Endoszkópok - boroszkópok

Endoszkópok - boroszkópok

Az endoszkóp lehetővé teszi a betekintést a gépek, berendezések belsejébe, ezáltal ideális eszköz a karbantartáshoz. Hajlékonysága, csekély tömege és kitűnő optikája nagymértékben hozzájárul a problémás területek felfedezéséhez a gépek szétszerelése nélkül. Az endoszkópokat elsősorban elektromos karbantartók, biztonságtechnikai szakemberek, műszerészek, gépjárműszerelők használják, de minenféle ipari területen megtalálhatók. Tréningeknél és továbbképzéseknél is kiválóan alkalmazható illusztrációs eszköz, ezért akár iskoláknak, felsőoktatásnak is ajánljuk.


Termékek összehasonlítása (0)


PCE-DE 30 WIFI endoszkóp KIFUTÓ TERMÉK! KIZÁRÓLAG GYÁRTÓ KÉSZLET EREJÉIG!

PCE-DE 30 WIFI endoszkóp KIFUTÓ TERMÉK! KIZÁRÓLAG GYÁRTÓ KÉSZLET EREJÉIG!

WiFi endoszkóp (Ø 8,5 mm/ L = 1 m) WiFi vezeték nélküli adatátvitel okos telefonokhoz vagy táblagéphez 20 m-es hatótávolság Rugalmas, vízálló hattyúnyak A négy LED lámpa lehetővé teszi, a teljesen sötét helyek megtekintését   Technikai adatok Kábelhossz 1 m Objektív átmérő 8,5 mm Hajlási sugár 90 mm Felbontás 640x480 pixel Objektív f = 2,8; Látószög: 54...60° Képfrissítés 25 fps (iPhone, iPad), 30 fps (Android, Windows) Képérzékelő VGA CMOS szenzor Érzékelő terület 1/9“ Látótávolság 20...150 mm Alkalmas iPhone, iPad, Android, Windows XP, Vista, 7, 8 Üzemi környezet -10...+50 °C Áramellátás 3,7 V Li-Ion akku Méretek 230x195x100 mm Súly 500 g   ..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

52 486 Ft Nettó: 41 327 Ft

VideoScope Micro Professzionális endoszkóp MEGSZŰNT TERMÉK!! NEM RENDELHETŐ!

VideoScope Micro Professzionális endoszkóp MEGSZŰNT TERMÉK!! NEM RENDELHETŐ!

A kamerafej a flexibilis vezetéken keresztül továbbítja a képeket az LCD kijelzőre. Ennek eredményeként, az endoszkóp kiválóan alkalmazható hibaelhárításra. Rossz fényviszonyok között is kiválóan alkalmazható, köszönhetően a LED-es világításnak. 1,5 m hosszú flexibilis tömlő és a kis kamera fej (Ø 6 mm), ideális a nehezen megközelíthető helyeken történő vizsgálatokhoz! A nagyfelbontású LCD kijelző biztosítja erős fényben is optimális képmegjelenítés.  Főbb jellemzők: - Mini kamera LED megvilágítással - 7,62 cm (3”) monitor négyszeres digitális zoommal - 1,5 m. hosszú szonda - Vízhatlan Ø 6 mm kamera fej - 1,5 m hosszú szonda, IP68 - Digitális nagyítás (zoomolás) 10%-os lépésekben - 3 beállítható világosság fokozat - Képforgatási funkció - SD tárol..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

101 956 Ft Nettó: 80 280 Ft

PCE-VE 320N Videó endoszkóp

PCE-VE 320N Videó endoszkóp

Ez a videóendoszkóp kiváló segítség szakembereknek, karbantartóknak, fejlesztőmérnököknek. Optikai betekintést tesz lehetővé gépek, készülékek, berendezések vizsgálatához, így nem szükséges megbontani, szétszerelni azokat. A látott kép és videó is lementhető a memóriába, amit később számítógépre másolhatunk. A kábel átmérője csupán 5,5 mm, így még a legkisebb lyukakba, hézagokba is befér. Tulajdonságok: • 1 m, 2 m és 10 m hosszal szállítható • Kép és videó rögzítés lehetséges • A flexibilis kábel lehetővé teszi a betekintés a nehezen hozzáférhető helyekre is • Átmérő: 5,5 mm • LED lámpa • Memóriakártya 512 MB • Figyelem! Orvosi célokra nem használható!         Technikai adatok ..
Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

