Mikroszkópok

Mikroszkópok

Kínálunk mikroszkópokat számos különböző alkalmazásra:laboratóriumi, kutatás, műhely, hobby

Mikroszkópok kutatásokhoz és otthoni célokra

A mikroszkóp egy több száz éves eszköz, melynek segítségével olyan elemeket, anyagokat nagyíthatunk fel, melyek alapállapotukban szabad szemmel nem láthatóak. A mikroszkópot Hollandiában találták fel, de bizonytalan, hogy kinek a nevéhez köthetjük a szerkezetet. A korábbi mikroszkópok igen gyenge lencsével készültek, így homályos képet mutattak, ám mára már olyan speciális lencséket használnak mikroszkópok készítéséhez, melyek az anyagok legapróbb részleteit is pontosan képesek megmutatni.

A mikroszkópok közül a legelterjedtebb a fénymikroszkóp. Ez egy olyan optikai eszköz, amely a vizsgált elem megvilágításával és annak felnagyításával mutatja meg az anyag összetételét, szabad szemmel láthatatlan részeit.

Mikroszkópokat ma már laborokban, kutatások céljából minden nap használnak, ám Ön is beszerezhet otthonra egyszerűbb kialakítású mikroszkópot kutatásaihoz, vizsgálódásaihoz, hobbyjához. Ha szeretne kiváló minőségű mikroszkópot vásárolni laborkutatásaihoz, vagy otthoni időtöltéséhez, tekintse meg webáruházunk széles kínálatát! Ha nagyításról van szó, forduljon hozzánk!


Termékek összehasonlítása (0)


USB mikroszkóp PCE-MM 800

USB mikroszkóp PCE-MM 800

 Világítással rendelkező mikroszkópAz USB - mikroszkóp segítségével a vizsgált felületet egyszerűen csatlakoztathatja a számítógéphez, illetve megjelenítheti a képernyőjén. Mindez lehetővé teszi a nagyobb megjelenítést több ember számára is. Továbbá 8 beépített LED gondoskodik a megvilágításról a kiváló szemléltetés eléréséhez. A LED-ek elrendezése egyenletes megvilágítást biztosít. A fényerősség manuálisan állítható, így elkerülhető a túlexponálás.   A vizsgálati objektumot ellenőrizhetjük USB mikroszkóppal és Mono-, Bino- és Trinokuláris mikroszkóppal is. A képek, amelyek a képernyőn jelenítődnek meg, képként, illetve videóként is rögzíthetők. A videófunkció által a látómezőben az eltérések is kimutathatók. A nagyítás kiterjedését a felhasználó maga állíthatja be, ..
Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

18 622 Ft Nettó: 14 663 Ft

PCE-MM 200 USB mikroszkóp

PCE-MM 200 USB mikroszkóp

Ez az univerzális mikroszkóp “élő” képet mutat akár 200-szoros nagyításban a számítógépen. A négy decentralizáltan elhelyezett LED megvilágítás optimális a tárgyak jó megvilágításához, így kristálytiszta képet kapunk. Számítógépe segítségével vizsgáljon meg bármilyen kis méretű tárgyat és fedezze fel a szabad szemmel nem látható dolgokat. A kép és videórögzítés lehetőségével megfigyelhet minden, szabad szemmel nem látható változást. Kiváló segítség hobbi, munka, kutatás, tudomány területén, pl. felületvizsgálathoz, érmék, bélyegek nézegetéséhez, nyákok vizsgálatához. A számítógépen történő képmegjelenítés kényelmes még a szemüvegesek számára is. Tulajdonságok: Nagyítás fokozatmentes 10 - 200szoros Világos LED megvilágítás ..
Készlet információ: Készleten

19 555 Ft Nettó: 15 398 Ft

PCE-MM 200UV Mikroszkóp

PCE-MM 200UV Mikroszkóp

UV- USB mikroszkóp (200x nagyítás.) UV LED Világítás 365 nm Folyamatos nagyítás 10...200x Képfrekvencia : 30 kép/ másodperc Felbontás kijelző 1.600x1.200 pixel Kép és videófunkció   Technikai adatok Nagyítás Fokozatmentes 10...200x Felbontás 1.600x1.200 Pixel Fényforrás 8xUV LED 365 nm Szín 24 bit RGB Képfrekvencia 30 kép /s Videoformátum AVI Csatlakozás USB 2.0 Áramellátás USB 2.0 Rendszer köv. Minimum Windows XP SP2; Minimum MAC OS 10.5 Méretek 110x33 mm Súly 90 g   Szállítási tartalom UV- USB mikroszkóp PCE-MM200UV, állvány, szoftver    ..
Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

