 számjegyű LED kijelző kb. 75 mm magas, így a leolvasás még távolabbról is gond nélkül leolvasható. A digitális mérleg beépített újratölthető akkumulátora több mint 40 órás üzemidőt biztosít. Az akkumulátor töltöttségi szintje bármikor ellenőrizhető. Ha az akkumulátor töltöttsége alacsony, a digitális mérleg kijelzője villogni kezd, így a kezelő könnyen láthatja, hogy mikor kell feltölteni az akkumulátort.A digitális mérleg egyéb hasznos funkciókat is kínál. A tarázási funkció lehetővé teszi a súlyok (például hevederek, kötelek..

Készlet információ: Rendelésre

1 006 125 Ft
Nettó ár:792 224 Ft
PCE-CS 500LD daru mérleg 0-500 kg|+ távirányító|pontosság 1% az Mb.|nagyméretű|horog + bilincs
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CS 500LD
Digitális mérleg távirányítóval / Mérési tartomány 0 ... 500 kg / fémház /különböző tömegegységek / horoggal és bilinccsel / nagy LC kijelző / elemes működés / bilincsnyílás 23 mm / összegző funkció / opcionálisan ISO kalibrációs tanúsítvánnyalA digitális mérleg mérési tartománya 0 ... 500 kg. Az Mb 1 %-os pontosságával a digitális mérleg különösen pontos mérőeszköz. A digitális mérleg háza robusztus fémből készült. Ez azt jelenti, hogy a digitális mérleg durva környezetben is használható. A digitális mérleg oldalról, a kezelőpanelen keresztül kezelhető. A billentyűzeten keresztül például beállítható a készülék vagy visszaállítható a nullpont. A 41 mm-es számjegyek magasságával és az állítható háttérvilágítással a digitális mérleg nagy távolságból és sötét környezetben is könnyen leolvasható. A digitális mérleg nagy távolságból történő működtetése érdekében egy távirányítót is mellékelünk. A távirányítóval további beállítások is elvégezhetők, mint például a háttérvilágítás, az öss..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

115 286 Ft
Nettó ár:90 776 Ft
PCE-CS 5000N Függő mérleg 5000 kg
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CS 5000N
PCE-CS 5000N függőmérleg 5.000 kg (5 t) -ig • Alumíniumöntvény ház • Szummázó funkció, a kampó forgatható • Tartozék erős rögzítőbilincs, távirányító      Technikai adatok  Felbontás:1 kg Mérésbiztonság: ±4 kg Tára tartomány: teljes méréstartományban Mérési idő: 5 másodperc Mérési egység: Kg/ lb Ház: Alumínium Kijelző: LED/ kijelzésnagyság: 35 mm Üzemi hőmérséklet: -10 ... +40 °C Áramellátás: 6 V; 4 Ah akku belső Akkuélettartam: Több mint 200 óra. Méretek: Kb. 255 x 210 x 500 mm (HxBxH) Tömeg:Kb. 12,5 kg   Szállítási tartalom Függőmérleg, akku, töltő, távirányító, használati utasítás   Ide kattintva megtekintheti a műszer kalibrálási lehetőségeit.  ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

270 871 Ft
Nettó ár:213 284 Ft
PCE-CS 300LD Ipari mérleg 0-300 kg|+ távirányító|pontosság 1 % az Mb.|nagy| összegfunkció
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CS 300LD
Digitális mérleg távirányítóval / mérési tartomány 0 ... 300 kg / fémház /különböző tömegegységek / horoggal és bilinccsel / nagy LC kijelző / elemes működés / bilincsnyílás 23 mm / összegző funkció / opcionálisan ISO kalibrációs tanúsítvánnyalA digitális mérleg mérési tartománya 0 ... 300 kg. Az Mb 1 %-os pontosságával a digitális mérleg különösen pontos mérőeszköz. A digitális mérleg háza robusztus fémből készült. Ez azt jelenti, hogy a digitális mérleg durva környezetben is használható. A digitális mérleg oldalról, a kezelőpanelen keresztül kezelhető. A billentyűzeten keresztül például beállítható a készülék vagy visszaállítható a nullpont. A 41 mm-es számjegyek magasságával és az állítható háttérvilágítással a digitális mérleg nagy távolságból és sötét környezetben is könnyen leolvasható. A digitális mérleg nagy távolságból történő működtetése érdekében egy távirányítót is mellékelünk. A távirányítóval további beállítások is elvégezhetők, mint például a háttérvilágítás, az öss..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