184 310 Ft Nettó: 145 126 Ft

PCE-VE 330N Videó endoszkóp

PCE-VE 330N Videó endoszkóp

Ez a videóendoszkóp kiváló segítség szakembereknek, karbantartóknak, fejlesztőmérnököknek. Optikai betekintést tesz lehetővé gépek, készülékek, berendezések vizsgálatához, így nem szükséges megbontani, szétszerelni azokat. A látott kép és videó is lementhető a memóriába, amit később számítógépre másolhatunk. A kábel átmérője csupán 5,5 mm, így még a legkisebb lyukakba, hézagokba is befér. Tulajdonságok: • 1 m, 2 m és 10 m hosszal szállítható • Kép és videó rögzítés lehetséges • A flexibilis kábel lehetővé teszi a betekintés a nehezen hozzáférhető helyekre is • Átmérő: 5,5 mm • LED lámpa • Memóriakártya 512 MB • Figyelem! Orvosi célokra nem használható!      Technikai adatok   ..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

208 113 Ft Nettó: 163 868 Ft

PCE-VE 340N Videó endoszkóp

PCE-VE 340N Videó endoszkóp

Ez a videóendoszkóp kiváló segítség szakembereknek, karbantartóknak, fejlesztőmérnököknek. Optikai betekintést tesz lehetővé gépek, készülékek, berendezések vizsgálatához, így nem szükséges megbontani, szétszerelni azokat. A látott kép és videó is lementhető a memóriába, amit később számítógépre másolhatunk. A kábel átmérője csupán 5,5 mm, így még a legkisebb lyukakba, hézagokba is befér. Tulajdonságok: • 1 m, 2 m és 10 m hosszal szállítható • Kép és videó rögzítés lehetséges • A flexibilis kábel lehetővé teszi a betekintés a nehezen hozzáférhető helyekre is, 70°, 90°,110°-os tükör a kofferben • Átmérő: 5,5 mm • LED lámpa • Memóriakártya 2GB • Figyelem! Orvosi célokra nem használható!   Technikai..
Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

345 330 Ft Nettó: 271 913 Ft

PCE-VE 360N Videó endoszkóp

PCE-VE 360N Videó endoszkóp

A PCE-VE 360N endoszkóp a legoptimálisabb eszköz a karbantartás, fejlesztés területére, hogy a gépek, berendezések belső világát tanulmányozzuk. A készülék álló-, és mozgókép rögzítését is lehetővé teszi. A 3.9 mm átmérőjű kamerafej segítségével a nehezen látható helyekre is betekintést nyer. Kiváló segítséget nyújt, amennyiben a javítás, karbantartás során a hibákat dokumentálni kell. Megkönnyítheti munkáját ezzel az endoszkóppal és egyben költségeit, idejét is csökkentheti, mivel nem kell a vizsgálathoz a gépeket szétszerelni és újból összeszerelni Tulajdonságok: - kamera világítás: 4 LED  - cső átmérője mindössze 3,9 mm  - Kábelhossz 1 m.  - Kábel: Semi Rigid ("hattyúnyak")  - a kép és video felvételek készítése  - az adatok tárolása 2 GB-os SD kártyára  ..
Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

