Menu
Kosár

CPC-401M élelmiszeripari pH mérő

CPC-401M élelmiszeripari pH mérő
Igény esetén rendelésre
CPC-401M élelmiszeripari pH mérő
  • Készlet információ: Igény esetén rendelésre
  • A kép illusztráció, a termékfejlesztések miatt eltérés lehetséges!
  • Hűségpont: 5
  • Cikkszám: CPC-401M
268 370 Ft
Nettó ár: 211 315 Ft

Ez a pH-mérőkészülék egy rendkívüli pH-elektródával van kiszállítva. Ezzel a pH-elektródával megvizsgálhatja a húsok, kolbászáruk, és sajtok pH értékét, és a készülékhez kapcsolható hőérzékelővel az árucikkek hőmérsékletét is megállapíthatjuk. A vízálló a burkolat alapos és higiénikus takarítást tesz lehetővé használat után. A pH-elektróda közvetlen érintkezése az élelmiszerrel gyors reakcióidőt és stabil mérési eredményt garantál. A készülék nagy kijelzővel rendelkezik, ami a pH értéket, a hőmérsékletet, és további adatokat mutat. A kalibrálás automatikusan történik a megfelelő, opciós kalibrálási oldatokkal. Továbbá három pH-elektródához tartozó kalibrálási adatot menthet a készülékre, amit később gombnyomásra előhívhat. Ez egy nagyon ésszerű funkció, ha több elektródát használ. Így nem szükséges a kalibrálás egy elektródacsere után. Tartozékként kap Ön a pH-elektróda mellett elektródát REDOX-potenciálhoz, és hővezetéshez.

 

CPC-401M pH tester with special electrode for sausage, meat, cheese..


 

CPC-401M pH tester with special electrode for sausage, meat, cheese

Tulajdonságok:

• vízálló és robusztus pH-mérőkészülék / higiéniai szempontból jól takarítható

• nagy pontosság és hosszan tartó stabilitás

• multifunkciós kijelző

• csatlakozó külső PT-100 hőérzékelőhöz

• csatlakoztatható szondák Redox-potenciálhoz és hővezetéshez (tartozékként kaphatók)

• adattároló 200 mérési értékhez

• RS-232 adapter

• óra és dátum funkció

• felvételsorozat készítése lehetséges beállítható időintervallummal

• tároló három pH-elektróda kalibrálási adataihoz

• elemek állapotának kijelzése

• puffer oldatok automatikus felismerése

• csatlakozó hálózati adapterhez

 

 

El sensor de hincado con la punta de medición acoplada.
 

El sensor de hincado con la punta de penetración atornillada durante una medición.

 

Technikai adatok:

Méréstartományok  -2,000 - 16,000 pH; 0 - 60 °C
Felbontás  0,01 und 0,001 pH (beállítható); 0,1 °C
Pontosság  ± 0,002 pH ±1 Digit; ± 0,4 °C
Kalibrálás  automatikus, 5 tárolt szabvány pufferrel (pH 2,00; 4,00; 7,00; 9,00; vagy 12,00)
Hőmérséklet kompenzáció  csatlakoztatott hőérzékelő esetén automatikus 0 – 60 °C, vagy manuális -5 – 110 °C
Kijelző  55 x 45 mm LCD-kijelző
Adattároló  200 érték
Adapter  RS-232
Csatlakozások  pH- vagy Radox-elektróda, PT-100 hőérzékelő, hővezetés-elektróda, RS-232 kimenet, tápegység
Bemeneti impedancia  10 12 Ohm
Elektróda  pH-elektróda BNC dugós csatlakozóval és nemesacél pengével (hőmérséklet tartomány
Hőérzékelő  PT-100 beszúrható, nemesacél érzékelő
Áramellátás  1 x 9 V blokkelem, vagy hálózati adapteren keresztül
Környezeti feltétel  -5 - 45 °C
Méretek  149 x 82 x 22 mm
Súly  220 g

Kiszállítási csomag: CPC-401W pH mérő, hús – kolbász – sajt elektróda, nemesacél pengével, nemesacél PT-100 hőérzékelő, elem, használati utasítás, táska

Contenido del envío: pH metro para alimentos CPC-401M.

 

Ide kattintva megtekintheti a műszer kalibrálási lehetőségeit.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!
Adatvédelem és Cookiek
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat („sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Cookie-k kezelésével kapcsolatos további tudnivalókat ide kattintva érhet el.