115 286 Ft
Nettó ár:90 776 Ft
PCE-CS 3000N Függő mérleg 3000 kg
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CS 3000N
PCE-CS3000N függőmérleg 3.000 kg (3 t) -ig   • Akkumulátor élettartam több mint 200 óra. • Szummázó funkció, a kampó forgatható • Tartozék erős rögzítő bilincs, távirányító   Technikai adatok: Felbontás 0,5 kg Mérésbiztonság ±2 kg Tára tartomány A teljes méréstartományban Mérési egység Kg/ lb Ház Alumínium Kijelző LED/ kijelzés nagyság: 35 mm Üzemi hőmérséklet -10 ... +40 °C Áramellátás 6 V; 4 Ah akkumulátor Akkuélettartam Több mint 200 óra. Méretek Kb. 255 x 210 x 480 mm (Lx Bx H) Tömeg Kb. 11 kg   Szállítási tartalom Függőmérleg, akku, töltő, távirányító, használati utasítás    ..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

259 344 Ft
Nettó ár:204 208 Ft
PCE-CS 1T Kranwaage 0-1000 kg|Metallgehäuse|Auflösung 0,1 kg|Genauigkeit 1% v.Mb.|Hold-Tara-Max Funktion
Rendelésre
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CS 1T
Digitális mérleg 0 ... 1000 kg / háttérvilágítású LC kijelző / akkumulátoros üzem / robusztus fémház / "Hold", "Tare" és "MAX" funkció / különböző tömegegységek / opcionálisan ISO kalibrációs tanúsítvánnyal.A digitális mérleg mérési tartománya 0 ... 1000 kg, felbontása 0,1 kg. A mérési tartomány 1 %-os pontosságával a digitális mérleg is pontos mérőeszköz. Ezért a digitális mérleget például nyersanyagok mérésére használják. A digitális mérleg háttérvilágítású LC kijelzőjének számjegyeinek magassága 30 mm, és nagy távolságból is könnyen leolvasható. A digitális mérleg a kg-os kijelzőn kívül a csatolt súlyt fontban és N-ben is meg tudja jeleníteni.A digitális mérleg robusztus fémháza lehetővé teszi a durva, mindennapi ipari környezetben való használatot. A digitális mérleg három 1,5 V-os AA elemmel működik. A digitális mérleg "MAX" funkciója csak a legnagyobb mért terhet jeleníti meg és tartja meg. A "Tára" funkcióval a megjelenített mért értéket a digitális skálán nullázni lehet. Ez a f..

Készlet információ: Rendelésre

79 549 Ft
Nettó ár:62 637 Ft
PCE-CS 1000LD daru mérleg 0-1000 kg|+ távirányító|pontosság 1% az Mb.|nagyméretű|horog + bilincs
Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap
Gyártó: PCE Cikkszám: PCE-CS 1000LD
Digitális mérleg távirányítóval / mérési tartomány 0 ... 1000 kg / fémház /különböző tömegegységek / horoggal és bilinccsel / nagy LC kijelző / elemes működés / bilincsnyílás 23 mm / összegző funkció / opcionálisan ISO kalibrációs tanúsítvánnyalA digitális mérleg mérési tartománya 0 ... 1000 kg. Az Mb 1 %-os pontosságával a digitális mérleg különösen pontos mérőeszköz. A digitális mérleg háza robusztus fémből készült. Ez azt jelenti, hogy a digitális mérleg durva környezetben is használható. A digitális mérleg oldalról, a kezelőpanelen keresztül kezelhető. A billentyűzeten keresztül például beállítható a készülék vagy visszaállítható a nullpont. A 41 mm-es számjegyek magasságával és az állítható háttérvilágítással a digitális mérleg nagy távolságból és sötét környezetben is könnyen leolvasható. A digitális mérleg nagy távolságból történő működtetése érdekében egy távirányítót is mellékelünk. A távirányítóval további beállítások is elvégezhetők, mint például a háttérvilágítás, az ö..

Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

115 286 Ft
Nettó ár:90 776 Ft
Tételek: 1 - 25 / 25 (1 oldal)
Adatvédelem és Cookiek
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Cookie-k kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat ide kattintva érhet el.