361 665 Ft Nettó: 284 776 Ft

PCE-VE 350N Endoszkóp forgatható fejjel

PCE-VE 350N Endoszkóp forgatható fejjel

A PCE-VE 350 endoszkóp a legoptimálisabb eszköz a karbantartás, fejlesztés területére, hogy a gépek, berendezések belső világát tanulmányozzuk. A készülék álló-, és mozgókép rögzítését is lehetővé teszi. A 6mm átmérőjű kamerafejet a joystick-al két irányba mozgathatja, így a nehezen látható helyekre is betekintést nyer. Kiváló segítséget nyújt, amennyiben a javítás, karbantartás során a hibákat dokumentálni kell. Megkönnyítheti munkáját ezzel az endoszkóppal és egyben költségeit, idejét is csökkentheti, mivel nem kell a vizsgálathoz a gépeket szétszerelni és újból összeszerelni. Tulajdonságok:  LED izzók segítik a látást sötét helyeken  a flexibilis kábel könnyű hozzáférést biztosít a nehezen hozzáférhető helyeken is - kábelátmérő: 6mm  állókép és videó is készíthető..
Készlet információ: Készleten

455 477 Ft Nettó: 358 643 Ft

PCE-VE 380N Videó endoszkóp

PCE-VE 380N Videó endoszkóp

 PCE-VE 380 N Videó endoszkóp A PCE-VE 380N videó endoszkóp új vizuális betekintést enged gépek és berendezések belső világába, mint például üregek, szellőző csatornák, csapadékelvezetők, kémények, szennyvízcsövek. A videó endoszkóp ideális műszer karbantartáshoz az ipar területén, kisipari üzemben és műhelyben. Soha nem volt ilyen egyszerű a vizuális elemzés endoszkóppal. Ez az endoszkóp professzionális videó felügyeletet kínál Önnek. Egyszerű és hálózattól független hibaellenőrzés gépeknél és berendezéseknél. A masszív 28 mm-es átmérőjű kamerafej megbirkózik az 50 mm-es csővezetékekben történő vizsgálatokkal is. Az endoszkóp segítségével az értékelendő részekről képek, videó felvételek SD kártyára tárolhatók.    Tulajdonságok Kamerafej átmérő 28 mm ..
Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

457 811 Ft Nettó: 360 481 Ft

VIS 200 Videóendoszkóp

VIS 200 Videóendoszkóp

Akkumulátorral működő endoszkóp kamera, vízálló színes kamera fejjel/ 7 "-es színes TFT monitort és 20 m hosszúságú kábel A videó endoszkóp VIS 200 egyaránt alkalmas egyszerű és hálózattól független alkalmazásra,  pl. szennyvíz vezetékek hibáinak elemzésére, valamint  40mm átmérőtől nagyobb csővezetékek és kipufogó csövek ellenőrzésére. A műszert a tartozékokkal együtt egy kofferba szállítjuk, kompakt, elemes, felhasználó barát, és nagyon gyorsan készen áll a  használatra. Az endoszkóp VIS 200 egy hosszabbító bot segítségével nagyobb távolságot mér. A műszer 12 Led-es, színes, vízálló kamerafejjel rendelkezik, amely pontos ellenőrzést biztosít. Az által, hogy a kamerafej maga is ívelt, megbirkózik a 40mm-es csővezetékekkel,  egy optikai elemzés egy endosz..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

566 681 Ft Nettó: 446 205 Ft

C2 UV Videoendoszkóp C2

C2 UV Videoendoszkóp C2

UV fénnyel ellátott endoszkóp 3,5“ TFT kijelző/ adattárolás SD kártyán Mini USB interfész Oldalra is látó kamerafej Kép és videó felvétel lehetséges 2 fehér és 4 UV LED beépítve   Technikai adatok Kamerafej 10 mm oldaltükrös kamerafej Zoom 2,4-szeres Kijelző 3,5“ TFT kijelző Felbontás/ kijelző 320x240 pixel Világítás 2 fehér LED 4 UV LED Képforgatás 90, 180, 270° Adatrögzítő SD kártya Csatlakozás Mini USB Ház/ védettség Gumi és műanyag Méret videóegység 10,16x20,32x5,08 cm Méret kameraegység 2,54x17,78x2,54 cm   Szállítási tartalom UV Endoszkóp C2, használati útmutató   ..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

