Víz analizáló műszerek

Víz analizáló műszerek

Segítségükkel megállapíthatjuk a ph, vezetőképesség, sótartalom,szennyezettség értékét a víznek.


Termékek összehasonlítása (0)


HI 701 Mini Fotométer

HI 701 Mini Fotométer

Fotométer Egyszerűen kezelhető fotométer a szabad klórtartalom méréséhez.A méréshez el kell végezni a nullázást a vízminta segítségével, majd a mintába kell tenni a reagenst. Ezt követően helyezzük a fiolát a műszerbe, nyomjuk meg a műszer elején található gombot, és máris leolvasható a mért koncentráció. Műszaki adatok HI 701 Checker®HCMérési tartomány 0,00-2,50 ppm (mg/l)Pontosság A mért érték ±3%-a ±0,03 ppmÁramellátás 1 db 1,5 voltos AAA elemMéretek és súly 81,5 x 61 x 37,5 mm; 64 gA műszer tartozékai2 db küvetta kupakkal, 6 csomag reagens, 1 db elem és használati utasítás   ..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

27 470 Ft Nettó: 21 630 Ft

HI 713 Fotóméter , Koloriméter a foszfáttartalom méréséhez

HI 713 Fotóméter , Koloriméter a foszfáttartalom méréséhez

Az ortofoszfátok a természetes vizekben és a szennyvízben találhatók meg. Gyakran adják ivóvízhez is korróziót gátló hatása miatt. Az ortofoszfát koncentrációjának kolorimetriás meghatározása gyors és pontos eredményt biztosít. A Checker®HC sorozat az ideális középutat jelenti az olcsó, de pontatlan kémiai tesztkészletek és a nagyobb pontosságot biztosító, ám sokkal költségesebb professzionális mérőműszerek között. A mért értékek könnyen leolvashatók a nagyméretű kijelzőről. A műszerek automatikusan kikapcsolnak használaton kívül, így garantálva az elem hosszabb élettartamát. A műszerek kezelése rendkívül egyszerű. Először el kell végezni a nullázást a vízminta segítségével. Ezután a mintába kell tenni a reagenst. Ezt követően helyezzük a fiolát a műszerbe, nyomjuk meg a..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

27 470 Ft Nettó: 21 630 Ft

PCE-PH 22 pH mérő

PCE-PH 22 pH mérő

A PCE-PH 22 vízálló pH mérővel gyors és pontos pH érték, illetve  hőmérséklet  meghatározás  lehetséges.  A  praktikus dupla  kijelző  egyszerre  mutatja  a  pH  értéket  és  a hőmérsékletet. IP67-es vízálló készülékház nehéz körülmények  között  is  biztosítja  a megfelelő  használatot.  Integrált  pH mérő  elektródával  szerelt  készülék,  ezért  a  mért  értékeket hőmérséklet korrigáltan jelzi.     Tulajdonságok: Dupla kijelzés pH érték és hőmérséklet Automata hőmérséklet kompenzáció Hőmérő: °C vagy °F Min/max érték HOLD funkció 100 pontos adat gyűjtő Vízálló IP67 Automata kalibráció ..
Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

32 624 Ft Nettó: 25 688 Ft

HI 98308 Vezetőképesség tesztelő PWT

HI 98308 Vezetőképesség tesztelő PWT

Teszter a desztillált és ioncserélt víz vezetőképességnek méréséhez Ez a teszter a desztillált és ásványtalanított víz tisztaságának mérését teszi lehetővé ipari körülmények között vagy laboratóriumban. A PWT (Pure Water Test) műszer a terepen végzett mérések (mosodák, vegytisztítók, akkumulátorvíz, illetve bármilyen egyéb, desztillált vagy ásványtalanított vizet használó rendszer) céljaira alkalmas. A műszerek burkolata megfelelő védelmet nyújt a szélsőséges ipari körülmények hatásaival szemben. Ez a teszter a korábbi változatoktól eltérően nagyobb méretű kijelzővel vannak felszerelve, valamint kezelése is egyszerűbb az ergonómiai szempontok alapján tervezett kialakítása révén. Mérési tartomány              0,0-99,9 µS/cm Felbontás &n..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

35 684 Ft Nettó: 28 098 Ft

PCE-PH20S pH mérő

PCE-PH20S pH mérő

A PCE-PH20S pH mérő arra lett kifejlesztve, hogy a pH-értéket közvetlenül a talajban mérhesse meg. A készülék segítségével gyorsan és pontosan mérheti meg a talaj, vagy egy oldat pH-értékét. Az elektródát az előre fellazított talajba szúrja, majd leolvassa az értéket a digitális kijelzőről. Kérjük, mindig ügyeljen arra, hogy a mérendő talajnak legyen egy minimális nedvességtartalma. A készülék minden esetben gyárilag kalibrálva van kiszállítva. Az eszköz újrakalibrálása a kiszállított segédoldatok segítségével történik. A kalibrálási adatok tárolva maradnak a készülékben elemcsere után is. Ideális eszköz a pH-érték mérésére földben, táptalajban, öntözőoldatokban, amelyeket üvegházakban vagy a mezőgazdaságban használunk.     Tulajdonságok: • vízálló (IP 67) ..
Készlet információ: Készleten

40 091 Ft Nettó: 31 568 Ft

PCE-CM 41 vezetőképesség vizsgáló

PCE-CM 41 vezetőképesség vizsgáló

 A PCE-CM 41 mérőkészülék lehetőséget nyújt a hővezetési érték, az összes oldott szilárdanyag illetve só (TDS / Total Dissolved Solids), és hőmérséklet mérésére. Egyszerűen hordozható a nadrágzsebben. A vízálló burkolat megvédi a készülék elektronikáját (portól is). Az EC és TDS mérés természetesen automatikusan hőmérsékletkompenzált. Nagyon sokoldalúan használható: iparban, haltenyésztésben, kertészetekben, és más területeken. Tulajdonságok: • két méréstartomány a nagy pontosság érdekében • hővezetést, TDS-értéket, és hőmérsékletet mér (3 készülék egyben) • kiválasztható TDS-faktor • automatikus kalibrálás: időt spórol, nagy pontosságot eredményez • automatikus kikacsolás: spórol az elemmel ..
Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

