Menu
Kosár

HI 96803 Digitális refraktométer

HI 96803 Digitális refraktométer
Igény esetén rendelésre
HI 96803 Digitális refraktométer
  • Készlet információ: Igény esetén rendelésre
  • A kép illusztráció, a termékfejlesztések miatt eltérés lehetséges!
  • Cikkszám: HI 96803
103 159 Ft
Nettó ár: 81 227 Ft
HI 96803 Digitális refraktométer a vizes oldatok glükóztartalmának méréséhez.
Az élelmiszeripari elemzésre tervezett, hordozható, digitális refraktométer a törésmutató mérésének segítségével határozza meg a vizes oldatok glükóztartalmát. A mérés során kijelzőn a minta hőmérséklete is látható.  A törésmutató meghatározása gyors és egyszerű művelet. A minta mérését a desztillált vagy ioncserélt vízzel végrehajtott kalibrálás után kell elvégezni. A digitális műszer segítségével kiküszöbölhető a mechanikus refraktométerek pontatlansága.  A Brix-fok vagy cukorfok (jelölése °Bx) az oldatok cukortartalmának hagyományos mértékegysége. A mérés alapja az ICUMSA (International Commission for Uniform Methods of Sugar Analysis, magyar nevén a Cukorvizsgálatok Egységes Módszereinek Nemzetközi Bizottsága) által kiadott metódus-gyűjtemény.

Műszaki adatok: 
Mérési tartomány 0-85%; 0-80 °C
Felbontás 0,1%; 0,1 °C
Pontosság ±0,2%; ±0,3 °C
Hőmérséklet-kompenzálás Automatikus, 10 és 40 °C között
A mérés ideje Kb. 1,5 másodperc
A minta minimális mennyisége 100 µl
Fényforrás Sárga LED
Mintacella Rozsdamentes acél gyűrű és kvarcüveg prizma
A műszer burkolata ABS (IP65)
Áramellátás 1 db 9 voltos elem (kb. 5000 mérésre elegendő)
Automatikus kikapcsolás 3 perc után használaton kívül
Méretek és súly 192 x 102 x 67 mm; 420 g
Tartozékok Elem és használati utasítás 

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
Adatvédelem és Cookiek
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Cookie-k kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat ide kattintva érhet el.