584 073 Ft Nettó: 459 900 Ft

Videóendoszkóp

Videóendoszkóp

Endoszkóp kamera forgatható kamera fejjel, és 7”-os színes monitorral/ 360°-ban forgatható optika/ forgatható 180°-ban/ digitális méterszámláló/ Forgó és forgatható kamera fej Ø 40 mm A VIS 250 endoszkóp kamera forgatható kamerafeje sokoldalú nézetet biztosít a nehezen elérhető helyekről. A kicsi, mozgatható színes kamerafej lehetővé teszi keskeny aknák, csövek oszlopok videó elemzésére. Az objektívvel pontosan észlelhetjük a repedéseket, törött hegesztéseket, vagy tömítéseket, és a monitor kristálytiszta képet biztosít. A mindössze 40 mm átmérőjű kamera feje olyan kicsi, hogy elfér bárhol. A kamera feje jobbról balra 180°-ban forgatható, sőt még 360°-ban elfordítható. Ez a mobilitás lehetővé tesz egy teljesen új betekintést a törött csatorna csövek, légcsatornák, keskeny álmennyeze..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

810 945 Ft Nettó: 638 539 Ft

Videóendoszkóp 20m kábellel

Videóendoszkóp 20m kábellel

Endoszkóp kamera forgatható kamera fejjel, és 7”-os színes monitorral/ 360°-ban forgatható optika/ forgatható 180°-ban/ digitális méterszámláló/ Forgó és forgatható kamera fej Ø 40 mm A VIS 300 endoszkóp kamera forgatható kamerafeje sokoldalú nézetet biztosít a nehezen elérhető helyekről. A kicsi, mozgatható színes kamerafej lehetővé teszi keskeny aknák, csövek oszlopok videó elemzésére. Az objektívvel pontosan észlelhetjük a repedéseket, törött hegesztéseket, vagy tömítéseket, és a monitor kristálytiszta képet biztosít. A mindössze 40 mm átmérőjű kamera feje olyan kicsi, hogy elfér bárhol. A kamera feje jobbról balra 180°-ban forgatható, sőt még 360°-ban elfordítható. Ez a mobilitás lehetővé tesz egy teljesen új betekintést a törött csatorna csövek, légcsatornák, keskeny álmennyeze..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

935 627 Ft Nettó: 736 714 Ft

VIS 350 Videóendoszkóp

VIS 350 Videóendoszkóp

Endoszkóp kamera forgatható kamera fejjel, és 7”-os színes monitorral/ 360°-ban forgatható optika/ forgatható 180°-ban/ digitális méterszámláló/ Forgó és forgatható kamera fej Ø 40 mm A VIS 300 endoszkóp kamera forgatható kamerafeje sokoldalú nézetet biztosít a nehezen elérhető helyekről. A kicsi, mozgatható színes kamerafej lehetővé teszi keskeny aknák, csövek oszlopok videó elemzésére. Az objektívvel pontosan észlelhetjük a repedéseket, törött hegesztéseket, vagy tömítéseket, és a monitor kristálytiszta képet biztosít. A mindössze 40 mm átmérőjű kamera feje olyan kicsi, hogy elfér bárhol. A kamera feje jobbról balra 180°-ban forgatható, sőt még 360°-ban elfordítható. Ez a mobilitás lehetővé tesz egy teljesen új betekintést a törött csatorna csövek, légcsatornák, keskeny álmennyeze..
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

1 173 657 Ft Nettó: 924 139 Ft

V55CCD3527 Endoszkóp 2,7 mm szár átmérő

V55CCD3527 Endoszkóp 2,7 mm szár átmérő

Modern CCD technológia - 1028x1024 felbontás – a kiváló képminőségért.Fényforrásként egy speciálisan kialakított egységet tartalmaz, amely erős fényt bocsát ki...
Készlet információ: Igény esetén rendelésre

1 558 471 Ft Nettó: 1 227 143 Ft

Tételek: 1 - 14 / 14 (1 oldal)
Top