46 625 Ft Nettó: 36 713 Ft

HI 98312 Vezetőképesség tesztelő DIST 6

HI 98312 Vezetőképesség tesztelő DIST 6

Cseppálló teszterek a vezetőképesség (EC), a teljes oldott sótartalom (TDS) és a hőmérséklet méréséhez A DiST® 5 és DiST® 6 teszterek az ilyen olcsó, egyszerűen használható műszerek hagyományát folytatják. A HANNA Instruments® mindig nagy hangsúlyt fektetett vásárlói észrevételeire, javaslataira. Ezeket a fejlesztők a DiST® 5 és DiST® 6 tervezése során is figyelembe vették. A műszerek jellemzői között megtalálható a cserélhető grafit‐elektród, a nagyobb mérési pontosság biztosítására szolgáló állítható TDS átváltási tényező, az automatikus hőmérséklet‐kompenzálás, az állítható hőmérsékleti együttható a pontosabb hőmérséklet‐kompenzálás érdekében, az elemek töltési állapotának kijelzése, a mérési stabilitás ellenőrzése, az automatikus kikapcsolás használaton kívül, az automatikus kalibrálás..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

58 566 Ft Nettó: 46 115 Ft

HI 98201 Redox potenciál mérő

HI 98201 Redox potenciál mérő

ORP‐teszter Az oxidáció az a folyamat, amelynek során egy ion vagy molekula elektronokat veszít. E jelenségnek leginkább a vízkezelés során vagy az uszodák esetében van jelentősége, ahol oxidáló hatású anyagok (mint például a klór) hozzáadásával semlegesítik a vízben található szennyezőanyagokat. Minél nagyobb a redoxpotenciál (ORP) értéke, annál nagyobb a víz fertőtlenítő hatása.  A HI 98201 kézi tesztert a gyorsan elvégezhető, alacsony költségű mérések végrehajtására tervezték. A műszer platina elektróddal rendelkezik, valamint a HANNA Instruments® által kifejlesztett egyedülálló átvezető‐szalaggal, amely kihúzható az átvezető eltömődésének esetén. E technikával a szennyeződött műszer egyszerűen és gyorsan regenerálható.Műszaki adatok HI 98201 Mérési tartomány: ±999 mV Felbontás: 1 ..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

59 741 Ft Nettó: 47 040 Ft

PCE-SM 11 sótartalommérő

PCE-SM 11 sótartalommérő

A PCE-SM 11 készülék segítségével gyorsan és pontosan mérheti a sótartalmat nem telített oldatokban. A mért értéket tömegszázalékban könnyen leolvashatja az LCD-kijelzőről (max. 12 %). Az automatikus hőmérsékletkompenzáció garantálja a nagyon pontos mérési eredményt. Kisebb, gyorsabban és pontosabban határozza meg a sótartalmat, mint egy refraktométer. Kiválóan alkalmas készülék vízelőkészítéskor, akvaristáknak, minőségbiztosításkor, és galvanizáláskor.     Tulajdonságok: • Méréstartomány 12 tömegszázalékig • automatikus hőmérsékletkompenzáció • Min- / Max-Hold funkció • automatikus kikapcsolás az elem kímélése érdekében • kompakt és kézi építési forma • vízálló (IP 67)97x..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

60 627 Ft Nettó: 47 738 Ft

PCE-228 PH, hőmérséklet, szennyezettség mérő

PCE-228 PH, hőmérséklet, szennyezettség mérő

A PCE-228 pH mérő egyszerűen használható, pH-érték, Redox, és hőmérséklet mérésére . A pH-értéket és a hőmérsékletet az RS-232 adapteren keresztül közvetlenül PC-re viheti. Ehhez ajánljuk opciósan a szoftvert és a megfelelő RS-232 adapter-kábelt. A hőmérsékletkompenzáció vagy manuálisan, vagy automatikusan történik a kiszállított hőérzékelő segítségével. A pH-mérőnek kétpontos kalibrálása van, ami manuális, és két kiegyenlítő lap segítségével történik. A Redox-potenciál méréséhez egy további Redox-elektródát kell megrendelnie, itt ajánljuk Önnek az ORP-14 elektródát. A készülék 9 Voltos blokkelemmel üzemel, amit tartalmaz a kiszállítási csomag. • optimális ár-érték arány • RS-232 adapter az adatátvitelhez • pH-értéket, Redox-potenciált, és hőmérsékletet mér • nagy pontosság..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

82 097 Ft Nettó: 64 643 Ft

GLF 100 Vezetőképességmérő

GLF 100 Vezetőképességmérő

GLF100 Vezetőképesség mérő 3 vezetőképesség méréstartomány Alacsony fogyasztás Automatikus méréstartomány állítás Min-/ Max -érték tárolás Automatikus hőmérséklet kompenzáció Beépített hőmérséklet érzékelő Hold funkció   Technikai adatok Méréstartomány Vezetőképesség (LF) 0...2000 μS/cm, 0,00...20,00 mS/cm, 0,0...100,0 mS/cm TDS 0...2000 mg/l Sótartalom 0,0...50,0 g/kg Hőmérséklet -10,0°C...+110,0 °C, átállítható °F -re Pontosság LF, TDS, Sótartalom ±0,5 % -től MW ±0,5 % teljes skáláig Hőmérséklet ±0,3 K Hőm. kompenzáció OFF vagy nLF (nemlineáris hőm. komp.) EN 27888 Funkciók BAT, Min-/ Max-érték, Auto-Power-Off, Hold, Off-set, Skála Kijelző Kb. 11 mm magas, 4 karakteres LCD ki..
Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

90 735 Ft Nettó: 71 445 Ft

PCE-228-Kit pH mérő

PCE-228-Kit pH mérő

Kézi pH-, redox- és hőmérsékletmérő műszer / nagy jól leolvasható kijelző/ SD kártyamemória (1… 16 GB)/ adatok tárolása Excel fájlban/ RS232 csatlakozó felület és választható szoftver a PC-re történő közvetlen átvitelre. A PCE-228 vízelemző műszer nagyon egyszerűen használható pH/mV/˚C kézi műszer. A pH érték és a hőmérséklet közvetlenül SD kártyára (Excel fájl) tárolható, vagy RS 232 csatlakozó felületen keresztül számítógépre vihető. Ennek érdekében ajánlunk opcionálisan egy szoftvert és a szükséges RS232 interfészkábelt. A hőmérsékletkompenzáció manuálisan, vagy automatikusan a mellékelt hőmérsékletérzékelővel történik. Mindez lehetővé tesz a gyors és megbízható pH mérést. A vízelemző készülék hárompontos automatikus kalibrálással rendelkezik. A kombi műszerrel a pH érték, ..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

