Szélsebesség mérő - szél mérő - légáramlás mérő

A szélsebességmérők a levegő mozgási sebességének meghatározására szolgálnak. Szélkerekes és hordozható, vízálló változatban is kapható készülékek. Mindegyik szálsebességmérő alkalmas a levegő áramlási sebességének mérésére is, egy részük adatrögzítésre is képes, melyet később számítógépen ki lehet elemezni.


Termékek összehasonlítása (0)


Xplorer 2 Szélmérő

Xplorer 2 Szélmérő

Tulajdonságok:   - Automata kikapcsolás 1 perc után - Cserélhető lítium akkumulátor - Időjárásálló     Technikai adatok:   Típus: anemométer Méretek: 41x93x17 Súlyt: 50 Gramm   SZÉL   Egységek: km / h, mph, m / s, fps és csomó Felbontás: 0,1 egység Mérési ciklus: 2 mérés/másodperc Pontosság: + / - 3% Mérési tartomány: 3-150 km/h   HŐMÉRSÉKLET   Egységek: ° C és ° F Felbontás: 0,1 egység Mérési ciklus: 2 mérés/másodperc  Pontosság: + / - 0,3 ° 20 ° C-ig / + / - 0,5 °  20-tól +50 ° C-ig Mérési tartomány: -50 ° C - +100 ° C     - Háttérvilágítás   - Garancia: 1 év ..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

28 252 Ft Nettó: 22 246 Ft

PCE-VA 10 Szélmérő

PCE-VA 10 Szélmérő

PCE-VA 10 szélmérő adatgyűjtővel szélsebesség/hőmérséklet mérésére térfogatáram számítással (átfolyási mennyiség)/belső memória A PCE-VA 10 típusú szélsebességmérő leginkább megnyerő ismérve teljesítményarányos ára. Ebben a készülékben a pontosság, a sokoldalú bevethetőség, és az adatok átlagolására való lehetőség találkozik. A nagy LCD-kijelzőn az adatok pontosan leolvashatók. A PCE-VA 10 rossz fényviszonyok mellett is használható, háttérvilágításának köszönhetően. A készülék magas pontossággal bír, és így a lehető legjobb mérési eredményeket szolgáltatja. A szélsebesség mérés mellett alkalmas még a légáram és a léghőmérséklet mérésére, így még sokoldalúbb. A pontosan egy másodperc mérési idő által a használó mindig a legaktuálisabb helyzetben marad, és a mérési eredményeit mindig ..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

44 759 Ft Nettó: 35 243 Ft

PCE-PFM 2 Áramlásmérő külső PITOT csővel

PCE-PFM 2 Áramlásmérő külső PITOT csővel

A készülékkel meg tudjuk mérni a tervezett nyomáskülönbséget, valamint a levegő és gázok áramlási sebességét. Ezen kívül a műszer érzékeli a környezeti hőmérséklet. Az áramlási sebesség szenzor belső adatmemóriája 99 mérést tárol paraméterenként. Ezeket az adatokat a kijelzőn megtekinthetjük. A készüléket az USB kábellel tudjuk a számítógéphez csatlakoztatni, és így az adatokat átküldeni. A kis PITOT cső segítségével lehetőség van az áramlási sebesség mérésére szűk helyeken, kis lyukakon vagy vékony cső rendszerekben. Az ipari felhasználás mellett a készülék ideális az otthoni használatra is. Tulajdonságok: Egyidejű megjelenítése légsebesség, légnyomás, légáramlás és a környezeti hőmérséklet Alkalmas nagy áramlási sebességhez ( 80 m/s-ig ) Max., min., és köz..
Készlet információ: Készleten

72 762 Ft Nettó: 57 293 Ft

KM 3886 Pormérő 5 részecskenagysághoz és levegősebességhez

KM 3886 Pormérő 5 részecskenagysághoz és levegősebességhez

Univerzálisan bevethető pormérő a levegő részecskéinek koncentrációjának meghatározásához, például por, korom, pollenek, és más levegőben megtalálható aeroszolok. A készülék 5 különböző részecskenagyságot tud mérni. Az opciósan kapható szenzorok hozzáillesztésével (páratartalom, hőmérséklet, áramlási sebesség) igazi levegőelemzőként is használható a részecskeszámláló készülék. A szennyeződések mindenekelőtt égetés, anyagfeldolgozás, gyártás, energiatermelés, autók gázkibocsátása, és más iparágak útján keletkeznek. A pormérőnek a segítségével megmérheti a levegőben lévő koszrészecskék pontos mennyiségét. A magas légköri szennyeződési fok leggyakrabban városi vagy munkahelyi területeken található. Tulajdonságok: • 5 részecskenagyságot határoz meg • 4 további szenzor hozzáilles..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

1 050 131 Ft Nettó: 826 875 Ft

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
Top