Csíra és baktérium számlálók

Minőségi mérőműszerek: csíra- és baktériumszámlálók

A laboratóriumi körülmények között végzett mérésekhez mindig pontos és megbízható mérőműszerekre van szükség. Egy laboratóriumi mérőműszer képes meggyorsítani a laborban folyó munkát, hiszen olyan feladatokat lehet vele elvégezni, amit csupán emberi készségekkel nem lennénk képesek ilyen rövid idő alatt és ilyen hatékonysággal.

A csíra- és baktériumszámláló is egy ilyen nélkülözhetetlen mérőműszer. A csíra- és baktériumszámláló képes arra, hogy pontosan meghatározza a baktériumok, illetve csírák számát egy térfogategységnyi anyagban. A csírák, illetve baktériumok számának megállapítása az élő sejtekből képződő telepek leszámlálásával vagy valamennyi csírasejt megszámlálásával történik.

Az általunk kínált csíra- és baktériumszámláló minden olyan előnyös tulajdonsággal fel van szerelve, ami egy laborban fontos lehet, így sterilizálható gyűjtőfejjel, LCD kijelzővel, háttérvilágítással.

Rendelje meg kiváló mérőműszerünket, és használjon minőségi eszközöket a pontos mérésekhez!


Termékek összehasonlítása (0)


PD-30 Élelmiszer teszter

PD-30 Élelmiszer teszter

A legtöbb mérgezési eset oka a nem megfelelően végzett tisztítás eredményeként bekövetkező a keresztszennyeződés. Az ATP (adenizon-trifoszfát) + AMP (adenozin-monofoszfát) higiéniai monitoring egy kényelmes és gyors módja a tisztaság mérésének. A PD30 hordozható higiéniai teszt előnyei Egy teszt az összes mikrobiológiai szennyezésre Ultra-érzények érzékelés Gyors és egyszerű mérés Azonnali eredmény Ideális higiéniai ellenőrzéshezA bioluminszecenciát mérő tesztek ATP mennyiségét mérik. Ez egy molekula, amely energiát biztosít minden élő szervezet számára. Ennek segítségével és egy szabadalmaztatott módszer használatával lehetőség van a mikroorgaznimusok jelenlétének kimutatására. (US Patent No. 5891659)Mi teszi ultra-érzékennyé a Lumitestert a szennyezése..
Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

561 580 Ft Nettó: 442 189 Ft

PCE-AS1 levegőbaktérium számláló

PCE-AS1 levegőbaktérium számláló

PCE-AS1 levegőbaktérium számláló 99 paraméter tárolása Sterilizálható gyűjtőfej Szabályozható térfogat 6.000 l-ig Használható általános petri csészével   Technikai adatok Mikropórusok Gyűjtőfejben 498 db. Próbafolyamat 100 l/ perc Térfogat áramlás 0,38 l/ perc a mérőfejben Mérőtérfogat 10... 6.000 l (automatikus kontroll) Csésze átmérő Normál petri csésze Kijelző LCD kijelző, háttérvilágítással Tároló Több mint 99 paraméter és 2.000 mérési érték Áramellátás Akkumulátor 6400 mA Méret Ø 120 x 300 mm Tálca Ø 70... 90 x 15 mm Tömeg 2,6 kg Norma ISO 14698-1   Szállítási tartalom Levegő baktérium számláló, adapter a csőkapcsolathoz, és az üveg petri csészéhez, ..
Készlet információ: Gyári raktáron, általában 3-5 nap rendeléstől, sürgős esetben (felár ellenében) 1 nap

1 015 547 Ft Nettó: 799 643 Ft

Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)
Top