91 431 Ft Nettó: 71 993 Ft

PCE-228-R Redox potenciál és hőmérséklet mérő

PCE-228-R Redox potenciál és hőmérséklet mérő

Ez a redox mérő egy egyszerűen használható mV/pH/°C mérő készülék. A redox érték és a hőmérséklet érték RS-232 csatlakozón keresztül számítógépre vihető. pH mérés során a hőmérsékletkompenzáció történhet automatikusan vagy akár manuálisan is.     Tulajdoságok: • Optimális ár/érték arány • RS-232 adatátvitel • Méri a redox potenciált és hőmérsékletet • Nagy pontosság • Tartozék a redox elektróda OPR-14 és a nemesacél hőmérsékletérzékelő • Manuális kalibrálás • Automatikus hőm.kompenzáció (pH mérés hőmérőszenzorral) • BNC csatlakozó • Labor- és helyszíni mérésekhez egyaránt ajánlott • pH elektróda opcionális tartozék   Technikai adatok Mérési tartomány  -1999 ... 0 ..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

100 300 Ft Nettó: 78 976 Ft

HI 96701 Fotóméter

HI 96701 Fotóméter

HI 96701 – Fotométer a szabad klórtartalom méréséhez  A klór a leggyakrabban használt vízfertőtlenítő. Alkalmazzák az ipari és a háztartási szennyvíz esetén, illetve az élelmiszeriparban és az uszodákban. A hordozható, automatikus diagnosztikai funkcióval rendelkező, mikroprocesszoros mérőműszer a víz szabad klórtartalmának mérésére szolgál. A korszerű optikai rendszer a fényforrásra és egy interferencia‐szűrőre épül. A kalibrálás a gyártás során történik, az elektronikai és optikai rendszernek köszönhetően nem szükséges a gyakori újrakalibrálás. A CAL CHECK™ kalibrálás‐ellenőrző funkció segítségével ellenőrizhető a műszer pontossága. A cseppálló burkolat megfelelő védelmet biztosít a por és a szennyeződés ellen, így a műszer használható a terepen végzett mérések során is. A mérőcella..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

129 562 Ft Nettó: 102 018 Ft

HI 96706 Fotóméter

HI 96706 Fotóméter

HI 96706 Fotométer a foszfortartalom méréséhez A műszer a víz foszfortartalmának fotometriai vizsgálatára szolgál.  A víz foszfortartalmát figyelni kell, mert a foszfor nagyobb koncentrációban korróziót okoz. Fontos szerepet tölt be az alga és a mikroorganizmusok fejlődése során is, amelyek fejlődését a lehető legalacsonyabb szinten kell tartani a víztározókban, tartályokban. A foszfor a növények számára fontos elem, így a mezőgazdaságban is ellenőrizni kell a vízben található foszfortartalom nagyságát.  A mérőcella kialakításának köszönhetően a küvetta mindig ugyanabban a pozícióban helyezkedik el a műszerben. A pontosság biztosításának érdekében a küvetta különleges optikai üvegből készül. A műszer további jellemzői között megtalálható a felhasználó által végrehajtható kalibrál..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

129 562 Ft Nettó: 102 018 Ft

HI 96707 Fotóméter

HI 96707 Fotóméter

HI 96707 – Fotométer a nitrittartalom méréséhez az alacsony tartományban A nitrit az ammónia vizes oxidálása során keletkezik. Az ipari szennyvízben közvetlenül is megtalálható. Az ivóvízben jelenléte nem megengedett. A hűtőtornyokban a korrózió megelőzésének céljából alkalmazzák. Magas koncentrációban káros a környezetre és az emberre nézve, ezért mennyiségét ellenőrizni kell az ivóvízben és a vadvizekben. A hordozható, automatikus diagnosztikai funkcióval rendelkező, mikroprocesszoros mérőműszer a víz nitrogén‐nitrittartalmának (NO2‐‐N) mérésére szolgál. A korszerű optikai rendszer a fényforrásra és egy interferencia‐szűrőre épül. A kalibrálás a gyártás során történik, az elektronikai és optikai rendszernek köszönhetően nem szükséges a gyakori újrakalibrálás. A CAL CHECK™ kalibrálás‐elle..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

129 562 Ft Nettó: 102 018 Ft

HI 96709 Fotóméter

HI 96709 Fotóméter

HI 96709 – Fotométer a mangántartalom méréséhez a magas tartományban A mangán egyike a természetben leggyakrabban előforduló fémeknek. Számos ipari alkalmazási terület esetén szerepet játszik, mint például a tápanyag‐gyártás és a gyógyszeripar. A mangán‐sókat a vasötvözetekben használják, de megtalálhatók a nem vasötvözetekben is, mivel növelik azok ellenállását a korrózióval szemben. Nem sorolandó a veszélyes elemek közé, de magasabb koncentrációban keserű vagy fanyar ízt kölcsönöz a víznek, illetve elősegíti a csövek korrózióját és a vízkőképződést. A hordozható, automatikus diagnosztikai funkcióval rendelkező, mikroprocesszoros mérőműszer a víz mangántartalmának mérésére szolgál. A korszerű optikai rendszer a fényforrásra és egy interferencia‐szűrőre épül. A kalibrálás a gyártás során t..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