39 625 Ft Nettó: 31 201 Ft

Duolux Mikroszkóp

Duolux Mikroszkóp

Ráeső / 20-1280-szeres nagyítással, hálózati és akkumulátoros működés, fiók.Egyesíti egy beeső fényű mikroszkóp és egy praktikus mikroszkóp tulajdonságait. Az integrált váltókar, a klasszikus asztalt át lehet alakítani egy 38 mm széles megvilágított munkaterületté néhány lépésben. A változó objektív és munkaasztal közötti távolság rendkívül nagy, mintegy 45 mm, így még nagyobb tárgyak is vizsgálhatóak. A világítás működtethető hálózati és akkumulátorról. Visszavert és áteresztett fény halványan külön lehet kapcsolni ha szükséges.Tulajdonságok:- kis élőlények - rovarok- növények - ásványok és kőzetek vizsgálatáhozMűszaki adatok:világításUp & LED világítás nagyítás20-1280xSzemlencse (ek) tartalmazza5x / 16xObjektív / csoportok4x / 10x / 40xzse..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

58 256 Ft Nettó: 45 871 Ft

PCE-DHM 10 Digitális mikroszkóp

PCE-DHM 10 Digitális mikroszkóp

Fényképezőgép mikroszkóp PCE-DHM 10 500x zoom és 7,62 cm (3 ") TFT színes kijelző mobil használatraA PCE-DHM 10 mikroszkóp számítógéptől függetlenül használható, teljesen mozgatható. 8 fehér LED-vel felszerelve a mikroszkóp akár 500-szorosát is nagyíthatja, így a legkisebb részleteket is megnézheti a képen vagy a videón. Az integrált 5 millió pixeles kamera (12 millió pixeles interpolációval) a nagyított objektum éles képét is képes megjeleníteni. A zoom gomb nagyítja a képadatokat közvetlenül a TFT színes monitoron, és videókat játszik le. A hagyományos digitális fényképezőgépekhez hasonlóan a PCE-DHM 10 mikroszkóp egy gombnyomással közvetlenül a MicroSD memóriakártyára helyezi a kész fényképeket. A felvételek ezután átvihetők a számítógépre vagy a laptopra az USB..
Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

58 760 Ft Nettó: 46 268 Ft

PCE-IVM 3D Mechanikus 3D-s mikroszkóp

PCE-IVM 3D Mechanikus 3D-s mikroszkóp

 PCE-IVM3D Manuális 3D videó mikroszkóp    Biztosítja a dinamikus 3D-s képet, a megfigyelés a cél minden irányban látható  Egyszerű telepítés és üzemeltetés, helytakarékos, Kereszt formájú skála jelzés a  helymeghatározáshoz és méréshez  A beépített LED fény felül könnyen szabályozható és beállítható  Az objektum megvilágítása egy halogén lámpával alulról   Technikai adatok Kijelző 8“ LCD kijelző Felbontás 800x600 pixel Nagyítás 18...93x, fokozatmentes Megvilágítás Felső világítás: LED Alsó világítás: halogén lámpa Csatlakozás USB 2.0, AV kimenet Rendszer köv. Windows 98 -tól Munkamagasság Min. 10 mm/ max. 175 mm Megfigyelési szög 45° vagy 55° Méretek K..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

1 143 897 Ft Nettó: 900 706 Ft

PCE-MVM 3D Motorizált 3D mikroszkóp

PCE-MVM 3D Motorizált 3D mikroszkóp

Automatikus 3D videó mikroszkóp   Alkalmas megfigyelésre: halogén lámpát használ a tárgyak megvilágításához Mikromotoros fejforgatás, az irány és a forgás sebessége állítható Mozgatható optikai XY- tengely Csatlakoztatható a számítógéphez USB 2.0 hozzáférés     Technikai adatok                                                          Kijelző 8“ LCD kijelző Felbontás 800x600 pixel Nagyítás 12...75-szeres, fokozatmentes Megvilágítás Felső világítás: LED Alsó világítás: halogén Csatlakozás USB 2.0, AV kimenet Rendszerkövetelmény: Windows 2000-től Áramellátás 100...240V..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

1 398 261 Ft Nettó: 1 100 993 Ft

Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
Top