129 562 Ft Nettó: 102 018 Ft

HI 96719 Fotóméter

HI 96719 Fotóméter

HI 96719 – Fotométer a magnézium‐keménység méréséhez   A víz (a desztillált víz kivételével) oldott sókat (magnézium‐ és kalcium‐karbonát) tartalmaz. Ezek koncentrációja határozza meg a víz kalcium‐karbonátban kifejezett keménységét. A hordozható, automatikus diagnosztikai funkcióval rendelkező, mikroprocesszoros mérőműszer a víz magnézium‐keménységének mérésére szolgál. A korszerű optikai rendszer a fényforrásra és egy interferencia‐szűrőre épül. A kalibrálás a gyártás során történik, az elektronikai és optikai rendszernek köszönhetően nem szükséges a gyakori újrakalibrálás. A CAL CHECK™ kalibrálás‐ellenőrző funkció segítségével ellenőrizhető a műszer pontossága. A cseppálló burkolat megfelelő védelmet biztosít a por és a szennyeződés ellen, így a műszer használható a terepen végzett..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

129 562 Ft Nettó: 102 018 Ft

HI 96720 Fotóméter

HI 96720 Fotóméter

HI 96720 – Fotométer a kalcium‐keménység méréséhez  A víz (a desztillált víz kivételével) oldott sókat (magnézium‐ és kalcium‐karbonát) tartalmaz. Ezek koncentrációja határozza meg a víz kalcium‐karbonátban kifejezett keménységét. A hordozható, automatikus diagnosztikai funkcióval rendelkező, mikroprocesszoros mérőműszer a víz kalcium‐keménységének mérésére szolgál. A korszerű optikai rendszer a fényforrásra és egy interferencia‐szűrőre épül. A kalibrálás a gyártás során történik, az elektronikai és optikai rendszernek köszönhetően nem szükséges a gyakori újrakalibrálás. A CAL CHECK™ kalibrálás‐ellenőrző funkció segítségével ellenőrizhető a műszer pontossága. A cseppálló burkolat megfelelő védelmet biztosít a por és a szennyeződés ellen, így a műszer használható a terepen végzett méré..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

129 562 Ft Nettó: 102 018 Ft

HI 96728 Fotóméter

HI 96728 Fotóméter

HI 96728 – Fotométer a nitráttartalom méréséhez  A nitrát a szerves mikroorganizmusok bomlásának eredményeként és a nitrátot tartalmazó tápanyagok használata miatt található meg a természetben. A nitrát nitritté redukálódik, ami könnyen képezhet az egészségre veszélyes vegyületeket. A nitrát mennyiségének ismerete fontos, megengedett maximális koncentrációját előírások határozzák meg. A hordozható, automatikus diagnosztikai funkcióval rendelkező, mikroprocesszoros mérőműszer a víz nitráttartalmának mérésére szolgál. A korszerű optikai rendszer a fényforrásra és egy interferencia‐szűrőre épül. A kalibrálás a gyártás során történik, az elektronikai és optikai rendszernek köszönhetően nem szükséges a gyakori újrakalibrálás. A CAL CHECK™ kalibrálás‐ellenőrző funkció segítségével ellenőriz..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

129 562 Ft Nettó: 102 018 Ft

HI 96762 Fotóméter

HI 96762 Fotóméter

HI 96762 – Fotométer a szabad klórtartalom méréséhez nagyon alacsony mérési tartományban A klór a leggyakrabban használt vízfertőtlenítő. Alkalmazzák az ipari és a háztartási szennyvíz esetén, illetve az élelmiszeriparban és az uszodákban. A hordozható, automatikus diagnosztikai funkcióval rendelkező, mikroprocesszoros mérőműszer a víz szabad klórtartalmának mérésére szolgál. A korszerű  optikai rendszer a fényforrásra és egy interferencia‐szűrőre épül. A kalibrálás a gyártás során történik, az elektronikai és optikai rendszernek köszönhetően nem szükséges a gyakori újrakalibrálás. A CAL CHECK™ kalibrálás‐ellenőrző funkció segítségével ellenőrizhető  a műszer pontossága. A cseppálló burkolat megfelelő védelmet biztosít a por és a szennyeződés ellen, így a ..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

129 562 Ft Nettó: 102 018 Ft

HI 96710 Fotóméter

HI 96710 Fotóméter

HI 96710 – Fotométer a szabad és a teljes klórtartalom, illetve a pH‐érték méréséhez  A hordozható, automatikus diagnosztikai funkcióval rendelkező, mikroprocesszoros HI 96710 mérőműszer a vízminőség három legfontosabb paraméterének, azaz a víz szabad és teljes klórtartalmának, illetve pH‐értékének mérésére szolgál. A korszerű optikai rendszer a fényforrásra és egy keskenysávú interferencia‐szűrőre épül. A kalibrálás a gyártás során történik, az elektronikai és optikai rendszernek köszönhetően nem szükséges a gyakori újrakalibrálás. A CAL CHECK™ kalibrálás‐ellenőrző funkció segítségével ellenőrizhető a műszer pontossága. A cseppálló burkolat megfelelő védelmet biztosít a por és a szennyeződések ellen, így a műszer használható a terepen végzett mérésekhez is. A mérőcella kialakítása ré..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

138 363 Ft Nettó: 108 947 Ft

HI 96711 Fotóméter

HI 96711 Fotóméter

HI 96711 – Fotométer a szabad és a teljes klórtartalom méréséhez  A klór a leggyakrabban használt vízfertőtlenítő. Alkalmazzák az ipari és a háztartási szennyvíz esetében, illetve az élelmiszeriparban és az uszodákban. A hordozható, automatikus diagnosztikai funkcióval rendelkező, mikroprocesszoros HI 96711 mérőműszer a víz szabad és összes klórtartalmának mérésére szolgál. A korszerű optikai rendszer a fényforrásra és egy keskenysávú interferencia‐szűrőre épül. A kalibrálás a gyártás során történik, az elektronikai és optikai rendszernek köszönhetően nem szükséges a gyakori újrakalibrálás. A CAL CHECK™ kalibrálás‐ellenőrző funkció segítségével ellenőrizhető a műszer pontossága. A cseppálló burkolat megfelelő védelmet biztosít a por és a szennyeződések ellen, így a műszer használható ..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

138 363 Ft Nettó: 108 947 Ft

HI 96724 Fotóméter

HI 96724 Fotóméter

HI 96724 Fotométer a szabad és a teljes klórtartalom méréséhez.  A klór a leggyakrabban használt vízfertőtlenítő. Alkalmazzák az ipari és a háztartási szennyvíz esetén, illetve az élelmiszeriparban és az uszodákban.  A hordozható, automatikus diagnosztikai funkcióval rendelkező, mikroprocesszoros mérőműszer a víz szabad és összes klórtartalmának mérésére szolgál.  Az optikai rendszer a fényforrásra és egy interferencia-szűrőre épül. A kalibrálás a gyártás során történik, az elektronikai és optikai rendszernek köszönhetően nem szükséges a gyakori újrakalibrálás.    A CAL CHECK™ kalibrálás-ellenőrző funkció segítségével ellenőrizhető a műszer pontossága.  A cseppálló burkolat megfelelő védelmet biztosít a por és a szennyeződés ellen, így a műszer használható a t..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

138 363 Ft Nettó: 108 947 Ft

HI 96734 Fotóméter

HI 96734 Fotóméter

HI 96734  Fotométer a klórtartalom méréséhez az ultra‐magas tartományban  A klór az egyik legelterjedtebb vízfertőtlenítő. Alkalmazzák a szennyvíz esetén, illetve az élelmiszeriparban és az uszodákban. A HI 96734 a víz szabad és teljes klórtartalmának mérésére szolgál. A HI 96771 segítségével a magas klórkoncentrációt igénylő élelmiszeripari fertőtlenítő eljárásokkal kapcsolatos mérések hajthatók végre. A korszerű optikai rendszer a fényforrásra és egy interferencia‐szűrőre épül. A kalibrálás a gyártás során történik, az elektronikai és optikai rendszernek köszönhetően nem szükséges a gyakori újrakalibrálás.  A CAL CHECK™ kalibrálás‐ellenőrző funkció segítségével ellenőrizhető a műszer pontossága. A cseppálló burkolat megfelelő védelmet biztosít a por és a szennyeződés ellen..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

138 363 Ft Nettó: 108 947 Ft

HI 96735 Fotométer

HI 96735 Fotométer

HI 96735 – Fotométer a teljes keménység méréséhez  A keménység a vízben található kalcium és magnézium jelenlétére utal. Az egyes talajrétegeken átjutó csapadékvíz feloldja az ásványi anyagokat, amelyekkel kapcsolatba kerül. A keménység a különböző kőzetrétegek hatása, illetve mértékét meghatározza még az időtartam, amelyet a víz a vízzáró rétegben eltölt. Koncentrációjának ismerete azért fontos, mert vízkőképződést okozhat a csövek belső felületén. A hordozható, automatikus diagnosztikai funkcióval rendelkező, mikroprocesszoros mérőműszer a víz teljes keménységének mérésére szolgál. A korszerű optikai rendszer a fényforrásra és egy interferencia‐szűrőre épül. A kalibrálás a gyártás során történik, az elektronikai és optikai rendszernek köszönhetően nem szükséges a gyakori újrakalibrá..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

138 363 Ft Nettó: 108 947 Ft

HI 96732 Fotóméter

HI 96732 Fotóméter

HI 96732 – Fotométer az oldott oxigéntartalom (DO) méréséhez   A vízművelés egyik legfontosabb paramétere az oldott oxigén (DO) koncentrációja. Egyéb gázoktól (pl. nitrogén) eltérően a magas DO‐tartalomnak nincsen káros hatása. A hordozható, automatikus diagnosztikai funkcióval rendelkező, mikroprocesszoros mérőműszer a víz oldott oxigéntartalmának mérésére szolgál. A korszerű optikai rendszer a fényforrásra és egy interferencia‐szűrőre épül. A kalibrálás a gyártás során történik, az elektronikai és optikai rendszernek köszönhetően nem szükséges a gyakori újrakalibrálás. A CAL CHECK™ kalibrálás‐ellenőrző funkció segítségével ellenőrizhető a műszer pontossága. A cseppálló burkolat megfelelő védelmet biztosít a por és a szennyeződés ellen, így a műszer használható a terepen végzett méré..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

141 628 Ft Nettó: 111 518 Ft

PCE-PHD 1 pH-mérő

PCE-PHD 1 pH-mérő

A PCE-PHD 1 pH mérő egy valódi sokoldalú tehetség a víz minőségének vizsgálatához. A hordozható pH mérő a víz pH értékének,  vezetőképességének,  oxigéntartalmának,  és  hőmérsékletének ellenőrzésére szolgál. A 3 pontos kalibrálás és az automatikus  hőmérsékletkompenzáció  nagyon  ingadozó  hőmérséklet mellett is nagy pontosságot garantál. A csomag tartalmazza a pH mérő szondát és a hőmérsékletmerő szondát. Különböző szondák és szoftver RS-232 adapterrel kaphatók tartozékként, a tárolt adatokat később PC-re viheti.      Tulajdonságok: pH értéket és hővezetést mér Az opciós szondák segítségével oxigéntartalmat és hőmérsékletet mérhet Belső tároló 16000 értékhez Mintavétel ideje beállítható ..
Készlet információ: Készleten

151 639 Ft Nettó: 119 401 Ft

Fotométer AQUA-CHECK alapkészülék

Fotométer AQUA-CHECK alapkészülék

AQUA-CHECK a vízellátásban és szennyvízkezelésben Mindegy, hogy a vízművekben vagy tisztító berendezésekben van-e használva, az AQUA-CHECK-kel önállóan tesztelheti és ellenőrizheti a vízminőséget. Mivel az önkontroll a fotométerrel egyszerű, a vízben történő változásokra jelentősen gyorsabban tud reagálni és állandóan jó vízminőséget biztosítani. Egyszerű kezelés a két gombos irányításnak köszönhetően Hőmérsékletfüggő működési mód Nem szükséges a kalibrálás Tág méréstartomány Tartó nélküli mérés Akár 1000 mérés elemcsere nélkül Precíz, laborpontosságú mérés Földeken és laborban is alkalmas    Méréstartomány: Paraméter Méréstartomány Módszer pontos..
Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

157 667 Ft Nettó: 124 147 Ft

CPC-401M élelmiszeripari pH mérő

CPC-401M élelmiszeripari pH mérő

Ez a pH-mérőkészülék egy rendkívüli pH-elektródával van kiszállítva. Ezzel a pH-elektródával megvizsgálhatja a húsok, kolbászáruk, és sajtok pH értékét, és a készülékhez kapcsolható hőérzékelővel az árucikkek hőmérsékletét is megállapíthatjuk. A vízálló a burkolat alapos és higiénikus takarítást tesz lehetővé használat után. A pH-elektróda közvetlen érintkezése az élelmiszerrel gyors reakcióidőt és stabil mérési eredményt garantál. A készülék nagy kijelzővel rendelkezik, ami a pH értéket, a hőmérsékletet, és további adatokat mutat. A kalibrálás automatikusan történik a megfelelő, opciós kalibrálási oldatokkal. Továbbá három pH-elektródához tartozó kalibrálási adatot menthet a készülékre, amit később gombnyomásra előhívhat. Ez egy nagyon ésszerű funkció, ha több elektródát használ. Így ne..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

163 774 Ft Nettó: 128 956 Ft

PCE-TUM 20 Szennyezettségmérő

PCE-TUM 20 Szennyezettségmérő

A készülék méréstartománya a nagyobb pontosság kedvéért két külön méréstartományra van szétválasztva. Az átlátható kezelőfelületnek köszönhetően használata egyszerű. LED megvilágítást használ a készülék fényforrásnak, melynek hullámhossza 830 nm az infravörös tartományban. A csomagban található kalibráló mintákkal bármikor kalibrálható a készülék.   Tulajdonságok: • Nagy LCD kijelző 41 mm x 34 mm • Valós idejű óra • Nagy pontosság • ISO 7027 konform • Infravörös szennyezettségmérés • Meg- és átvilágításos mérés • Data Hold, Max és Min tároló 0 NTU és 100 NTU kalibrálás • Automatikus kikapcsolás Technikai adatok Méréstartomány  0,00 ... 50,00 NTU vagy 50 ... 1000 NTU Felbont..
Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

170 308 Ft Nettó: 134 101 Ft

HI 96710C Fotóméter

HI 96710C Fotóméter

HI 96710 – Fotométer készlet a szabad és a teljes klórtartalom, illetve a pH‐érték méréséhez  hordtáskábanA hordozható, automatikus diagnosztikai funkcióval rendelkező, mikroprocesszoros HI 96710 mérőműszer a vízminőség három legfontosabb paraméterének, azaz a víz szabad és teljes klórtartalmának, illetve pH‐értékének mérésére szolgál. A korszerű optikai rendszer a fényforrásra és egy keskenysávú interferencia‐szűrőre épül. A kalibrálás a gyártás során történik, az elektronikai és optikai rendszernek köszönhetően nem szükséges a gyakori újrakalibrálás. A CAL CHECK™ kalibrálás‐ellenőrző funkció segítségével ellenőrizhető a műszer pontossága. A cseppálló burkolat megfelelő védelmet biztosít a por és a szennyeződések ellen, így a műszer használható a terepen végzett mérésekhez is. A mérő..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

217 573 Ft Nettó: 171 318 Ft

HI 96734C Fotóméter

HI 96734C Fotóméter

HI 96734C  Fotométer a klórtartalom méréséhez az ultra‐magas tartománybanHordtáskában vásárolható meg a HI 96734C készlet, amely tartalmazza a CAL CHECK™ standard küvettákat, egy törlőkendőt a küvetta tisztításához és egy ollót.  A klór az egyik legelterjedtebb vízfertőtlenítő. Alkalmazzák a szennyvíz esetén, illetve az élelmiszeriparban és az uszodákban. A HI 96734 a víz szabad és teljes klórtartalmának mérésére szolgál. A HI 96771 segítségével a magas klórkoncentrációt igénylő élelmiszeripari fertőtlenítő eljárásokkal kapcsolatos mérések hajthatók végre. A korszerű optikai rendszer a fényforrásra és egy interferencia‐szűrőre épül. A kalibrálás a gyártás során történik, az elektronikai és optikai rendszernek köszönhetően nem szükséges a gyakori újrakalibrálás.  A CAL C..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

217 573 Ft Nettó: 171 318 Ft

HI 9124 pH / °C mérő

HI 9124 pH / °C mérő

 HI 9124 Cseppálló pH‐mérő A HI 9124 cseppálló pH‐mérő laboratóriumi pontosságú mérésekre képesek szélsőséges ipari körülmények mellett is. A nagyméretű kijelzőről egyszerre olvasható le a mért pH‐érték és a hőmérséklet.  A memóriában tárolt standard puffer‐értékekkel végrehajtható pH‐kalibrálás automatikus művelet. A hőmérséklet‐szondának köszönhetően a műszer képes a mérések automatikus hőmérséklet‐kompenzálására. A műszer automatikusan kikapcsol, ha az elemek töltése már nem elegendő a hibamentes mérések garantálásához. Az áramellátás újratölthető akkumulátorok segítségével is biztosítható. Műszaki adatok : HI 9124    Mérési tartomány pH ‐2,00 és 16,00 pH között ORP ‐ ±699,9 mV; ±1999 mV Hőmérséklet ‐20 és 120 °C között pH 0,01 pH O..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

229 308 Ft Nettó: 180 558 Ft

HI 99121 pH Kit

HI 99121 pH Kit

HI 99121 Készlet közvetlen termőföld‐elemzéshez   A talaj pH‐értékének mérésére szolgáló készlet minden eleme megfelel a terepen végzett mérések követelményeinek a mérési pontosság csökkenése nélkül. Mérhető a termőföld pH‐értéke közvetlenül, illetve hígított talajoldat segítségével is. A közvetlen méréshez a készlet tartozéka a kézi talajfúró is. A HI 1292D pH‐elektród kúpos kialakítású hegye közvetlenül a nedves vagy puha termőföldbe szúrható. A nagyobb pontosság érdekében, illetve keményebb talaj (amely megrongálhatja az elektródot) mérése esetén célszerű a HI 7051M előkészítő oldat használata. Ez az oldat megtalálható a készlet tartozékai között, segítségével előkészíthető a hígított oldat. Műszaki adatok HI 99121 Mérési tartomány: ‐2,00 és 16,00 pH között; ‐5,0 és 105,0 °C k..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

235 175 Ft Nettó: 185 178 Ft

HI 991300 pH/ EC / TDS / °C mérő

HI 991300 pH/ EC / TDS / °C mérő

HI 991300 Többparaméteres műszer pH-, EC- és TDS-mérésekhez A két hordozható műszer a pH-érték, az elektromos vezetőképesség (EC), a teljes oldott sótartalom (TDS) és a hőmérséklet mérésére szolgál. A két változat ugyanazon paraméterek mérésére képes, de eltérő mérési tartományban, így kiválasztható az egyéni mérési igényeknek leginkább megfelelő modell.  A jelerősítővel felszerelt HI 1288 többparaméteres szonda célszerű kialakításának köszönhetően egyszerűen elvégezhető a szonda tisztítása és karbantartása, illetve megelőzhető, hogy a mért oldatban található szilárd anyagok az érzékelőhegyre rakódjanak.  A nagyméretű, többsoros kijelzőről egyszerre olvasható le a mérési eredmény, a mért hőmérséklet vagy a kalibrálási utasítások. Az automatikus hőmérséklet-kompenzálásra képes műs..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

264 512 Ft Nettó: 208 278 Ft

CPC 401C Nagy pontosságú, vízálló vezetőképesség mérő

CPC 401C Nagy pontosságú, vízálló vezetőképesség mérő

A CPC-401C egy nagyon pontos vezetőképességmérő, melyet a PT100 hőmérsékletszenzorral együtt szállítunk. Kalibrálása automatikusan történik a tárolt puffersorozatokon keresztül. Legfeljebb 3 elektróda kalibrálási adatait tudja megjegyezni a készülék, melyet gombnyomásra előhívhatóak. Ez a funkció nagyon hasznos, ha több elektródával dolgozik, ekkor az elektródacsere esetén nincs szükség újbóli kalibrálásra.   Tulajdonságok: • Vízálló és robusztos • PT100 hőmérsékletszenzor csatlakozó • Adattároló 200 mérési eredményhez • RS-232 adatátvitel • Belső óra és dátum funkció Technikai adatok: Mérési.tart. EC 10,000 ... 19,999 µS/cm; 0,001 µS/cm   20,00 ... 199,99 µS/cm; 0,01 µS..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

282 235 Ft Nettó: 222 232 Ft

HI 9033 Vezetőképesség mérők

HI 9033 Vezetőképesség mérők

Cseppálló, több mérési tartományos EC‐ és TDS‐mérőműszerek automatikus hőmérséklet‐kompenzálással kültéri mérésekhez   A mérések automatikus hőmérséklet‐kompenzálására is képes műszerek, szélsőséges mérési feltételek mellett, nedves vagy poros környezetben is használhatók.  A HI 9033 négy mérési tartományban képes a vezetőképesség (EC) mérésére újrakalibrálás vagy a szonda cseréje nélkül. A műszer az eltérő értékű minták széles skálájában képes a mérésekre, kezdve az ioncserélt víztől egészen a tengervízig.  Műszaki adatok HI 9033 Mérési tartomány 0,0‐199,9 μS/cm; 0‐1999 μS/cm 0,00‐19,99 mS/cm; 0,0‐199,9 mS/cm 0,0‐199,9 mg/l; 0‐1999 mg/l; 0,00‐19,99 g/l Felbontás 0,1 μS/cm; 1 μS/cm; 0,01 mS/cm; 0,1 mS/cm 0,1 mg/l; 1 mg/l; 0,001 g/l Pontosság ±1% (a szonda hibáján kívül) Kali..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

305 584 Ft Nettó: 240 618 Ft

HI 9034 Vezetőképesség mérők

HI 9034 Vezetőképesség mérők

Cseppálló, több mérési tartományos EC‐ és TDS‐mérőműszerek automatikus hőmérséklet‐kompenzálással kültéri mérésekhez  A mérések automatikus hőmérséklet‐kompenzálására is képes műszerek, szélsőséges mérési feltételek mellett, nedves vagy poros környezetben is használhatók. A HI 9034 a teljes oldott sótartalom (TDS) mérésére alkalmas. A mérések három mérési tartományban végezhetők el a fűtéssel és a légkondicionálással kapcsolatos rendszerek esetében, valamint a szennyvízkezelés szélsőséges mérési körülményei mellett is. A kívánt mérési tartomány egy gombnyomással kiválasztható a szonda cseréje nélkül. Műszaki adatok  HI 9034 Felbontás:  0,1 mS/cm 0,1 mg/l; 1 mg/l; 0,001 g/lPontosság: ±1% (a szonda hibáján kívül) Kalibrálás: Manuális, egypontos Hőmérséklet‐kompe..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

305 584 Ft Nettó: 240 618 Ft

HI 9146-04 Vízminőségvizsgáló

HI 9146-04 Vízminőségvizsgáló

HI 9146-04 Vízminőségvizsgáló   Két modell eltérő kábelhosszal Hold funkció a rögzített mérési értékhez Kijelzi párhuzamosan az oxigént tartalmat és a hőm. Clar Prinzip szerinti oxigénszenzor 2 tartalék membrán, elektrolit oldat és elem   Technikai adatok Méréstartomány mg/l O2 0,00...45,00 % Telítettség O2 0,0...300,0 °C 0,0...50,0 Pontosság mg/l O2; % tel. ±1,5 % v. M. °C ±0,2 Kalibrálás Automatikus, a levegőnél, 100 % Hőmérséklet komp. Automatikus, 0...+50 °C Só kompenzáció 0...80 g/l 1 g/l felbontás Magasság komp. 0... 4000 m 100 m felbontás Üzemi környezet 0... +50 °C/ 95 % rel. nedv. Áramellátás 3xAAA elem Méret/ Súly 185x72x96 mm/ 300 g   Szállí..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

317 319 Ft Nettó: 249 858 Ft

Vízelemző műszer (nitrát)

Vízelemző műszer (nitrát)

Víz analizátor / zsebmérető kivitel / kétpontos kalibrációs / IP67 / folyadékok és szilárd anyagok közvetlen méréséhez/ akkumulátoros működésA víz analizátor LAQUAtwin B-741 (nitrát) egy vízálló nitrát mérőkészülékek nagy LCD kijelzővel és egyedi lapos ion elektródával, amely különösen  kis mennyiségű folyadékok mérésére lett kifelylesztve. A cserélhető elektródával a víz analizátor ugyanazon a mérési elv szerint működik mint a hagyományos ionszelektív elektród (ISE). Ezzel szemben az elemzővel gyors, pontos elemzést végezhetünk. Néhány csepp (0,3 ml) szükséges a méréshez. A nitrát érték szilárd minta könnyen meghatározható. Természetesen, folyékony, paszta és por mintákat is lehet elemezni a víz oldalon. A víz analizátor modell B..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

322 969 Ft Nettó: 254 306 Ft

HI 2215-02 Labor PH mérő

HI 2215-02 Labor PH mérő

HI 2215 – Professzionális pH‐mérő és ORP‐mérőműszer adatrögzítő funkcióval A mikroprocesszoros HI 2215 a pH‐érték és a redoxpotenciál (ORP) mérésére szolgál, illetve lehetséges a relatív mV‐érték mérése is. A korszerű  asztali műszer a hőmérséklet meghatározását is lehetővé teszi. A nagyméretű  kijelzőről egyszerre olvasható le a mért pH‐érték vagy redoxpotenciál és a hőmérséklet. A mérések hőmérséklet‐kompenzálása automatikus. A műszer figyelmezteti a felhasználót a túl régi kalibrálási adatok esetén. 100 mérés adatai menthetők el manuálisan, illetve a műszer automatikusan is képes rögzíteni 100 mérés adatait a megadott időközönként. Az adatok számítógépre is áttölthetők USB kapcsolaton keresztül. Műszaki adatok: HI 2215 pH ‐2,0 és 16,0 pH között; ..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

331 988 Ft Nettó: 261 407 Ft

HI 9146-10 Vízminőségvizsgáló

HI 9146-10 Vízminőségvizsgáló

HI 9146 Vízálló oxigénmérő készülék Két modell eltérő kábelhosszal Hold funkció a rögzített mérési értékhez Kijelzi párhuzamosan az oxigént tartalmat és a hőm. Clar Prinzip szerinti oxigénszenzor 2 tartalék membrán, elektrolit oldat és elem   Technikai adatok Méréstartomány mg/l O2 0,00...45,00 % Telítettség O2 0,0...300,0 °C 0,0...50,0 Pontosság mg/l O2; % tel. ±1,5 % v. M. °C ±0,2 Kalibrálás Automatikus, a levegőnél, 100 % Hőmérséklet komp. Automatikus, 0...+50 °C Só kompenzáció 0...80 g/l 1 g/l felbontás Magasság komp. 0... 4000 m 100 m felbontás Üzemi környezet 0... +50 °C/ 95 % rel. nedv. Áramellátás 3xAAA elem Méret/ Súly 185x72x96 mm/ 300 g   Szállítási tartalom Műszer szondával (káb..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

352 523 Ft Nettó: 277 578 Ft

HI 9835 Vezetőképesség mérők

HI 9835 Vezetőképesség mérők

HI 9835  EC-, TDS-, és hőmérséklet-mérőműszerek laboratóriumi és terepen végrehajtott mérésekhez A hordozható és cseppálló vezetőképesség-mérőműszerek laboratóriumi pontosságú mérések végrehajtására képesek szélsőséges mérési körülmények esetén is. Az elektromos vezetőképesség (EC) mellett képesek az összes oldott sótartalom (TDS), valamint a hőmérséklet meghatározására.  A HI 98360 változat esetében 500 mérés adatai menthetők el, ezek személyi számítógépre is áttölthetők az USB porton keresztül.  A nagyobb pontosságot és szélesebb mérési tartományt biztosító négygyűrűs platina szonda beépített hőmérséklet-érzékelővel is rendelkezik.  A műszerek automatikusan választják ki a legnagyobb felbontást biztosító mérési pontosságot. Terepen végzett mérések esetén hasznos funkc..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

431 733 Ft Nettó: 339 947 Ft

Fotométer AQUA-CHECK2 készlet(340 féle)

Fotométer AQUA-CHECK2 készlet(340 féle)

AQUA-CHECK 2 komplett szett 390 mérés benne (Cikksz.:16160), az AQUA-CHECK 2 ütésálló kofferben számos tartozékkal együtt van kiszállítva. A professzionális komplett szett az indikátorokon, tesztcsöveken, időzítőn, stb. kívül hasznos információkat is tartalmaz a mérték értékek megítéléséhez. AQUA-CHECK a vízellátásban és szennyvízkezelésben Mindegy, hogy a vízművekben vagy tisztító berendezésekben van-e használva, az AQUA-CHECK-kel önállóan tesztelheti és ellenőrizheti a vízminőséget. Mivel az önkontroll a fotométerrel egyszerű, a vízben történő változásokra jelentősen gyorsabban tud reagálni és állandóan jó vízminőséget biztosítani. Tulajdonságok: Egyszerű kezelés a két gombos irányításnak köszönhetően Hőmérsékletfüggő működési mód Nem szükséges..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

474 377 Ft Nettó: 373 525 Ft

HI 98713-02 Szennyezettségmérő műszer

HI 98713-02 Szennyezettségmérő műszer

HI 98713-02 Szennyezettségmérő ISO 7027   3 mérési lehetőség: Normál- átlagos- tartós mód Exkluzív adatkezelő rendszer (T. I. S) Tárolófunkció/ PC csatlakozási lehetőség Automatikus tartományválasztás/ kalibrálás Automatikus kikapcsolás 15 perc után Világítás: infravörös LED 860 nm Fénydetektor: szilícium fotocella   Technikai adatok Méréstartomány 0,00...9,99/ 10,0...99,9/ 100...1000 FNU Felbontás 0,01 FNU (0,00... 9,99 FNU tart.-ban) 0,1 FNU (10,0... 99,9 FNU tart.-ban) 1 FNU (100... 1000 FNU tart.-ban) Pontosság ±2 % +0,1 FNU Kalibrálás 4 pontos (0,1; 15; 100; 750) Adatrögzítő 200 mérés Csatlakozás RS-232/ USB Módszer ISO 7027/ Ratio 90° és 180° Áramellátás 4x1,5V AA, vagy hálózati adap..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

557 882 Ft Nettó: 439 278 Ft

Tételek: 1 - 46 / 46 (1 oldal)
Top